Best Model Of Turkey

Best Model Of Turkey

Son dakika Best Model of Turkey haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Best Model of Turkey gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Best Model of Turkey haber sayfamızda...

Best Model Of Turkey

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 534 best model of turkey haberi bulunmuştur.
Sinem Kobal paylaştı! Kıvanç Tatlıtuğ ile Kenan İmirzalıoğlu bir arada
Sinem Kobal paylaştı! Kıvanç Tatlıtuğ ile Kenan İmirzalıoğlu bir arada Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile stil danışmanı eşi Başak Dizer'in oğulları Kurt Efe, iki yaşına bastı. Sinem Kobal-Kenan İmirzalıoğlu çifti, doğum günü partisine katılanlar arasındaydı. Yakın arkadaşlar İmirzalıoğlu ile Tatlıtuğ'un pozu çok konuşuldu.
17.04.2024 Cadde
Best Model of Türkiye birincisi Yağmur Karlı: Bir günde hayatım değişti
Best Model of Türkiye birincisi Yağmur Karlı: Bir günde hayatım değişti Kasım 2023'te 36'ıncısı düzenlenen Best Model Türkiye yarışmasına Hatay'dan katılan Yağmur Karlı, 'En İyi Model' olarak birinci seçilmişti. Etiler'de bir mekan çıkışı görüntülenen Karlı, 1988 yılında bu yana Erkan Özerman tarafından düzenlenen güzellik yarışması ve geçtiğimiz ay yaşamını yitiren ünlü organizatör hakkında açıklamalarda bulundu.
21.03.2024 Cadde
Son yolculuğuna uğurlandı
Son yolculuğuna uğurlandı Kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Best Model Of Turkey Kurucu Başkanı, yapımcı, organizatör ve sanatçı menajeri Erkan Özerman (86) için dün Zincirlikuyu Mezarlığı’nda cenaze namazı kılındı.
16.02.2024 Cadde
Erkan Özerman son yolculuğuna uğurlandı! Vasiyetini kuzeni açıkladı
Erkan Özerman son yolculuğuna uğurlandı! Vasiyetini kuzeni açıkladı Yıllardır Best Model yarışmasını düzenleyen Erkan Özerman, 13 Şubat'ta kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Özerman için bugün Zincirlikuyu Camii’nde helallik alındı. Cenazeye, ünlü prodüktörün kardeşleri ve sanat dünyasından ünlü isimler katıldı. Erkan Özerman, vasiyeti gereği Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde toprağa verildi.
15.02.2024 Cadde
Ünlülerden taziye mesajları! Erkan Özerman'ın vasiyeti ortaya çıktı
Ünlülerden taziye mesajları! Erkan Özerman'ın vasiyeti ortaya çıktı Yıllardır Best Model yarışmasını düzenleyen ünlü prodüktör Erkan Özerman, dün kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Sanat dünyasının birbirinden ünlü isimleri başsağlığı mesajları yayınlarken; Özerman'ın vasiyeti de ortaya çıktı.
14.02.2024 Cadde
Best Model Türkiye kurucusu Erkan Özerman hayatını kaybetti!
Best Model Türkiye kurucusu Erkan Özerman hayatını kaybetti! Best Model of Turkey Kurucu Başkanı, prodüktör, organizatör ve sanatçı menajeri Erkan Özerman, 86 yaşında hayata veda etti. Ünlü organizatör, bir süredir kanser tedavisi görüyordu.
13.02.2024 Cadde
'Seni o koca aklının alamayacağı kadar çok seviyorum'
'Seni o koca aklının alamayacağı kadar çok seviyorum' Bir dönem podyumlarda fırtınalar estiren Sema Şimşek, 2001 yılında kendisi gibi model olan Burak Hakkı ile dünyaevine girmişti. Ocak 2008'de Rüzgar adında bir oğulalrı dünyaya gelen ikili, Şubat 2012'de boşanmıştı. Sema Şimşek, oğlunun yeni yaşını kutladı.
27.01.2024 Cadde
ÇAĞATAY ULUSOY kimdir, gerçek adı nedir? Gaddar dizisinin Dağhan'ı Çağatay Ulusoy kaç yaşında, nereli? Dizileri ve filmleri...
ÇAĞATAY ULUSOY kimdir, gerçek adı nedir? Gaddar dizisinin Dağhan'ı Çağatay Ulusoy kaç yaşında, nereli? Dizileri ve filmleri... Çağatay Ulusoy, Gaddar dizisi ile ekrana geliyor. Dizide Dağhan karakterine hayat veren Çağatay Ulusoy'un hayatı, dizileri ve filmleri sevenleri tarafından araştırılanlar arasında. Ulusoy, 2010 yılında Best Model of Turkey birincisi olmuş ve ardından ilk olarak Adını Feriha Koydum dizisi ile ekrana geliyor. Peki, Dağhan rolünü oynayan Çağatay Ulusoy kimdir, nereli, kaç yaşında?
19.01.2024 Bilgi Rehberi
Best Model Turkey'de birinci oldu, İstanbul'a yerleşti
Best Model Turkey'de birinci oldu, İstanbul'a yerleşti Geçtiğimiz ay 36’cısı düzenlenen Best Model of Turkey yarışmasında birinci seçilen Metehan Varol, önceki gün Akmerkez’de ortaya çıktı. Ankara’da yaşayan Varol, kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.
13.01.2024 Cadde
Yıllar 93-94-95... 'Arşivimden bir fotoğraflar çıktı inanamazsınız!'
Yıllar 93-94-95... 'Arşivimden bir fotoğraflar çıktı inanamazsınız!' Sosyal medyada sık sık aile hayatını paylaşan Didem Uzel, son olarak geçmişi yâd etti. 52 yaşındaki oyuncu ve model, "İyi ki bunca foto çekmişiz" diyerek, 90'lı yıllarda çekilen pozlarını yayınladı.
21.12.2023 Cadde
METEHAN VAROL kimdir? 36. Best Model Türkiye Erkekler birincisi Metehan Varol Instagram adresi
METEHAN VAROL kimdir? 36. Best Model Türkiye Erkekler birincisi Metehan Varol Instagram adresi Best Model Of Turkey 2023'ün kazananları belli oldu. Erkeklerde en iyi model seçilen Metehan Varol ile ilgili ayrıntılar merak ediliyor. Peki, Best Model Türkiye Erkekler birincisi Metehan Varol kimdir?
14.11.2023 Bilgi Rehberi
Best Model of Turkey kazananları açıklandı!
Best Model of Turkey kazananları açıklandı! Toplam 40 modelin yarıştığı Best Model Of Turkey 2023'ün kazananları belli oldu. Hatay'dan yarışmaya katılan Yağmur Karlı ile Ankara'yı temsil eden Metehan Varol 'En İyi Model' olarak yarışmada birinci oldular.
14.11.2023 Cadde
Çeşme'de Simge Tertemiz şov! Sosyal medya için poz verdi
Çeşme'de Simge Tertemiz şov! Sosyal medya için poz verdi 2004 Best Model of Turkey birincisi Simge Tertemiz, bu yaz İzmir Çeşme’de hem çalıştı hem de tatilin tadını doyasıya çıkardı. Fit hali ile dikkat çeken tescilli güzel, plajda ilgi odağı oldu.
5.09.2023 Cadde
Tatil sezonunu açtı! Aslıhan Karalar fiziğiyle göz kamaştırdı
Tatil sezonunu açtı! Aslıhan Karalar fiziğiyle göz kamaştırdı 2017 yılında Best Model Of Turkey ve Best Model of The World birincisi olan, 'Kuruluş Osman' dizisinde canlandırdığı 'Burçin Hatun' karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran Aslıhan Karalar, yaz sezonunu açtı. Tatil için Gündoğan'a giden ünlü isim objektiflere takıldı. 24 yaşındaki Karalar kusursuz fiziğiyle tüm bakışları üzerine topladı.
27.01.2024 Cadde
Sema Şimşek: Biz zaten evli gibiyiz!
Sema Şimşek: Biz zaten evli gibiyiz! 1994’te Best Model of Turkey birincisi seçilen Sema Şimşek, 2001 yılında Burak Hakkı ile dünyaevine girmiti. Bu evlilikten Rüzgar isimli bir oğulları olan çift, 2012'de boşanmıştı. Yaklaşık beş yıldır Erdoğan Erdal ile aşk yaşayan Şimşek, eski eşine ve yeni ilişkisine dair konuştu.
20.05.2023 Cadde
Burak Hakkı eski eşiyle fotoğrafını paylaştı
Burak Hakkı eski eşiyle fotoğrafını paylaştı 'Dudaktan Kalbe' dizisiyle şöhreti yakalayan oyuncu Burak Hakkı, 10 yıllık evliliğini 2012'de sonlandırdığı eski eşi Sema Şimşek ve oğlu Rüzgar ile birlikte çekilen bir fotoğraf karesini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Eski eşlerin pozu kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
18.05.2023 Cadde
Aslıhan Karalar: İstanbul'da insanlara güvenemiyorum!
Aslıhan Karalar: İstanbul'da insanlara güvenemiyorum! 2017 yılında Best Model Of Turkey ve Best Model of The World birincisi olan Aslıhan Karalar, katıldığı film galasında kameraların karşısına geçti. Aşk hayatıyla ilgili suru yöneltilen 23 yaşındaki tescilli güzel, "Şu an bekârım. Güvenebileceğim ve değer veren birisi olsun" dedi.
11.03.2023 Cadde
'O zaman elimizde akıllı telefonlar yok!'
'O zaman elimizde akıllı telefonlar yok!' Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil Bölümü'nü bitirdikten sonra 1993 yılında Best Model of Turkey yarışmasına katılan Didem Uzel, Ebru Ürün'ün ardından ikinci seçilmişti. Modellik ile başlayan kariyerine oyuncu olarak devam eden, evlendikten sonra ekranlardan uzak kalan Uzel, sosyal medyada 1999'da çekilen bir fotoğrafını paylaştı.
11.03.2023 Cadde
Kısmetse Olur Tolga kimdir, kaç yaşında? Kısmetse Olur Tolga Kandemir kaç yaşında?
Kısmetse Olur Tolga kimdir, kaç yaşında? Kısmetse Olur Tolga Kandemir kaç yaşında? Kısmet Olur programı YouTube'da yayınlanıyor. Kısmetse Olur programında yer alan isimlerden biri ise Tolga Kandemir oldu. Tolga'nın yaşamı ile ilgili detaylar ise merak ediliyor. Peki Kısmetse Olur Tolga kimdir, kaç yaşında?
19.01.2023 Bilgi Rehberi
Tolgahan Sayışman'dan Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ itirafı!
Tolgahan Sayışman'dan Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ itirafı! Tolgahan Sayışman, Hülya Koçyiğit'in TRT 2'de yayınlanan 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. 2002 yılında katıldığı Best Model Of Turkey yarışmasında Kıvanç Tatlıtuğ'un ardından ikinci seçilen 41 yaşındaki ünlü isim, mankenlikten oyunculuk sektörüne geçen biri olarak yaşadığı zorlukları anlattı. Hakkında yapılan "2000’li yılların yeni Tarık Akan'ı" yorumunu değerlendiren Sayışman, yapımcılık kararının sebeplerini de paylaştı.
16.01.2023 Cadde
İşte Burak Hakkı'nın yeni sevgilisi
İşte Burak Hakkı'nın yeni sevgilisi Yunan güzel Hara Pappa ile yolları ayrılan Burak Hakkı, yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü oyuncu, sürpriz birlikteliğini, sosyal medyada otomobilinin aynasından yansıyan aşk pozuyla duyurdu.
19.11.2022 Cadde
Onur Seyit Yaran: İnşallah bir gün İspanyol sinemasında olurum
Onur Seyit Yaran: İnşallah bir gün İspanyol sinemasında olurum 'Best Model Of Turkey 2016' birincisi Onur Seyit Yaran, önceki gün Etiler'de bulunan bir restorandan çıkarken görüntülendi. Tatil günü olduğunu söyleyen genç oyuncu, “Röportajımız vardı, onu yaptık. Şimdi de menajerimle yemek yiyeceğim” dedi.
5.11.2022 Cadde
Didem Uzel: 27 yaş da ne güzelmiş
Didem Uzel: 27 yaş da ne güzelmiş Eski manken ve oyuncu Didem Uzel, 1998 yılında çekilen bir fotoğrafını yayınladı. Uzel, fotoğrafın altına, "Bu fotoğraf bir gazeteden alıntıdır. Annemin evine gittiğimde efsane bir sürü arşiv var. O zaman görüşürüz yeniden" notunu düştü.
28.10.2022 Cadde
Burak Hakkı ceviz hasadına başladı
Burak Hakkı ceviz hasadına başladı 'Dudaktan Kalbe' dizisiyle şöhreti yakalayan 1994 Best Model of Turkey birincisi Burak Hakkı, sakin bir yaşamı seçti. Zaman zaman İstanbul'un karmaşasından kaçmak için Gelibolu'dan satın aldığı arsaya gidip çiftçilik yapan 50 yaşındaki ünlü isim, son olarak yetiştirdiği cevizleri takipçileriyle paylaştı.
19.10.2022 Cadde
Lenfomayla mücadele eden Boğaç Aksoy'dan müjdeli haber!
Lenfomayla mücadele eden Boğaç Aksoy'dan müjdeli haber! 'Arka Sokaklar' dizisinde canlandırdığı 'Volkan Komiser' karakteriyle hafızalara kazınan ve son olarak oyunculuğu bıraktığını açıklayıp kaptanlık diploması alan Boğaç Aksoy'dan güzel haber geldi. 33 yaşındaki ünlü isim, geçtiğimiz yıldan beri savaştığı lenfomayı yendiğini takipçileriyle paylaştı.
7.09.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Best Model Of Turkey ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.