Bahattin Kurt

Bahattin Kurt

Son dakika Bahattin Kurt haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bahattin Kurt gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bahattin Kurt haber sayfamızda...

Bahattin Kurt

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 152 bahattin kurt haberi bulunmuştur.
Giresunspor'da hedef 3 puan
Giresunspor'da hedef 3 puan Spor Toto 1. Lig'in 13. haftasında 25 Kasım Pazar günü Denizlispor'a konuk olacak Giresunspor'da, kulüp basın sözcüsü Bahattin Kurt, galip gelerek ligdeki çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi.
1.07.2020 1.Lig
Giresunspor 5 maç sonra kazandı
Giresunspor 5 maç sonra kazandı Giresunspor Basın Sözcüsü Bahattin Kurt, Kardemir Karabükspor'u yenerek elde ettikleri 3 puanın kendileri açısından çok değerli olduğunu söyledi.
1.07.2020 1.Lig
Giresunspor'da galibiyet sevinci
Giresunspor'da galibiyet sevinci Kulüp basın sözcüsü Bahattin Kurt, "Üç maç sonra Altay önünde galip gelerek kötü gidişata 'dur' demenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.
1.07.2020 1.Lig
Giresunspor, iç sahada 3 puan hedefliyor
Giresunspor, iç sahada 3 puan hedefliyor Kulüp basın sözcüsü Bahattin Kurt: "Afjet Afyonspor karşısında saha ve seyirci avantajı bizde. Bunu iyi değerlendirerek sahadan hedeflediğimiz skorla ayrılacağımıza inancımız tam"
1.07.2020 1.Lig
Bahattin Kurt: 'Kötü gidişata dur demek istiyoruz'
Bahattin Kurt: 'Kötü gidişata dur demek istiyoruz' Balıkesirspor Baltok'u konuk edecek Akın Çorap Giresunspor'un kulüp basın sözcüsü Bahattin Kurt, rakiplerini yenerek kötü gidişata "dur" demek istediklerini söyledi.
1.07.2020 1.Lig
Ligin ikinci yarısı Giresunspor'a yaramadı
Ligin ikinci yarısı Giresunspor'a yaramadı Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Akın Çorap Giresunspor, ligin ikinci yarısında 11 maçta 7 puan toplayarak hedefinden uzaklaştı.
1.07.2020 1.Lig
Bahattin Kurt: 'Seriyi bozmak istiyoruz'
Bahattin Kurt: 'Seriyi bozmak istiyoruz' Akın Çorap Giresunspor'un basın sözcüsü Bahattin Kurt, son 3 haftadaki beraberlik serisini bozmak istediklerini söyledi.
1.07.2020 1.Lig
Akın Çorap Giresunspor, namağlup lider
Akın Çorap Giresunspor, namağlup lider TFF 1. Lig ekiplerinden Akın Çorap Giresunspor, ligde oynadığı karşılaşmalardan yenilgi almayarak liderliğini sürdürdü.
1.07.2020 1.Lig
Giresunspor galibiyete hasret
Giresunspor galibiyete hasret TFF 1. Lig'de Sivasspor'a 2-1 yenilen Giresunspor, ligde oynadığı son 7 maçında galibiyet alamadı.
1.07.2020 1.Lig
Giresunspor'un 6 haftalık galibiyet özlemi
Giresunspor'un 6 haftalık galibiyet özlemi TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, ligde oynadığı son 6 maçında galibiyet alamadı.
30.06.2020 Galatasaray
Giresunspor 5 haftadır kazanamıyor
Giresunspor 5 haftadır kazanamıyor Karadeniz temsilcisi ligde oynadığı son 5 maçında galibiyet yüzü göremedi.
1.07.2020 Futbol
Giresunspor evinde 6 puan hedefliyor
Giresunspor evinde 6 puan hedefliyor TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un basın sözcüsü Bahattin Kurt, sahalarında oynayacakları Boluspor ve Göztepe maçlarındaki hedeflerinin 6 puan olduğunu belirtti.
1.07.2020 1.Lig
Giresunspor'da işler yolunda
Giresunspor'da işler yolunda Kulüp asbaşkanı Özkul, "Böyle devam ettiğimiz sürece Giresunspor’u bugün olduğu gibi bundan sonra da çok iyi yerlerde göreceğiz" dedi.
1.07.2020 1.Lig
Giresunspor evinde kazanmak istiyor
Giresunspor evinde kazanmak istiyor TFF 1. Lig'de 17 Eylül Cumartesi günü Manisaspor'u konuk edecek Giresunspor'da basın sözcüsü Bahattin Kurt, taraftarlarının önünde iyi bir oyunla galip gelmek istediklerini söyledi.
1.07.2020 1.Lig
Giresunspor'da parola 3 puan
Giresunspor'da parola 3 puan Kulüp basın sözcüsü Kurt, "Altınordu'yu yenerek ilk maçımızda taraftarımıza galibiyet hediye etmek istiyoruz" dedi.
1.07.2020 1.Lig
Giresunspor'da Bozbağ yeniden başkanlığa seçildi
Giresunspor'da Bozbağ yeniden başkanlığa seçildi PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'da Mustafa Bozbağ, yeniden kulüp başkanlığına seçildi.
1.07.2020 1.Lig
Giresunspor 6-7 takviye yapacak
Giresunspor 6-7 takviye yapacak Giresunspor Basın Sözcüsü, "Geçen sezonki mevcut kadromuza takviyelerimiz olacak. En az 6-7 futbolcu takviyesi yapılacak, bunun 2 tanesi yabancı olacak" dedi.
1.07.2020 1.Lig
Bahattin Kurt: 'Play-off için Altınordu maçını kazanmalıyız'
Bahattin Kurt: 'Play-off için Altınordu maçını kazanmalıyız' PTT 1. Lig'de deplasmanda 4 Nisan Pazartesi günü Altınordu ile karşılaşacak Giresunspor'da, kulüp basın sözcüsü Bahattin Kurt, "Play-off hedefimiz için Altınordu maçını mutlaka kayıpsız geçmemiz gerekiyor." dedi.
1.07.2020 1.Lig
Giresunspor'da taraftara çağrı
Giresunspor'da taraftara çağrı Giresunspor Basın Sözcüsü Kurt, "Kalan tüm maçlarımız final havasında geçecek, koyduğumuz hedefe ulaşmak istiyoruz" dedi.
1.07.2020 1.Lig
Giresunspor'da hedef güzel futbol ve 3 puan
Giresunspor'da hedef güzel futbol ve 3 puan Giresunspor Basın Sözcüsü Kurt, "Son iki maçtaki iyi oyunumuzu Denizlispor karşısında da sürdürüp galip gelmek istiyoruz" dedi.
1.07.2020 1.Lig
"Samsun'a çıkarma yapacağız"
"Samsun'a çıkarma yapacağız" PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'da basın sözcüsü Bahattin Kurt, "Hedefimiz kesinlikle üç puan, futbolcu arkadaşlarımız da buna inanıyor, bu hedefle sahaya çıkacağız ve üç puanı alacağız" dedi.
1.07.2020 1.Lig
Giresunspor'un kupa hedefi
Giresunspor'un kupa hedefi Giresunspor Basın Sözcüsü Kurt, "Ziraat Türkiye Kupası'nda gidebileceğimiz yere kadar gitmeyi hedefliyoruz" dedi.
1.07.2020 1.Lig
'Göztepe'yi gözümüzde büyütmüyoruz'
'Göztepe'yi gözümüzde büyütmüyoruz' PTT 1. Lig'de mücadele eden Giresunspor'un basın sözcüsü Bahattin Kurt, yarın deplasmanda Göztepe ile yapacakları maçla ilgili, "Üç puandan başka bir şey düşünmüyoruz, beraberlik istemiyoruz, mutlak üç puan almamız gerekiyor" dedi.
1.07.2020 1.Lig
Giresunspor üç puan için istekli
Giresunspor üç puan için istekli PTT 1. Lig takımlarından Giresunspor'un basın sözcüsü Bahattin Kurt, futbolcuların, Elazığspor maçını kazanmak için çok istekli olduğunu söyledi.
1.07.2020 1.Lig
Giresunspor'da tek hedef galibiyet
Giresunspor'da tek hedef galibiyet Giresunspor Basın Sözcüsü Kurt, "Kardemir Karabükspor maçını kazanarak lige üç puanla başlamak istiyoruz" dedi.
1.07.2020 1.Lig

Benzer Haber Etiketleri

Bahattin Kurt ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.