Çobanbey

Çobanbey

Son dakika çobanbey haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan çobanbey gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan çobanbey haber sayfamızda...

Çobanbey

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 590 çobanbey haberi bulunmuştur.
Zırhlı araçlar sınırı geçti! Askeri sevkiyat
Zırhlı araçlar sınırı geçti! Askeri sevkiyat Türkiye'nin çeşitli kentlerinden yola çıkan zırhlı araçlar Kilis’e ulaştı.
29.11.2023 Haberler
Zırhlı araçlar sınırı geçti! Askeri sevkiyat
Zırhlı araçlar sınırı geçti! Askeri sevkiyat Türkiye'nin çeşitli kentlerinden yola çıkan zırhlı araçlar Kilis’e ulaştı.
29.11.2023 Gündem
Uluslararası doktor fabrikası!
Uluslararası doktor fabrikası! Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemalettin Aydın, akademik başarı sıralamasında ilk sırada yer aldıklarını ve kuruldukları 2015’ten bu yana Türkiye sağlık sistemine 15 bin 775 sağlık profesyoneli kazandırdıklarını söyledi
27.09.2023 Gündem
Öncüpınar Sınır Kapısı'nda operasyon! Bakan görüntüleri paylaştı
Öncüpınar Sınır Kapısı'nda operasyon! Bakan görüntüleri paylaştı Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Öncüpınar Gümrük Kapısı’nda bir tıra yönelik gerçekleştirilen operasyonun ayrıntılarını paylaştı.
11.09.2023 Gündem
BM'den Suriye kararı! 13 Kasım'a kadar uzatıldı
BM'den Suriye kararı! 13 Kasım'a kadar uzatıldı Türkiye üzerinden Suriye’ye yapılan Birleşmiş Milletler (BM )yardımlarının sınır geçişleri 13 Kasım’a kadar uzatıldı.
8.08.2023 Dünya
Kalp krizi geçirerek vefat eden astsubayın cenazesi İstanbul'a getirildi
Kalp krizi geçirerek vefat eden astsubayın cenazesi İstanbul'a getirildi Suriye'de kalp krizi geçirerek vefat eden Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ali Buran'ın cenazesi, düzenlenen törenle İstanbul'a gönderildi.
26.07.2023 Gündem
Çobanbey Sınır Kapısı'nda 'rüşvet' operasyonu: 10 gözaltı
Çobanbey Sınır Kapısı'nda 'rüşvet' operasyonu: 10 gözaltı Kilis'teki Çobanbey Sınır Kapısı'nda rüşvet karşılığı Suriye'ye ürün geçişi yaptırıldığı iddiasıyla düzenlenen operasyonda 4'ü kamu görevlisi 10 şüpheli gözaltına alındı.
12.06.2023 Gündem
İsveç Konsolosluğu üzerinden yapılan yardımı açıkladı! Bakan Soylu: Benim seçimimle ne ilginiz var?
İsveç Konsolosluğu üzerinden yapılan yardımı açıkladı! Bakan Soylu: Benim seçimimle ne ilginiz var? 14 Mayıs seçimleriyle ilgili konuşan Bakan Soylu, 'Oy ve Ötesi' derneğinin sandıklarda anarşizme yol açtığını belirterek İsveç Konsolosluğu üzerinden yapılan yardımı açıkladı.
19.05.2023 Gündem
Depremlerde tüneldeki panik anlarının yeni görüntüleri ortaya çıktı
Depremlerde tüneldeki panik anlarının yeni görüntüleri ortaya çıktı Kahramanmaraş’ta meydana gelen 6 Şubat'taki depremlere Göksun tünellerinde yakalanan vatandaşların panik yaşadığı anların görüntüleri ortaya çıktı.
1.04.2023 Gündem
Seçmen listeleri askıya çıkarıldı
Seçmen listeleri askıya çıkarıldı Yüksek Seçim Kurulunun 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı seçimi ve 28’inci Dönem Milletvekili Genel Seçimine ilişkin takvimine göre, seçmen listeleri bugün itibari ile muhtarlıklarda askıya çıkarıldı.
20.03.2023 Haberler
Seçmen listeleri askıya çıkarıldı
Seçmen listeleri askıya çıkarıldı Yüksek Seçim Kurulunun 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı seçimi ve 28’inci Dönem Milletvekili Genel Seçimine ilişkin takvimine göre, seçmen listeleri bugün itibari ile muhtarlıklarda askıya çıkarıldı.
20.03.2023 Gündem
Yurt dışı sandık sayıları arttı
Yurt dışı sandık sayıları arttı Yüksek Seçim Kurulu (YSK), yurt dışındaki seçmenlerin 14 Mayıs seçimlerinde oy kullanabilmelerini kolaylaştırmaya yönelik kararının kapsamını genişletti.
20.03.2023 Gündem
Depremin yeni görüntüleri ortaya çıktı: Gece gündüze dönmüş
Depremin yeni görüntüleri ortaya çıktı: Gece gündüze dönmüş Kahramanmaraş merkezli 7,7 büyüklüğündeki depreme ait yeni görüntüler ortaya çıktı. O anlarda gecenin adeta gündüze döndüğü ve bir binanın çökme anı da yer aldı.
13.03.2023 Gündem
60 saniye yeri yerinden oynatan deprem görüntüleri ortaya çıktı
60 saniye yeri yerinden oynatan deprem görüntüleri ortaya çıktı Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7,7 büyüklüğünde yeri yerinden oynatan ve 46 bin 104 kişinin ölümüne neden olan depremin Diyarbakır’daki korku dolu 60 saniyelik anları ortaya çıktı.
7.03.2023 Gündem
Burası Gaziantep! Deprem dehşeti güvenlik kameralarına yansıdı
Burası Gaziantep! Deprem dehşeti güvenlik kameralarına yansıdı Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremin şiddeti Gaziantep'in İslahiye ilçesinde güvenlik kameralarına yansıdı. Kayıtlarda depremin en yıkıcı dalgalarının kayıt altına alındığı görülüyor.
3.03.2023 Gündem
Fay hattı buradan başlıyor! Devasa yarıklar görüntülendi
Fay hattı buradan başlıyor! Devasa yarıklar görüntülendi Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin, Afşin ilçesi sınırlarında fay hattının başlangıç noktası olarak değerlendirilen bir arazide oluşturduğu devasa göçük ve yarıklar drone ile görüntülendi.
1.03.2023 Gündem
Bu görüntüler Adıyaman'dan! Depremde yolun yarılma anı ortaya çıktı
Bu görüntüler Adıyaman'dan! Depremde yolun yarılma anı ortaya çıktı Kahramanmaraş merkezli depremlerde Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde yolda yarık oluşması güvenlik kamerasına yansıdı.
28.02.2023 Gündem
Elbistan'dan yeni görüntüler: Kısa sürede ortalığı toz bulutu kapladı
Elbistan'dan yeni görüntüler: Kısa sürede ortalığı toz bulutu kapladı 7.6 büyüklüğündeki depremin vurduğu Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde depremin yaşandığı anın yeni görüntüleri ortaya çıktı. Vatandaşlar deprem anında büyük korku yaşarken, ortalığı da kısa süre içerisinde toz bulutu kapladı.
25.02.2023 Gündem
Depremin yeni görüntüleri çıktı: Binaların çatlaması, çökmesi kamerada
Depremin yeni görüntüleri çıktı: Binaların çatlaması, çökmesi kamerada Kahramanmaraş'ta meydana gelen ikinci depremin merkezi Elbistan'a ait cep telefonu kamerasına yansıyan yeni görüntüler ortaya çıktı.
22.02.2023 Gündem
Burası Malatya! Depremin dehşet verici yeni görüntüleri ortaya çıktı
Burası Malatya! Depremin dehşet verici yeni görüntüleri ortaya çıktı Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ile 7.6 büyüklüğündeki depremlerin yeni görüntüleri ortaya çıkmaya devam ediyor. Adıyaman’ın Kahta ilçesindeki güvenlik kamerasının ardından Malatya'da, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarına yansıya dehşet verici görüntüler ortaya çıktı.
20.02.2023 Gündem
Burası Kahta! Yıkıcı depremde şiddetin yeni görüntüleri ortaya çıktı
Burası Kahta! Yıkıcı depremde şiddetin yeni görüntüleri ortaya çıktı Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremin şiddeti Adıyaman’ın Kahta ilçesinde güvenlik kameralarına yansıdı.
18.02.2023 Haberler
Burası Kahta! Yıkıcı depremde şiddetin yeni görüntüleri ortaya çıktı
Burası Kahta! Yıkıcı depremde şiddetin yeni görüntüleri ortaya çıktı Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremin şiddeti Adıyaman’ın Kahta ilçesinde güvenlik kameralarına yansıdı.
20.02.2023 Gündem
Açılan kapıdan ilk BM yardımı geçti
Açılan kapıdan ilk BM yardımı geçti Suriye’de deprem nedeniyle en az 5 bin 500 kişinin hayatını kaybettiği resmi olarak açıklanırken, geçtiğimiz günlerde Birleşmiş Milletler (BM) ile Şam yönetiminin yaptığı anlaşmayla açılan iki sınır kapısından ilk BM yardımının önceki gün geçtiği bildirildi.
16.02.2023 Dünya
‘Bastığımız 14. evde yakaladık’
‘Bastığımız 14. evde yakaladık’ İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bakanlığının 2023 yılı bütçesinin görüşüldüğü TBMM Plan Bütçe Komisyonu’nda, İstiklal Caddesi’ndeki bombalı saldırısının ardından yürütülen operasyonların detaylarını anlattı.
20.11.2022 Siyaset
‘Kardeşliğin tarihi yazılmakta’
‘Kardeşliğin tarihi yazılmakta’ İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Suriye’nin Halep kenti Çobanbey beldesinde, Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit olan Musa Özalkan’ın vasiyeti olan okulun açılışını yaptı.
14.11.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Çobanbey ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.