Diş ağrısını hafifletmenin doğal yolu
Diş ağrısını hafifletmenin doğal yolu Çoğu kişi diş ağrısı sırasında ağrıyı hafifletmek adına kulaktan dolma bilgilerle hareket ediyor. Diş ağrısı tespiti ve tedavisinin sadece diş hekimi tarafından yapılması gerektiğini söyleyen Diş Hekimi Recep Eşkar "Ancak diş hekimine gidinceye kadar ağrıyı hafifletmek için bazı çözüm önerileri de bulunuyor” dedi. İşte ağrıyı hafifletmede uygulanabilecek çözümler...
20.09.2019 Genel Sağlık
Diş ağrısı nedir?
Diş ağrısı nedir? Hiç olmadık zamanlarda ortaya çıkan diş ağrısı insanların yaşam kalitelerini ciddi anlamda düşürmektedir. Diş ağrısı çeken kişiler çoğu zaman ciddi sorunlar yaşamaktadır. Birçok nedenden kaynaklanan diş ağrısı için her zaman doktora gitmek mümkün olmayabilir. Çünkü ağrının ne zaman ve nerede geleceği belli olmaz. Diş ağrısı çok sinsi bir ağrıdır. Birden ortaya çıkar ve çok şiddetli bir hale gelebilir. Ortaya çıkan bu ağrı kişilerin yemek yemesine bile engel olur. Bazen gece gelen ağrılar uykudan uyandırır ve hastaların uykuya dalmasını zorlaştırır.
29.04.2018 Gündem
Diş ağrısı nasıl geçer?
Diş ağrısı nasıl geçer? Diş ağrısı ilk bebeklikte başlayan daha sonra iltihap, yirmilik diş, çürük gibi bazı sebeplerden dolayı dayanılası zor ağrılardır. Diş ağrısı genellikle gece gelir, bunun sebebi ise yattığımız zaman kan basıncının beynimize gelmesiyle zonklama tarzında ağrı hissederiz. Bazen yemek yedikten sonra ağrı hissederiz buda yediğimiz yiyeceklerin dişlerin arasına girerek sinirleri zorlamasıyla olur.
29.04.2018 Gündem