Buz Pisti

Buz Pisti

Son dakika buz pisti haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan buz pisti gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan buz pisti haber sayfamızda...

Buz Pisti

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 414 buz pisti haberi bulunmuştur.
Binlerce kişi eşlik etti
Binlerce kişi eşlik etti Güliz Ayla, Ankara Belpa Buz Pisti’nin açılış konserinde izleyici karşısına çıktı.
20.03.2024 Cadde
Sporculardan Çıldır Gölü'nde buz dansı
Sporculardan Çıldır Gölü'nde buz dansı İstanbul'dan Ardahan'a gelen artistik buz pateni sporcuları, Çıldır Gölü'nün buz tutan yüzeyinde dans gösterisi yaptı.
18.01.2024 Haberler
Tekirdağ'da sokaklar buz pistine döndü!
Tekirdağ'da sokaklar buz pistine döndü! Tekirdağ’da etkili olan kar yağışı sonrasında sokaklar adeta buz pistine dönüşürken, sabah evden çıkarak işe giden vatandaşlar sokaklarda yürümekte güçlük çekti.
11.01.2024 Gündem
Selin'in hedefi, artistik buz pateninde dünya şampiyonluğu
Selin'in hedefi, artistik buz pateninde dünya şampiyonluğu Antalya'da ailelerinin çocuklarını getirdiği, gençlerin paten sürdüğü, eğlence amaçlı buz pistinde antrenman yaparak genç masterler kategorisinde Türkiye üçüncülüğü kazanan Selin Eren (25), 2026'da Almanya'da yapılacak dünya şampiyonasına katılmayı hedefliyor.
5.07.2023 Diğer
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: Federasyonumuzun akademi projesine destek veriyoruz
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: Federasyonumuzun akademi projesine destek veriyoruz Süper Lig ekiplerinden Samsunspor’un Futbol Akademisi Mustafa Kemal Erkanat Tesisi, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın katılımı ile açıldı.
19.06.2023 Diğer
Tatil başlasın
Tatil başlasın Öğrenciler sömestirde birbirinden renkli program ve eğlenceli aktivitelerle tatilin keyfini doyasıya çıkaracak.
22.01.2023 Pazar
Şehirde buz pateni keyfi
Şehirde buz pateni keyfi Kadıköy’den Kemerburgaz’a buz pateni keyfini yaşamak isteyenlere seçenek çok. Patende kendini geliştirmek isteyenler için adresleri araştırdık.
8.01.2023 Pazar
Buz Pistinde buluştular
Buz Pistinde buluştular İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kentin arka sıralarında yaşayanlar için gerçekleştirdiği ‘Mahallede Dayanışma Var’ projesi kapsamında 200 gönüllü genç ile 100 çocuk Aşık Veysel Buz Pisti’nde buluştu.
11.12.2022 Ege
Bakan Kasapoğlu: Her alanda olduğu gibi sporda da çıtası en yukarıda olan bir Türkiye var
Bakan Kasapoğlu: Her alanda olduğu gibi sporda da çıtası en yukarıda olan bir Türkiye var Muğla'da Yatağan Gençlik Merkezi'nin açılışı ve Yatırımların Protokol Töreni'nde konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Bu tesisler, binlerce şampiyonu yetiştiren, olimpiyatlarda şanlı bayrağımızı dalgalandıracak sporcuların yetiştiği tesislerdir. Her alanda olduğu gibi sporda da çıtası en yukarıda olan bir Türkiye var" dedi.
17.10.2022 Gündem
Buz Adası nerede? Avrupa'nın en büyük buz pisti Buz Adası'nın açılışı gerçekleşti
Buz Adası nerede? Avrupa'nın en büyük buz pisti Buz Adası'nın açılışı gerçekleşti Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük buz pisti İstanbul'da açıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen Buz Adası nerede? İşte Buz Ada ile ilgili merak edilenler.
14.10.2022 Bilgi Rehberi
Kütüphanede yaşayacaklar!
Kütüphanede yaşayacaklar! İzmir Büyükşehir ‘Her Mahalleye Bir Kütüphane’ kampanyasıyla yine örnek oldu. Başkan Soyer, “1000’in üzerinde bağış yapanların adını kentimizdeki kütüphanelerde yaşatacağız” dedi
15.08.2022 Ege
Esenyurt'ta buz tutan yollarda zor anlar
Esenyurt'ta buz tutan yollarda zor anlar İstanbul'da 3 gündür yağan kar etkisini sürdürürken, bazı cadde ve sokaklar buz tuttu. Esenyurt'taki caddede ilerlemeye çalışan sürücü ve yayalar zor anlar yaşarken çok sayıda araç ve yaya kaydı.
12.03.2022 Gündem
Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu'ndan Furkan Akar'a övgü! 'Şampiyonları buradan yetiştireceğiz'
Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu'ndan Furkan Akar'a övgü! 'Şampiyonları buradan yetiştireceğiz' Zeytinburnu Buz Pisti’ni ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, 2022 Kış Olimpiyatları’ndaki Furkan Akar’ın başarısının kendilerini gururlandırdığını söyledi, “Türkiye’ye bir ilki yaşattı. İnşallah nice şampiyonları buradan yetiştireceğiz” dedi.
12.02.2022 Diğer
Bakan Kasapoğlu: Furkan Akar, Pekin'de bizi gururlandırdı
Bakan Kasapoğlu: Furkan Akar, Pekin'de bizi gururlandırdı   Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 2022 Kış Olimpiyat Oyunları'nda erkekler 1000 metre kısa kulvar sürat pateninde 6'ncı olan milli sporcu Furkan Akar ile buluştu.
11.02.2022 Diğer
Ahmet Çalık'ın ismi buz pateni pistinde yaşatılacak
Ahmet Çalık'ın ismi buz pateni pistinde yaşatılacak Keçiören Belediyesi, Ankara Gölbaşı'nda geçirdiği trafik kazasında yaşamını kaybeden Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık'ın ismini ilçedeki Ovacık Mahallesi'ne inşa edilen yeni buz pateni pistine verdi.
2.02.2022 Konyaspor
Maltepe'de sokak buz pistine döndü; vatandaşlar yürümekte zorlandı
Maltepe'de sokak buz pistine döndü; vatandaşlar yürümekte zorlandı Maltepe'de sabah saatlerinde işlerine gitmek isteyen vatandaşlar, buz pistine dönen sokaklarda zor anlar yaşadı. Bazı vatandaşlar yol kenarındaki duvarlara tutunarak ilerlerken, bazıları da düşmekten kurtulamadı.
26.01.2022 Gündem
Şehirde kış tatili
Şehirde kış tatili Kışın en sevilen aktivitesi için şehrin kalbinde buz pateni pisti açıldı. Swissôtel The Bosphorus’ta, eğitmenler eşliğinde ders imkânının yanı sıra barbekü lezzetleriyle şehrin kalbinde kış tatilinin tam zamanı.
2.01.2022 Pazar
1916'dan beri ilk kez oluyor! Rekor kaydedildi
1916'dan beri ilk kez oluyor! Rekor kaydedildi İngiltere'de 31 Aralık ve yeni yılın ilk günü olan 1 Ocak'ta hava sıcaklıklarının rekor seviyeye ulaşmasıyla ülke tarihindeki en sıcak yılbaşı yaşandı.
1.01.2022 Dünya
Renkli etkinlik
Renkli etkinlik İstanbul Winterland, ‘bu kışın en ışıltılı eğlencesi’ konseptiyle kapıları açtı.
25.12.2021 Cadde
Buz gibi sahada adrenalin zirvede
Buz gibi sahada adrenalin zirvede Altışar kişilik iki takım arasında oynanan dünyanın en hızlı takım sporu. Hızın yanında adrenalin de yükseliyor. Silivrikapı Buz Pisti’ndeki antremanını izlediğimiz kadın buz hokeyciler “Adrenalin dolu bir spor, tanısanız çok seversiniz” diyor.
5.12.2021 Pazar
Kışın keyfini buzda yaşayın
Kışın keyfini buzda yaşayın Soğukların kendini iyice gösterdiği bugünlerde spor ve eğlenceyi bir arada sunan buz pateni için şehirde çok sayıda seçenek var.
28.11.2021 Pazar
Buz pisti kiraya verilecek
Buz pisti kiraya verilecek Basın İlan Kurumu'nun ilan portalı ilan. gov. tr'de yer alan duyuruya göre buz pisti kiraya verilecek.
23.08.2021 Ekonomi
Sadece yenilemiyor baştan yaratıyor
Sadece yenilemiyor baştan yaratıyor İzmir Büyükşehir Belediyesi, 32 hektarlık Uzundere Kentsel Dönüşüm Alanı’nda üçüncü etap için 29 Temmuz’da anahtar teslim yapım ihalesine çıkıyor.
11.07.2021 Ege
Buz Hokeyi Nasıl Oynanır? Kaç Kişiyle Oynanır Ve Devre Arası Kaç Dakika Sürer?
Buz Hokeyi Nasıl Oynanır? Kaç Kişiyle Oynanır Ve Devre Arası Kaç Dakika Sürer? Buz hokeyi dünyada ki en popüler spor dallarından bir tanesidir. Özellikle Kuzey Avrupa'da çokça tercih edilen ve oynanan bir spordur. Buz hokeyinin nasıl oynandığı ve kaç kişiyle oynandığı merak edilmektedir. Peki buz hokeyi nasıl oynanır? Buz hokeyi kaç kişiyle oynanır ve devre arası kaç dakikadır? İşte buz hokeyi ile ilgili tüm detaylar.
25.05.2021 Oyun
Ankaralılar 30 Ağustos’ta Millet Bahçesi’ne kavuşacak
Ankaralılar 30 Ağustos’ta Millet Bahçesi’ne kavuşacak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen 303 millet bahçesi projesinin 80 tanesi tamamlanıp vatandaşların hizmetine sunuldu. Bu kapsamda 81 ilde 2023'e kadar projelerini gerçekleştireceklerinden bahseden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “Atatürk Kültür Merkezi'nin de içinde yer aldığı Millet Bahçesi projesini ağustos ayı içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz. Çok örnek bir proje olacak, çok önemsiyoruz. Ankara'nın Central Parkı diyebiliriz” dedi.
10.05.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Buz Pisti ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.