Dila

Dila

Son dakika Dila haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Dila gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Dila haber sayfamızda...

Dila

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 777 dila haberi bulunmuştur.
Melis Sezen'in ödül gecesi tarzı gündem oldu!
Melis Sezen'in ödül gecesi tarzı gündem oldu! Başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çeken Melis Sezen, şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü isim bu defa ödül gecesi tarzıyla konuşuldu.
31.01.2024 Cadde
Teoman: İz bıraksın diye birkaç şarkı daha yapacağım
Teoman: İz bıraksın diye birkaç şarkı daha yapacağım Teoman, önceki gün ödül töreninde görüntülendi. Son albümünü yaptığını söyleyen şarkıcı, ''Benim yaptığım yaklaşık 150 şarkı var. İz bıraksın diye, birkaç şarkı daha yapacağım. Benim şarkı yapmam 15 dakika sürer. Ama olgunluk dönemini keyifli geçirmek istiyorum. Yarı emeklilik gibi'' dedi.
30.01.2024 Cadde
2024 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası sona erdi
2024 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası sona erdi Türkiye Satranç Federasyonu’nun (TSF), Antalya’da düzenlediği “2024 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası” sona erdi. Şampiyonada, Türkiye’nin 81 ilinden ve KKTC’den 2 bin 500’ü sporcu olmak üzere, antrenörler, veliler ve satrançseverlerden oluşan yaklaşık 10 bin kişi bir araya geldi.
28.01.2024 Diğer
Kahramanlar unutulmadı
Kahramanlar unutulmadı 7 yıl önce İzmir Adliyesi önünde yapılan terör saldırısında şehit düşen polis memuru Fethi Sekin ile adliye mübaşiri Musa Can, unutulmadı; anma töreni düzenlendi.
6.01.2024 Ege
D ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: D Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
D ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: D Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba olmak dünyanın en güzel duygularında bir tanesi. Aile üyesine yeni bir bireyin gelme duygusu anne ve baba adaylarını heyecanlandırıyor. Bebekleri için her şeyin en güzelini yapmaya çalışan çiftler isimleri konusunda da seçici oluyor. Yeni doğacak kız bebeklerine aileler isim verirken özellikle kulağa hitap ediş şekli ve anlamlarına dikkat ediyor. Hayat boyu taşıyacakları ismi verirken aileler nadir bulunan, duyulmamış, keşfedilmemiş isimleri tercih ediyor. D harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “D ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Hedef 1.5 milyon satranç sporcusu
Hedef 1.5 milyon satranç sporcusu Türkiye İş Bankası, Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) ile 2005’te başlayan iş birliğinin yıldönümü vesilesiyle bu yıl ikinci kez “Satrancın Yıldızları” etkinliğini gerçekleştirdi.
27.12.2023 Gündem
Ağabeyini aynı hastalıktan kaybetti, kendisi hayata tutundu! 'Başkalarının kahramanı olabilirsiniz'
Ağabeyini aynı hastalıktan kaybetti, kendisi hayata tutundu! 'Başkalarının kahramanı olabilirsiniz' İzmir’de yaşayan ve 14 yıl önce akciğer nakli olan Kamil Hamidullah (50), organ bağışının önemine dikkat çekmek amacıyla Pulmoner Hipertansiyon ve Skleroderma Hasta Derneği'ni kurdu. Pulmoner hipertansiyon hastalığı nedeniyle ağabeyini kaybettikten 2 yıl sonra kendisinin de aynı hastalığa yakalandığını belirten Hamidullah, vatandaşlara organ bağışı çağrısında bulunarak, "Hiç tanımadığınız insanların kahramanı olabilirsiniz" dedi.
22.12.2023 Gündem
Yeşilçam'da Seferoğulları'nın Suphi'si Cevdet Arıkan hayatını kaybetti
Yeşilçam'da Seferoğulları'nın Suphi'si Cevdet Arıkan hayatını kaybetti 120’nin üzerinde filmde rol alan ve Tosun Paşa’da ‘Suphi’ karakterine can veren oyuncu Cevdet Arıkan, 76 yaşında hayatını kaybetti. Acı haberi oyuncunun oğlu Cem Arıkan, Instagram hesabından duyurdu.
20.12.2023 Cadde
Dila Tarkan: Eşimle birbirimize küsmemiz yasak!
Dila Tarkan: Eşimle birbirimize küsmemiz yasak! Sosyetenin ve sosyal medyanın sevilen isimlerinden biri olan Dila Tarkan hem eşi Dağhan Doğruer ile hem de oğlu Luca Kartal ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Tarkan, ailesinde gördüğünü evliliğinde uyguladığını itiraf etti.
29.11.2023 Cadde
D-Smart GO, 'Kasımda Aşk Başkadır' kategorisini izleyicilerle buluşturuyor
D-Smart GO, 'Kasımda Aşk Başkadır' kategorisini izleyicilerle buluşturuyor D-Smart GO kasım ayına özel yeni bir kategori ekliyor. ‘Kasımda Aşk Başkadır’ ismi verilen kategori ile yerli ve yabancı filmler izleyicilerle buluşuyor.
6.11.2023 Cadde
Ünlü modacıdan Türkiye’de yeni işbirliği
Ünlü modacıdan Türkiye’de yeni işbirliği Dünyaca ünlü lüks moda markasının yaratıcısı Philipp Plein ve Saat&Saat’in yeni işbirliği kararı Soho House’ta gerçekleştirilen özel davetle kutlandı.
3.11.2023 Vitrin
Gaziantep'te otomobiller kafa kafaya çarpıştı! 2 ölü, 3 yaralı
Gaziantep'te otomobiller kafa kafaya çarpıştı! 2 ölü, 3 yaralı Gaziantep’te, iki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada 2 kişi öldü, 1’ağır, 3 kişi de yaralandı. Polis kazayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.
2.11.2023 Gündem
Ödüllü eser 'Açık Yapıt' Cumhuriyet'in 100. Yılı'nda AKM'de sergileniyor
Ödüllü eser 'Açık Yapıt' Cumhuriyet'in 100. Yılı'nda AKM'de sergileniyor Sanatçı Melek Zeynep Bulut'un performatif, deneysel bir mekan kurgusu olan eseri 'Açık Yapıt' Londra'da sergilenmesinin ardından Cumhuriyet'in 100’üncü yılı kutlamaları kapsamında özel davetle Atatürk Kültür Merkezi'nde sergileniyor. Sanatçının çocukluğuna uzanan 'Açık Yapıt'ıın hikâyesi Türkiye’de devam ediyor.
30.10.2023 Gündem
Dila Tarkan hamile mi? Takipçisinden gelen yoruma kayıtsız kalamadı!
Dila Tarkan hamile mi? Takipçisinden gelen yoruma kayıtsız kalamadı! Geçtiğimiz sene oğlu Luca Kartal'ı dünyaya getirerek ilk kez anne olmanın sevincini yaşayan Dila Tarkan, önceki gün katıldığı bir davette çekilen karelerini sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü isim, bir takipçisinin karnının belirginleştiğini ima ederek sorduğu; "Bebek mi o?" sorusuna kayıtsız kalamadı.
31.10.2023 Cadde
Arda Türkmen'den takipçisine cevap! 'Diğer çocuğum kim hanımefendi?'
Arda Türkmen'den takipçisine cevap! 'Diğer çocuğum kim hanımefendi?' 22 Eylül 2021 tarihinde dünyaevine giren sosyal medya fenomeni Melodi Elbirliler ile ünlü şef Arda Türkmen, Kasım 2022'de kızı Ada Siena'yı kucaklarına almıştı. Türkmen, Kısa süre sonra bir yaşına girecek olan kızıyla paylaştığı videoya takipçisinden gelen yoruma kayıtsız kalamadı.
24.10.2023 Cadde
2 gündür aranıyordu!! 14 yaşındaki Dila'nın inşaatta sır ölümü
2 gündür aranıyordu!! 14 yaşındaki Dila'nın inşaatta sır ölümü Antalya’nın Serik ilçesinde 2 gündür kayıp olan 14 yaşındaki kız çocuğu inşaatta ölü bulundu. Olayla ilgili inceleme devam ediyor.
19.10.2023 Gündem
Nevrigül Alan'ın ölümünde çarpıcı detaylar! Çocuklarını sevgilisine emanet etmiş
Nevrigül Alan'ın ölümünde çarpıcı detaylar! Çocuklarını sevgilisine emanet etmiş Bursa'nın Gemlik ilçesinde 45 gündür kayıp olan 22 yaşındaki ve 2 çocuk annesi Nevrigül Alan zeytinlikte ölü bulundu. Alan'ın, 1 yıl önce terk ettiği eşiyle 16 yaşında kaçarak evlendiği belirtildi. Cesedi çürüyen kadının son olarak telefondan sevgilisi olduğu iddia edilen Doğan A. (30) ile görüştüğü belirlendi. Daha önce gözaltına alınan Doğan A.'nın ise ifadesinde, "Çocukları bana bıraktı" dediği öğrenildi.
19.10.2023 Gündem
Kendisini 5 yerinden bıçaklayan doktor sevgilisinden şikayetçi olmadı: Öldürmek istemedi
Kendisini 5 yerinden bıçaklayan doktor sevgilisinden şikayetçi olmadı: Öldürmek istemedi Elazığ’da kız arkadaşını 2 saat boyunca darp edip 5 yerinden bıçaklayan doktora 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası verildi. Daha önce hastane odasında verdiği röportaj ile gündeme gelen Dilan Tali, şikayetinden vazgeçtiğini beyan ederken, cumhuriyet savcısı mahkeme tarafından verilen karara itiraz etti.
6.10.2023 Gündem
Dila İsminin Anlamı Nedir? Dila Ne Demek, Ne Anlama Gelir?
Dila İsminin Anlamı Nedir? Dila Ne Demek, Ne Anlama Gelir? Özellikle okunuşu üzerinden en dikkat çeken ve sevilen isimlerden biri olarak Dila öne çıkmaktadır. Son dönemlerde ise internetten en sık araştırılan ve ilgi gören adlar içerisinde geliyor. Peki, Dila isminin anlamı nedir? Dila ne demek, ne anlama gelir? İşte bu isim hakkında bilinmesi gerekenler.
25.09.2023 Aile
Okulu çok özlediler
Okulu çok özlediler İstanbul’da ilk ders zili Beşiktaş’taki Murat Beyaz İlkokulu’nda İstanbul Valisi Davut Gül, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Faruk Yelkenci, İl Milli Eğitim Müdürü Doç. Dr. Murat Mücahit Yentür, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve çok sayıda öğrencinin katılımıyla çaldı.
12.09.2023 Eğitim
İki araç kavşakta çarpıştı! 2 yaşındaki çocuk öldü, 8 kişi yaralandı
İki araç kavşakta çarpıştı! 2 yaşındaki çocuk öldü, 8 kişi yaralandı Amasya'nın Merzifon ilçesinde İlknur Yılmaz otomobille ile Gökhan Ş. yönetimindeki hafif ticari araç kavşakta çarpıştı. Kazada, 1 çocuk öldü, 4'ü çocuk, 8 kişi yaralandı.
7.09.2023 Haberler
İki araç kavşakta çarpıştı! 2 yaşındaki çocuk öldü, 8 kişi yaralandı
İki araç kavşakta çarpıştı! 2 yaşındaki çocuk öldü, 8 kişi yaralandı Amasya'nın Merzifon ilçesinde İlknur Yılmaz otomobille ile Gökhan Ş. yönetimindeki hafif ticari araç kavşakta çarpıştı.Kkazada, 1 çocuk öldü, 4'ü çocuk, 8 kişi yaralandı.
7.09.2023 Gündem
180 gün sonra en acı telefonu yanıtladı: O an için dünyanın en mutlu insanıydım
180 gün sonra en acı telefonu yanıtladı: O an için dünyanın en mutlu insanıydım Hatay'ın Antakya ilçesinde 250 daireden oluşan Rönesans Rezidans'ta yaşayan öğretmen Biray Beşerikli (35) ile kızı Nazende Dila Açıkgöz’den (6) deprem gününden sonra haber alınamadı. Beşerikli ailesinin beklediği haber depremden 180 gün sonra geldi. Anne Beşerikli: "Bizi aradıkları zaman 'Size ne diyeceğimizi bilmiyoruz' diyorlar. Gözünüz aydın diyebilirsiniz." dedi.
10.08.2023 Haberler
180 gün sonra en acı telefonu yanıtladı: O an için dünyanın en mutlu insanıydım
180 gün sonra en acı telefonu yanıtladı: O an için dünyanın en mutlu insanıydım Hatay'ın Antakya ilçesinde 250 daireden oluşan Rönesans Rezidans'ta yaşayan öğretmen Biray Beşerikli (35) ile kızı Nazende Dila Açıkgöz’den (6) deprem gününden sonra haber alınamadı. Beşerikli ailesinin beklediği haber depremden 180 gün sonra geldi. Anne Beşerikli: "Bizi aradıkları zaman 'Size ne diyeceğimizi bilmiyoruz' diyorlar. Gözünüz aydın diyebilirsiniz." dedi.
10.08.2023 Gündem
Bir devir kapandı
Bir devir kapandı 395 senaryoyla Guinness Rekorlar Kitabı’na giren senarist Safa Önal, 92 yaşında yaşamını yitirdi.
1.08.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Dila ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.