Milliyet Tv Haber Bülteni-20.03.2015
Milliyet Tv Haber Bülteni-20.03.2015 Cumhurbaşkanı Erdoğan, çözüm süreci kapsamında oluşturulacak İzleme Heyeti'yle ilgili açıklama yaptı.   Milyonlarca kişinin merakla beklediği güneş tutulması bugün gerçekleşti...   Son dönemde artan kadın cinayetlerinin ardından, Türkiye dün bu vahşetle sarsıldı.   Aktif siyasete girmeme kararı alan 11. Cumhurbaşkanı Gül’ün siyaset dışındaki ilk durağı belli oldu.   Konya’da 37 bin kredi kartı bilgisini ele geçirerek alışveriş yapan hackerlar yakalandı; son istekleri “selfie” çekmek oldu!   Özgecan Aslan için attığı tweet nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan Nihat Doğan, Ahmet Kaya’nın arkasına saklandı.   Ankara’da, alkol uygulamasına takılan bir kişi, milletvekili oğlu olduğunu iddia ederek polislere tehditler savurdu.   Samsun’da alkollü olduğu ileri sürülen hasta yakınının bıçaklı saldırısına uğrayıp, darp edilen doktor ile ambulans şoförü hastanelik oldu.   Adana'da üzerlerine yıldırım düşen 2 tarım işçisi yaşamlarını yitirdi.   Afganistan'ın başkenti Kabil'de, cami önünde Kur'an-ı Kerim'i yaktığı iddia edilen bir kadın linç edildi.
11.09.2019 Haberler
Deniz Ülke Arıboğan kimdir?
Deniz Ülke Arıboğan kimdir? Çözüm süreci izleme heyetinde yer alan isimler belirleniyor. İzleme heyetinde yer alan 3 ismin belirlendi; bu isimlerden biri Deniz Ülke Arıboğan. Peki Deniz Ülke Arıboğan kimdir? Detaylar haberimizde...
19.03.2015 Siyaset
Kadir İnanır, Arıboğan ve Özgürel izleme heyetinde
Kadir İnanır, Arıboğan ve Özgürel izleme heyetinde Çözüm sürecinde kurulması planlanan 'İzleme Heyeti'nde yer alacak isimlerden beşi üzerinde uzlaşma sağlandı. Kadir İnanır, Deniz Ülke Arıboğan, Avni Özgürel, Öztürk Türkdoğan ve Ahmet Taşgetiren'in heyette yer alması bekleniyor. Ancak son sözü Başbakan Davutoğlu söyleyecek.
19.03.2015 Gündem
Arıboğan isyan etti: 2 aydır debeleniyoruz
Arıboğan isyan etti: 2 aydır debeleniyoruz Akil İnsanlar Heyeti Marmara Bölgesi Grubu Başkanı Deniz Ülke Arıboğan, "Sırf inandığımız bir şey için sırf bu ülkede silahlar sussun, bir gencimiz daha hayatını kaybetmesin’ diye bir sürü protesto, hakaret, şuna buna rağmen yaklaşık 2 aydır debeleniyoruz" dedi.
17.05.2013 Ekonomi