Ceza

Ceza

Son dakika ceza haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ceza gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ceza haber sayfamızda...

Ceza

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 134.382 ceza haberi bulunmuştur.
Banu Parlak Küçükçekmece Adliyesinde icra memuruyla tartıştı
Banu Parlak Küçükçekmece Adliyesinde icra memuruyla tartıştı Sosyal medya fenomeni Banu Parlak, borçlu olduğu bir dosyayla ilgili gittiği Küçükçekmece Adliyesinde icra memuruyla tartıştı. Adliyeyi birbirine kattan Parlak, savcı tarafından ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.
28.03.2024 Gündem
FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried'in cezası belli oldu
FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried'in cezası belli oldu Kripto para borsası FTX’in kurucusu ve eski CEO’su Sam Bankman-Fried, dolandırıcılık ve kara para aklamaktan suçlu bulunmasının ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
28.03.2024 Dünya
Galatasaray'da Okan Buruk'tan Süper Kupa cevabı! 'Kimin yönettiğinin önemi yok'
Galatasaray'da Okan Buruk'tan Süper Kupa cevabı! 'Kimin yönettiğinin önemi yok' Antalya'da kampta bulunan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk açıklamalarda bulundu.
28.03.2024 Galatasaray
Sandro Tonali'ye yeni soruşturma! 50 kez kuralları ihlal etti
Sandro Tonali'ye yeni soruşturma! 50 kez kuralları ihlal etti İngiltere Futbol Federasyonu, Newcastle United forması giyen Sandro Tonali'nin 50 kez bahis kurallarını ihlal ettiği ve hakkında soruşturma başlatıldığını açıkladı.
28.03.2024 İspanya La Liga
4 milyonluk kan parasıyla gelen tahliye! Buket'in ailesi şikayetten vazgeçti
4 milyonluk kan parasıyla gelen tahliye! Buket'in ailesi şikayetten vazgeçti Kayseri'de Wushu Kung Fu Avrupa Şampiyonu Buket Kaya'nın (21), TIR'a arkadan çarpan otomobilde ölümüyle ilgili tutuklanan sürücü Ramazan Öner (27), 15 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davanın ilk duruşmasında taraflar şikayetçi olmadığı için tahliye oldu. Otomobil sürücüsü sanık Öner'in avukatı, müvekkilinin yakınları tarafından Buket Kaya'nın ailesine 4 milyon TL ödendiğini ve yapılan protokolle şikayetten vazgeçildiğini söyledi.
28.03.2024 Gündem
Üç kardeşin ihbarıyla korkunç olay ortaya çıkmıştı! Mahkeme müebbet verdi
Üç kardeşin ihbarıyla korkunç olay ortaya çıkmıştı! Mahkeme müebbet verdi Arnavutköy’de 2003 yılında 15 aylık oğlu Armağan’ı döverek ölümüne neden olduktan sonra gizlice gömdüğü iddia edilen ve 3 çocuğunun ihbarı üzerine olaydan 20 yıl sonra hakkında dava açılan baba yargılandığı davada müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
28.03.2024 Gündem
3 aylık hamile eşini öldürdü! 'Pes' dedirten savunma
3 aylık hamile eşini öldürdü! 'Pes' dedirten savunma Kütahya’da, 3 aylık hamile eşi Esra Uşak’ı (26) gittikleri akraba ziyaretinde bıçakla öldüren Enes Uşak (29) tutuklandı. Öte yandan Uşak’ın ifadesi ortaya çıktı.
28.03.2024 Gündem
THY'den bilet değişikliği ve iade hakkı
THY'den bilet değişikliği ve iade hakkı 31 Mart Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri nedeniyle Türk Hava Yolları (THY) belirtilen şartlara uygun olan yolcuların biletlerinde değişiklik ve hiç kullanılmayan biletler için ise ücretsiz iade hakkı tanındığını açıkladı.
28.03.2024 Ekonomi
Dilan Polat ve Nez Demir'in hakaret davasında karar! Duruşma boyunca ağladılar
Dilan Polat ve Nez Demir'in hakaret davasında karar! Duruşma boyunca ağladılar Sosyal medya fenomeni Nez Demir'in, şu anda cezaevinde olan Dilan Polat'a hakaret içerikli mesaj attığı gerekçesiyle açılan dava, Polat’ın şikayetinden vazgeçmesi nedeniyle düştü. Nez Demir ve Dilan Polat, duruşma boyunca ağladı.
28.03.2024 Cadde
Dilan Polat ve Nez Demir davasında karar! Duruşma boyunca ağladı
Dilan Polat ve Nez Demir davasında karar! Duruşma boyunca ağladı Nez Demir’in Dilan Polat’a ‘hakaret’ içerikli mesaj attığı gerekçesiyle açılan dava, Dilan Polat’ın şikayetinden vazgeçmesi nedeniyle düştü. Nez Demir ve Dilan Polat duruşma boyunca ağladı.  
28.03.2024 Gündem
Sümeyye Yavlak cinayetinde skandal savunma: Erkekliğime laf etti
Sümeyye Yavlak cinayetinde skandal savunma: Erkekliğime laf etti Antalya'da geçen yıl boşanma aşamasındaki eşi Sümeyye Yavlak'ı (28), çalıştığı markette kalbinden bıçaklayıp, öldüren Mehmet Yavlak (33), “Benim bu duruma gelme sebebim erkekliğime laf edilmesidir. 'Sevgilimle mutlu mesut yaşarım' dedi. Olay esnasında uyuşturucunun etkisindeydim" dedi.
28.03.2024 Gündem
Boşanma aşamasındaki 5 aylık eşini baçıkladı, başında ölmesini bekledi!
Boşanma aşamasındaki 5 aylık eşini baçıkladı, başında ölmesini bekledi! Başakşehir'de 2 çocuk annesi 24 yaşındaki Dilem Gül Karlı, 1 ay önce boşanma kararı aldığı eşi Ferhat Karlı tarafından takip edilip, sokak ortasında 7 kez bıçaklandı. Genç kadının yoğun bakımda tedavisi sürerken, şüpheli Ferhat Karlı, eşinin başında ölmesini beklediği sırada gözaltına alındı. Öte yandan Ferhat Karlı'nın geçtiğimiz ay Pendik'te boşandığı eşini bıçaklayarak öldüren Ümit Karlı'nın amcasının oğlu olduğu öğrenildi.
28.03.2024 Haberler
Cezaevine girmeden önce eğlenmeye gittiği mekanın sahibini öldürdü! İstenen ceza belli oldu
Cezaevine girmeden önce eğlenmeye gittiği mekanın sahibini öldürdü! İstenen ceza belli oldu Bursa’da, tartışmaya sebep olduğu gerekçesiyle dışarı çıkarıldığı eğlence mekanının sahibi Arif Akcan'ı (56) takip ettiği otomobilden 4 el ateş açıp öldüren İlker Karagöz (34) ile aracı kullanan Can Sır'ın (24) yargılandığı davada, savcı mütalaasını açıkladı.
28.03.2024 Gündem
5 aylık evlilerdi! Eşinin başında ölmesini beklerken gözaltına alındı
5 aylık evlilerdi! Eşinin başında ölmesini beklerken gözaltına alındı Başakşehir'de 2 çocuk annesi 24 yaşındaki Dilem Gül Karlı, 1 ay önce boşanma kararı aldığı eşi Ferhat Karlı tarafından takip edilip, sokak ortasında 7 kez bıçaklandı. Genç kadının yoğun bakımda tedavisi sürerken, şüpheli Ferhat Karlı, eşinin başında ölmesini beklediği sırada gözaltına alındı. Öte yandan Ferhat Karlı'nın geçtiğimiz ay Pendik'te boşandığı eşini bıçaklayarak öldüren Ümit Karlı'nın amcasının oğlu olduğu öğrenildi.
28.03.2024 Gündem
Sürücü ehliyetsiz ve alkollüydü! Dilara'yı yatalak hale getirdi: Anneden yürek yakan isyan
Sürücü ehliyetsiz ve alkollüydü! Dilara'yı yatalak hale getirdi: Anneden yürek yakan isyan İzmir’de, motosikletteki Dilara Aldanoğlu'na (26) çarparak yatağa bağımlı hale gelmesine neden olan ehliyetsiz ve alkollü sürücü İsa Eyice'ye (28) 4,5 yıllık hapis cezası verilen karar, istinaf mahkemesine taşındı. Yasemin Aldanoğlu (48), "Kızım Dilara, 2 yıl 3 aydır yatağa mahkum. Hiçbir şekilde bizi tanımıyor. Sanığın ehliyetsiz trafiğe çıkışı, olası kasta girmeli. Ağır ceza mahkemesinde yargılanmasını istiyorum. Bu bir ilk olsun" dedi.
28.03.2024 Gündem
Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'tan 'hapis cezası' açıklaması!
Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'tan 'hapis cezası' açıklaması! Ünlü model ve sunucu Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'un bir alışverişte karşılıksız çek verdikleri gerekçesiyle hapis cezası aldığı yönünde haberler basına yansıdı. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Akkuş, haberlerin gerçeği yansıtmadığını öne sürerek; bu durumdan psikolojik rahatsızlıkları olduğunu söylediği eski eşi Gonca Sağlam'ı sorumlu tuttu.
28.03.2024 Cadde
Semanur entübe edildi: İnsanı insanlığından utandıran görüntü
Semanur entübe edildi: İnsanı insanlığından utandıran görüntü Dolmabahçe’de motosikletiyle seyrettiği esnada yasak yerden “U” dönüşü yapan hafif ticari araca çarpması sonucu ağır şekilde yaralanan ve yoğun bakımda entübe edilen 25 yaşındaki genç kızın sözlüsü konuştu.
28.03.2024 Gündem
Yargıtay’da başkanlık düğümü
Yargıtay’da başkanlık düğümü Yargıtay Büyük Genel Kurulu’nda yeni Yargıtay Başkanı’nın belirlemek için gerçekleştirilen seçimlerde ilk 8 tur oylamada sonuç alınamadı.
28.03.2024 Gündem
Ali Koç'tan İsmail Kartal'a Trabzonspor maçında olay teklif! 'İstersen takımı sahadan çek'
Ali Koç'tan İsmail Kartal'a Trabzonspor maçında olay teklif! 'İstersen takımı sahadan çek' Trabzon’da yaşanan olayların ardından, ligden çekilmek de dahil tüm konuları görüşmek için genel kurul kararı alan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Önümüzde kötü, daha kötü ve en kötü olmak üzere üç seçenek var. Vereceğimiz kararda kan, ter, gözyaşı olacak" diye konuştu.
28.03.2024 Fenerbahçe
Fatih'te çarşaflı kadını darbetmişti! Tutuklanarak cezaevine gönderildi
Fatih'te çarşaflı kadını darbetmişti! Tutuklanarak cezaevine gönderildi Sosyal medyada da gündem olan Fatih'teki olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Çarşaflı kadını darbeden şüpheli tutuklandı.
27.03.2024 Gündem
Gizli tanığın ifadesi kararı değiştirdi! 'İzlediği polisiye filmde cinayetin delillerini yok etmeye çalışmış'
Gizli tanığın ifadesi kararı değiştirdi! 'İzlediği polisiye filmde cinayetin delillerini yok etmeye çalışmış' Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Gamze Sakallıoğlu'nun (17) yatağında ölü bulunmasıyla ilgili gizli tanığın itirafıyla gözaltına alınıp tutuklanan annesi Turcen (53) ile babası Mehmet Halil Sakallıoğlu'nun (54) yargılandığı davada karar çıktı.
27.03.2024 Gündem
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’tan İmamoğlu’na tepki: Sen işine bak! İstanbul'a yaşattığın kayıp yıllara üzül
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’tan İmamoğlu’na tepki: Sen işine bak! İstanbul'a yaşattığın kayıp yıllara üzül Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ekrem İmamoğlu'nun bakanlar ile ilgili açıklamalarına tepki gösterdi. Bakan Tunç "Sen işine bak. İstanbul'a yaşattığın kayıp yıllara üzül. Geçmişte nasıl İSKİ skandallarıyla bu ülkeyi çalkalandırdınız. Şimdi de para kuleleriyle maalesef İstanbul'a o kara görüntüleri yaşatıyorsunuz" dedi.
27.03.2024 Gündem
Eski Devlet Bakanı Mehmet Sevigen CHP'de para sayma görüntüleri ile ilgili CNN Türk'te konuştu
Eski Devlet Bakanı Mehmet Sevigen CHP'de para sayma görüntüleri ile ilgili CNN Türk'te konuştu Eski Devlet Bakanı Mehmet Sevigen, CHP'deki para sayma görüntüleriyle ilgili CNN TÜRK'te açıklamalarda bulundu. Sevigen "Seçim bittikten sonra bu iş bitmeyecek" dedi.
27.03.2024 Gündem
Çakarlı araçlarla sokak sokak gezip oy istedi! Muhtara ceza şoku
Çakarlı araçlarla sokak sokak gezip oy istedi! Muhtara ceza şoku Pendik’te mahalle muhtarının konvoy yaptığı çakarlı lüks araç sahiplerine idari para cezası kesildi.
27.03.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Ceza ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.