Comcast

Comcast

Son dakika comcast haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan comcast gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan comcast haber sayfamızda...

Comcast

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 55 comcast haberi bulunmuştur.
Premier Lig için çılgın yayın ihalesi! İşte rakam
Premier Lig için çılgın yayın ihalesi! İşte rakam İngiltere Premier Lig için yeni yayın ihalesi anlaşması gerçekleşti. Bu anlaşma ile Premier Lig dünyanın en pahalı ligi oldu.
Musk küfür etti, salon buz kesti! Canlı yayında Yahudi lobisine rest
Musk küfür etti, salon buz kesti! Canlı yayında Yahudi lobisine rest Katıldığı programda küfür ederek Yahudi lobisi tarafından kendisine şantaj yapıldığını belirten Elon Musk'ın açıklamaları dünya medyasında deprem etkisi yarattı.
30.11.2023 Haberler
Musk küfür etti, salon buz kesti! Canlı yayında Yahudi lobisine rest
Musk küfür etti, salon buz kesti! Canlı yayında Yahudi lobisine rest Katıldığı programda küfür ederek Yahudi lobisi tarafından kendisine şantaj yapıldığını belirten Elon Musk'ın açıklamaları dünya medyasında deprem etkisi yarattı.
30.11.2023 Dünya
Milyarder kampını enflasyon vurdu
Milyarder kampını enflasyon vurdu Çoğu ABD’li olan dünyanın en zenginlerinin katıldığı ve “milyarderler yaz kampı” olarak bilinen yıllık “Allen & Company” yaz konferansı, ABD’nin Idaho eyaletine bağlı Sun Valley’de düzenlendi.
14.07.2023 Dünya
Şirketlerden kürtaj için çalışanlarına destek
Şirketlerden kürtaj için çalışanlarına destek ABD’de kürtaj hakkı sağlayan kararın yüksek mahkemece iptalinin ardından büyük şirketler, çalışanlarına kürtaj için başka yere gitmeleri konusunda destek olacak.
28.06.2022 Dünya
Rekabet Kurulu bazı birleşme ve devralma işlemlerine izin verdi
Rekabet Kurulu bazı birleşme ve devralma işlemlerine izin verdi Rekabet Kurulu, bazı birleşme ve devralma işlemlerine izin verilmesini kararlaştırdı.
9.11.2021 Ekonomi
New York borsası yükselişle kapandı
New York borsası yükselişle kapandı New York borsası günü yükselişle tamamladı.Kapanışta Dow Jones endeksi 200 puanın üzerinde değer kazandı ve yüzde 0,68 artışla 35.730,48 puana yükseldi.
28.10.2021 Ekonomi
Sinema endüstrisini altüst eden anlaşma
Sinema endüstrisini altüst eden anlaşma Amazon’un Hollywood’un neredeyse bir asırlık stüdyosu MGM’i yaklaşık 8.5 milyar dolara satın alması, bir satışın çok ötesinde anlam taşıyor. Dijital platformların stüdyoları satın almaya başlaması, sinemanın geleceği açısından bir dönüm noktası olabilir
30.05.2021 Kültür Sanat
Amazon, Facebook, Google ve Apple'ın yöneticileri ABD Kongresi'nde kendilerini savundu
Amazon, Facebook, Google ve Apple'ın yöneticileri ABD Kongresi'nde kendilerini savundu ABD merkezli teknoloji devleri Amazon, Google, Facebook ve Apple’ın üst yöneticileri CEO) endüstri içindeki tekelleşme iddiaları ve pazar uygulamaları hakkında Kongre’de ifade verdi.
29.07.2020 Dünya
Evde sanat vakti
Evde sanat vakti Tüm dünyayı etkileyen koranavirüs salgını dolayısıyla Türkiye ve dünyadaki çoğu sanat etkinliği de iptal edildi, ertelendi...
18.03.2020 Kültür Sanat
ABD’de yayında!
ABD’de yayında! Türk dizileri, ABD’nin TV operatörü Comcast aracılığıyla Amerikan izleyicisiyle buluşuyor.
2.11.2019 Cadde
Resmen açıklandı! 71,3 milyar dolarlık anlaşmaya onay...
Resmen açıklandı! 71,3 milyar dolarlık anlaşmaya onay... Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, dünyanın en büyük medya ve eğlence şirketlerinden Disney'in, "21st Century Fox"u 71,3 milyar dolara satın  alma teklifini koşullu onayladı.
7.11.2018 Ekonomi
Dünyanın beklediği dev ihaleden sonra büyük sürpriz! Satma kararı aldı...
Dünyanın beklediği dev ihaleden sonra büyük sürpriz! Satma kararı aldı... Avustralyalı medya patronu Rupert Murdoch'un sahibi  olduğu "21st Century Fox" adlı şirket, İngiliz yayın kuruluşu Sky grubu içindeki yüzde 39'luk hisse payını Comcast'e satma kararı aldığını duyurdu.
27.09.2018 Ekonomi
Son dakika... Dünyanın merakla beklediği dev ihalenin kazananı belli oldu!
Son dakika... Dünyanın merakla beklediği dev ihalenin kazananı belli oldu! İngiliz yayın kuruluşu Sky grubunun satışı için  düzenlenen ihaleyi, dünyanın en büyük kablolu TV şirketi Comcast kazandı.
22.09.2018 Ekonomi
21st Century Fox teklif yükseltti Sky kabul etti
21st Century Fox teklif yükseltti Sky kabul etti Amerikan medya devi 21st Century Fox, İngiliz yayın şirketi Sky'ın hisse başına 14 sterlinlik şartlı teklifini kabul ettiğini bildirdi.
11.07.2018 Ekonomi
ABD, Disney'in 21st Century Fox'u satın almasını onayladı
ABD, Disney'in 21st Century Fox'u satın almasını onayladı ABD Adalet Bakanlığı, The Walt Disney'in 21st Century Fox'u 71,3 milyar dolara satın almasına 22 bölgesel spor kanalını satması şartıyla izin verdi.
27.06.2018 Ekonomi
Walt Disney 71 milyar $’a Fox’u alıyor
Walt Disney 71 milyar $’a Fox’u alıyor Dünyanın en büyük medya ve eğlence şirketlerinden The Walt Disney Company, yapımcılık ve dağıtım medya şirketi 21st Century Fox’u satın almak için 71.3 milyar dolara anlaşmaya varıldığını duyurdu.
20.06.2018 Ekonomi
AB'den onay çıktı! 30 milyar dolarlık anlaşma...
AB'den onay çıktı! 30 milyar dolarlık anlaşma... Avrupa Birliği (AB), Sky şirketinin yaklaşık 30 milyar  dolar karşılığında ABD merkezli Comcast tarafından satın alınması işlemine onay  verdi.
15.06.2018 Ekonomi
Netflix'in piyasa değeri medya devlerini geride bıraktı
Netflix'in piyasa değeri medya devlerini geride bıraktı Netflix'in piyasa değeri, Disney ve Comcast gibi ABD'li medya devlerinin değerini geride bıraktı. New York borsasında işlem gören Netflix'in hisse başına değeri dünü 344,72 dolardan kapamasının ardından bugün 354 dolar seviyesine kadar tırmandı ve yüzde 2,7 artış kaydetti.
25.05.2018 Teknoloji
Netflix'in piyasa değeri medya devlerini geride bıraktı
Netflix'in piyasa değeri medya devlerini geride bıraktı Küresel internet televizyon ağı Netflix'in piyasa değeri, Amerikalı medya devlerinin değerini geride bıraktı.
24.05.2018 Ekonomi
Fox'u Disney değil Comcast satın alabilir
Fox'u Disney değil Comcast satın alabilir Walt Disney, 21st Century Fox'un eğlence varlıklarını 52.4 milyar dolara satın almak üzere olduğunu söyleniyordu. Comcast'in, Disney'in satın alma teklifine karşı 60 milyar dolarlık nakit para teklifiyle adım attığı bildirildi.
9.05.2018 Teknoloji
Son dakika: Dünyayı sallayan 31 milyar dolarlık teklif
Son dakika: Dünyayı sallayan 31 milyar dolarlık teklif Dünyanın en büyük kablolu TV şirketi ABD'li Comcast,  İngiliz yayın kuruluşu Sky grubunu satın almak için 31 milyar dolar teklif verdi.
26.04.2018 Ekonomi
Walt Disney, Fox'u 52 milyar dolara satın alıyor
Walt Disney, Fox'u 52 milyar dolara satın alıyor Walt Disney, 21st Century Fox'un eğlence varlıklarını 52.4 milyar dolara satın almak üzere olduğunu söyledi.
14.12.2017 Ekonomi
Time Warner’a dev teklif
Time Warner’a dev teklif ABD’li telekom firması AT&T’nin, televizyon, sinema ve eğlence sektörü devi Time Warner’ı yaklaşık 85 milyar dolara satın  alacağı duyuruldu.
23.10.2016 Ekonomi
Comcast DreamWorks’ü Satın Aldı
Comcast DreamWorks’ü Satın Aldı Comcast bundan dört ay önce DreamWorks Animation SKG’yi 3.8 milyar dolara satın alacağını açıklamıştı ve anlaşma da sona gelindi.
25.08.2016 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Comcast ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.