Da Silva

Da Silva

Son dakika Da Silva haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Da Silva gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Da Silva haber sayfamızda...

Da Silva

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.348 da silva haberi bulunmuştur.
Nikaragua'nın Almanya'ya 'Filistin’de soykırıma ortak olduğu' gerekçesiyle açtığı dava başladı
Nikaragua'nın Almanya'ya 'Filistin’de soykırıma ortak olduğu' gerekçesiyle açtığı dava başladı Nikaragua'nın Almanya aleyhine 'Filistin’de soykırıma ortak olduğu' sebebiyle açtığı dava  Uluslararası Adalet Divanı’nda başladı.
8.04.2024 Dünya
Misli'de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli'de Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
30.03.2024 Futbol
Robinho'ya 9 yıl hapis cezası! Cinsel taciz davası sonuçlandı
Robinho'ya 9 yıl hapis cezası! Cinsel taciz davası sonuçlandı Brezilya'nın efsane futbolcularından Robinho'nun cinsel saldırı nedeniyle aldığı 9 yıllık hapis cezasını ülkesinde çekmesi gerektiğine karar verildi.
21.03.2024 Magazin
Stellantis, Brezilya'da yatırım yapacak
Stellantis, Brezilya'da yatırım yapacak Stellantis, 2025-2030 yılları arasında Brezilya'da 30 milyar real (6,07 milyar dolar) yatırım yapacağını ve ülkede 40'tan fazla yeni otomobil piyasaya sürmeyi, hibrit-flex araçları tanıtmayı hedeflediğini söyledi.
7.03.2024 Uzmanpara
Eczacıbaşı Dynavit, CEV Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalde!
Eczacıbaşı Dynavit, CEV Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalde! Eczacıbaşı Dynavit, CEV Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final rövanşında Savino Del Bene Scandicci'yi 3-2 mağlup etti ve adını yarı finale yazdırdı.
28.02.2024 Voleybol
Brezilya’da eski Devlet Başkanı Bolsonaro’nun binlerce destekçisi sokağa indi
Brezilya’da eski Devlet Başkanı Bolsonaro’nun binlerce destekçisi sokağa indi Brezilya’da yürütülen darbe girişimi soruşturmasında adı geçen eski Devlet Başkanı Jair Bolsonaro’nun binlerce destekçisi sokağa indi.
25.02.2024 Haberler
Brezilya’da Bolsonaro’nun destekçileri sokağa indi! Ortalık karıştı
Brezilya’da Bolsonaro’nun destekçileri sokağa indi! Ortalık karıştı Brezilya’da yürütülen darbe girişimi soruşturmasında adı geçen eski Devlet Başkanı Jair Bolsonaro’nun binlerce destekçisi sokağa indi.
25.02.2024 Dünya
Paris’te barış diplomasisi
Paris’te barış diplomasisi İsrail-Hamas savaşının sonlanması ve ateşkes sağlanabilmesi için Fransa’nın başkenti Paris’te İsrail, ABD, Mısır ve Katarlı yetkililer arasında ateşkes diplomasisi gerçekleşti. Diplomatik kaynaklar, olumlu işaretler olduğunu söylüyor.
25.02.2024 Dünya
Gazze’de tablo ağır: Can kaybı en az 29 bin 606
Gazze’de tablo ağır: Can kaybı en az 29 bin 606 İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarında son 24 saatte 92 kişinin hayatını kaybetmesiyle toplam can kaybı en az 29 bin 606’ya yükseldi.
24.02.2024 Dünya
CEV Şampiyonlar Ligi'nde Eczacıbaşı pes etmedi! Müthiş geri dönüş
CEV Şampiyonlar Ligi'nde Eczacıbaşı pes etmedi! Müthiş geri dönüş CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final eşleşmesinin ilk maçında Eczacıbaşı Dynavit, sahasında ağırladığı Savino Del Bene Scandicci'yi 3-2 mağlup etmeyi başardı ve tur için avantajı kaptı.
21.02.2024 Voleybol
Refah için kritik tarih: 10 Mart!
Refah için kritik tarih: 10 Mart! İsrail’in Gazze’de Hamas’a karşı yürüttüğü savaş devam ederken, endişelerin odağında bulunan Refah kenti için önemli bir gelişme yaşandı. Pek çok ülke lideri ve dünya kamuoyu, bir milyondan fazla Gazzelinin sığındığı Mısır sınırındaki kente İsrail’in kara harekatı düzenlenmesine karşı çıkarken, Tel Aviv’den tarih geldi.
20.02.2024 Dünya
Gazze'de yürek burkan çözüm! Hayvan yeminden ekmek
Gazze'de yürek burkan çözüm! Hayvan yeminden ekmek Gazze Şeridi’nde yaşayanlar, hayat kaygısının yanı sıra yiyecek bulmak için de mücadele veriyor. Kimi ailelerin çocukları için hayvan yemlerinden ekmek yaptığı belirtiliyor...
20.02.2024 Dünya
Brezilya lideri Lula, İsrail'i Gazze'de soykırımla suçladı ve yaşananları Hitler'in yaptıklarına benzetti
Brezilya lideri Lula, İsrail'i Gazze'de soykırımla suçladı ve yaşananları Hitler'in yaptıklarına benzetti Brezilya Devlet Başkanı Luiz Inácio Lula da Silva, İsrail hükümetini Gazze’de soykırım yapmakla suçladı ve askeri eylemleri Holokost ile kıyasladı. İsrail ise bu açıklamaları nedeniyle Lula’yı kınadı.
19.02.2024 Dünya
Mısır Adalet Divanı’nda İsrail sunumu yapacak
Mısır Adalet Divanı’nda İsrail sunumu yapacak Mısır Basın Enformasyon Kurumu Başkanı Diaa Rashwan, Mısır’ın İsrail’in Filistin’de işlediği suçlar konusunda 21 Şubat’ta Uluslararası Adalet Divanı’nda sunum yapacağını açıkladı.
19.02.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan büyükelçileri kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan büyükelçileri kabul etti Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avusturya Tunus, Singapur ve Portekiz büyükelçilerini kabul etti.
23.01.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan büyükelçileri kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan büyükelçileri kabul etti Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avusturya Tunus, Singapur ve Portekiz büyükelçilerini kabul etti.
23.01.2024 Gündem
Anadolu Efes, Barcelona'yı farklı geçti!
Anadolu Efes, Barcelona'yı farklı geçti! Turkish Airlines EuroLeague'in 22'nci haftasında Anadolu Efes, Barcelona'yı 98-74'lük skorla mağlup etti.
CEV Challenge Kupası'nda Galatasaray HDI Sigorta yarı finalde!
CEV Challenge Kupası'nda Galatasaray HDI Sigorta yarı finalde! CEV Challenge Kupası çeyrek final rövanş maçında Fonte Bastardo Azores'i 3-1 mağlup eden Galatasaray HDI Sigorta yarı finale yükseldi.
17.01.2024 Voleybol
Eczacıbaşı liderlik fırsatını tepti! Scandicci’ye yıkıldı
Eczacıbaşı liderlik fırsatını tepti! Scandicci’ye yıkıldı CEV Şampiyonlar Ligi'nde Eczacıbaşı Dynavit, Savino Del Bene Scandicci’ye 3-1 mağlup oldu ve liderlik şansını kaybetti.
16.01.2024 Voleybol
Süper Lig'in yıldızları oy verdi! FIFA The Best'in sahibi Lionel Messi
Süper Lig'in yıldızları oy verdi! FIFA The Best'in sahibi Lionel Messi FIFA tarafından organize edilen ve milli takım teknik direktörleri, milli takım kaptanları, medya mensupları ve taraftarlar tarafından yılın en iyilerinin belirlendiği 2023 "FIFPro" ödüllerinin sahipleri belli oldu.
16.01.2024 Dünyadan Futbol
Altınlar için kazdığı tünel sonu oldu! Gizemli 'ruh' ölüme götürdü, 40 metreden savruldu
Altınlar için kazdığı tünel sonu oldu! Gizemli 'ruh' ölüme götürdü, 40 metreden savruldu Rüyasında kendisini ziyaret eden gizemli 'ruh', anlatılmamış zenginliklerin ayaklarının altında yattığını rivayet etti. Gözlerini açtığında, gizli hazinenin keşfedilmek üzere beklediğinden emindi. Derhal hazırlıklara başladı ve 40 metreye kadar uzanan bir tünel kazdı. Ancak hazine hayalleri trajik ölümüyle son buldu.
13.01.2024 Dünya
Korku Filmleri 2024: Gelmiş Geçmiş Yerli ve Yabancı En Yeni, İyi, Dehşet Verici ve Ürpertici Korku Filmi Listesi
Korku Filmleri 2024: Gelmiş Geçmiş Yerli ve Yabancı En Yeni, İyi, Dehşet Verici ve Ürpertici Korku Filmi Listesi Geçmişten günümüze sinema dünyasında büyük yer edinen korku filmleri pek çok kişi tarafından izlenen türlerdendir. Birbirinden değişik, ürpertici, meşhur yapımlar işlediği konularla izleyicileri ekran başına kilitliyor. Netflix, BluTV, Amazon Prime gibi pek çok film dizi içerik platformlarında da yer alan korku filmlerini izlemeyi sevenler konuları hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Her geçen gün yeni yerli ve yabancı korku filmleri gösterime girerken film severler izleyecekleri içeriklere karar vermekte zorlanıyor. Yerli ve yabancı en yeni, iyi, dehşet verici korku filmleri listesine ulaşmak için hazırladığımız içeriğe göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
Fenerbahçe Beko, Barcelona deplasmanında mağlup!
Fenerbahçe Beko, Barcelona deplasmanında mağlup! Turkish Airlines Euroleague'in 13'üncü haftasında Fenerbahçe Beko, Barcelona deplasmanından 89-81 mağlup ayrıldı.
Rüya Takım oylamasına Filenin Sultanları damga vurdu
Rüya Takım oylamasına Filenin Sultanları damga vurdu 2023 yılı için ‘Rüya Takım’ oylaması tüm hızıyla devam ederken Filenin Sultanları yarışmaya damga vurdu. Başantrenör Santarelli rakiplerine büyük fark attı.
4.12.2023 Voleybol
Gazze’de savaş suçu işleniyor
Gazze’de savaş suçu işleniyor Dubai’de düzenlenen BM İklim Zirvesi’nde İsrail’in Gazze’deki katliamlarına dikkat çeken Erdoğan, “Yaşananlar insanlık suçudur, savaş suçudur ve bu suçu işleyenlerden uluslararası hukuk önünde mutlaka hesap sorulmalıdır” dedi.
2.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Da Silva ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.