Talas’tan Elbistan’a dayanışma ziyareti
Talas’tan Elbistan’a dayanışma ziyareti Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Elbistan’da inşa ettikleri Talas Kent Yaşam Alanı’nda depremzedelerle bir araya geldi.
6.08.2023 Gündem
İki Gönül Bir Oluversin Gari oyuncuları, konusu! İşte, oyuncu kadrosu...
İki Gönül Bir Oluversin Gari oyuncuları, konusu! İşte, oyuncu kadrosu... İki Gönül Bir Oluversin Gari filmi televizyonda ilk kez izleyici karşısına çıkıyor. Seri filmin kaç bölüm olduğu da seyirci tarafından merak konusu oldu. Film Oluversin Gari ile başladı. İşte, İki Gönül Bir Oluversin Gari oyuncu kadrosu...
26.07.2021 Cadde
Çat Kapı Aşk oyuncuları kim? Çat Kapı Aşk konusu ve oyuncu kadrosu...
Çat Kapı Aşk oyuncuları kim? Çat Kapı Aşk konusu ve oyuncu kadrosu... Çat Kapı Aşk filmi, romantik komedi türünde sevilen yapımlardan. Film 2019 yılında sinema seyircilerinin karşısına çıktı. Çat Kapı Aşk filmi oyuncuları ve konusu gündeme geldi. Televizyon ekranlarına gelen Çat Kapı Aşk oyuncu kadrosu...
19.05.2021 Cadde
Ev yoğurdunun bilinmeyen faydası!
Ev yoğurdunun bilinmeyen faydası! Karın ağrısı, karında spazm, ishal, kabızlık, sık tuvalet ihtiyacı, karında şişkinlik ve gaz hissi gibi şikayetleriniz varsa huzursuz bağırsak sendromu hastalığıyla karşı karşıya olabilirsiniz. Evde basit ve ucuz olarak üretebileceğimiz geleneksel gıdamız yoğurdun faydalarını Uzmanı Prof. Dr. Deniz Güney Duman anlattı.
9.07.2020 Diyet
ABD'den Kuzey Kore'ye yönelik iki tatbikat
ABD'den Kuzey Kore'ye yönelik iki tatbikat Kuzey Kore'yle gerilimin artmasının ardından ABD Japonya'yla deniz, Güney Kore'yle ise hava tatbikatı yapıyor.
11.10.2017 Dünya
ABD'den Kuzey Kore'ye yönelik iki tatbikat
ABD'den Kuzey Kore'ye yönelik iki tatbikat Kuzey Kore'yle gerilimin artmasının ardından ABD Japonya'yla deniz, Güney Kore'yle ise hava tatbikatı yapıyor.
11.10.2017 Dünya
FETö davasında 3'ü profesör 7 sanığa şartlı tahliye
FETö davasında 3'ü profesör 7 sanığa şartlı tahliye Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Yıldız Teknik Üniversitesinde (YTÜ) açığa alınan, aralarında profesörlerin de bulunduğu 22'si tutuklu 83 sanığın "silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan yargılandığı davada, 7 tutuklu sanığın adli kontrol şartıyla tahliye edilmesine, ByLock kullanıcısı olduğu tespit edilen 10 tutuksuz sanık hakkında ise tutuklamaya yönelik yakalama emri çıkarılmasına karar verildi
3.06.2017 Gündem
FETÖ'ye para aktarımında çok çarpıcı Bank Asya notu
FETÖ'ye para aktarımında çok çarpıcı Bank Asya notu Yıldız Teknik Üniversitesinde (YTÜ) açığa alınan ve haklarında "terör örgütüne üye olma" suçundan yargılanan bazı kişilerin Bank Asya'ya para aktardıkları belirlendi. Para makbuzunda bulunan not dikkat çekti.
10.04.2017 Gündem
AK Parti eski milletvekili Bıyıklıoğlu tutuklandı
AK Parti eski milletvekili Bıyıklıoğlu tutuklandı Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik operasyon kapsamında bir süre önce gözaltına alınan ve dün akşam adliyeye sevk edilen AK Parti eski Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu ve yedi akademisyen tutuklandı. KTÜ’de yapılan operasyonlarda gözaltına alınan 17 kişi, dün gece hakim karşısına çıkarıldı. Savcılık ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edilen 17 kişiden 1’i serbest bırakıldı. Aralarında Ak Parti eski Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu’nun da bulunduğu 8 kişi tutuklanırken, 8 akademisyen de adli kontrol şartı ile serbest kaldı. Tutuklananların isimleri şöyle: Aydın Bıyıklıoğlu, Lokman Altun, Habip Eroğlu, Aynan Usta, Deniz Güney, Coşkun Hamzaçebi, Hüseyin Ayaz ve Bünyamin Sarı.
11.09.2019 Haberler
AK Parti eski milletvekili Bıyıklıoğlu tutuklandı
AK Parti eski milletvekili Bıyıklıoğlu tutuklandı FETÖ soruşturmasında gözaltına alınan Bıyıklıoğlu, mahkeme tarafından cezaevine gönderildi. Eski politikacı ile birlikte yedi akademisyen için de tutuklama kararı verildi.
16.08.2016 Gündem
Tiroid kanserinden radyoaktif cerrahi ile kurtuldu
Tiroid kanserinden radyoaktif cerrahi ile kurtuldu 25 yaşındaki Deniz Erdi Güney’in, 7 milimetre büyüklüğündeki tiroid nodülü metastaz yaparak boynuna sıçradı. Tıp literatüründe çok ender görülen bu durumla karşı karşıya kalan Güney’in ilk ameliyatı İstanbul’da yapıldı. Ancak bu ameliyat kanserli hücrelerden tamamen kurtulmasını sağlayamadı.
16.03.2015 Gündem
Van depremine ilişkin ön inceleme raporu tamamlandı
Van depremine ilişkin ön inceleme raporu tamamlandı Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Deniz Güney, Türkiye aktif fay ve deprem bölgeleri haritalarının güncellenmesi gerektiğini belirterek, "Van il merkezi ikinci derece deprem bölgesi olmasına rağmen depremde ciddi hasar oluşması, bu bölgenin birinci derece olması gerektiğini göstermektedir" dedi
4.11.2011 Gündem
Yelkenciler İtalya'dan kupa ile döndü
Yelkenciler İtalya'dan kupa ile döndü İtalya'nın Napoli kentinde 4-6 Ocak 2011 tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası 18...
8.01.2011 Skorer
Garanti Emeklilik’in ‘hobi kulübü’ 12. ödülünü aldı
Garanti Emeklilik’in ‘hobi kulübü’ 12. ödülünü aldı Garanti Emeklilik’in 2008 yılında hayata geçirdiği Hobi Kulüpleri projesi, dünyanın ve ABD’nin en prestijli halkla ilişkiler organizasyonu PRSA (Public Relations Society of America) tarafından ‘Finansal Hizmetler’ kategorisinde Silver Anvil Mükemmellik Ödülü’nü aldı
23.06.2010 Ekonomi
İzmir'de yaşam müthiş renkli
İzmir'de yaşam müthiş renkli Hafta sonu İzmir'e iki günlük bir kaçamak yaptım...
17.01.2007 Cadde
Ne konuştular?
Ne konuştular? Ne konuştular?
10.01.1998 Yazarlar
Türkiye’nin enerji dönüşümünde kritik viraj: ‘Çıkarılan petrol ve gazdan pay alınabilir’
Türkiye’nin enerji dönüşümünde kritik viraj: ‘Çıkarılan petrol ve gazdan pay alınabilir’ Türkiye son dönemde enerjide dışa bağımlılığı azaltmak için önemli atılımlar yaptı. Karadeniz’deki doğal gaz keşfinin yanı sıra Türkiye’de gaz merkezinin kurulması için yapılan girişimler bunlardan sadece birkaçı. Özellikle Libya ve Somali ile enerji anlaşmaları konusunda da önemli adımlar atıldı. Peki Türkiye başka ülkelerden çıkardığı petrol ve doğal gazdan pay alabilir mi? Gaz merkezi ne zaman kurulacak? İşte detaylar...
24.04.2024 Ekonomi
TCG Nusret Müze Gemisi'ne ziyaretçi akını
TCG Nusret Müze Gemisi'ne ziyaretçi akını İzmir Limanı’na demir atan TCG Nusret Müze Gemisi'ne özellikle çocuklar yoğun ilgi gösterdi.
23.04.2024 Gündem
Fırtınanın ortasında kalan feribottan yeni görüntü! Her şey son 10 dakika içinde yaşandı
Fırtınanın ortasında kalan feribottan yeni görüntü! Her şey son 10 dakika içinde yaşandı Yalova-Yenikapı seferi sırasında fırtınaya yakalanan İstanbul Deniz Otobüsleri feribotunda bulunan araçlar dalgalardan zarar gördü. Fırtına sırasında araçların zarar gördüğü anlar ve yolcuların yaşadığı tedirginlik anlarına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. 7 araç 1 motosiklette meydana gelen hasarla ilgili İDO Genel Müdürü Murat Orhan açıklama yaptı.
23.04.2024 Gündem
Dev dalgalar arasında kalan feribottan yeni görüntüler ortaya çıktı
Dev dalgalar arasında kalan feribottan yeni görüntüler ortaya çıktı Yalova-Yenikapı seferi sırasında fırtınaya yakalanan İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) feribotunda bulunan araçlar dalgalardan zarar gördü. Fırtına sırasında araçların zarar gördüğü anlar ve yolcuların yaşadığı tedirginlik güvenlik kameralarına yansıdı. 7 araç 1 motosiklette meydana gelen hasarla ilgili İDO Genel Müdürü Murat Orhan açıklama yaptı. Orhan, "Bu olay sonrasında 7 araç ve 1 motosiklette hasar gerçekleşmiştir. Bu hasara ilişkin sigorta birim yöneticiliğimiz tarafından tüm işlemler başlatılmış ve hasarların tazmini yönünde gerekli işlemler yapılmaktadır" dedi.
23.04.2024 Haberler
Adını 'Cemilem' türküsünden aldı! Bilimsel veriler elde edilecek
Adını 'Cemilem' türküsünden aldı! Bilimsel veriler elde edilecek Türkiye'de ilk kez geçen ay uydu verici takılan Balkan vaşağı 'Toros'un ardından, bu kez 'Cemile' ismi verilen 1 yaşındaki dişi bireye uydu verici takıldı.
20.04.2024 Gündem
İsrail saldırı için bekleyecek mi?
İsrail saldırı için bekleyecek mi? İsrail’in İran’a yönelik karşı saldırısı için kaynaklar ay sonuna işaret ediliyor. Hazırlığa başlayan İran ise, olası hedefler arasında nükleer tesislerinin sayılması sonrasında sert bir açıklama yaptı.
19.04.2024 Dünya
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek
Filenin Sultanları'nın kadrosu açıklandı! Alexia Carutasu ilk kez davet edildi
Filenin Sultanları'nın kadrosu açıklandı! Alexia Carutasu ilk kez davet edildi A Milli Kadın Voleybol Takımımızın 2024 Voleybol Milletler Ligi geniş kadrosu açıklandı. VakıfBank'tan ayrılan ve Galatasaray'a transfer olan Carutasu ilk kez kadroya davet edildi. Öte yandan Melissa Vargas ve Carutasu ile ilgili kuralın detayı ortaya çıktı.
16.04.2024 Voleybol
Üçlü zirveden Çin'e tepki! 'Saldırgan tutumundan ciddi endişe duyuyoruz'
Üçlü zirveden Çin'e tepki! 'Saldırgan tutumundan ciddi endişe duyuyoruz' ABD Başkanı Joe Biden, Japonya Başbakanı Fumio Kishida ve Filipinler Devlet Başkanı Ferdinand Marcos Jr Beyaz Saray’da üçlü bir zirve gerçekleştirdi. Liderler tarafından yayınlanan ortak bildiride Çin’in Güney Çin Denizi'ndeki tehlikeli ve saldırgan tutumundan ve hukuka aykırı hak iddialarından “ciddi endişe duyulduğu” vurgulandı.
12.04.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri