Dev Balık

Dev Balık

Son dakika dev balık haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan dev balık gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan dev balık haber sayfamızda...

Dev Balık

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.192 dev balık haberi bulunmuştur.
Dev vatoz şaşkına çevirdi!
Dev vatoz şaşkına çevirdi!  Muğla'nın Menteşe ilçesinde yakalanan yaklaşık 120 kilogram ağırlığındaki vatoz balığı görenleri şaşırttı.
10.11.2023 Gündem
Balık, oltayı böyle götürdü! “Bu zamana kadar hiç başımıza gelmemişti”
Balık, oltayı böyle götürdü! “Bu zamana kadar hiç başımıza gelmemişti” İzmir’in Seferihisar açıklarında, tekneyle balık avına çıkan balıkçı Suat Yiğit’in oltasına orkinos takıldı. Tekneye bağlı olan oltayı götüren dev balık tekneden bir parçayı ise kopardı. Balığın oltayı kopararak götürdüğü anlar ve balıkçıların şaşkınlıklarını kameraya yansıdı.
7.10.2023 Haberler
Fırat Nehri'nde 30 kiloluk turna balığı oltaya takıldı
Fırat Nehri'nde 30 kiloluk turna balığı oltaya takıldı Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde balıkçıların oltasına 30 kiloluk Fırat turnası balığı takıldı.
3.07.2023 Haberler
2.8 metrelik dev yakalandı! Rekor kırıldı, tam 43 dakika direndi
2.8 metrelik dev yakalandı! Rekor kırıldı, tam 43 dakika direndi İtalya'nın kuzeyinde oltayla tutulan en uzun balık olarak kayıtlara geçen gelişmenin görüntüleri dünya basınında manşet oldu.
6.06.2023 Dünya
Felaketi yaşatacaktı, yakalandı! İçinden 11 milyon yumurta çıktı
Felaketi yaşatacaktı, yakalandı! İçinden 11 milyon yumurta çıktı ABD'nin Oklahoma eyaletinde yakalanan dev balık dünyada gündem oldu. Yetkililer tarafından yapılan '11 milyon yumurta' açıklaması ise tüyler ürpertti.
20.05.2023 Dünya
360 milyon yıl önce yaşamış dev balık keşfedildi!
360 milyon yıl önce yaşamış dev balık keşfedildi! Bilim insanlarının Güney Afrika'da keşfettiği, yaklaşık 360 milyon yıl önce yaşayan ölümcül dişlere sahip dev balık türü, insanların atalarını avlamış olabilir.
25.02.2023 Dünya
500 kiloluk dev ağlara takıldı
500 kiloluk dev ağlara takıldı Bursa'da balıkçıların ağlarına 5 metre uzunluğunda 500 kilo ağırlığında dev köpek balığı takıldı.
13.10.2022 Haberler
Arat İsminin Anlamı Nedir? Arat Ne Demek, Ne Anlamına Gelir?
Arat İsminin Anlamı Nedir? Arat Ne Demek, Ne Anlamına Gelir? Cesaret, yüreklilik ya da er ile beraber savaşçı gibi anlamları doğrultusunda Arat kelimesi öne çıkar. Erkek çocukları için özellikle kullanılabilecek en güçlü ve değerli isimler içerisinde yer alır. Arat ismi hakkında merak edilenler.
6.09.2022 Eğitim
Dev orkinosu kamyonetle taşıyıp, evin buzdolabına güçlükle sığdırdılar
Dev orkinosu kamyonetle taşıyıp, evin buzdolabına güçlükle sığdırdılar Antalya’da dört amatör balıkçının oltayla yakaladığı 100 kiloluk orkinos, balıkçıları 3 saat sürükledikten sonra tekneye güçlükle alındı. Hafta sonu olması dolayısı ile kayıt altına alınamayan balık, önce kamyonet üzerinde, daha sonra ise battaniyelere sarılarak 4’üncü kata çıkarılıp, buzdolabına yan yatırıldıktan sonra ancak sığdırıldı.
3.04.2022 Haberler
Oltayla tutulan dev orkinosu, evin buzdolabına güçlükle sığdırdılar
Oltayla tutulan dev orkinosu, evin buzdolabına güçlükle sığdırdılar Antalya’da dört amatör balıkçının oltayla yakaladığı 100 kiloluk orkinos, balıkçıları 3 saat sürükledikten sonra tekneye güçlükle alındı. Hafta sonu nedeniyle kayıt altına alınamayan balık, önce kamyonet üzerinde, daha sonra ise battaniyelere sarılarak 4’üncü kata çıkarılıp, buzdolabına yan yatırıldıktan sonra ancak sığdırıldı.
3.04.2022 Gündem
Oltanın ucunda 100 kilogramlık orkinos takıldı! Amatör balıkçılar şaşkına döndü
Oltanın ucunda 100 kilogramlık orkinos takıldı! Amatör balıkçılar şaşkına döndü Antalya’da üç amatör balıkçının oltayla yakaladığı 100 kilogramlık orkinos, balıkçıları 1 saat sürükledikten sonra 2 saat süren mücadelenin ardından tekneye güçlükle alındı. Oltayla balığı güçlükle çeken ve bir anda karşılarında dev balık gören balıkçıların, “Abi efsane, efsane. Maşallah maşallah” demesi ise dikkatlerden kaçmadı.
28.03.2022 Haberler
Oltanın ucunda 100 kilogramlık orkinos takıldı! Amatör balıkçılar şaşkına döndü
Oltanın ucunda 100 kilogramlık orkinos takıldı! Amatör balıkçılar şaşkına döndü Antalya’da üç amatör balıkçının oltayla yakaladığı 100 kilogramlık orkinos, balıkçıları 1 saat sürükledikten sonra 2 saat süren mücadelenin ardından tekneye güçlükle alındı. Oltayla balığı güçlükle çeken ve bir anda karşılarında dev balık gören balıkçıların, “Abi efsane, efsane. Maşallah maşallah” demesi ise dikkatlerden kaçmadı.
28.03.2022 Gündem
80 kiloluk dev balık tezgâhta alıcı buluyor! Kilosu 50 TL
80 kiloluk dev balık tezgâhta alıcı buluyor! Kilosu 50 TL Erzincan’da yakalanan 80 kilo ağırlığındaki dev Turna balığı tezgâhta kilosu 50 TL’den satışa sunuldu.
15.02.2022 Gündem
Testere Balığı (Pristis) Nedir? Nerelerde Yaşar Ve Kısaca Özellikleri Nelerdir?
Testere Balığı (Pristis) Nedir? Nerelerde Yaşar Ve Kısaca Özellikleri Nelerdir? Balık türleri, hayvan kategorisi içerisinde belki de en çok çeşide sahip olan türdür. Çünkü balıklar, tatlı su, okyanus ve göl balıkları olarak farklıdır. Ayrıca balıklar, görüntü olarak da birbirinden oldukça farklıdır. Görüntü olarak garip ve ilginç olan balık türlerinden bir tanesi olan testere balığı (pristis) nedir? Nerelerde yaşar ve kısaca özellikleri nelerdir tüm detayları ile derledik.
23.09.2021 Evcil Hayvan
Arkadaşları pes etti o vazgeçmedi! 'Bu kadar büyüğünü beklemiyordum'
Arkadaşları pes etti o vazgeçmedi! 'Bu kadar büyüğünü beklemiyordum' Antalya'da amatör balıkçılık yapan 18 yaşındaki lise öğrencisi Alperen Uslu'nun, oltayla kıyıdan tuttuğu 42 kilogramlık balık görenleri şaşkına çevirdi. Yaklaşık boyu kadar balığı yakalamayı başaran liseli genç; '1 saat 15 dakikalık mücadeleyi kazanarak balığı kıyıya çıkartmayı başardım. Bu kadar büyük olduğunu beklemiyordum. Hayalimdeki balığı yakalamanın mutluluğunu yaşıyorum." dedi.
6.02.2021 Gündem
Antalya'da balıkçıların ağına takıldı! Tam 6 metre
Antalya'da balıkçıların ağına takıldı! Tam 6 metre Antalya'da balıkçıların ağına dünyada nesli tükenme tehlikesi altında olan ve kırmızı listede bulunan yaklaşık 6 metre uzunluğunda sapan türü köpekbalığı takıldı. Yakalanan köpekbalığının zararsız olduğunu söyleyen Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, "Yakalanan köpekbalığı balık sürüsüne denk geldiği zaman kuyruğunu kamçı şekline getirerek onları sersemletir. Sonrasında ise onlarla beslenir" dedi.
5.02.2021 Gündem
Oltaya takılan dev balık balıkçıları şaşırttı
Oltaya takılan dev balık balıkçıları şaşırttı Muğla’nın Datça ilçesinde balık avlamak için denize açılan balıkçıların oltasına takılan yaklaşık 400 kilogram ağırlığındaki Ay Balığı, tekrar denize bırakıldı.
17.01.2021 Yaşam
Ağzında 500 diş var! Mersin'de bir dev yakalandı
Ağzında 500 diş var! Mersin'de bir dev yakalandı Mersin açıklarında balıkçılar, yaklaşık 5 metre uzunluğunda ve 400 kilogram ağırlığında dev 'pamuk' cinsi köpek balığı yakaladı. Açıkta balıklara saldıran köpek balığı, 4-5 saatlik bir uğraş soncunda yakalandı. Mersin Balık Pazarına getirilen köpek balığı gören herkesin ilgisini çekerken, vatandaşlar bol bol fotoğraf çekti.
12.11.2020 Gündem
Saros’ta 700 kiloluk ‘Mola Mola’ sürprizi
Saros’ta 700 kiloluk ‘Mola Mola’ sürprizi Saros Körfezi’nde son günlerde okyanuslarda görülebilen balıklara rastlandı. İri vatoz türü ‘Bull Ray’ den sonra dev Ay balığı (Mola Mola) görüntülendi
5.08.2020 Gündem
Yayın balığını görenler dönüp tekrar baktı
Yayın balığını görenler dönüp tekrar baktı MANİSA'nın Turgutlu ilçesindeki bir balıkçıda satılan dev yayın balığını gören, dönüp bir daha baktı. 100 kilo ağırlığında ve 2 metre uzunluğundaki yayın balığı, kilogramı 30 liradan satıldı.
3.02.2020 Yaşam
Dev yayın balığı, kilosu 30 liradan satıldı
Dev yayın balığı, kilosu 30 liradan satıldı Manisa'nın Turgutlu ilçesindeki balıkçıda bulunan, 100 kilo ağırlığında ve 2 metre uzunluğundaki yayın balığı, kilogramı 30 liradan satıldı.
3.02.2020 Ekonomi
325 kiloluk dev orkinosu görenler telefona sarıldı
325 kiloluk dev orkinosu görenler telefona sarıldı Sultanbeyli’de bir balıkçıda sergilenen 2,7 metre uzunluğundaki orkinos şaşkına çevirdi. 325 kilo ağırlığındaki orkinosla selfie çektirmek isteyen vatandaşlar adeta birbirleriyle yarıştı.
14.01.2020 Haberler
Tam 325 kiloluk orkinos herkesi şaşırttı!
Tam 325 kiloluk orkinos herkesi şaşırttı! İstanbul Sultanbeyli’de bir balıkçıda sergilenen 2,7 metre uzunluğundaki orkinos şaşkına çevirdi. 325 kilo ağırlığındaki orkinosla selfie çektirmek isteyen vatandaşlar adeta birbirleriyle yarıştı.
14.01.2020 Gündem
Kilosunu 50 TL'den sattılar! 2 saatte tükendi
Kilosunu 50 TL'den sattılar! 2 saatte tükendi Denizli balık pazarında satışa çıkarılan 450 kilogramlık orkinos, halkın ilgisini çekti. Kilosu 50 TL'den alıcı bulan balık, yaklaşık 2 saatte tükendi.
12.01.2020 Gündem
Çanakkale'de yakalanan yarım tonluk pervane balığı şaşırttı
Çanakkale'de yakalanan yarım tonluk pervane balığı şaşırttı Çanakkale Boğazı’nda sardalya avı için denize bırakılan ağda yaklaşık yarım ton ağırlığındaki pervane balığını gören balıkçılar şaşkınlık yaşadı. Asya, Afrika ve Avustralya kıtalarının sıcak denizleri ile Akdeniz'de görülen balığa Ege ve Marmara'da çok nadir rastlandığı belirtildi.
28.10.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dev Balık ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.