Chloe

Chloe

Son dakika Chloe haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Chloe gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Chloe haber sayfamızda...

Chloe

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.448 chloe haberi bulunmuştur.
5. DALGA OYUNCULARI VE KONUSU: 5. Dalga filmi konusu nedir, oyuncuları kim? 5. Dalga oyuncu kadrosu
5. DALGA OYUNCULARI VE KONUSU: 5. Dalga filmi konusu nedir, oyuncuları kim? 5. Dalga oyuncu kadrosu 5. Dalga filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. 2016 yılında vizyona giren yabancı sinema filmi 5. Dalga'nın başrollerinde Chloe Grace Moretz, Nick Robinson, Alex Roe, Liev Schreiber ve Zackary Arthur gibi isimler yer alıyor. Film, bilim kurgu türünde hazırlanarak sinema salonlarındaki yerini aldı. Peki, 5. dalga filmi konusu nedir, oyuncuları kim?
2.04.2024 Bilgi Rehberi
92 yaşındaki medya patronu altıncı kez nişanlandı! Düğün davetiyeleri çoktan gönderildi
92 yaşındaki medya patronu altıncı kez nişanlandı! Düğün davetiyeleri çoktan gönderildi Milyarder medya patronu Rupert Murdoch'un (92), yeniden nikah masasına oturmaya hazırlandığı ortaya çıktı. Ekibi, ünlü ismin eski eşinin düzenlediği bir etkinlikte tanıştığı emekli moleküler biyolog Elena Zhukova (67) ile yüzük taktıklarını duyurdu.
9.03.2024 Cadde
Bir döneme damga vuran süper modeli gittiği alışveriş merkezinde kimse tanımadı!
Bir döneme damga vuran süper modeli gittiği alışveriş merkezinde kimse tanımadı! Henüz 17 yaşındayken okulda keşfedilen ve modellik kariyerine adım atarak büyük bir başarıya ulaşan Kathy Ireland, önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Yerel halk ve müşterilerin hiçbiri, bir döneme damga vuran süper modeli tanımadı.
7.03.2024 Cadde
Serdar Ortaç özür diledi! 'Çok alkollüydüm hatırlamıyorum'
Serdar Ortaç özür diledi! 'Çok alkollüydüm hatırlamıyorum' Şarkıcı Serdar Ortaç, sosyal medyadaki canlı yayını sırasında sinkaflı sözler sarfetmişti. Olay yaratan görüntülerin ardından TikTok hesabı kalıcı olarak kapatılan şarkıcıdan açıklama geldi.
15.02.2024 Cadde
Çağla Taşdelen canlı yayında 'Serdar Bey' deyince küplere bindi! 'Küfür edeceğim şimdi'
Çağla Taşdelen canlı yayında 'Serdar Bey' deyince küplere bindi! 'Küfür edeceğim şimdi' Serdar Ortaç, gönlünü eski Survivor yarışmacısına kaptırdı. Ünlü şarkıcı ile "Hayatımın kadını" diye bahsettiği Çağla Taşdelen'in sosyal medya canlı yayınındaki sohbeti sırasında, genç kadının "Serdar Bey" demesi Ortaç'ı sinirlendirdi.
13.02.2024 Cadde
Serdar Ortaç ile eski Survivor yarışmacısı aşk yaşıyor! 'Hayatımın kadınını buldum'
Serdar Ortaç ile eski Survivor yarışmacısı aşk yaşıyor! 'Hayatımın kadınını buldum' 2014 yılında nikâh masasına oturduğu İrlandalı model Chloe Loughnan'dan 2019'da boşanan, meslektaşı Seçil Gür'le 1.5 yıl aşk yaşayan Serdar Ortaç, yeni bir ilişkiye yelken açtı. Gönlünü eski Survivor yarışmacısına kaptıran Ortaç, güzel bir ilişki yaşadığını belirterek, "Hayatımın kadınını buldum" dedi.
10.02.2024 Cadde
Kuzey Kıbrıs’tan ezgiler İstanbul’da yankılanacak
Kuzey Kıbrıs’tan ezgiler İstanbul’da yankılanacak İş Sanat, 5 Mart Salı akşamı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası ile piyanist Rüya Taner’i sahnesinde ağırlıyor. Orkestra şefi Rengim Gökmen yönetimindeki konserin repertuvarında Ali Hoca’nın” Kıbrıs Kapriçyosu” ile W.A.Mozart ve Felix Mendelssohn’dan eserler yer alıyor.
11.01.2024 Kültür Sanat
Sürdürülebilirlik ve 'minimum şart'
Sürdürülebilirlik ve 'minimum şart' Şirketler etik ve çevre dostu mühür kabul edilen 'B Corp' sertifikası için büyük paralar harcıyor. Bazı üyeler sertifikanın gerçek bir hareket başlattığını söylüyor. Ancak sertifika için minimum düzeyde şartın yeterli görülmesi konusunda endişeli olanlar da var…
8.01.2024 Milliyet Executive
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri Film dünyasının sevilen türleri arasında gerilim, komedi, macera ve aksiyon filmleri başı çekiyor. Her yaş grubundan bireylere uygun çekilen filmler izlerken kişiyi işlediği konuya adapte ediyor. Yönetmen koltuğunda dünyaca ünlü isimlerin oturduğu ve kadrosunda önemli isimlerin yer aldığım filmler bulunuyor. Aileniz veya arkadaşlarınızla izleyebileceğiz en iyi, en yeni, sürükleyici, tehlikeli ve macera içeren Türk ve yabancı aksiyon film önerileri için sizin için hazırladığımız aksiyon filmleri 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
Korku Filmleri 2024: Gelmiş Geçmiş Yerli ve Yabancı En Yeni, İyi, Dehşet Verici ve Ürpertici Korku Filmi Listesi
Korku Filmleri 2024: Gelmiş Geçmiş Yerli ve Yabancı En Yeni, İyi, Dehşet Verici ve Ürpertici Korku Filmi Listesi Geçmişten günümüze sinema dünyasında büyük yer edinen korku filmleri pek çok kişi tarafından izlenen türlerdendir. Birbirinden değişik, ürpertici, meşhur yapımlar işlediği konularla izleyicileri ekran başına kilitliyor. Netflix, BluTV, Amazon Prime gibi pek çok film dizi içerik platformlarında da yer alan korku filmlerini izlemeyi sevenler konuları hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Her geçen gün yeni yerli ve yabancı korku filmleri gösterime girerken film severler izleyecekleri içeriklere karar vermekte zorlanıyor. Yerli ve yabancı en yeni, iyi, dehşet verici korku filmleri listesine ulaşmak için hazırladığımız içeriğe göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
Serdar Ortaç'tan Alişan'a itiraf: Çok kumar oynamam beni mahvetti
Serdar Ortaç'tan Alişan'a itiraf: Çok kumar oynamam beni mahvetti Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Serdar Ortaç, son olarak Alişan'ın konuğu oldu. Kumar oynamasıyla tanınan Ortaç programda "Çok kumar oynamam beni mahvetti" itirafında bulundu. Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan bir süre önce "Serdar, takılarımı satıp, kumar oynuyordu" demişti.
5.01.2024 Cadde
Serdar Ortaç'ın MS mücadelesi! 'Ayağımı kaybetme riskim var'
Serdar Ortaç'ın MS mücadelesi! 'Ayağımı kaybetme riskim var' Uzun yıllardır kronik sinir sistemi hastalığı Multipl Skleroz (MS) ile mücadele eden Serdar Ortaç, "Bunun tedavisi yok" dedi. Bunalımda olmasının tek sebebinin aşk ya da boşanması değil, MS olduğunu söyleyen şarkıcı, sağlık durumu hakkında konuştu.
30.12.2023 Cadde
ABD’de bir cenaze levazımatçısında çürüyen 189 ceset bulundu
ABD’de bir cenaze levazımatçısında çürüyen 189 ceset bulundu ABD’nin Colorado eyaletinde yer alan ve çevreye duyarlı defin işlemleri yapan bir cenaze levazımatçısında en az 189 adet çürümekte olan ceset bulundu.
19.10.2023 Dünya
Tipik bir aile şirketi hikâyesi...
Tipik bir aile şirketi hikâyesi... Succession dizisi her aile şirketinde yaşananların çarpıcı bir özeti. Sadece Murdoch ailesi değil, birçok başka sektördeki aile şirketleri benzer sorunlar yaşıyor. Şirketin başına kimin geçeceği büyük bir çatışma konusu oluyor…
9.10.2023 Milliyet Executive
Yunanistan'dan ev mi aldı? Edis'ten açıklama geldi
Yunanistan'dan ev mi aldı? Edis'ten açıklama geldi Pop müziğin en çok konuşulan isimlerinden Edis, geçtiğimiz günlerde Yunanistan'a giderken bir hayranı tarafından görüntülenmişti. Yabancı bir hava yolu şirketi ile yurt dışına uçmayı tercih eden şarkıcı hakkında "Yatırım için mi Yunanistan'a gitti?" sorusu akıllara gelmişti. Edis, sosyal medyada 'gizli seyahat" olarak yorumlanan idiaya cevap verdi.
17.09.2023 Cadde
Serdar Ortaç, TikTok'a küfür etme nedenini açıkladı!
Serdar Ortaç, TikTok'a küfür etme nedenini açıkladı! Geçtiğimiz günlerde TikTok'un kendisine kısıtlama getirmesine sinirlenen ünlü şarkıcı Serdar Ortaç küfürlerle dolu bir yayın açarak sosyal medyada gündem olmuştu. Ortaç, sarhoşken söylediği sözlerinden döndü ve itirafıyla dikkat çekti.
5.09.2023 Cadde
Serdar Ortaç'tan Chloe Lougnan yanıtı: Allah korusun!
Serdar Ortaç'tan Chloe Lougnan yanıtı: Allah korusun! Bir süredir sosyal medya platformlarında açtığı canlı yayınlarda gündeme gelen şarkıcı Serdar Ortaç, son yaptığı açıklamada eski eşi Chloe Loughnan'ı hedef alarak; sert ifadeler kullanmıştı. Geçtiğimiz günlerde ilk kez konuşan Loughnan 'Serdar, takılarımı satıp, kumar oynuyordu' demişti. Ortaç, eski eşinin bu sözlerine yanıt verdi.
5.09.2023 Cadde
Kuruçeşme Açıkhava'da Serdar Ortaç'la 101. yıla özel kutlama
Kuruçeşme Açıkhava'da Serdar Ortaç'la 101. yıla özel kutlama Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri'nde Serdar Ortaç, 30 Ağustos Zafer Bayramı sevincini hayranlarıyla birlikte yaşadı. Binlerce müzikseverin hep birlikte kutladığı Zafer Bayramı muhteşem konserle renklendi.
31.08.2023 Cadde
Serdar Ortaç'tan Dilan Çıtak Tatlıses'e: 'Böyle kızım olsun' diyordum
Serdar Ortaç'tan Dilan Çıtak Tatlıses'e: 'Böyle kızım olsun' diyordum Popçu Serdar Ortaç, kendisini dinlemeye gelen İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak Tatlıses'i sahneye davet etti. İkili, 'İmparator' lakaplı sanatçının şarkılarını söyledi.
29.08.2023 Cadde
Chloe Loughnan sessizliğini bozdu: Serdar takıları satıp, kumar oynuyordu!
Chloe Loughnan sessizliğini bozdu: Serdar takıları satıp, kumar oynuyordu! Bir süredir sosyal medya platformlarında açtığı canlı yayınlarda gündeme gelen şarkıcı Serdar Ortaç, son yaptığı açıklamada eski eşi Chloe Loughnan'ı hedef alarak; sert ifadeler kullanmıştı. Katıldığı programda ilk kez konuşan Loughnan, şoke eden açıklamalar yaptı.
28.08.2023 Cadde
Serdar Ortaç emekli olacağını açıkladı! 'Köye yerleşip, namaza başlayacağım'
Serdar Ortaç emekli olacağını açıkladı! 'Köye yerleşip, namaza başlayacağım' Bir süredir sosyal medya platformlarında açtığı canlı yayınlarda gündeme gelen şarkıcı Serdar Ortaç, son yaptığı açıklamada veda tunesi yaptığını ve ardından emekli olarak köye yerleşeceğini söyledi. 60'lı yaşlarında namaza başlayacağını da söyleyen popçu, kararının kesin olduğunu belirtti.
24.08.2023 Cadde
Chloe Loughnan'a sözleri olay olan Serdar Ortaç: O gün sinir krizi geçirdim!
Chloe Loughnan'a sözleri olay olan Serdar Ortaç: O gün sinir krizi geçirdim! Bir süredir sosyal medya platformlarında açtığı canlı yayınlarda gündeme gelen şarkıcı Serdar Ortaç, son yaptığı açıklamada eski eşi Chloe Loughnan'ı hedef alarak; sert ifadeler kullanmıştı. Ünlü isim, açtığı bir başka yanında kendisine eski eşinin sorulması üzerine dikkat çeken açıklamalar yaptı.
21.08.2023 Cadde
Kadınlarla ilgili sözleri tepki çekmişti! Defne Samyeli'ye 'Serdar Ortaç' sorusu
Kadınlarla ilgili sözleri tepki çekmişti! Defne Samyeli'ye 'Serdar Ortaç' sorusu Her söylediği olay olan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'ın son olarak eski eşiyle ilgili açıklamalarıyla tepki çekmişti. Ortaç, eve haciz gönderen eski eşi için "Tüm ipleri eline verdim" açıklamasında bulunmuştu. Önceki gün Cihangir'de görüntülenen Defne Samyeli'ye Serdar Ortaç'ın sözleri soruldu.
18.08.2023 Cadde
Chloe Loughnan'dan Serdar Ortaç'a: Türkçem ona cevap vermeye yetmiyor!
Chloe Loughnan'dan Serdar Ortaç'a: Türkçem ona cevap vermeye yetmiyor! Bir süredir sosyal medya platformlarında açtığı canlı yayınlarda gündeme gelen şarkıcı Serdar Ortaç, son yaptığı açıklamada eski eşi Chloe Loughnan'ı hedef alarak; sert ifadeler kullanmıştı. Geçtiğimiz gün Nişantaşı'da görüntülenen Loughnan, Ortaç'ın açıklamalarıyla ilgili konuştu.
16.08.2023 Cadde
‘Tüm kadınlar için sert söz’
‘Tüm kadınlar için sert söz’ MESUT YILMAZ - Chloe Loughnan, eski eşi Serdar Ortaç’ın, “Tüm ipleri eline verdim...
16.08.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Chloe ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.