Başkan Yardımcısı

Başkan Yardımcısı

Son dakika başkan yardımcısı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan başkan yardımcısı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan başkan yardımcısı haber sayfamızda...

Başkan Yardımcısı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 62.011 başkan yardımcısı haberi bulunmuştur.
Hande Fırat’ın ‘DEVRİAMBER’ sergisi açıldı
Hande Fırat’ın ‘DEVRİAMBER’ sergisi açıldı Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi ve CNN Türk Program Yapımcısı Hande Fırat’ın uzun süreli çalışmalarını içeren ‘DEVRİAMBER’ sergisi açıldı. Başkentte Cumhuriyet Müzesi olarak kullanılan İkinci Meclis’te bulunan Sığınak’taki sergi, 25 Mayıs’a kadar ziyaret edilecek.
26.04.2024 Kültür Sanat
İYİ Parti’den ‘seyircisiz’ kurultay kararı
İYİ Parti’den ‘seyircisiz’ kurultay kararı İYİ Parti’nin 5. Olağanüstü Kurultayı’na seyirci alınmayacak.
26.04.2024 Gündem
10 bin işletme için dijital yetkinlik ölçümü
10 bin işletme için dijital yetkinlik ölçümü Vodafone Business, Yıldız Teknik Üniversitesi akademisyenleri iş birliği ve Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) desteğiyle hazırlamış olduğu Sanayide Dijital Yetkinlik Analizi’yle şirketlerin dijital yetkinlik seviyelerini ölçeceğini duyurdu. Yapılan açıklamaya göre kendi dijital yetkinliklerini sektördeki diğer işletmelerle karşılaştırabilme şansı yakalayabilecek olan KOBİ’ler geliştirmeleri gereken alanları tespit edebilecek.
26.04.2024 Ekonomi
Hande Fırat’ın 'DEVRİAMBER' sergisi açıldı
Hande Fırat’ın 'DEVRİAMBER' sergisi açıldı CNN TÜRK’te Gece Görüşü programının moderatörü ve Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın resim, heykel, yerleştirmeler ve dijital eserlerden oluşan 'Devriamber' sergisi açıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gönderdiği mesajda gazeteci Fırat’ı tebrik ederek, “Başarılı gazeteci kimliğinin yanı sıra sergi vesilesi ile sanatçı yönünü de tanıma fırsatı bulduğumuz Hande Fırat'ı tebrik ediyor kendisine meslek ve sanat hayatında da muvaffakiyetler diliyorum” dedi.
25.04.2024 Haberler
Hande Fırat’ın 'DEVRİAMBER' sergisi açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan tebrik mesajı
Hande Fırat’ın 'DEVRİAMBER' sergisi açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan tebrik mesajı CNN TÜRK’te Gece Görüşü programının moderatörü ve Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın resim, heykel, yerleştirmeler ve dijital eserlerden oluşan 'Devriamber' sergisi açıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gönderdiği mesajda gazeteci Fırat’ı tebrik ederek, “Başarılı gazeteci kimliğinin yanı sıra sergi vesilesi ile sanatçı yönünü de tanıma fırsatı bulduğumuz Hande Fırat'ı tebrik ediyor kendisine meslek ve sanat hayatında da muvaffakiyetler diliyorum” dedi.
25.04.2024 Gündem
Teleferik kazası sonrası Kepez belediyesinde başkan vekili belli oldu
Teleferik kazası sonrası Kepez belediyesinde başkan vekili belli oldu Antalya'da yaşanan teleferik kazasının ardından tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün vekili belli oldu.
25.04.2024 Gündem
Beyaz eşya satışları arttı
Beyaz eşya satışları arttı Beyaz eşya sektörü 2024 yılı ilk çeyreğinde iç satışlarda yüzde 28 artış yaşadı. İhracat ise yüzde 5 azaldı. Aylık bazdaki verilere göre ise bu Mart ayında geçen yılın Mart ayına kıyasla iç satışlarda yüzde 24 oranında artış görüldü.
25.04.2024 Ekonomi
İYİ Parti'de bir istifa daha
İYİ Parti'de bir istifa daha İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydemir, partideki görevlerinden ve parti üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.
25.04.2024 Gündem
İYİ Partili Olgun'dan olağanüstü kurultay için açıklama
İYİ Partili Olgun'dan olağanüstü kurultay için açıklama İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hakan Şeref Olgun, partisinin cumartesi günü gerçekleştirilecek olan 5'inci olağanüstü kurultayına delegeler, il, ilçe ve belediye başkanları ile önceki dönem milletvekilleri dışında katılımcı davet edilmeyeceğini açıkladı.
24.04.2024 Gündem
Kuyumcuda çeyrek altın bulunamayınca talep arttı! Vatandaşa ‘kesme altın’ uyarısı
Kuyumcuda çeyrek altın bulunamayınca talep arttı! Vatandaşa ‘kesme altın’ uyarısı Son dönemde piyasada çeyrek ve Cumhuriyet altını bulunurluğunda yaşanan sıkıntılardan dolayı vatandaşların tercihi değişti. Piyasada ‘kesme altın’ olarak tabir edilen altınlara ilgi arttı. Peki kesme altın almanın bir sakıncası var mı? Konuyla ilgili altın piyasaları uzmanından dikkat çeken bir uyarı geldi. İşte detaylar...
24.04.2024 Haberler
Kuyumcuda çeyrek altın bulunamayınca talep arttı! Vatandaşa ‘kesme altın’ uyarısı
Kuyumcuda çeyrek altın bulunamayınca talep arttı! Vatandaşa ‘kesme altın’ uyarısı Son dönemde piyasada çeyrek ve Cumhuriyet altını bulunurluğunda yaşanan sıkıntılardan dolayı vatandaşların tercihi değişti. Piyasada ‘kesme altın’ olarak tabir edilen altınlara ilgi arttı. Peki kesme altın almanın bir sakıncası var mı? Konuyla ilgili altın piyasaları uzmanından dikkat çeken bir uyarı geldi. İşte detaylar...
24.04.2024 Ekonomi
Vodafone Sultanlar Ligi'ne Şahin Gözü damgasını vurdu
Vodafone Sultanlar Ligi'ne Şahin Gözü damgasını vurdu Vodafone Sultanlar Ligi'den Fenerbahçe Opet sezonu şampiyon olarak tamamladı. Yarı final serisinden itibaren Vodafone 5G destekli Şahin Gözü teknolojisi kullanıldı. Bu teknoloji sayesinde maçlarda önemli istatistikler elde edildi.
23.04.2024 Voleybol
İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç, 94 yaşında hayatını kaybetti
İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç, 94 yaşında hayatını kaybetti Mahmut Ustaosmanoğlu’nun vefatı üzerine İsmailağa Cemaati’nin başına geçen Hasan Kılıç, 94 yaşında hayatını kaybetti.
22.04.2024 Gündem
Eş, dost, akraba uyarısı: Bu işlere girmeyin
Eş, dost, akraba uyarısı: Bu işlere girmeyin CHP Genel Başkanı Özel, il ve ilçe başkanlarına, birinci ve ikinci derecede yakınları için belediyeler-den iş ya da benzeri bir talepte bulunmamalarını söyledi. Özel, her düzeyde partiye katılmak iste-yenler olduğunu ancak bunu zamana yayacaklarını ifade etti.
22.04.2024 Gündem
MHP’den DEM’li belediyelere tepki
MHP’den DEM’li belediyelere tepki MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Mardin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin açılışında İstiklal Marşı’nın okutulmadığı ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Türk bayrağının kaldırıldığı gibi iddialara ilişkin yazılı açıklama yaptı.
22.04.2024 Gündem
Toplumsal faydayla ‘dünyaya’ açılıyor
Toplumsal faydayla ‘dünyaya’ açılıyor Tek Dünya Karadeniz Vakfı, toplumların iyileştirilmesi ve kalkınması hedefiyle başladığı yolculuğun lansmanını 22 Nisan Dünya Günü’nde gerçekleştirdi. Coğrafi sınırları aşarak birçok ülkede faaliyet gösteren vakıf; eğitim, ekonomik kalkınma ve yaşam desteği alanlarını odağına alarak toplumsal fayda yaratmayı amaçlıyor.
22.04.2024 Ekonomi
'İktidar Yolunda CHP Belediyeciliği Çalıştayı' sona erdi
'İktidar Yolunda CHP Belediyeciliği Çalıştayı' sona erdi Cumhuriyet Halk Partisi'nde iki gün süren 'İktidar Yolunda CHP Belediyeciliği Çalıştayı', bugün basına kapalı gerçekleşen toplantı ile sona erdi.
21.04.2024 Gündem
MHP'den CHP ve DEM açıklaması: İlk icraatları bizleri şaşırtmadı!
MHP'den CHP ve DEM açıklaması: İlk icraatları bizleri şaşırtmadı! MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz yaptığı açıklamada “CHP’nin ‘Kent Uzlaşısı’ adı altında ittifak yaptığı DEM’li belediyelerin ilk icraatları bizleri şaşırtmamıştır” şeklinde konuştu.
21.04.2024 Gündem
Cumhur İttifakı’ndan yeni yol haritası
Cumhur İttifakı’ndan yeni yol haritası 31 Mart 2024 tarihindeki yerel seçimleri sonrasında bir araya gelen Cumhur İttifakı, İzmir’de kritik bir toplantı gerçekleştirdi. Buluşmada yeni dönemdeki çalışmalar konuşulurken yeni yol haritası ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.
20.04.2024 Ege
Pehlivan’a tebrik ziyareti
Pehlivan’a tebrik ziyareti AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ve AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, 31 Mart Yerel seçimlerinin ardından Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan’a ziyarette bulundu.
20.04.2024 Ege
Yaya Derneği toplantısı gerçekleşti
Yaya Derneği toplantısı gerçekleşti Yaya Derneği 4. Olağan Genel Kurulu’nu başarılı bir şekilde gerçekleştirdi.
20.04.2024 Ege
Diyarbakır Sur Belediyesi'nde Atatürk ve Erdoğan'a hakaret! Müfettiş görevlendirildi
Diyarbakır Sur Belediyesi'nde Atatürk ve Erdoğan'a hakaret! Müfettiş görevlendirildi Diyarbakır Sur Belediyesi'nde mazbata töreni sonrasında belediye başkanının makam odasında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafflarına yönelik hakaret içeren sözlerin sarf edildiği görüntülerin ortaya çıkmasının ardından peş peşe gelişmeler yaşanıyor.
20.04.2024 Gündem
100 milyon liralık ‘Red’ fırsatı yolda
100 milyon liralık ‘Red’ fırsatı yolda Opet, İspark, Havaist gibi markalarla sözleşmelerini yenileyen, marka ayrıcalıklarına Migros, BigChefs, SushiCo ve Les Benjamins gibi iş ortaklarını ekleyen Vodafone Red’in, müşterilerine toplamda 100 milyon TL’nin üzerinde değer yaratmayı hedeflediği duyuruldu.
20.04.2024 Ekonomi
Midilli Limanı’nda sürpriz: Türk turistleri Miçotakis karşıladı
Midilli Limanı’nda sürpriz: Türk turistleri Miçotakis karşıladı Balıkesir’in Ayvalık ilçesinden feribotla Midilli Adası’nı ziyarete giden 92 Türk turisti Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, Midilli Limanı’nda karşılayarak sürpriz yaptı.
20.04.2024 Dünya
CHP lideri Özgür Özel, Bayraktar'ın cenazesine katıldı
CHP lideri Özgür Özel, Bayraktar'ın cenazesine katıldı CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 59 yaşında hayatını kaybeden CHP TBMM Grup Müdürü Levent Bayraktar'ın cenaze törenine katıldı.
19.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Başkan Yardımcısı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.