Galatasaray taraftarı ayaklandı!
Galatasaray taraftarı ayaklandı! Aysal bıraktı, Galatasaray taraftarı ayaklandı!'Galatasaray Peşindeyiz' adlı taraftar grubu, Ünal Aysal'ın başkanlığa yeniden aday olması için 'change.org'da imza kampanyası başlattı. Başka bir grup da sarı kırmızılı taraftarları saat 20.00'de Florya Metin Oktay Tesisleri'nde toplandı.
1.07.2020 Futbol
Aysal bıraktı, Galatasaray taraftarı ayaklandı!
Aysal bıraktı, Galatasaray taraftarı ayaklandı! Galatasaraylı taraftarlar saat 20.00'de Florya Metin Oktay Tesisleri'nde toplandı. Aysal ve futbolcuların yemek yediği restoranın önüne kadar gelen taraftarlar, başkanın dikkatini çekmeyi başardı. Başkan Aysal, restoranın penceresine çıkarak taraftarları selamladı. Aysal, yemek sonrası yaptığı açıklamada 'Bu veda yemeği değil. Daha 1 ay görevimin başındayım' dedi.
30.06.2020 Galatasaray
Ünal Aysal'dan moral yemeği
Ünal Aysal'dan moral yemeği Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, futbol takımı teknik ekibine ve oyunculara verdiği yemeği verdi.
30.06.2020 Galatasaray
Başkan Aysal, Prekazi ile bir araya geldi
Başkan Aysal, Prekazi ile bir araya geldi Galatasaray'da Başkan Ünal Aysal, sarı-kırmızılı kulübün eski oyuncularından Cevad Prekazi ile bir araya geldi.
30.06.2020 Galatasaray
TERİM İLE 2 YIL DAHA
TERİM İLE 2 YIL DAHA Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, MİLLİYET aracılığıyla yüreklere su serpti, Fatih Terim ile iki yıl daha anlaşma imzalayacaklarını söyledi. Başkan Aysal, üç milyon euro alan Fatih hoca ile aynı şartlarda mukavele yapma konusunda sorun olmadığını ifade etti
30.06.2020 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri