Börekçi

Börekçi

Son dakika börekçi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan börekçi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan börekçi haber sayfamızda...

Börekçi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 347 börekçi haberi bulunmuştur.
İstanbul'un 5 ilçesinde Mahzen-33 operasyonu! 16 kişi yakalandı
İstanbul'un 5 ilçesinde Mahzen-33 operasyonu! 16 kişi yakalandı İstanbul'un 5 ilçesinde gerçekleştirilen Mahzen-33 operasyonlarının detayları belli oldu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
27.04.2024 Haberler
İstanbul'un 5 ilçesinde Mahzen-33 operasyonu! Bakan Yerlikaya detayları paylaştı: El bombası, AK-47 silah...
İstanbul'un 5 ilçesinde Mahzen-33 operasyonu! Bakan Yerlikaya detayları paylaştı: El bombası, AK-47 silah... İstanbul'un 5 ilçesinde gerçekleştirilen Mahzen-33 operasyonlarının detayları belli oldu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
27.04.2024 Gündem
‘150 yıldır tek adam yerine anayasayı meclisi savunuyoruz’
‘150 yıldır tek adam yerine anayasayı meclisi savunuyoruz’ CHP Genel Başkanı Özgür Özel, tarihi Abidin Paşa Köşkü Milli Mücadele Müzesi’nin açılışına katıldı. Törende CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in yanı sıra Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve partinin sembol isimlerinden Hikmet Çetin ile Murat Karayalçın da yer aldı.
21.01.2024 Gündem
‘Bu börek, Mehmet dedemden kaldı’
‘Bu börek, Mehmet dedemden kaldı’ “Kürt böreği mi küt böreği mi?” tartışması Meclis’e de taşınırken, böreği ilk yapan kişi olduğu iddia edilen “’Rengo” lakaplı Mehmet Alkan’ın 4. kuşak torunu, börekçi Ali Alkan ile konuştuk.
19.11.2023 Gündem
Kafasına tepsi yedi yine uslanmadı! Bu kez de tamirciye musallat oldu
Kafasına tepsi yedi yine uslanmadı! Bu kez de tamirciye musallat oldu Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde girdiği börekçinin kasasından para çalarken dükkan sahibinin elindeki börek dolu tepsi ile başına vurduğu E.A., bu kez bir tamirciden telefon çalarken kameraya yakalandı.
27.10.2023 Haberler
Kafasına tepsi yedi yine uslanmadı! Bu kez de tamirciye musallat oldu
Kafasına tepsi yedi yine uslanmadı! Bu kez de tamirciye musallat oldu Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde girdiği börekçinin kasasından para çalarken dükkan sahibinin elindeki börek dolu tepsi ile başına vurduğu E.A., bu kez bir tamirciden telefon çalarken kameraya yakalandı.
27.10.2023 Gündem
Togg böreği görenlerin iştahını kabarttı
Togg böreği görenlerin iştahını kabarttı Bursa’da bu yıl 2.’si düzenlenen Gastronomi Festivali renkli görüntülere ev sahipliği yaptı. Birçok restoranın lezzetlerini sergilediği festivale Togg böreği damga vurdu. Börekten yapılan yerli milli otomobil Togg'u görenler dönüp bir daha baktı. Baklava kulesi de büyük beğeni topladı.
16.09.2023 Haberler
Börekçide öldürülen Hakan Özer'in eşi konuştu! Eve geleceğini söyledi, 1 saat sonra ölüm haberi geldi
Börekçide öldürülen Hakan Özer'in eşi konuştu! Eve geleceğini söyledi, 1 saat sonra ölüm haberi geldi Küçükçekmece'de börekçide motosikletli iki kişi tarafından ateş açılması sonucu hayatını kaybeden Hakan Özer’in eşi Aslı Özer açıklama yaptı.
24.08.2023 Gündem
Kazada ölen sağlıkçı ve kızı yan yana toprağa verildi
Kazada ölen sağlıkçı ve kızı yan yana toprağa verildi Denizli'nin Buldan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden tıbbi sekreter Hasan Çetinkaya (35) ile kızı İdil Çetinkaya (3), Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde yan yana toprağa verildi. Aynı kazada ölen Ümmü Çetinkaya ve diğer kızı İkra Çetinkaya'nın cenazesi ise ailelerin isteği üzerine Manisa'nın Sarıgöl Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.
25.05.2023 Gündem
TIR karşı şeride geçip otomobili biçti! Bir aile yok oldu
TIR karşı şeride geçip otomobili biçti! Bir aile yok oldu Denizli’nin Buldan ilçesinde, sürücüsünün kontrolünden çıkan TIR, refüjü aşıp karşı şeride geçerek, çarptığı otomobili metrelerce sürükledi. Şarampole yuvarlanan TIR'ın sürücüsünün yaralandığı kazada demir yığını haline dönüşen otomobildeki anne-baba ile 3 ve 6 yaşındaki çocukları hayatını kaybetti.
23.05.2023 Gündem
Özer: Egemenlik eğitimden geçiyor
Özer: Egemenlik eğitimden geçiyor Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Anıtkabir’i ziyaret ettibakanlık bürokratları ve 81 ili temsil eden öğrencilerden oluşan heyetle Aslanlı Yol’dan yürüyerek Atatürk’ün mozolesine çelenk bıraktı.
24.04.2023 Eğitim
Bakan Özer, koltuğunu 5’inci sınıf öğrencisi Kaan Can İl’e devretti
Bakan Özer, koltuğunu 5’inci sınıf öğrencisi Kaan Can İl’e devretti Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu 10 yaşındaki 5’inci sınıf öğrencisi Kaan Can İl’e bıraktı. Bakan Özer, “Sizlerin gözlerinizdeki ışıkları gördükçe gelecekle ilgili hiçbir kaygımız kalmıyor” dedi.
23.04.2023 Haberler
Kaan Can Bakan oldu! Bakan Özer koltuğunu 1 günlüğüne devretti
Kaan Can Bakan oldu! Bakan Özer koltuğunu 1 günlüğüne devretti Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 81 ili temsilen gelen çocukları makamda kabul etti. Özer, 23 Nisan dolayısıyla koltuğunu temsili olarak Toygar Börekçi Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi Kaan Can İl'e devretti.
23.04.2023 Gündem
Influencer’lıktan mesaiye giden yol
Influencer’lıktan mesaiye giden yol Ege Doğaç Erdoğan - 90’lı yıllar kontörü bittiği için sevgilisinden ayrılanların, sınırsız SMS paketlerinin, üzerinden tank geçse hasar görmeyecek ‘akılsız’ telefonların dönemiydi...
16.04.2023 Pazar
Metruk tehlike kapıda!
Metruk tehlike kapıda! Deprem bölgesi İstanbul’da her an yıkılabilecek 3 bin 500 metruk yapı var.
15.04.2023 Gündem
Mehmet Rifat Börekçi Kimdir? Kısaca Hayatı Ve Ölümü
Mehmet Rifat Börekçi Kimdir? Kısaca Hayatı Ve Ölümü Ülkemizde geçmiş yıllarda siyasette pek çok kişi görev almıştır. Bunlardan birisi de Mehmet Rifat Börekçi olmaktadır. Son zamanlarda Türk siyasetçileri arasında sıklıkla araştırılan Mehmet Rifat Börekçi aynı zamanda bir din adamıdır. Mehmet Rifat Börekçi kimdir sizler için ayrıntıları ile derledik.
14.04.2023 Eğitim
Silivri'de eski sevgili dehşetinde 54 mermi detayı! Yeni görüntüler ortaya çıktı
Silivri'de eski sevgili dehşetinde 54 mermi detayı! Yeni görüntüler ortaya çıktı Silivri'de Murat Özay, eski sevgilisinin başka birisiyle ilişkisi olduğu gerekçesiyle dehşet saçtı. Saldırgan açtığı ateş sonrası 2 kadın toplam 5 kişiyi silahla yaraladı. Saldırıdan yeni görüntüler ortaya çıktı.
16.03.2023 Gündem
Silivri’de saplantılı aşk dehşeti kamerada: 3’ü ağır 5 yaralı
Silivri’de saplantılı aşk dehşeti kamerada: 3’ü ağır 5 yaralı Silivri’de eski sevgilisinin başka birisiyle gönül ilişkisi olduğu iddia eden adam dehşet saçtı. 2 kadın toplam 5 kişiyi silahla yaralayan adam, gözaltına alındı. Zanlının eski sevgilisi ve arkadaşını çocuklarının yanında sokak ortasında vurduğu anlar kameralara yansıdı.
15.03.2023 Gündem
Sanat piyasasında rekor büyüme
Sanat piyasasında rekor büyüme Milliyet Sanat, 2023’te de sanatın nabzını tutmaya devam ediyor. Derginin şubat kapağında geçen yılı rekor satışlarla geçiren plastik sanatlar dünyasında yaşananlar var.
2.02.2023 Kültür Sanat
Ankara'da vergi dairesinde gaz sızıntısı! Çalışanlar hastanelere kaldırıldı
Ankara'da vergi dairesinde gaz sızıntısı! Çalışanlar hastanelere kaldırıldı Ankara'nın Altındağ ilçesindeki Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı'nda, doğal gaz tesisatındaki kaçak nedeniyle rahatsızlanan 25 kişi hastaneye kaldırıldı.
5.01.2023 Gündem
‘Bizi fedakâr ve cesur halkımız kurtaracak’
‘Bizi fedakâr ve cesur halkımız kurtaracak’ Kurtuluş ve Cumhuriyet yolundaki en önemli adımlardan biri, 103 yıl önce bugün Mustafa Kemal Paşa’nın Ankara’ya gelişiyle atıldı. Atatürk, “Bizi sizin gibi fedakâr ve cesur halkımız kurtaracaktır” diyerek Kurtuluş Savaşı’nın fitilini ateşledi.
27.12.2022 Gündem
Yılın kelimesi ‘Gaslighting’in şifreleri
Yılın kelimesi ‘Gaslighting’in şifreleri ‘Yılın Kelimesi’ ilan edilen, manipülasyona dayalı, sinsi bir psikolojik şiddet türü ‘gaslighting’e maruz kaldığımızı nasıl anlar, şiddetin adını nasıl koyarız?
4.12.2022 Pazar
Yardım parasına el sürülmedi
Yardım parasına el sürülmedi Mustafa Kemal, Milli Mücadele’yi başlattığında elinde zafere olan inancından başka hiçbir şeyi yoktu. Askerin çorabı, çarığı, fanilası evlerde hazırlandı; cephaneyi cepheye kadınlar kağnılarla taşıdı. Atatürk, Hindistan Hilafet Kongresi’nin gönderdiği 125 bin lirayı daha sonra “söz edilmesin” diye o zor günlerde bile kullanmadı...
29.10.2022 Gündem
İstanbul dünya gastronomi haritasında
İstanbul dünya gastronomi haritasında Michelin yıldızları bu haftanın en çok konuşulan konularındandı. Yıldızlar şimdilik sadece İstanbul için. Önümüzdeki yıllarda Türkiye genelini kapsayacak. Michelin Rehberleri Uluslararası Direktörü Gwendal Poullennec “Müfettişlerimiz İstanbul’un yemek çeşitliliğinden çok etkilendi. Hedefimiz, dünya gastronomi haritasında yerini alan İstanbul’da kalışların süresini uzatmak” diyor..
16.10.2022 Pazar
Erbaş: Sanat, bizim medeniyet unsurlarımızdan birisidir
Erbaş: Sanat, bizim medeniyet unsurlarımızdan birisidir Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen mezuniyet programında "Sanat, bizim medeniyet unsurlarımızdan birisidir. Allah yarattığı her kulunun kalbinde bir sanat mahareti de yaratmıştır" dedi.
4.08.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Börekçi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.