Çiftlikköy

Çiftlikköy

Son dakika Çiftlikköy haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Çiftlikköy gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Çiftlikköy haber sayfamızda...

Çiftlikköy

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 518 çiftlikköy haberi bulunmuştur.
Doktoru vuran sanık MİT mensubu olduğunu beyan eden mesaj atmış
Doktoru vuran sanık MİT mensubu olduğunu beyan eden mesaj atmış İntörn Doktor Nida Nur Nergiz'i pompalı tüfekle 6 el ateş ederek bir bacağının ampute olmasına neden olan eski erkek arkadaşı sanık Ersin Karakuş'un yargılanmasına devam edildi.
2.04.2024 Gündem
2024 ÇİFTLİKKÖY SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Yalova Çiftlikköy Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 ÇİFTLİKKÖY SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Yalova Çiftlikköy Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Yalova Çiftlikköy Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Çiftlikköy ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Yalova Çiftlikköy Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
Yağış rekoru kırıldı! İşte zirvede yer alan ilçe...
Yağış rekoru kırıldı! İşte zirvede yer alan ilçe... Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 2023 yılı sonu yağış raporuna göre; son 98 yılın günlük yağış rekoru, 17 Aralık 2018 günü yaşandı.
26.03.2024 Gündem
Memleketiniz adını nereden alıyor? Her şehrin farklı hikayesi var
Memleketiniz adını nereden alıyor? Her şehrin farklı hikayesi var Türkiye’de toplamda 81 il bulunuyor. Her biri farklı güzelliklere ve tarihi dokulara sahip olan bu şehirlerin isimlerinin de köklü bir geçmişi var. Peki memleketiniz adını nereden alıyor diye hiç düşündünüz mü? İşte yanıtı…
18.03.2024 Bilgi Rehberi
Bakan Özhaseki'den TOKİ açıklaması: Depremden sonra herkes gördü ki hiçbir tanesi yıkılmadı
Bakan Özhaseki'den TOKİ açıklaması: Depremden sonra herkes gördü ki hiçbir tanesi yıkılmadı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Eskiden bizim daha çok entel dantel geçinen tiplerimiz TOKİ'yi beğenmezlerdi. Yukarıdan bakarlardı. 'TOKİ konutları değil mi?' vesaire gibi böyle bir kekremsi ifadeyle de kendilerine sunarlardı. Ama depremden sonra herkes gördü ki TOKİ'nin şu ana kadar 20 yılda, 22 yılda yaptığı 1 milyon 340 bin konut var. Hiçbir tanesi yıkılmadı. O şiddetli depremlerde dayandı. Depreme dirençli konutlar yapıldığını, dosdoğru yapıldığını ispat etti" dedi.
17.03.2024 Ekonomi
Mersin'de otomobille çarpışan ambulans devrildi: 7 yaralı
Mersin'de otomobille çarpışan ambulans devrildi: 7 yaralı Mersin'de, hastanın bulunduğu ambulans ile otomobil çarpıştı. Kazada ambulanstaki hasta ve 4 görevli ile otomobilin sürücüsü ve yanındaki çocuğu yaralandı.
25.02.2024 Gündem
Plazadan köy muhtarlığına! 'Züğürt Ağa gibi olma' diyorlar ama korkusu yok
Plazadan köy muhtarlığına! 'Züğürt Ağa gibi olma' diyorlar ama korkusu yok Uluç Özturan, 5 yıl önce İstanbul'dan İzmir Kınık'taki Çiftlikköy’e yerleşerek yeni bir yaşam kurdu. Bir zamanlar yabancısı olduğu bu köyde şimdi ise bir muhtar adayı. Aday olmaya köyün büyükleriyle yaptığı konuşma sonrası karar veren Uluç'un, "Ya sandıktan bir tek kendi oyun çıkarsa" diyenlere ise cevabı var.
24.02.2024 Yaşam
MHP'de 55 belediye başkan adayı daha belli oldu
MHP'de 55 belediye başkan adayı daha belli oldu Milliyetçi Hareket Partisi, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için 5'i ilçe, 50 belde belediye başkan adayını daha açıkladı.
7.02.2024 Gündem
MHP 55 adayını daha açıkladı
MHP 55 adayını daha açıkladı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde adaylıkları kesinleşen 55 yeni adayın isim listesini yayımladı.
21.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Büyükçekmece'deki bu görüntüye sert tepki: Utanın!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Büyükçekmece'deki bu görüntüye sert tepki: Utanın! Büyükçekmece Belediyesi'ne yönelik rüşvet operasyonu sırasında çıkan olaylarda yaşlı bir kadının boğazının sıkılması ve sözlü hakarete uğramasına Cumhurbaşkanı Erdoğan sert tepki gösterdi.
20.01.2024 Gündem
Yeniden Refah Partisi'nin 56 belediye başkan adayı daha belli oldu
Yeniden Refah Partisi'nin 56 belediye başkan adayı daha belli oldu Yeniden Refah Partisi, adaylıkları kesinleşen 1'i büyükşehir 3 il ile 53 ilçe olmak üzere 56 belediye başkan adayını daha duyurdu.
18.01.2024 Gündem
İntörn doktor Nida Nur'u 6 el ateş edip sakat bıraktı! 'Hala seviyorum' savunması
İntörn doktor Nida Nur'u 6 el ateş edip sakat bıraktı! 'Hala seviyorum' savunması Mersin’de intörn doktor Nida Nur Nergiz'i (24) pompalı tüfekle 6 el ateş edip, sakat kalmasına neden olan eski erkek arkadaşı teknisyen Ersin Karakuş (32), 20 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davada, "Bana yaşattıkları aklıma geldi, tüfeği çıkarıp ayaklarına ateş ettim, kendisini hala seviyorum" savunması yaptı.
4.01.2024 Gündem
Üniversiteli Nida Nur'u vuran zanlı için istenen ceza belli oldu
Üniversiteli Nida Nur'u vuran zanlı için istenen ceza belli oldu Tıp fakültesi öğrencisi intörn doktor Nida Nur Nergiz'i pompalı tüfekle vurarak ağır yaralayan zanlı Ersin Karakuş hakkında istenen ceza belli oldu.
3.01.2024 Gündem
TAŞINMAZ SATILACAKTIR
TAŞINMAZ SATILACAKTIR TAŞINMAZ SATILACAKTIR Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1...
24.12.2023 Resmi İlanlar
Üniforması tabuta serildi! Kazada can veren pilotlara acı veda
Üniforması tabuta serildi! Kazada can veren pilotlara acı veda İstanbul'da Kuzey Marmara Otoyolu'nda gerçekleşen trafik kazasında hayatını kaybeden iki pilot son yolculuklarına uğurlandı. Oğuzhan Dağ, Düzce’nin Akçakoca ilçesinde, Ekin Güneş ise memleketi Mersin'de göz yaşları içinde toprağa verildi.
20.12.2023 Haberler
Üniforması tabuta serildi! Kazada can veren pilotlara acı veda
Üniforması tabuta serildi! Kazada can veren pilotlara acı veda İstanbul'da Kuzey Marmara Otoyolu'nda gerçekleşen trafik kazasında hayatını kaybeden iki pilot son yolculuklarına uğurlandı. Oğuzhan Dağ, Düzce’nin Akçakoca ilçesinde, Ekin Güneş ise memleketi Mersin'de göz yaşları içinde toprağa verildi.
20.12.2023 Gündem
Acı olay! Yolun karşısına geçmek isterken canından oldu
Acı olay! Yolun karşısına geçmek isterken canından oldu Yalova'nın Çiftlikköy ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan Ömer Uysal (51), hafif ticari aracın çarpması sonucu yaşamını yitirdi.
8.12.2023 Gündem
1 yılda tam 5 kez soyuldu! Son soygun isyan ettirdi
1 yılda tam 5 kez soyuldu! Son soygun isyan ettirdi Yalova’da yaşayan Ersin Acar, 2023’te kentin çeşitli yerlerinde toplam 5 kez hırsızların gazabına uğradı. Hırsızların 5 kapıyı geçerek gerçekleştirdiği son soygun Acar’ı isyan ettirdi.
29.11.2023 Haberler
1 yılda tam 5 kez soyuldu! Son soygun isyan ettirdi
1 yılda tam 5 kez soyuldu! Son soygun isyan ettirdi Yalova’da yaşayan Ersin Acar, 2023’te kentin çeşitli yerlerinde toplam 5 kez hırsızların gazabına uğradı. Hırsızların 5 kapıyı geçerek gerçekleştirdiği son soygun Acar’ı isyan ettirdi.
29.11.2023 Gündem
Fabrika inşaatında ortaya çıktı! 1800 yıllık mermer stel
Fabrika inşaatında ortaya çıktı! 1800 yıllık mermer stel Yalova'da bir fabrikanın genişletilmesi için iş makinesiyle kazı yapan ekipler, molozlar arasında 2 parça halinde duran tarihi eseri görünce çalışmaları durdurarak jandarmaya haber verdi.
3.11.2023 Gündem
Oğlunun doğum gününü kutladı! 10 dakika sonra korkunç haber geldi
Oğlunun doğum gününü kutladı! 10 dakika sonra korkunç haber geldi Düzce'de kendisi gibi öğretmen eşi ve avukat oğlunu kaybeden Semra Özdemir isyan etti. Kahreden olaydan 10 dakika önce oğlunun doğum gününü kutlayan anne adalet istedi.
1.11.2023 Gündem
Doktor Nidanur'u tüfekle vuran teknisyen ile ilgili yeni gelişme!
Doktor Nidanur'u tüfekle vuran teknisyen ile ilgili yeni gelişme! Mersin’de aynı hastanede çalıştığı intörn doktor Nidanur N.'yi sokak ortasında tüfekle ağır yaralayan teknisyen Ersin K., tutuklandı.
25.10.2023 Gündem
Evine yürürken dehşeti yaşadı! İntörn doktorun vurulma anı ortaya çıktı
Evine yürürken dehşeti yaşadı! İntörn doktorun vurulma anı ortaya çıktı Mersin’de intörn doktor Nidanur N.'nin aynı hastanede çalışan teknisyen Ersin K. tarafından tüfekle vurulduğu anlar ortaya çıktı. Hastanede tedavisi devam eden NidaNur'un ise sağ bacağı dizüstünden kesilirken, sol bacağının ise ağır hasarlı olduğu bildirildi.
24.10.2023 Gündem
Evine yürürken dehşeti yaşadı! İntörn doktorun vurulma anı ortaya çıktı
Evine yürürken dehşeti yaşadı! İntörn doktorun vurulma anı ortaya çıktı Mersin’de intörn doktor Nidanur N.'nin aynı hastanede çalışan teknisyen Ersin K. tarafından tüfekle vurulduğu anlar ortaya çıktı.
24.10.2023 Haberler
Mersin'de kadın doktor aynı hastanede çalıştığı teknisyen tarafından tüfekle vuruldu
Mersin'de kadın doktor aynı hastanede çalıştığı teknisyen tarafından tüfekle vuruldu Mersin'de aynı hastanede çalıştığı teknisyen E.K. tarafından tüfekle vurulan intörn kadın doktor N.N. ağır yaralandı. Silahlı saldırı anı çevredeki bir güvenlik kamerasına yansıdı.
24.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çiftlikköy ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.