Bombalama

Bombalama

Son dakika bombalama haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan bombalama gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan bombalama haber sayfamızda...

Bombalama

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.694 bombalama haberi bulunmuştur.
DNA testi doğruladı: Yaşlı inşaat işçisi Japonya'nın en çok aranan suçlular listesindeydi!
DNA testi doğruladı: Yaşlı inşaat işçisi Japonya'nın en çok aranan suçlular listesindeydi! Ölümcül kanser hastalığı ile can çekişerek hastane yatağında hayatının sona ermesini bekliyordu. Son günlerinde yaşamı boyunca gizlediği sırrı açığa vurmaya hazırdı. O, Japonya'yı 1970'li yıllarda hakimiyeti altına alan korku iktidarının bir parçası olan ve 50 yıldır kayıplara karışan faildi.
28.02.2024 Dünya
Terörist Albashir'in sözlerine duruşma savcısından tepki: Vicdanı varsa uyuyamasın
Terörist Albashir'in sözlerine duruşma savcısından tepki: Vicdanı varsa uyuyamasın Beyoğlu İstiklal Caddesi üzerinde 13 Kasım 2022 tarihinde terörist Ahlam Albashır tarafından gerçekleştirilen 6 kişinin öldüğü 99 kişinin yaralandığı bombalı saldırıya ilişkin açılan davanın bugün yapılan duruşmasında esasa ilişkin mütalaa açıklandı.
12.02.2024 Gündem
Ölüm döşeğinde açıkladı: 50 yıldır en çok arananlar listesindeydim
Ölüm döşeğinde açıkladı: 50 yıldır en çok arananlar listesindeydim Ölümcül kanser hastalığı sebebiyle hastane yatağında ölümü bekliyordu. Yaşamının son günlerinde hayatı boyunca gizlediği sırrı açığa vurmaya hazırdı. O, Japonya'yı 1970'li yıllarda sarsan bir dizi bombalı eylemin 50 yıldır kayıplara karışan failiydi. 
28.02.2024 Dünya
UNICEF: Gazze'de 17 bin çocuk refakatsiz veya ailesinden ayrı
UNICEF: Gazze'de 17 bin çocuk refakatsiz veya ailesinden ayrı Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu’na (UNICEF) göre Gazze'de 17 bin çocuğun refakatsiz kaldığı ya da ailesinden ayrıldığı tahmin ediliyor.
3.02.2024 Dünya
İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısı davasında 3 sanık hakkında karar
İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısı davasında 3 sanık hakkında karar İstiklal Caddesi'nde 6 kişinin öldüğü, 99 kişinin yaralandığı bombalı terör saldırısında bomba düzeneğini bırakan Ahlam Albashır'ın arasında bulunduğu 18'i tutuklu 36 sanığın yargılandığı davada 3 sanık için karar çıktı.
22.01.2024 Gündem
İstiklal Caddesi’ndeki terör saldırısı davasına yarın devam edilecek
İstiklal Caddesi’ndeki terör saldırısı davasına yarın devam edilecek İstiklal Caddesi’nde meydana gelen bombalı terör saldırısına ilişkin aralarında bombayı bırakan Ahlam Albashır’in de bulunduğu 36 sanığın yargılandığı davanın görülmesine yarın devam edilecek.
21.01.2024 Gündem
MİT'in casusluk operasyonundan yeni ayrıntılar! MOSSAD ajanı çıktı
MİT'in casusluk operasyonundan yeni ayrıntılar! MOSSAD ajanı çıktı Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ile İstanbul İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin MOSSAD’ın Türkiye’deki ajanlarına yönelik yaptığı operasyonla ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.
8.01.2024 Haberler
MİT'in casusluk operasyonundan yeni ayrıntılar! Yakın koruma Mossad ajanı çıktı
MİT'in casusluk operasyonundan yeni ayrıntılar! Yakın koruma Mossad ajanı çıktı Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ile İstanbul İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin Mossad’ın Türkiye’deki ajanlarına yönelik yaptığı operasyonla ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.
8.01.2024 Gündem
Son dakika: Cezaevi aracına bombalı saldırı davasında karar
Son dakika: Cezaevi aracına bombalı saldırı davasında karar Bursa’da cezaevi aracına bombalı saldırı davasında karar çıktı; 3 sanık 2'şer kez ağırlaştırılmış müebbet ile 363'er yıl hapis cezasına çarptırıldı.
18.12.2023 Gündem
İsrail-Hamas savaşı nedeniyle Hollanda mahkemelik oldu! Nedeni F-35'ler
İsrail-Hamas savaşı nedeniyle Hollanda mahkemelik oldu! Nedeni F-35'ler İnsan hakları kuruluşları Gazze’de yaşanan gelişmeler ve İsrail-Hamas savaşında, “savaş yasalarının ihlal edilmesine katkıda bulunduğu” gerekçesiyle Hollanda devleti aleyhine Lahey Mahkemesi'nde dava açtı. Mahkeme, hızlandırılmış davaya ilişkin kararını 15 Aralık’ta açıklayacak.
4.12.2023 Dünya
Gazze'den tahliye edilen Türk vatandaşları İstanbul'da: Suyu şekerle karıştırıp içiyorduk
Gazze'den tahliye edilen Türk vatandaşları İstanbul'da: Suyu şekerle karıştırıp içiyorduk İsrail'in Gazze'deki saldırılarının ardından bölgede mahsur kalan Türk vatandaşlarının tahliyesi devam ediyor. Savaş bölgesinden İstanbul'a gelen Minha Samhud, "Yemek bulamıyorduk, suyu şekerle karıştırıp içiyorduk" dedi.
22.11.2023 Gündem
DSÖ'den İsrail'e sert tepki: Hastaneler savaş alanı değildir
DSÖ'den İsrail'e sert tepki: Hastaneler savaş alanı değildir İsrail, Gazze Şeridi’nde hastaneleri hedef almaya devam ederken, Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) İsrail’in hastanelere yönelik saldırılarına sert tepki gösterdi.
15.11.2023 Dünya
Gazze'nin en güzel mahallesinin sonu: Merak ettiğiniz için teşekkürler, hâlâ hayattayız
Gazze'nin en güzel mahallesinin sonu: Merak ettiğiniz için teşekkürler, hâlâ hayattayız İsrail jetlerinin haritadan sildiği mahalle sakinleri belirsiz bir kadere sürüklendi, bazıları ölümden önce son kez mesaj verdi. Türkiye'deki bir Filistinli ise ailesini aradığında hat kesildi.
13.11.2023 Dünya
Sayılarla İsrail zulmü! 100 Gazzeli'den 2'si yaralandı veya öldü
Sayılarla İsrail zulmü! 100 Gazzeli'den 2'si yaralandı veya öldü Hamas’ın 7 Ekim’de İsrail’e karşı gerçekleştirdiği saldırının ardından, İsrail ordusunun Gazze’ye yönelik başlattığı harekatı bir ayını doldururken, bu bölgeye havadan ve karadan operasyonlar devam ediyor.
8.11.2023 Dünya
İsralli bakan Gazze'ye atom bombası atılmasını telaffuz etti
İsralli bakan Gazze'ye atom bombası atılmasını telaffuz etti Bir radyoya röportaj veren aşırı sağcı bakan Eliyahu Gazze'deki savaşta nükleer silah kullanmanın bir seçenek olduğunu söyledi, Filistinlilerin İrlanda ya da çöle gitmesi gerektiğini savundu.
5.11.2023 Dünya
İsrail Sözcüsü CNN International'da itiraf etti: Bu savaşın trajedisi
İsrail Sözcüsü CNN International'da itiraf etti: Bu savaşın trajedisi Gazze’ye yönelik hava ve kara operasyonlarını genişleten İsrail Ordusu, dün iki mülteci kampına hava saldırısı düzenledi. Gazze’nin en büyük mülteci kampı olan Cibaliye’deki saldırıda sivillerin bile bile hedef alındığını İsrail Sözcüsü resmen itiraf etti
1.11.2023 Haberler
100'er 100'er katlediyorlar! İsrail ordu sözcüsünden korkunç itiraf
100'er 100'er katlediyorlar! İsrail ordu sözcüsünden korkunç itiraf Gazze’ye yönelik hava ve kara operasyonlarını genişleten İsrail Ordusu, dün iki mülteci kampına hava saldırısı düzenledi. Gazze’nin en büyük mülteci kampı olan Cibaliye’deki saldırıda sivillerin bile bile hedef alındığını İsrail Sözcüsü resmen itiraf etti.
1.11.2023 Dünya
James Jeffrey, CNN TÜRK'e konuştu! 'ABD İsrail'i birkaç konuda zorluyor'
James Jeffrey, CNN TÜRK'e konuştu! 'ABD İsrail'i birkaç konuda zorluyor' ABD'nin eski Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey, İsrail-Hamas savaşı hakkında CNN TÜRK'e özel açıklamalar yaptı.
30.10.2023 Gündem
İsrail, Gazze Şeridi’nde 320 noktayı vurdu:
İsrail, Gazze Şeridi’nde 320 noktayı vurdu: İsrail’in Gazze Şeridi’nde düzenlediği hava saldırıları 17’inci gününde devam ederken, İsrail ordusunun son 24 saatte 320 noktaya gerçekleştirdiği saldırılarda 400 kişi hayatını kaybetti.
23.10.2023 Haberler
'Sahte ilanlara karşı sınırlamalar 1 Kasım'da yürürlüğe giriyor'
'Sahte ilanlara karşı sınırlamalar 1 Kasım'da yürürlüğe giriyor' Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) 14. Ekonomi Değerlendirme Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, "Biz sahte ilanlara karşı emlakta ve otomotivde getirdiğimiz sınırlamalarla bunu engelledik. 1 Kasım'da bu yönetmelik yürürlüğe giriyor. Bundan sonra bu ilanlardan ilan siteleri sorumlu olacak, şahıslar sorumlu olacak" dedi.
21.10.2023 Ekonomi
Cezaevi aracına saldırının faillerinden son savunma!
Cezaevi aracına saldırının faillerinden son savunma! Bursa'da infaz koruma memuru Cengiz Yiğit'in şehit olduğu, 4 kişinin yaralandığı cezaevi servis aracına yönelik bombalı saldırıya ilişkin görülen davada yeni gelişme yaşandı.
21.10.2023 Gündem
Dezenfektan bitti, sirke kullanmaya başladılar
Dezenfektan bitti, sirke kullanmaya başladılar Gazze’de hastanelerde sağlık sisteminin çökmesi ile hastanelerde dezenfektan bulamayan doktorlar, bakteriyel enfeksiyonların temizliğinde sirke kullanmaya başladı.
21.10.2023 Gündem
‘İsrail’in hangi dilden anlayacağını biliriz’
‘İsrail’in hangi dilden anlayacağını biliriz’ Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partilerinin ortak grup toplantısında, İsrail-Filistin çatışması ve İsrail’in Gazze’de hastaneyi bombalaması olayı ile ilgili açıklamalarda bulundu.
19.10.2023 Gündem
‘Her türlü sivil kaybına karşıyız’
‘Her türlü sivil kaybına karşıyız’ AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MYK toplantısının ardından gündeme dair açıklamalarda bulundu.
13.10.2023 Gündem
‘Hamas rehineleri saklıyor’
‘Hamas rehineleri saklıyor’ İsrail’in misilleme olarak saldırılarını yoğunlaştırdığı Filistin’in Gazze şehrinde eczacılık yapan Awni Bursh, kentteki son gelişmeleri Milliyet’e anlattı. Yeğeninin de saldırılarda hayatını kaybettiğini belirten Bursh, İsrail’in “savaş” ilanından bu yana sivillere yönelik saldırılarını yoğunlaştırdığını söyledi.
10.10.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Bombalama ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.