Borusan Müzik Evi

Borusan Müzik Evi

Son dakika Borusan Müzik Evi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Borusan Müzik Evi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Borusan Müzik Evi haber sayfamızda...

Borusan Müzik Evi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 229 borusan müzik evi haberi bulunmuştur.
Kadınların müziğine kulak verin
Kadınların müziğine kulak verin “Türk Elektronik Müziğinde Kadınlar”ın sesi yükseliyor! 15 yeni jenerasyon Türk kadın müzisyenin yer aldığı albüm bu alanda çalışanlara ve çalışmak isteyenlere yol açıyor.
31.03.2024 Kültür Sanat
Bu ay notalar ihtiyaçları karşılayacak
Bu ay notalar ihtiyaçları karşılayacak Borusan Sanat, bu ay gerçekleştireceği konserlerin tüm gelirini, afet bölgesindeki ihtiyaçlar doğrultusunda bağışlayacak.
8.03.2023 Kültür Sanat
Müzik
Müzik ‘Sıfır’dayız Zafer Aracagök, SIFIR’ı 24 Aralık’ta Borusan Müzik Evi’nde müzikseverlerin beğenisine sunuyor...
18.12.2022 Kültür Sanat
ÖZGÜR CAN ÇOBAN kimdir, kaç yaşında? Şarkıcı Özgür Can Çoban aslen nereli, albümleri ve şarkıları...
ÖZGÜR CAN ÇOBAN kimdir, kaç yaşında? Şarkıcı Özgür Can Çoban aslen nereli, albümleri ve şarkıları... Kanal D ekranında yayımlanan Şarkılar Bizi Söyler konukları arasında Özgür Can Çoban yer alıyor. Sanatçının hayatı ve kariyeri hakkında bilgiler araştırma konusu olmaya devam ediyor. Peki Özgür Can Çoban kimdir?
3.12.2022 Bilgi Rehberi
Arzu Kaprol ve Mercan Dede'den giyilebilir sanat eserleri koleksiyonu
Arzu Kaprol ve Mercan Dede'den giyilebilir sanat eserleri koleksiyonu Müzik ve moda dünyasının duayenleri özel giyilebilir sanat koleksiyonu için güçlerini birleştirdi. Mercan Dede’nin 3 farklı tablosu, Arzu Kaprol kaftan, ipek baskılar ve fularlarda hayat buldu.
5.06.2022 Moda
Borusan’da eşsiz anlar
Borusan’da eşsiz anlar Amsterdamlı klarnet ustası Oğuz Büyükberber ile bir araya gelen Meinrad Kneer ve Yorgos Dimitriadis’in eşsiz birleşiminden dökülen notalara doyamayacağınız “Oğuz Büyükberber Trio”, 14 Ocak’ta Borusan Müzik Evi’nde sanatseverleri bekliyor...
9.01.2022 Kültür Sanat
Sanat maratonu
Sanat maratonu Müzikte yeni, renkli ve özgün olanı takip eden Borusan Müzik Evi, sahnesinde ağırladığı birbirinden farkı sanatçıların çalışmalarını dinleyicilerine ulaştırmaya devam ediyor.
1.01.2022 Cadde
Özgür Can Çoban kimdir, nereli? Özgür Can Çoban kaç yaşında? İşte şarkıları
Özgür Can Çoban kimdir, nereli? Özgür Can Çoban kaç yaşında? İşte şarkıları Ögür Can Çoban hakkında merak edilenleri haberimize ekledik. Özgür can Çoban kimdir, nereli? Özgür Can Çoban kaç yaşında? Büyük beğeniyle dinlenen şarkılarıyla adı anılan Özgür Can Çoban'ın hayatına dair bilinenler şu şekilde...
31.12.2021 Cadde
Borusan Müzik Evi’nde şimdi notalar yükseliyor
Borusan Müzik Evi’nde şimdi notalar yükseliyor Borusan Müzik Evi uzun bir aradan sonra yeniden izleyicileriyle buluşuyor. 2021-2022 sezonu kapsamında yeni müzik, elektronik müzik, doğaçlama, dünya müziği ve cazın önde gelen isimlerini ağırlamaya hazırlanan Borusan Müzik Evi’nde açılış 18 Kasım Perşembe günü saat 21.00’de Abstra, Wolter Wierbos ve Ab Baars ile gerçekleşiyor.
12.11.2021 Kültür Sanat
Borusan Müzik sahaya dönüyor
Borusan Müzik sahaya dönüyor Borusan Müzik Evi uzun bir aradan sonra yeniden izleyicileriyle buluşuyor.
8.11.2021 Kültür Sanat
Borusan Sanat'ta bu hafta
Borusan Sanat'ta bu hafta Borusan Sanat, Haziran ayına ağırladığı birbirinden değerli sanatçılar ile veda ediyor. 24 Haziran Perşembe günü saat 14.00’te Borusan Klasik’te BİFO’nun Garrett Keast yönetiminde canlı yayınlanacak konserin yanı sıra; 27 Haziran Pazar günü saat 11.30’da borusansanat.tv’de, Borusan Quartet’in “Vasks’tan Say’a” başlıklı konseri dinleyicisi ile buluşacak.
22.06.2021 Kültür Sanat
Borusan Sanat Haziran programları devam ediyor
Borusan Sanat Haziran programları devam ediyor Borusan Sanat, her hafta birbirinden değerli sanatçı ve toplulukları ağırladığı çevrimiçi konserlerine devam ediyor. 13 Haziran Pazar günü saat 11.30’da deneyimli şef Cem Mansur yönetiminde BİFO, müzikseverlerle buluşacak. Neo-klasik müzik hareketinin önemli isimlerinden Ligeti, Respighi ve Stravinski’nin eserlerini seslendireceği “BİFO & Cem Mansur” başlıklı konser, ücretsiz olarak borusansanat.tv’de izleyicisi ile buluşacak.
8.06.2021 Kültür Sanat
Borusan Sanat konser etkinlikleri devam ediyor
Borusan Sanat konser etkinlikleri devam ediyor Borusan Sanat, bu hafta dijital platformlar üzerinden yayınladığı konserleri ile Mayıs ayına veda ediyor. Borusan Klasik’te 27 Mayıs Perşembe günü saat 19.00’da yayınlanacak konserde, Patrick Hahn yönetimindeki BİFO, Ligeti ve Brahms eserlerinden oluşan programla yayında olacak; 30 Mayıs Pazar günü saat 11.30’da borusansanat.tv’de Venezuelalı şef Domingo Hindoyan yönetiminde BİFO müzikseverlerle buluşacak.
26.05.2021 Kültür Sanat
ANDDRA Borusan Müzik Evi'nde
ANDDRA Borusan Müzik Evi'nde Borusan Sanat, dijital platformlar üzerinden yayınladığı konserlerine tüm hızıyla devam ediyor. 20 Mayıs Perşembe günü saat 19.00’da Borusan Klasik’te yayınlanacak konserde, Rengim Gökmen yönetiminde BİFO, solist kemancı aynı zamanda orkestra başkemancısı Pelin Halkacı Akın’a eşlik ediyor.
18.05.2021 Kültür Sanat
Volkan Coşar Borusan Müzik Evi'nde
Volkan Coşar Borusan Müzik Evi'nde Borusan Sanat, bu hafta da dijital platformlar üzerinden yayınladığı konserler ile dünyaca ünlü müzisyenleri ağırlıyor. 16 Mayıs Pazar günü saat 11.30’da yayınlanacak “Şiirin Müziği” başlıklı konserde, Avusturyalı ünlü şef Thomas Rösner yönetiminde BİFO, İngiliz keman virtüözü Daniel Hope ve Türkiye’nin önemli piyanistlerinden biri olan Gökhan Aybulus’a eşlik ediyor.
11.05.2021 Kültür Sanat
Joost Lijbaart, Borusan Müzik Evi’nde
Joost Lijbaart, Borusan Müzik Evi’nde Borusan Sanat, bu hafta da dijital platformlar üzerinden yayınladığı konserleri ile izleyicilerine dopdolu bir program hazırladı. 8 Mayıs Cumartesi günü saat 19.30’da borusansanat.tv’de Evrim Demirel Trio’nun Borusan Müzik Evi için kaydettiği “Stanpolites” başlıklı projesi yayında olacak. Ayrıca; 9 Mayıs Pazar günü saat 11.30’da BİFO’nun Ekim ayında daimi konuk şefi olacak Patrick Hahn yönetimindeki konseri, BİFO ile Başyapıtlar-II müzikseverlerle buluşacak.
4.05.2021 Kültür Sanat
BİFO'dan Dvořák'a Armağan
BİFO'dan Dvořák'a Armağan Borusan Sanat, dijital platformlar üzerinden yayınladığı konserleri ile Nisan ayına veda ediyor. 2 Mayıs Pazar günü saat 11.30’da borusansanat.tv’de Stanislav Kochanovsky yönetiminde BİFO’nun vereceği “Dvořák’a Armağan” başlıklı konserinin yanı sıra; onursal şef Gürer Aykal yönetiminde viyolonselci Camille Thomas’nın BİFO’ya eşlik ettiği, “Klasik Müziğin Ustaları” ve Borusan Quartet’in “Ustalar Geçidi” başlığını taşıyan konser izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor.
27.04.2021 Kültür Sanat
Borusan Sanat'ta bu hafta
Borusan Sanat'ta bu hafta Borusan Sanat, dijital platformlar üzerinden yayınladığı konserlerine devam ediyor. 15 Nisan Perşembe günü saat 14.00’te Borusan Klasik’te Patrick Hahn’ın yönetiminde BİFO’nun vereceği canlı radyo konserinin yanı sıra; 18 Nisan Pazar günü borusansanat.tv’de BİFO ve Borusan Quartet’ten oluşan iki ayrı konser dinleyiciler ile buluşacak.
13.04.2021 Kültür Sanat
Borusan Sanat baharı karşılıyor
Borusan Sanat baharı karşılıyor Borusan Klasik yayınladığı iki canlı radyo konserleri ve dopdolu programıyla Nisan ayına merhaba diyor. 31 Mart Çarşamba günü saat 16.00’da Borusan Klasik’in konuğu olan Borusan Quartet’in yanı sıra; 1 Nisan Perşembe günü borusansanat.tv’de Avusturyalı şef Patrick Hahn yönetimindeki BİFO dinleyicileri ile buluşacak.
30.03.2021 Kültür Sanat
Borusan Sanat'ta bu haftanın programı belli oldu
Borusan Sanat'ta bu haftanın programı belli oldu Borusan Sanat, Mart ayına ağırladığı birbirinden değerli sanatçılar ile veda ediyor. 25 Mart Perşembe günü saat 14.00’te Borusan Klasik’te BİFO’nun Venezuelalı şef Domingo Hindoyan’ın yönetiminde canlı yayınlanacak konserin yanı sıra; 28 Mart Pazar günü borusansanat.tv’de Garrett Keast’in şefliğinde, solist kemancı Jan Mráček’in eşlik edeceği “Zamanın Serüveni” başlığını taşıyan konser izleyicilerle buluşacak.
23.03.2021 Kültür Sanat
Borusan Sanat'ta bu hafta
Borusan Sanat'ta bu hafta Borusan Sanat, bu hafta da müzikseverlere keyifli bir program hazırladı. 18 Mart Perşembe saat 14.00’te Borusan Klasik’te BİFO’nun Carlo Tenan’ın yönetiminde canlı yayınlanacak radyo konserinin yanı sıra, 21 Şubat Pazar günü borusansanat.tv’de Cemi’i Can Deliorman’ın yönettiği, “20. Yüzyılın İzinde” başlığını taşıyan konser izleyicilerle buluşacak.
16.03.2021 Kültür Sanat
Borusan Sanat baharı karşılıyor
Borusan Sanat baharı karşılıyor Borusan Klasik, bahar mevsimini dijital platformlar üzerinden sunduğu konserler ile karşılıyor. BİFO’nun dünyaca ünlü Avusturyalı şef Patrick Hahn yönetiminde 4 Mart Perşembe günü saat 14.00’te Borusan Klasik’te canlı yayınlanacak konserin yanı sıra, 7 Mart Pazar günü borusansanat.tv’de Gabor Káli’nin yönettiği, “Baharı Karşılama” başlığını taşıyan konser izleyicileri ile buluşacak.
2.03.2021 Kültür Sanat
Borusan Sanat'ta bu hafta
Borusan Sanat'ta bu hafta Borusan Sanat, klasik müzik dünyasının önemli eserlerini dinleyicilerine ulaştırmaya devam ediyor! 24 Şubat saat 16.00’da canlı yayında Borusan Klasik’in konuğu olan Borusan Quartet’in yanı sıra, 28 Şubat Pazar günü saat 11.30’da BİFO, Patrick Hahn’ın yönettiği, “Günün Işığı” başlığını taşıyan konserde üç farklı yüzyıldan, üç usta bestecinin yapıtlarından oluşan bir program sunuyor.
23.02.2021 Kültür Sanat
Borusan Sanat'ta bu hafta "Kahramanın Yolculuğu"
Borusan Sanat'ta bu hafta "Kahramanın Yolculuğu" Borusan Sanat, bu hafta da müzikseverlere dopdolu bir program hazırladı. 18 Şubat Perşembe saat 14.00’te Borusan Klasik’te Stanislav Kochanovsky yönetimiyle canlı yayınlanacak radyo konserinin yanı sıra, 21 Şubat Pazar günü borusansanat.tv’de Patrick Hahn’ın yönettiği, “Kahramanın Yolculuğu” başlığını taşıyan konser izleyicilerle buluşacak.
16.02.2021 Kültür Sanat
Borusan Sanat'tan 14 Şubat'a özel aşk hikâyesi
Borusan Sanat'tan 14 Şubat'a özel aşk hikâyesi Borusan Sanat, dijital platformlar üzerinden dinleyicileri ile buluşmaya devam ediyor. BİFO’nun dünyaca ünlü Avusturyalı şef Patrick Hahn yönetiminde vereceği konser 11 Şubat Perşembe günü saat 14.00’te Borusan Klasik’te canlı yayınlanacak. 14 Şubat Pazar günü saat 11.30’da Borusan Quartet, brousansanat.tv’de dinleyenlerine Milonga’nın büyülü dünyasıyla; Anadolu manzaralarından şehre uzanan bir aşk hikâyesini seslendirecek.
9.02.2021 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Borusan Müzik Evi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.