Kandilli Rasathanesi'nin açıklaması sırasında canlı yayında deprem oldu
Kandilli Rasathanesi'nin açıklaması sırasında canlı yayında deprem oldu Kandilli Rasathanesi'nden Prof. Dr. Haluk Özener depremle ilgili canlı yayında açıklama yaparken bir deprem daha oldu. Yine Kandilli'nin geçtiği verilere göre 3.4 büyüklüğünde bir sarsıntı meydana geldi. Özener, "Bir sona doğru yaklaşıyoruz ama ne zaman olacağını bilmemiz mümkün değil." dedi.
27.09.2019 Gündem
Çanakkale'deki deprem canlı yayına böyle yansıdı
Çanakkale'deki deprem canlı yayına böyle yansıdı Dünden bu yana deprem fırtınasının sürdüğü Çanakkale'de bu sabah 5,2 - 4,3 ve 4,6'lık üç deprem daha meydana geldi. Yaşanan depremlerden biri canlı yayında böyle görüntülendi.
7.02.2017 Gündem
Depreme canlı yayında yakalandılar
Depreme canlı yayında yakalandılar ABD’nin Kaliforniya eyaleti açıklarında 6,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı yerel saatle 14.49’da oluştu. Pasifik okyanusu açıklarında yerin 10 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem büyük bir korkuya neden oldu. Depremin ardından tsunami uyarısı da yapılmadığı öğrenildi.
11.09.2019 Haberler
Depreme stüdyoda yakalandı
Depreme stüdyoda yakalandı Pakistan’da bir spiker Afganistan’ın kuzeydoğusu merkezli 7,5 büyüklüğündeki depreme stüdyoda yakalandı. Afganistan’ın kuzeydoğusunda meydana gelen ve komşu ülkelerde de hissedilen 7,5 büyüklüğündeki depreme Pakistanlı bir haber sunucusu stüdyoda program sırasında yakalandı. Yayın akışı kesilmeyen programda stüdyonun ve spot ışıklarının sallandığı görülürken haber sunucusunun istifini bozmadan son dakika haberlerini geçmesi dikkat çekti. Öte yandan son belirlemelere göre deprem nedeniyle 24’ü Afganistan’da 76’sı Pakistan’da olmak üzere hayatını kaybedenlerin sayısı 100’e yükseldi.
11.09.2019 Televizyon
Canlı yayında depreme yakalandılar
Canlı yayında depreme yakalandılar Azerbaycan'da meydana gelen deprem halkı korkuttu. Deprem sırasında canlı yayın yapan televizyon kanalında yaşanan panik kameralara böyle yansıdı.
11.09.2019 İlginç Videolar