Victoria's Secret modeli yüzünü bebek gibi yapan sırrı paylaştı! 'Her sabah 20 dakika yetiyor'
Victoria's Secret modeli yüzünü bebek gibi yapan sırrı paylaştı! 'Her sabah 20 dakika yetiyor' Her zaman oldukça bakımlı ve güzel görünen modellerin, küçük ama etkili güzellik sırları kadınlar tarafından hr zaman merak edilir. Victoria's Secret’ın başarılı modeli Karlie Kloss da her sabah yaptığı rutin bakımını sosyal medyada takipçileriyle paylaştı. Karlie, çok basit bir malzemeyle dakikalar içinde yüzünü yeni güne hazırlıyor.
24.08.2023 Cilt Bakımı
Buz küvetine girince vücutta bakın neler oluyor! Faciaya dönüşmesi an meselesi
Buz küvetine girince vücutta bakın neler oluyor! Faciaya dönüşmesi an meselesi Sıcak yaz aylarında popülerleşen buzlu su kovasına oturma eylemi gün geçtikçe birçok kişi tarafından uygulanıyor. Sosyal medyada yaygınlaşan bu yöntemin sağlığa olan etkilerini, tehlikelerini Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Mehmet Vefik Yazıcıoğlu anlattı.
18.08.2023 Genel Sağlık
İşte Türkiye'nin sıcakla imtihanı...
İşte Türkiye'nin sıcakla imtihanı... Türkiye’de ‘El Nino’ sıcakları etkisini gösterirken vatandaşlar serinlemenin ilginç yöntemlerini arıyor. Mevsim normallerinin 5-10 derece üzerine çıkan sıcaklığın bugün Antalya, Aydın ve Manisa’da 43 dereceyi bulacağı öngörülüyor.
14.07.2023 Gündem
Kafalarını buzlu suya sokup hortumla serinliyorlar
Kafalarını buzlu suya sokup hortumla serinliyorlar Türkiye’nin en sıcak illerinden Adana’da ‘El Nino’ sıcakları etkisini gösterirken 250 dereceye ulaşan fırında ekmek pişiren ustalar kafalarını buzlu suya sokup hortumla serinlemeye çalıştı.
14.07.2023 Haberler
Ayaklar için buzlu su banyosu nasıl uygulanır?
Ayaklar için buzlu su banyosu nasıl uygulanır? Ayaklarımız vücudumuzun en çok yorulan ve strese maruz kalan kısmıdır. Ayak tabanlarımızda, vücudumuzu etkileyen çok sayıda sinir uçları bulunuyor. Bu bağlamda, ayaklarınız için buzlu su banyosu tüm sorunlarınızla mücadele edebilir. Peki, buzlu su banyosu nasıl uygulanır?
20.06.2019 El ve Ayak Bakımı
Dünya onu konuşuyor!
Dünya onu konuşuyor! Jan Claude Van Damme'ın 23 yaşındaki kızı Bianca Bree yaptığı icebucket challenge ile bu hafta internette en çok izlenen videoların başında geldi.
26.08.2014 Diğer Sporlar
Drogba Mourinho'ya meydan okudu!
Drogba Mourinho'ya meydan okudu! ALS hastalığına dikkat çekmek için yapılan kampanya eski Aslan Didier Drogba'da katıldı ve teknik direktörü Jose Mourinho'ya meydan okudu...
21.08.2014 Futbol
Fatih Terim'e meydan okudu!
Fatih Terim'e meydan okudu! ALS hastalığına dikkat çekmek için yapılan kampanyaya Beşiktaş'ın teknik direktörü Slaven Bilic'te katıldı ve Fatih Terim ile Luka Modric'e meydan okudu.
20.08.2014 Futbol

Benzer Haber Etiketleri