Babek Zencani itiraf etti
Babek Zencani itiraf etti Geçen hafta İran’da tutuklanan işadamı Babek Zencani, Facebook sayfasında yayınladığı ve tutuklama kararına karşı kendini savunduğu yazısında yıllarca İran'a uygulanan BM ambargosunu deldiğini itiraf etti.
7.01.2014 Dünya
Babek Zencani'den ilk açıklama
Babek Zencani'den ilk açıklama Sanatçı Ebru Gündeş'in ardından bugün de ailesi Metris'te tutuklu bulunan Rıza Zarrab'ı ziyaret etti. Öte yandan Zarrab'ın arkasındaki asıl ismin İranlı dolar milyarderi Babek Zencani olduğu iddiaları sonrası, Zencani konu ile ilgili açıklama yaptı.
24.12.2013 Gündem
6 milyonluk patroniçe bu evde oturuyor
6 milyonluk patroniçe bu evde oturuyor 17 Aralık operasyonunda tutuklanan Reza Zarrab'ın ‘reis' diye hitap ettiği İranlı işadamı Babek Zencani'nin ABD'nin kara listesine girmeden önce Türkiye'deki şirketi Kont Group ve Kozmetik'i devrettiği Merve Irmak'a ulaşıldı.
24.12.2013 Gündem
İşte "Kont" Babek Zencani
İşte "Kont" Babek Zencani İran basını, Türkiye’de rüşvet ve yolsuzluk suçlamasıyla tutuklanan işadamı Reza Zarrab’ın İran’daki iş ortağının ülkenin ünlü milyarderi Babek Zencani olduğunu ileri sürdü.
11.09.2019 Haberler
Bebek kahkahasının verdiği ipuçları
Bebek kahkahasının verdiği ipuçları Bebeklerde gülümseme ve kahkahalar çok erken yaşlarda başlıyor. Çevresindekiler için eğlendirici olmasının yanısıra bu gülücükler bize bebeklerin beyni ve gelişimleri hakkında önemli ipuçları veriyor.
11.09.2019 İlginç Videolar

Benzer Haber Etiketleri