Can Yaman Kimdir

Can Yaman Kimdir

Can Yaman (d. 8 Kasım 1989, İstanbul), Türk oyuncu ve avukat. Can Yaman, 8 Kasım 1989 tarihinde İstanbul'da ailesinin tek çocuğu olarak doğmuştur. Baba tarafından Arnavut kökenlidir. İtalyan Lisesini birinci olarak bitiren Yaman, Yeditepe Üniversitesinin Hukuk Bölümünden 2012 yılında dereceyle mezun olmuştur. Mezun olduktan sonra 1 yıl zorunlu staj için PriceWaterhouseCoopers adındaki dünyaca ünlü kurumsal bir firmada altı ay avukatlık yapmıştır. Futbolcu ve teknik direktör Fuat Yaman'ın yeğenidir. Yaman, iyi derecede İtalyanca ve İngilizce bilmektedir. Can Yaman, Cüneyt Sayıl'dan oyunculuk eğitimi almıştır. İlk televizyon deneyimini 2014 yılında, yönetmenliğini Türkan Derya'nın yaptığı, başrollerini Bennu Yıldırımlar, Selma Ergeç, Timuçin Esen, Sinem Kobal, Fırat Çelik ve Sezai Aydın'ın paylaştığı, Star TV'de yayımlanan Gönül İşleri adlı dizide Bedir Kocadağ karakteri ile yapmıştır. 2015 yılında, yönetmenliğini Osman Sınav‘ın yaptığı, FOX TV'de yayımlanan İnadına Aşk adlı dizide Yalın Aras karakterini canlandırmıştır. 2016 yılında başrollerini Yeliz Kuvancı ile paylaştığı, kadrosunda Cengiz Bozkurt, Altan Erkekli, Gül Onat, Bülent Şakrak, Mehtap Bayri, Deniz Oral ve Veysel Diker'in de yer aldığı Hangimiz Sevmedik adlı dizide Tarık Çam karakterini canlandırmıştır. 2017 yılında yönetmenliğini Çağrı Bayrak'ın yaptığı, başrollerini Özge Gürel ile paylaştığı, Star TV'de yayımlanan Dolunay adlı dizide Ferit Aslan karakterini canlandırmıştır. 2018-2019 yıllarında Star TV'de yayımlanan, Çağrı Bayrak ve Aytaç Çiçek'in yönettiği, başrollerini Demet Özdemir ile paylaştığı Erkenci Kuş adlı dizide Can Divit karakterini canlandırmıştır. 2020 yılında FOX TV'de yayımlanmaya başlayan, başrollerini Özge Gürel ile paylaştığı, Deniz Yorulmazer'in yönettiği Bay Yanlış adlı dizide Özgür Atasoy karakterini canlandırdı. 2020 Aralık ayında, İtalyan bir yapım şirketi olan Luxvide şirketi ile roman kahramanının anlatılacağı Sandokan isimli bir dizi için anlaşma yaptı. Şirketin sahibi Luca Bernabei ile RTL radyosuna konuk oldu ve yeni dizi projesi hakkında anlaştıklarını duyurdu.

Can Yaman Kimdir

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.184 can yaman kimdir haberi bulunmuştur.
Can Yaman yine bildiğiniz gibi! Muhabirlerle yaşadığı sorun sonrası açıklama geldi
Can Yaman yine bildiğiniz gibi! Muhabirlerle yaşadığı sorun sonrası açıklama geldi İtalya’da yaşayan Can Yaman, arkadaşlarıyla birlikte İstanbul’a geldi. Ekip dün akşam Nişantaşı’nda bir mekândaydı.Ünlü oyuncu soruları yanıtsız bırakırken, yanındaki arkadaşları muhabirlerin fotoğraf çekmesine engel olmaya çalıştı. Yaman'dan konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama geldi.
26.02.2024 Cadde
Can Yaman 30 günde 10 kilo verdi!
Can Yaman 30 günde 10 kilo verdi! Bir süredir İtalya'da yaşayan ve kariyerine orada devam eden ünlü oyuncu Can Yaman, sosyal medya hesabından zayıflığıyla dikkat çeken bir kareyi paylaşarak 30 günde 10 kilo verdiğini söyledi.
6.02.2024 Cadde
Doğa Rutkay, Urla'ya yerleşti! 'Trafik derdin yok, yediklerimden keyif alıyorum'
Doğa Rutkay, Urla'ya yerleşti! 'Trafik derdin yok, yediklerimden keyif alıyorum' Oyuncu Doğa Rutkay ile eşi Kerimcan Kamal da İstanbul'u terk eden ünlüler kervanına katıldı. İzmir'in Urla ilçesindeki yeni hayatı hakkında konuşan Doğa Rutkay, "Taşındığımız için hiç pişman olmadık, buraya çok alıştık" ifadelerini kullandı.
23.01.2024 Cadde
Tolga Güleç: Kendi filmimi izlerken ağladım!
Tolga Güleç: Kendi filmimi izlerken ağladım! Yönetmen koltuğunda Serkan Özarslan'ın yer aldığı 'Güneşi Beklerken Simitçi' filminin galası, geçtiğimiz akşam yapıldı. Filmin başrol oyuncularından Tolga Güleç, gazetecilerle bir araya geldi. "Çok zor bir karakteri oynadım" diyen ünlü isim, galada gözyaşlarını tutamadığını söyledi.
13.12.2023 Cadde
Annesinden Can Yaman'a: Hayatıma can katan evlat!
Annesinden Can Yaman'a: Hayatıma can katan evlat! Güldem Yaman, İtalya'da bir dijital platformda yayınlanacak dizi için kamera karşsııan geçen oğlu Can Yaman'ın yeni yaşını Instagram hesabından paylaştığı nostaljik fotoğrafla kutladı.
8.11.2023 Cadde
Can Yaman: Yenilmez olmadığımı hatırlatmak isterim!
Can Yaman: Yenilmez olmadığımı hatırlatmak isterim! Kariyerini yurt dışında sürdürme kararı alan ve iki yıldır İtalya'da yaşayan Can Yaman, geçtiğimiz günlerde kendisini görüntülemeye çalışan bir hayranının cep telefonunu alıp yere fırlatmıştı. Ünlü oyuncu, son dönemde hayranlarına karşı bazı davranışlarının tepki çekmesi üzerine dikkat çeken bir açıklamada bulundu.
6.11.2023 Cadde
Can Yaman: Bana akıl fikir verecek, beni eleştirecek konumda bile değilsiniz!
Can Yaman: Bana akıl fikir verecek, beni eleştirecek konumda bile değilsiniz! 'Villa Comell Mare' dizisinin çekimleri için Sicilya'da bulunan Can Yaman, araç içerisindeyken kendisini kaydeden bir kişinin cep telefonunu elinden alarak fırlatmıştı. O anlara tepki yağınca Yaman'dan sosyal medya hesabından açıklama yapan Yaman, kullandığı sert ifadelere gelen eleştirilere cevap verdi.
26.10.2023 Magazin
Can Yaman: Bana akıl fikir verecek, beni eleştirecek konumda bile değilsiniz!
Can Yaman: Bana akıl fikir verecek, beni eleştirecek konumda bile değilsiniz! 'Villa Comell Mare' dizisinin çekimleri için Sicilya'da bulunan Can Yaman, araç içerisindeyken kendisini kaydeden bir kişinin cep telefonunu elinden alarak fırlatmıştı. O anlara tepki yağınca Yaman'dan sosyal medya hesabından açıklama yapan Yaman, kullandığı sert ifadelere gelen eleştirilere cevap verdi.
26.10.2023 Cadde
Can Yaman hayranının telefonunu fırlatmıştı! Açıklama geldi
Can Yaman hayranının telefonunu fırlatmıştı! Açıklama geldi 'Villa Comell Mare' dizisinin çekimleri için Sicilya'da bulunan Can Yaman, araç içerisindeyken kendisini kaydeden bir kişinin cep telefonunu elinden alarak fırlatmıştı. O anlara tepki yağınca Yaman'dan sosyal medya hesabından sert bir açıklama geldi.
23.10.2023 Cadde
Can Yaman hayranının telefonunu yere fırlattı!
Can Yaman hayranının telefonunu yere fırlattı! 'Villa Comell Mare' dizisinin çekimleri için Sicilya'da bulunan Can Yaman, İtalya'da araç içinde kendisini görüntüleyen bir hayranının elindeki telefonunu alıp fırlattı. Oyuncunun sert tavrı sosyal medyada gündem oldu.
21.10.2023 Magazin
Can Yaman hayranının telefonunu yere fırlattı!
Can Yaman hayranının telefonunu yere fırlattı! 'Villa Comell Mare' dizisinin çekimleri için Sicilya'da bulunan Can Yaman, İtalya'da araç içinde kendisini görüntüleyen bir hayranının elindeki telefonunu alıp fırlattı. Oyuncunun sert tavrı sosyal medyada gündem oldu.
21.10.2023 Cadde
Can Yaman sırtındaki çizikleri paylaştı: Sabırsızlanıyorum
Can Yaman sırtındaki çizikleri paylaştı: Sabırsızlanıyorum Bir süre önce İtalya'ya yerleşen Can Yaman kariyerine yurt dışında devam ediyor. Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu yeni projesi için kamera karşısına geçti. Yaman'ın son hali herkesi şaşırttı.
31.05.2023 Cadde
Diletta Leotta'dan hamilelik pozu
Diletta Leotta'dan hamilelik pozu Can Yaman'dan ayrılan, ardından bir dönem Beşiktaş'ta oynayan ve şu an İngiltere'nin Newcastle United takımında ter döken Loris Karius ile yeni birlikteliğe yelken açan İtalyan spor spikeri Diletta Leotta, geçriğimiz günlerde hamile olduğunu duyurmuştu. Ünlü sunucu, son olarak sosyal medya hesabından hamilelik pozu verdi.
27.03.2023 Cadde
Sedef Avcı: Bin yıllık gözyaşıyla ağlamak istiyorum!
Sedef Avcı: Bin yıllık gözyaşıyla ağlamak istiyorum! Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilimizde yıkıma neden olan deprem felaketinde 10. güne girildi. Sahada arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Oyuncu Sedef Avcı, binlerce vatandaşın hayatını kaybettiği depremin ardından duygularını takipçileriyle paylaştı.
15.02.2023 Cadde
Seren Serengil: Belki de sen bu dünya için fazla iyiydin
Seren Serengil: Belki de sen bu dünya için fazla iyiydin Şarkıcı Seren Serengil'in sevgilisi Mustafa Rahman Tohma'nın Hatay'da yaşayan ailesi, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremde enkaz altında kalmıştı. Tohma'nın babası kurtarılırken, annesi yaşamını yitirmişti. Seren Serengil, vefatının üzerinden 7 gün geçen Suna Tohma için sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.
16.02.2023 Cadde
Can Yaman, 1 milyon 550 bin TL bağış topladı
Can Yaman, 1 milyon 550 bin TL bağış topladı Deprem felaketinde elini taşın altına koyan ünlüler arasında Can Yaman da yer aldı. AFAD'a 250 bin TL'lik bağış yapan ünlü oyuncu, aynı zamanda yabancı takipçilerinden de yardım istedi. "AHBAP Derneği ile iş birliği yapmaktayız" diyen oyuncu topladığı 1 milyon 550 bin TL'yi bağışladı.
15.02.2023 Cadde
Sertab Erener depremden etkilenen hayvanlar için çiftlik kurdu
Sertab Erener depremden etkilenen hayvanlar için çiftlik kurdu Kahramanmaraş merkezli 10 ilde etkili olan 7,7 ve 7,6 büyüklüklerindeki depremler sonrasında tüm Türkiye tek yürek oldu. Ağır yıkımlara neden olan depremde can dostlarımız da etkilendi. Sertab Erener, deprem bölgelerinden etkilenen hayvanlar için çiftlik kurdu ve güvenli bölgelere taşınmaları için harekete geçti.
14.02.2023 Cadde
Ünlü isimlerin deprem bölgesine bağışları devam ediyor! Haluk Levent paylaştı
Ünlü isimlerin deprem bölgesine bağışları devam ediyor! Haluk Levent paylaştı Türkiye'nin Doğu, Güneydoğu, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgeleri, 6 Şubat'ta iki büyük depremle sallandı. Sanat dünyasının ünlü isimleri depremzedeler için seferber olmuşken, AHBAP Derneği ile deprem bölgesine yardım götüren Haluk Levent; birbirinden ünlü isimlerden gelen bağışları tek tek paylaşmaya devam etti.
11.02.2023 Cadde
Ünlü isimlerin depremzedelere desteği devam ediyor! Haluk Levent tek tek açıkladı
Ünlü isimlerin depremzedelere desteği devam ediyor! Haluk Levent tek tek açıkladı Türkiye'nin Doğu, Güneydoğu, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgeleri, 6 Şubat'ta iki büyük depremle sallandı. Sanat dünyasının ünlü isimleri depremzedeler için seferber olmuşken, AHBAP Derneği ile deprem bölgesine yardım götüren Haluk Levent; birbirinden ünlü isimlerden gelen bağışları tek tek paylaşmaya devam etti.
9.02.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Yorumları kapattı Adı bir süredir Çağatay Ulusoy ile anılan İlkin Tüfekçi, paylaştığı fotoğraflarla dikkat çekti...
18.01.2023 Cadde
Can Yaman'dan İtalya'ya büyük bağış
Can Yaman'dan İtalya'ya büyük bağış Kariyerine İtalya'da devam eden Can Yaman, kendi adını taşıyan parfümlerinin satışından elde edilen 90 bin euro'luk geliri İtalya'daki çocuk hastanelerine bağışladı. Hasta ve Ukraynalı minikler için de cebinden ekstra tam 150 bin euro verdi. Ünlü oyuncunun yüklü miktardaki bağışı tartışmalara neden oldu.
12.01.2023 Cadde
İşte popüler isimler
İşte popüler isimler IMDb, 2022 yılının En Popüler Türk Oyuncuları’nı açıkladı. Listeye sırasıyla Can Yaman, Hande Erçel, Kerem Bürsin, Demet Özdemir, Kıvanç Tatlıtuğ, Tuba Büyüküstün, Pınar Deniz ve Ayça Ayşin Turan girdi.
29.12.2022 Cadde
Jim Carrey, Twitter'a veda eden ünlüler kervanına katıldı!
Jim Carrey, Twitter'a veda eden ünlüler kervanına katıldı! Dünyaca ünlü komedyen ve oyuncu Jim Carrey, oyunculuk kariyerini bırakıp emekli olacağını açıklamıştı. Carrey, son olarak Twitter’ı terk eden ünlü isimler arasına katıldı. Twitter’ı satın almasının ardından insan hakları birimi üyeleri de dahil olmak üzere Twitter’daki toplu işten çıkarmalar yapacağını duyuran Elon Musk’ın bu hamlesi üzerine pek çok ünlü isim Twitter hesabını sildiğini duyurmuştu.
1.12.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Aleyna tarzı Aleyna Tilki, gittiği AVM’de kombiniyle dikkat çekti...
20.11.2022 Cadde
Annesi Güldem Yaman'dan Can Yaman'a: Evladın güzeli
Annesi Güldem Yaman'dan Can Yaman'a: Evladın güzeli Bir süredir İtalya'da yaşayan Can Yaman, bugün 33 yaşına bastı. Ünlü oyuncunun annesi Güldem Yaman, oğlunun yeni yaşını Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla kutladı.
8.11.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Can Yaman Kimdir ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.