Canlı performans sırasında üç kişi sahnede bıçaklandı
Canlı performans sırasında üç kişi sahnede bıçaklandı Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da, bir sahne performansı sırasında üç kişinin bıçaklandığı bildiriliyor.
12.11.2019 Dünya
Konser esnasında piyano tuşlarına dokunulan Elton John ne yapsın?
Konser esnasında piyano tuşlarına dokunulan Elton John ne yapsın? Elton John, Las Vegas'ta verdiği konserde hayranlarından birine sinirlenerek sahneyi terk etti. Sinirlenme sebebi de çok ama çok haklı. Sahneye davet ettiği bir grup hayranının kendisine 'insanca' eşlik edeceğini düşünen Elton John, bir şeyi hesaba katamadı. Şımarık bir hayran!
9.03.2018 Müzik
Tuğba Ekinci, aylar sonra ilk kez canlı şarkı söyleyince...
Tuğba Ekinci, aylar sonra ilk kez canlı şarkı söyleyince... Geçtiğimiz yıl Her Şey Dahil programına konuk olan Tuğba Ekinci'nin "O Şimdi Asker" şarkısındaki canlı performansı sosyal medyada olay yaratmış, unutulmaz arasına girmişti...
11.09.2019 Televizyon
Tuğba Özerk'i zorlayan canlı performans
Tuğba Özerk'i zorlayan canlı performans Saba Tümer'le Bu Gece programına konuk olan şarkıcı Tuğba Özerk, yere kurulan minderlere oturarak şarkı söylemek isteyince olanlar oldu.
11.09.2019 Televizyon
Tuğba Ekinci fırtınası dinmiyor
Tuğba Ekinci fırtınası dinmiyor Ünlü komedyen Hayrettin, Tuğba Ekinci'nin canlı performansına böyle göndermede bulundu.
11.09.2019 İlginç Videolar
O performansa şok yanıt
O performansa şok yanıt Bülent Ersoy'un programına konuk olan Tuğba Ekinci canlı performansıyla sosyal medyada olay yaratmıştı. Ünlü oyuncu Ezgi Mola çektiği bu görüntü ile Ekinci'ye ilginç bir mesaj gönderdi.
11.09.2019 Nevidyo