Diz kireçlenmesinde protez ameliyatı ne zaman yapılır?
Diz kireçlenmesinde protez ameliyatı ne zaman yapılır? Dizinde kireçlenme yaşayanlar dikkat! Kireçlenme hayatınızın akışını engelleyecek noktaya geldiyse ve diğer yöntemlerle bu sorun çözülmüyorsa diz protezi operasyonunun bir an önce yapılması gerekiyor. İlerleyen tekniklerle ameliyat sonrası süreç de düşünüldüğü kadar korkutucu değil! Bakın Ortopedi Uzmanı Op.Dr. Osman Lapçın neler söyledi...
26.11.2019 Genel Sağlık
Kadınlarda diz kireçlenmesi daha sık görülüyor
Kadınlarda diz kireçlenmesi daha sık görülüyor Diz kireçlenmelerinde en önemli risk faktörünün yaş ve kilo olduğunu söyleyen Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Osman Lapçın diz kireçlenmesini, diz eklemini oluşturan kıkırdak yüzeyin aşınması sonucu kemiğin yüzeye çıkacak şekilde zarar görmesi şeklinde tanımladı.
22.02.2019 Genel Sağlık
Diz kireçlenmesi belirtileri ve tedavisi nedir?
Diz kireçlenmesi belirtileri ve tedavisi nedir? Diz kireçlenmesi ağrı ile baş gösterir. Dizlerdeki ağrı ilerledikçe yürüme zorluğuna da yol açar. Peki diz kireçlenmesinin diğer belirtileri nelerdir? Diz kireçlenmesinin tedavisi nasıl yapılır?
27.12.2018 Genel Sağlık
Diz kireçlenmesi neden olur, nasıl geçer?
Diz kireçlenmesi neden olur, nasıl geçer? Diz eklem kireçlenmesi neden olur? Kilo vermek diz kireçlenmesi yapar mı? Diz eklem kireçlenmesi nasıl geçer?
17.08.2017 Genel Sağlık
Diz kireçlenmesinin cerrahi ve cerrahi olmayan tedavileri
Diz kireçlenmesinin cerrahi ve cerrahi olmayan tedavileri Ortopedi Uzmanı Yard. Doç. Dr. Nurullah Şener diz kireçlenmesinin cerrahi ve cerrahi olmayan tedavi yöntemlerini anlattı.
30.03.2016 Genel Sağlık