Böbrek kanseri erkeklerde daha fazla görülüyor! Belirtileri...
Böbrek kanseri erkeklerde daha fazla görülüyor! Belirtileri... Böbrek kanseri neredeyse 10 bin kişiden 1'inde görülebilen ancak tedavi edilebilir bir sağlık sorunu. Ürolojik kanserler arasında prostat ve idrar torbasından sonra üçüncü sırada yer alıyor. Günümüzde böbrek kanserleri henüz belirti vermeden başka nedenlerle yapılan görüntüleme tetkikleri sırasında fark ediliyor. Nadiren ağrı, idrarda kanamaya yol açıyor ve erkeklerde kadınlara göre 2 kat daha fazla görülüyor. Üroloji Uzmanı ve Üroonkoloji Merkezi Direktörü Prof.Dr. Cemil Uygur, detayları paylaştı
30.06.2020 Erkek Sağlığı
Böbrek kanseri tedavisi nasıldır?
Böbrek kanseri tedavisi nasıldır? Böbrek kanseri nedir? En sık görülen yaş grubu nedir, nasıl tedavi edilir? Üroloji Uzmanı Doç. Dr. Berkan Reşorlu, böbrek kanseri tedavisi hakkında tüm detayları sizler için anlattı.
9.01.2020 Sağlık
Böbrek kanseri belirtileri, nedenleri ve tedavisi
Böbrek kanseri belirtileri, nedenleri ve tedavisi Böbrek kanseri belirtileri nelerdir? Böbrek kanseri nedenleri nelerdir? Böbrek kanseri nasıl tedavi edilir?
28.03.2017 Genel Sağlık
Her yıl 100 bin kişiyi öldürüyor
Her yıl 100 bin kişiyi öldürüyor Böbrek kanseri her yıl 100 bin can alıyor. Erken teşhis edilmediği takdirde ölümcül sonuçlara yol açıyor. Doç. Dr. Murat Binbay, böbrek kanseriyle ilgili önemli bilgiler verdi.
27.05.2016 Genel Sağlık
84 yaşında böbrek kanserini yendi!
84 yaşında böbrek kanserini yendi! 84 yaşındaki Mehmet Öztürk'ün kalp damarlarına kadar uzanan böbrek kanseri, Üroloji Uzmanı Doç. Dr. Murat Binbay ve ekibi tarafından robotik cerrahi yöntemiyle başarıyla temizlendi.
16.05.2016 Genel Sağlık