Son Dakika... Resmi Gazete'de yayımlandı! Gece yarısı flaş atamalar...
Son Dakika... Resmi Gazete'de yayımlandı! Gece yarısı flaş atamalar... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından  Cumhurbaşkanlığı Politika Kurullarına yapılan atamalar Resmi Gazete'de yayımlandı.
9.10.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazete'de
Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Strateji ve Bütçe Başkanlığının teşkilatlanması tamamlanıncaya kadar ilgili kanunlarda Cumhurbaşkanına veya Cumhurbaşkanlığına verilen Merkezi Yönetim Bütçesi'nin hazırlık ve uygulamasına ilişkin görev ve yetkilerin Hazine ve Maliye Bakanı ya da Hazine ve Maliye Bakanlığınca kullanılmasına karar verdi
31.07.2018 Siyaset
Son dakika... Resmi Gazete'de yayımlandı! İşte yeni görevleri...
Son dakika... Resmi Gazete'de yayımlandı! İşte yeni görevleri... TBMM Başkanlık Divanı üyelikleri için yapılan seçime dair karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, Genel Kurulun 16 Temmuz tarihli 6. birleşiminde yapılan seçim sonucunda, Anayasa Komisyonu Başkanlığına AK Parti'den Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, Başkanvekilliğine Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Sözcülüğe Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, Katipliğe Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz getirildi.
19.07.2018 Siyaset