Ctp

Ctp

Son dakika CTP haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan CTP gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan CTP haber sayfamızda...

Ctp

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 787 ctp haberi bulunmuştur.
Gazze'deki savaşta son dakika... Saldırılar neden aniden durdu? ABD'liler sesiz 5 Mart'ın sebebini açıkladı
Gazze'deki savaşta son dakika... Saldırılar neden aniden durdu? ABD'liler sesiz 5 Mart'ın sebebini açıkladı Filistin lideri Abbas'ı Ankara'da ağırlayan Erdoğan'ın sözleri Al Jazeera'dan Xinhua'ya kadar dünyada ses getirdi. ISW ve CTP ise, sessiz günün detaylarını paylaşıyor.
6.03.2024 Dünya
30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla İstabul Valiliği'nde tören
30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla İstabul Valiliği'nde tören İstanbul Valiliği'nde 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıl dönümü nedeniyle tören düzenlendi.
30.08.2023 Gündem
KKTC'deki provokasyona Ersin Tatar'dan sert tepki
KKTC'deki provokasyona Ersin Tatar'dan sert tepki Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nin (GKRY) Limasol kentindeki İbrahimağa Köprülü Cami'ye molotof kokteyli ile saldırı gerçekleştirildi. Caminin girişinde ve duvarlarında hasar meydana geldi.
26.08.2023 Dünya
Bakan Akar'dan F-16 açıklaması! 'Toplantılarımız devam ediyor'
Bakan Akar'dan F-16 açıklaması! 'Toplantılarımız devam ediyor' Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, “Temennimiz, F-16’ların tedarik ve modernizasyon sürecinin kongreden olumlu şekilde çıkmasıdır” dedi.
18.04.2023 Gündem
Akkuyu'nun soğutma suyu deşarj hattında Türk mühendislerinin imzası var
Akkuyu'nun soğutma suyu deşarj hattında Türk mühendislerinin imzası var Akkuyu Nükleer Güç Santrali’nin (NGS) soğutma sisteminde kullanılacak suyun denize deşarjını sağlayacak boru hattında bir Türk firmasının imzası yer alıyor. Yaklaşık 10 kilometre uzunluğa ve eksi 50 metre derinliğine ulaşan deşarj hattı tamamlandığında dünyanın denizaltına döşenmiş 'en uzun ve en derin' 4 metre çapında boru hatlarından biri olacak.
7.11.2022 Ekonomi
Bakan Yanık: Başörtüsünü sorun haline getiren siyasi irade, çözümden bahsediyor
Bakan Yanık: Başörtüsünü sorun haline getiren siyasi irade, çözümden bahsediyor Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "Türkiye’de çözülmüş problemleri, yeniden çözme vaatleri çıkıyor. Başörtüsünü kendisi sorun haline getiren siyasi irade, bugün başörtüsü meselesini çözmekten bahsediyor. Başörtüsü meselesinde geride bıraktıkları sicilin ne olduğunu biliyoruz" dedi.
8.10.2022 Siyaset
AK Parti'den Doğuş Derya'ya sert tepki: Bu zihniyet KKTC’yi bir Rum sömürgesi yapma hayali peşinde koşuyor
AK Parti'den Doğuş Derya'ya sert tepki: Bu zihniyet KKTC’yi bir Rum sömürgesi yapma hayali peşinde koşuyor KKTC Meclisi'nde konuşan CTP'li vekil Doğuş Derya'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye ve TSK'yı hedef alan konuşmalarına AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten sert tepki geldi.
6.10.2022 Siyaset
Bakan Ersoy, Barbarlık Müzesi açılış törenine katıldı
Bakan Ersoy, Barbarlık Müzesi açılış törenine katıldı KKTC’de bulunan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, restore edilen Barbarlık Müzesi'nin açılışına katıldı.
17.08.2022 Siyaset
6 ay sonra yeniden saçları çıktı! 'Bu ilaç umut olabilir'
6 ay sonra yeniden saçları çıktı! 'Bu ilaç umut olabilir' Saçkıran hastalığına bağlı olarak ortaya çıkan kellikten muzdarip olanlar, yeni bir ilaç sayesinde saçlarına tekrar kavuşma şansına sahip olabilir! Araştırmalara göre ilacı kullananların neredeyse yarısı 6 ay gibi kısa bir sürede inanılmaz bir sonuçla karşı karşıya kaldı.
29.05.2022 Gündem
Kalpazan çetesine operasyon! Sahte paraları ATM ve sayım makineleri ayırt edemedi
Kalpazan çetesine operasyon! Sahte paraları ATM ve sayım makineleri ayırt edemedi Kurdukları merdiven altı matbaalarda milyonlarca doları bastılar, piyasaya sürmeye hazırlanırken yakalandılar. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü çeteyi düzenlenen baskınla çökertti. Detayları CNN Türk muhabiri Merve Tokat aktardı.
5.04.2022 Haberler
Kalpazan çetesine operasyon! Sahte paraları ATM ve sayım makineleri ayırt edemedi
Kalpazan çetesine operasyon! Sahte paraları ATM ve sayım makineleri ayırt edemedi Kurdukları merdiven altı matbaalarda milyonlarca doları bastılar, piyasaya sürmeye hazırlanırken yakalandılar. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü çeteyi düzenlenen baskınla çökertti. Detayları CNN Türk muhabiri Merve Tokat aktardı.
5.04.2022 Gündem
İstanbul ve Tekirdağ'da sahte dolar operasyonu
İstanbul ve Tekirdağ'da sahte dolar operasyonu İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce, İstanbul ve Tekirdağ'da yapılan sahte dolar operasyonunda 15 kişi gözaltına alındı.
5.04.2022 Gündem
Ctp Nedir, Nasıl Yapılır? Ctp Nerelerde Kullanılır?
Ctp Nedir, Nasıl Yapılır? Ctp Nerelerde Kullanılır? Kompozit malzeme olarak bilinen CTP kullanım alanı en geniş ürünlerden biridir. Özellikle gelişen teknoloji ile birlikte bu malzemenin kullanım alanları da günden güne büyümektedir. CTP olarak bilinen cam takviyeli plastik ürünler sağlık ve doğa için fayda sağlamaktadır. Özellikle dayanıklılığı ile birlikte her alanda kullanım imkanı oluşturmaktadır. Cam takviyeli plastik ürünler hakkında bilgi edinmek isteyen kişiler, nasıl yapılır ve nerelerde kullanılır detayları ile derledik.
6.02.2022 Teknoloji
KKTC'de sonuçlar belli oldu! İşte sandıktan birinci çıkan parti
KKTC'de sonuçlar belli oldu! İşte sandıktan birinci çıkan parti Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Ulusal Birlik Partisi Milletvekili erken seçimlerinde birinci parti çıkarken Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) ikinci parti seçildi.
23.01.2022 Dünya
KKTC’de oy sayım işlemi başladı
KKTC’de oy sayım işlemi başladı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) erken genel seçimde oy verme işleminin sona ermesinin ardından oy sayımı başlarken, resmi olmayan ilk sonuçlara göre Ulusal Birlik Partisi (UBP), oyların yüzde 39,35’ini alarak seçimi önde götürüyor.
23.01.2022 Gündem
KKTC'de halk sandık başında
KKTC'de halk sandık başında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde halk, Cumhuriyet Meclisi'nin 50 yeni üyesini belirlemek üzere sandık başına gidiyor.
23.01.2022 Dünya
Kıbrıs’ta yeniden koalisyon hükümeti beklentisi hakim
Kıbrıs’ta yeniden koalisyon hükümeti beklentisi hakim KKTC yarın Cumhuriyet Meclisi’ne 50 temsilci seçmek üzere erken genel seçimlere gidiyor. Seçimi Milliyet’e değerlendiren Kıbrıslı gazeteciler Rasıh Reşat ve Ahmet Tolgay, ufukta yine bir koalisyon hükümeti beklendiğini, seçim heyecanının düşük olduğunu belirtti.
22.01.2022 Dünya
KKTC'de yeni hükümet güvenoyu aldı
KKTC'de yeni hükümet güvenoyu aldı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) yeni kurulan Ulusal Birlik Partisi (UBP) ve Demokrat Parti (DP) koalisyon hükümeti güvenoyu aldı.
13.11.2021 Dünya
MG’den 800 KM menzilli elektrikli roadster konsepti!
MG’den 800 KM menzilli elektrikli roadster konsepti! İngiliz otomobil markası MG, geçtiğimiz günlerde kapılarını açan 2021 Şanghay Otomobil Fuarı’nda Cyberster adını verdiği yeni konsept otomobilini tanıttı. İki kapılı, iki koltuklu, %100 elektrikli bir spor otomobil olarak dikkat çeken MG Cyberster, markanın sportif tarihini süsleyen “roadster” otomobil anlayışını günümüzün modern tasarım çizgileri ve en ileri teknolojiyle mükemmel bir şekilde harmanlıyor.
23.04.2021 Otomobil
Kesintisiz içme suyu
Kesintisiz içme suyu Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın talimatıyla, merkez ilçelerin içme suyu şebeke hattındaki CTP borularda arıza oluşması dolayısıyla yaşadığı mağduriyetin giderilmesi amacıyla yapılan şebeke hattı çalışmalarında sona gelindi...
15.03.2021 Ege
ABD, koroanvirüste kötü gidişatı durduramıyor
ABD, koroanvirüste kötü gidişatı durduramıyor Dünya genelinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınından en fazla etkilenen ülke olan ABD'deki artan vaka ve ölü sayıları, salgının henüz kontrol altına alınamadığını ve kötü gidişatın sürdüğünü gösteriyor.
28.01.2021 Dünya
Tatar, hükümet kurma görevini yeniden Saner'e verdi
Tatar, hükümet kurma görevini yeniden Saner'e verdi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, yeni hükümeti kurma görevini yeniden Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkan Vekili Ersan Saner'e verdi.
7.12.2020 Siyaset
KKTC'de sıcak gelişme! Hükümet kurma görevi Tatar'a iade edildi
KKTC'de sıcak gelişme! Hükümet kurma görevi Tatar'a iade edildi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar tarafından yeni hükümeti kurmakla görevlendirilen Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, görevi iade etti.
3.12.2020 Dünya
35 yıllık hat değişiyor
35 yıllık hat değişiyor Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 35 yıldır kullanılan ve sık sık patlaması nedeniyle vatandaşların susuz kalmasına neden olan İkizcetepeler’deki 5 bin 604 metrelik Cam Elyaf Takviyeli Polyester (CTP) içme suyu şebeke hattını yeniliyor.
24.10.2020 Ege
KKTC’de ikinci tur heyecanı
KKTC’de ikinci tur heyecanı Son dakika haberlere göre Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) halk, cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu için oy kullanıyor. Kıbrıs Türk halkı, gelecek 5 yıl görev yapacak cumhurbaşkanını belirlemek üzere saat 08.00'den itibaren sandık başına gitmeye başladı. Seçimin ikinci turunda Başbakan ve Ulusal Birlik Partisinin (UBP) cumhurbaşkanı adayı Ersin Tatar ile Cumhurbaşkanı ve bağımsız cumhurbaşkanı adayı Mustafa Akıncı yarışacak.
18.10.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ctp ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.