Balta

Balta

Son dakika balta haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan balta gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan balta haber sayfamızda...

Balta

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.791 balta haberi bulunmuştur.
Bakırçay’a can suyu proje
Bakırçay’a can suyu proje Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü, sürdürülebilir su yönetimi anlayışıyla suyun her damlasına sahip çıkıyor.
22.04.2024 Ege
Depremde eşi, kızı ve bacağını kaybetti, protezle tekrar hayata tutundu
Depremde eşi, kızı ve bacağını kaybetti, protezle tekrar hayata tutundu Depremlerde eşini, kızını, bacağını ve her şeyini kaybeden depremzede, ücretsiz takılan protezle tekrar hayata tutundu. Yahya Alsuhni'nin yüzü ücretsiz takılan protezle güldü.
21.04.2024 Gündem
Trafikte baltalı dehşet
Trafikte baltalı dehşet İstanbul Güngören'de, trafikte tartışan iki sürücüden biri diğerinin kafasına baltayla vurdu.
9.04.2024 Haberler
Sıfır atık yönetim sistemi yürürlüğe girdi! Uymayanlara idari yaptırım
Sıfır atık yönetim sistemi yürürlüğe girdi! Uymayanlara idari yaptırım Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan genelgeye göre, sıfır atık yönetimine geçilen bina, yerleşke ve belediyelerde sistemle ilgili eksiklikler hızla giderilecek ve yakın takibe alınacak; yükümlülüklerini yerine getirmeyenlere idari yaptırım uygulanacak. Ayrıca '30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü', düzenlenecek etkinliklerle kutlanacak.
2.04.2024 Gündem
İngiltere'nin 'en çok arananlar' listesindeydi...  Havalimanında yakalandı
İngiltere'nin 'en çok arananlar' listesindeydi... Havalimanında yakalandı İngiltere'de çocuğa cinsel istismar suçuyla yargılanan ve 27 yıldır firarda olan 80 yaşındaki Richard Burrows, Tayland’dan İngiltere’ye dönüşü sırasında başkent Londra'da Heathrow Havalimanında polis tarafından yakalandı.
2.04.2024 Dünya
Gözündeki son görüntüden katilini buldular! Her şeyi kocası yapmış, korkunç 'balta' detayı
Gözündeki son görüntüden katilini buldular! Her şeyi kocası yapmış, korkunç 'balta' detayı Ölmeden önce son gördüğünüz görüntüyü yakalamanın mümkün olduğunu söylesek ne derdiniz? Kulağa bilim-kurgu filminden fırlamış gibi gelse de bir dönem cinayetlerin aydınlatılması için bu yöntem uygulandı. Peki Karındeşen Jack dosyasında bile başvurulduğu söylenen optografi tekniği nasıl işliyordu, hangi olaylara ışık tuttu?
2.04.2024 Yaşam
10 haneli köyde iş kurdu! Sağıp Ankara'ya, İstanbul'a satıyor: 'Sayıları 15'ti, 100'e çıkardım'
10 haneli köyde iş kurdu! Sağıp Ankara'ya, İstanbul'a satıyor: 'Sayıları 15'ti, 100'e çıkardım' Ankara Üniversitesi astronomi ve uzay bilimleri mezunu olan Emine Çölkuşu, kurumsal hayatı bırakarak Yozgat'ta hayvancılık yapmaya başladı. Şimdilerde 100 büyükbaş hayvan bakan Emine, hiç yaşıtının olmadığı 10 haneli köyünde yaptığı üretimi ve yaşadıklarını anlattı.
2.04.2024 Yaşam
Ankara'ya metro müjdesi! Erdoğan: 7 istasyonlu hattı yatırım programına aldık, yakında ihalesine çıkacağız
Ankara'ya metro müjdesi! Erdoğan: 7 istasyonlu hattı yatırım programına aldık, yakında ihalesine çıkacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başkent Millet Bahçesi'ndeki "Büyük Ankara Mitingi"nde konuşma yaptı.
23.03.2024 Haberler
Ankara'ya metro müjdesi! Erdoğan: 7 istasyonlu hattı yatırım programına aldık, yakında ihalesine çıkacağız
Ankara'ya metro müjdesi! Erdoğan: 7 istasyonlu hattı yatırım programına aldık, yakında ihalesine çıkacağız Cumhurbaşkanı Erdoğan, Moskova'da düzenlenen terör saldırısıyla ilgili Rusya'ya taziyelerini iletti. CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda çekildiği öne sürülen 'para sayma' görüntülerine ilişkin de açıklama yapan Erdoğan, 'CHP'den hiçbir Allah'ın kulu çıkıp da para kulelilerinin doğru dürüst izahını yapamadı' dedi. Erdoğan, Ankara'ya yeni metro hattı müjdesinin detaylarını da paylaştı.
23.03.2024 Gündem
Tarım ve Orman Bakanlığı Muğla’ya yatırım yaptı
Tarım ve Orman Bakanlığı Muğla’ya yatırım yaptı Tarım ve Orman Bakanlığı 21 yılda Muğla yatırımlarını açıkladı. Muğla’ya 27 Milyar 843 Milyon TL değerinde 127 tesis inşa edildiği açıklandı.
22.03.2024 Ekonomi
Eski futbolcu Hakan Balta'nın fenomen eşine büyük şok! Ticaret Bakanlığı'nı harekete geçirdi
Eski futbolcu Hakan Balta'nın fenomen eşine büyük şok! Ticaret Bakanlığı'nı harekete geçirdi Instagram hesabında 457 bin takipçisi bulunan Derya Balta, Ticaret Bakanlığı'ndan gelen belgeyi takipçileriyle paylaştı ve cezayla ilgili açıklama yaptı.
6.03.2024 Haberler
Eski futbolcu Hakan Balta'nın fenomen eşine büyük şok! Ticaret Bakanlığı'nı harekete geçirdi
Eski futbolcu Hakan Balta'nın fenomen eşine büyük şok! Ticaret Bakanlığı'nı harekete geçirdi Instagram hesabında 457 bin takipçisi bulunan Derya Balta, Ticaret Bakanlığı'ndan gelen belgeyi takipçileriyle paylaştı ve cezayla ilgili açıklama yaptı. Ayrıntılar Kanal D Ana Haber'de ortaya çıktı...
6.03.2024 Gündem
Komşu çift ile kızlarını öldürdü! İstinaftan sanığa 'haksız tahrik' indimi
Komşu çift ile kızlarını öldürdü! İstinaftan sanığa 'haksız tahrik' indimi İzmir’in Bayraklı ilçesinde komşuları Yahya Köşek (61), eşi Meryem Köşek (57) ve kızları Funda Güçlü'nün (37) öldürülmesine ilişkin davada farklı suçlardan 2'si ağırlaştırılmış, 3 müebbet ve 6,5 yıl hapis cezası verilen tutuklu sanık Ali İhsan Kılıç ile 31 yıl 3 ay hapse çarptırılan tutuksuz sanık ağabeyi Mehmet Kılıç, savcının itirazı üzerine istinaf mahkemesinde yeniden yargılandı. Ali İhsan Kılıç’a Yahya Köşek'in öldürülmesine ilişkin verilen müebbet hapis cezası 'haksız tahrik' indirimi uygulanarak 16 yıla düşürüldü.
28.02.2024 Gündem
Lahey'de sıra Türkiye'ye geldi! Dışişleri Bakan Yardımcısı Yıldız: Demografik yapıyı değiştiriyorlar
Lahey'de sıra Türkiye'ye geldi! Dışişleri Bakan Yardımcısı Yıldız: Demografik yapıyı değiştiriyorlar Uluslararası Adalet Divanı'nda (UAD) İsrail’in Filistin’i işgalinin hukuki neticelerine ilişkin duruşmada Türkiye sunum yaptı. Dışişleri Bakan Yardımcısı Ahmet Yıldız "İsrail hesap vermeli" dedi.
26.02.2024 Haberler
Son dakika... Lahey'de sıra Türkiye'ye geldi! Dışişleri Bakan Yardımcısı Yıldız: Demografik yapıyı değiştiriyorlar
Son dakika... Lahey'de sıra Türkiye'ye geldi! Dışişleri Bakan Yardımcısı Yıldız: Demografik yapıyı değiştiriyorlar Uluslararası Adalet Divanı'nda (UAD) İsrail’in Filistin’i işgalinin hukuki neticelerine ilişkin duruşmada Türkiye sunum yaptı. Dışişleri Bakan Yardımcısı Ahmet Yıldız "İsrail hesap vermeli" dedi.
26.02.2024 Dünya
Erdoğan: Sergilediğimiz duruşla dünyadaki mazlumların hamisi olduk
Erdoğan: Sergilediğimiz duruşla dünyadaki mazlumların hamisi olduk Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize'nin ardından Trabzon'a geçti. Erdoğan burada yaptığı açıklamada "Dik duruşumuzdan taviz vermedik. Hayalleri gerçeğe dönüştürmeye çalışırken ülkemiz adına elde ettiğimiz her kazanımda sevindik. Dünyadaki mazlumların hamisi olduk" ifadelerini kullandı.
17.02.2024 Gündem
'Taşkınlarla mücadelenin hepimiz tarafından benimsenmesi gerekir'
'Taşkınlarla mücadelenin hepimiz tarafından benimsenmesi gerekir' Samsun'da Mert Irmağı’nın ıslah çalışması temel atma töreninde konuşan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, “Son yıllarda özellikle iklim değişikliğiyle beraber yağış rejiminin değiştiğini ve önceki yıllara nazaran çok farklı yağış biçimlerinin geldiğini görüyoruz. Bundan sonra da devam edeceğinin hepimiz tarafından bilinmesi gerekir. Tüm bu faktörleri birlikte değerlendirdiğimizde, taşkınlarla mücadelenin hepimiz tarafından benimsenmesi ve gereğinin yerine getirilmesi gerekmektedir" dedi.
16.02.2024 Ekonomi
Ekipler harekete geçti! Asansör sistemi kurarak define aramışlar
Ekipler harekete geçti! Asansör sistemi kurarak define aramışlar Kırklareli'nin Pehlivanköy ilçesinde define aramak için evin altına 40 metre derinlikte kuyu açıp, asansör sistemi kuran 5 şüpheli yakalandı. Gözaltına alınan 5 şüpheli hakkında, izinsiz define aramak suçlamasıyla adli işlem başlatıldı.
9.02.2024 Gündem
Dehşete düşüren baltalı cinayet kamerada!
Dehşete düşüren baltalı cinayet kamerada! Konya’da kendisine sarkıntılık eden arkadaşını demir saplı baltayla başına vurarak vahşice öldüren zanlının, cinayet anına ait kan donduran güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Olaydan sonra yakalanan Afganistan uyruklu cinayet zanlısı sevk edildiği mahkemece tutuklandı.
9.02.2024 Haberler
Dehşete düşüren baltalı cinayet kamerada!
Dehşete düşüren baltalı cinayet kamerada! Konya’da kendisine sarkıntılık eden arkadaşını demir saplı baltayla başına vurarak vahşice öldüren zanlının, cinayet anına ait kan donduran güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Olaydan sonra yakalanan Afganistan uyruklu cinayet zanlısı sevk edildiği mahkemece tutuklandı.
9.02.2024 Gündem
İş yerinde vahşet! Tartıştığı çalışma arkadaşını balta ile öldürdü
İş yerinde vahşet! Tartıştığı çalışma arkadaşını balta ile öldürdü Konya'da Abdullahvasi Hasan, kendisi gibi Afganistan uyruklu olan iş arkadaşı tarafından başına balta ile vurularak öldürüldü.
7.02.2024 Gündem
25 metrekarelik konteynerde iş yapan esnaf dertli! ‘Hiçbir şey eskisi gibi değil’
25 metrekarelik konteynerde iş yapan esnaf dertli! ‘Hiçbir şey eskisi gibi değil’ İki büyük depremde yerle bir olan Hatay’ın ilçesi Antakya’dayız. İş yerleri yıkılan ve 25 metrekarelik konteyner dükkânlarda iş yapmaya çalışan esnaf dertli: ‘Hiçbir şey eskisi gibi değil’.
5.02.2024 Gündem
DAK ekibi Milliyet'e konuştu: Bir saniye sonrasına bile hazırız!
DAK ekibi Milliyet'e konuştu: Bir saniye sonrasına bile hazırız! Kahramanmaraş depremlerinin ardından binlerce kişi bölgeye yardıma koştu. 11 kentin etkilendiği bölgeye ilk ulaşan arama kurtarma ekibi Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) İnsani Yardım Tugayı Doğal Afetler Arama Kurtarma (DAK) Taburu’ydu. Enkazdan 37 kişiyi kurtaran DAK ekibi, depremin 1. yıl dönümünde Milliyet’e konuştu.
5.02.2024 Gündem
'Kesik baş' cinayetinde failin kimliği şoke etti
'Kesik baş' cinayetinde failin kimliği şoke etti Aydın'ın Söke ilçesinde kaybolduktan bir ay sonra çuval içerisinde başı kesik cesedi bulunan Şerefettin Akalan'ın (40), katil zanlısı gözaltına alındı.
30.01.2024 Gündem
İllerin durumunu gün ve gün takip etmek zorundayız
İllerin durumunu gün ve gün takip etmek zorundayız Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "2024 yılında 527 su ve sulama tesisi yaparak aziz milletimizin hizmetine sunma hedefini ortaya koyduk. Bu hedefi de gerçekleştirmemiz için büyük gayret sarf etmemiz gerekiyor. Kuraklık riskleri 2023 yılında olduğu gibi 2024 yılında da illerimizin taleplerini bu yöne doğru kaydıracak. Bu bağlamda her zaman dikkatli olmamız gerekir. İllerin durumunu gün ve gün takip etmek zorundayız" dedi.
26.01.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Balta ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.