Coşkun Zeren

Coşkun Zeren

Son dakika Coşkun Zeren haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Coşkun Zeren gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Coşkun Zeren haber sayfamızda...

Coşkun Zeren

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 159 coşkun zeren haberi bulunmuştur.
Samsunspor, Eskişehir'de puan peşinde
Samsunspor, Eskişehir'de puan peşinde Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un sportif direktörü Coşkun Zeren, kümede kalmak için Eskişehirspor'dan mutlaka puan veya puanlar almak zorunda olduklarını söyledi.
1.07.2020 1.Lig
Samsunspor şansızlığını kırmak için kurban kesti
Samsunspor şansızlığını kırmak için kurban kesti SPOR Toto 1. Ligi ekiplerinden Samsunspor kötü gidişatı durdurmak ve sakat oyuncuların düzelmesi için tesislerde kurban kesti.
1.07.2020 1.Lig
Samsunspor revire döndü
Samsunspor revire döndü Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un sportif direktörü Coşkun Zeren, sakatlıkları bulunan futbolcuların durumu hakkında açıklama yaptı.
1.07.2020 1.Lig
Samsunspor'da hedef 3 puan
Samsunspor'da hedef 3 puan Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un sportif direktörü Coşkun Zeren, 1 Nisan Pazar günü deplasmanda oynayacakları Adanaspor maçına ilişkin, "Sahada kazanmak adına her şeyi yapacağız. Ben inanıyorum ki Adana'dan mutlu döneceğiz." dedi.
1.07.2020 Futbol
Samsunspor'dan hakem tepkisi
Samsunspor'dan hakem tepkisi Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un sportif direktörü Coşkun Zeren, "Hata her zaman olabilir ama Boluspor maçında hata yok, çok net. Abdulkadir Bitigen kararlarıyla Samsunspor Kulübüne çok büyük zarar verdi ve bu yarayı bilerek vermiştir." dedi.
1.07.2020 1.Lig
Coşkun Zeren: 'Nefes aldık ama yarış devam ediyor'
Coşkun Zeren: 'Nefes aldık ama yarış devam ediyor' Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, dün kazandıkları Tetiş Yapı Elazığspor maçı sonrası takım olarak ciddi bir nefes aldıklarını ama yarışın devam ettiğini söyledi.
1.07.2020 1.Lig
Samsunspor 3 puana kilitlendi
Samsunspor 3 puana kilitlendi Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un sportif direktörü Coşkun Zeren, yarın sahalarında oynayacakları Tetiş Yapı Elazığspor maçında 3 puana kilitlendiklerini söyledi.
1.07.2020 1.Lig
Samsunspor'da Engin İpekoğlu istifa etti
Samsunspor'da Engin İpekoğlu istifa etti Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'da teknik direktör Engin İpekoğlu'nun istifasını kayyum heyetine sunduğu bildirildi.
1.07.2020 1.Lig
Samsunspor rahat nefes aldı
Samsunspor rahat nefes aldı Sportif direktör Zeren, "Alt sıralardan uzaklaşmak adına bir avantaj yakaladık ve bunu korumak zorundayız" dedi.
1.07.2020 1.Lig
Engin İpekoğlu'dan "istifa" açıklaması
Engin İpekoğlu'dan "istifa" açıklaması Samsunspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, istifa etmeyeceğini, şehrin dinamiklerini harekete geçirmek için üstü kapalı bazı açıklamalarda bulunduğunu söyledi.
1.07.2020 1.Lig
Engin İpekoğlu istifa edeceğini açıkladı
Engin İpekoğlu istifa edeceğini açıkladı Samsunspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, çarşamba günü yapacakları hazırlık maçının ardından istifa edeceğini açıkladı.
1.07.2020 1.Lig
Samsunspor’da serbest kalan futbolcu sayısı 6’ya çıktı
Samsunspor’da serbest kalan futbolcu sayısı 6’ya çıktı Samsunspor’da Halil İbrahim Pekşen’in de kulüpten ayrılmasıyla serbest kalan futbolcu sayısı 6’ya çıktı
1.07.2020 1.Lig
Samsunspor'da 5 futbolcu takımdan ayrıldı
Samsunspor'da 5 futbolcu takımdan ayrıldı Karadeniz ekibinde alacakları ödenmeyen ve 1 ay önce serbest kalmak için TFF'ye başvuran 5 futbolcu, sözleşmelerini tek taraflı feshederek kenti terk etti
23.07.2020 Anadolu Kulüpleri
Samsunspor'da serbest kalan futbolcular bekleme kararı aldı
Samsunspor'da serbest kalan futbolcular bekleme kararı aldı TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'da alacakları ödenmeyen 8 futbolcu serbest kaldı.
1.07.2020 1.Lig
Samsunspor'da 5 futbolcu serbest kalabilir
Samsunspor'da 5 futbolcu serbest kalabilir Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, 3 Ocak mesai saati bitimine kadar 5 futbolcuya alacaklarının ödenmesi gerektiğini, ödenmemesi halinde bu oyuncuların serbest kalacağını, bugün mesai saatine kadar SGK yapılandırması taksitinin ödenmemesi durumunda ise yapılandırmanın bozulacağını söyledi.
1.07.2020 1.Lig
Samsunsporlu futbolculardan deplasman protestosu
Samsunsporlu futbolculardan deplasman protestosu TFF 1'inci Lig takımlarından Samsunspor'da futbolcular alacaklarının ödenmediğini gerekçe göstererek deplasmana gitmek istemedi.
1.07.2020 1.Lig
Samsunspor deplasmandaki 1 puana sevinemedi
Samsunspor deplasmandaki 1 puana sevinemedi TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un sportif direktörü Coşkun Zeren, Denizlispor karşısında deplasmanda aldıkları 1 puana sevinemediklerini söyledi.
1.07.2020 1.Lig
Coşkun Zeren: “Samsunspor 2. yarıda çok farklı olacak"
Coşkun Zeren: “Samsunspor 2. yarıda çok farklı olacak" Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, "Bu takım 2. yarıda çok farklı bir noktaya gelecek. Bunu herkes görecek" dedi.
7.12.2017 Futbol
Samsunspor'da 10 futbolcu alacaklarından dolayı TFF'ye başvurdu
Samsunspor'da 10 futbolcu alacaklarından dolayı TFF'ye başvurdu TFF 1. Lig takımlarından Samsunspor'un sportif direktörü Coşkun Zeren, TFF'ye başvuran futbolcular ile ilgili yaptığı açıklamada "Yaklaşık 10 futbolcumuz TFF'ye başvurdu. Bunu sıkıntıdan saymıyoruz. Çünkü gereğini yapmamız gerekir. Ama gönül isterdi ki başvurulmadan bu işler çözülsün. Hoş ve güzel olan bu olurdu. Ama problem yok, çözeceğiz" dedi.
1.07.2020 1.Lig
Samsunspor’da Coşkun Zeren geri döndü
Samsunspor’da Coşkun Zeren geri döndü Samsunspor’da yeniden sportif direktörlük görevine getirilen Coşkun Zeren, yeni bir yola girdiklerini, bundan sonraki süreçte her şeyin daha iyi olacağını söyledi.
1.07.2020 1.Lig
Samsunspor'da Sportif Direktör Coşkun Zeren görevinden istifa etti
Samsunspor'da Sportif Direktör Coşkun Zeren görevinden istifa etti TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'da sportif direktör Coşkun Zeren, görevinden istifa ettiğini bildirdi.
1.07.2020 1.Lig
Samsunspor'dan 2 transfer birden...
Samsunspor'dan 2 transfer birden... Kırmızı-beyazlılar, Boubacar Dialiba Diabang ve Abel Camara ile prensip anlaşmasına vardı
1.07.2020 1.Lig
Abdülkerim Bardakçı Samsunspor'la anlaştı
Abdülkerim Bardakçı Samsunspor'la anlaştı Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, geçen sene Samsunspor’da kiralık olarak forma giyen 1 milyon 5 bin Euro değeri ile TFF 1. Lig’in en pahalı futbolcusu olan Abdülkerim Bardakçı ile yeniden anlaştıklarını, oyuncunun bugün Samsun'da olacağını söyledi.
1.07.2020 1.Lig
Coşkun Zeren: 'Gökay İravul ile ilgileniyoruz'
Coşkun Zeren: 'Gökay İravul ile ilgileniyoruz' Türkiye 1. Lig takımı Samsunspor'un sportif direktörü Coşkun Zeren, transfer hakkında konuştu.
30.06.2020 Fenerbahçe
Samsunspor, Chibuike ve Çağrı Ortakaya'ı transfer etti
Samsunspor, Chibuike ve Çağrı Ortakaya'ı transfer etti Samsunspor, John Chibuike ve Elazığsporlu Çağrı Ortakaya ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
1.07.2020 1.Lig

Benzer Haber Etiketleri

Coşkun Zeren ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.