Çilek bacak görüntüsüne son! İşte kurtulmanın 3 püf noktası
Çilek bacak görüntüsüne son! İşte kurtulmanın 3 püf noktası Çilek bacak birçok kadının korkulu rüyası. Genelde deride kırmızımsı çileğin tohumlarına benzeyen küçük koyu lekeler olarak görülen çilek bacak çok can sıkıcı olabiliyor. Peki bu lekeler neden oluyor ve çilek bacaktan nasıl kurtulabiliriz? İşte çilek bacaktan kurtulmanın yolları.
26.07.2023 PembeNar
Çilek bacak probleminden nasıl kurtulabilirsiniz? Bunları yapın!
Çilek bacak probleminden nasıl kurtulabilirsiniz? Bunları yapın! Pek çok kişi sadece T bölgesindeki değil, bacaklarındaki siyah noktalar ve genişlemiş gözeneklerle de mücadele ediyor. Kırmızımsı kabuk ve çilek tohumlarını andıran küçük koyu lekelerin yol açtığı bu duruma çilek bacak deniyor. Bu lekelere sebep olan şeyler ise yağ, bakteri ve ölü deri karışımı içeren kıl kökleri veya genişlemiş gözenekler. Çilek bacaklar, genellikle kaşıntı veya ağrı yaratmazlar ancak görüntüsü sebebiyle canınızı sıkabilirler. Peki, bu görüntüye nelerin sebep olduğunu ve nasıl kurtulacağınızı biliyor musunuz? Sizin için açıklıyoruz... PEMBENAR ÖZEL
27.08.2020 Genel Sağlık
Çilek bacak nedir, nasıl geçer?
Çilek bacak nedir, nasıl geçer? Bacaklarınızdaki tüyleri ağda ya da makine ile temizledikten sonra ortaya çıkan kırmızı küçük lekeler ve koyu gözenekler sizi rahatsız edebilir. Buna çilek bacak denir. Ancak evde uygulayabileceğiniz basit çözümlerle bu lekelerden kurtulabilirsiniz.
31.07.2019 Cilt Bakımı