Dondu

Dondu

Son dakika dondu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan dondu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan dondu haber sayfamızda...

Dondu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 74.319 dondu haberi bulunmuştur.
Başöğretmenin son videosu: Eğitimde şiddet
Başöğretmenin son videosu: Eğitimde şiddet Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde otomobilin çarptığı başöğretmen Orhan Gündoğdu (51), memleketi Kayseri'de toprağa verilirken, son videosu da ortaya çıktı.
10.05.2024 Gündem
Mardin'de kontrolden çıkan TIR ters döndü, şoför yaralandı
Mardin'de kontrolden çıkan TIR ters döndü, şoför yaralandı Mardin'de kontrolden çıkarak devrilen ve ters dönen buğday yüklü TIR’ın sürücüsü yaralandı.
10.05.2024 Gündem
'Kim Milyoner Olmak İster'i dolandıran tek kişi! Büyük ödülü aldı, 192 öksürük ele verdi
'Kim Milyoner Olmak İster'i dolandıran tek kişi! Büyük ödülü aldı, 192 öksürük ele verdi 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasının İngiltere versiyonunda şaşırtıcı bir gelişme yaşandı. 1 milyon poundluk soruyu bilen Binbaşı Charles Ingram yarışmayı dolandırdı. İşin tuhafı onu ele veren de stüdyoda duyulan 192 öksürük oldu.
10.05.2024 Yaşam
D-100 Karayolu'nda seyir halindeki otomobil alev alev yandı
D-100 Karayolu'nda seyir halindeki otomobil alev alev yandı Kadıköy D-100 Karayolu'nda seyir halindeki otomobilde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
9.05.2024 Gündem
Cevdet Yılmaz: Temel amacımız enflasyonu düşürmek
Cevdet Yılmaz: Temel amacımız enflasyonu düşürmek Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Temel amacımız enflasyonu düşürmek, kalıcı sosyal refahı sağlamaktır. Aşama aşama ne yaptığımızı bilerek bu süreci yönetiyoruz. Gelecek yıl enflasyonun yüzde 20’nin altına düşmesini öngörüyoruz. Yeniden tek haneli enflasyona 2026’da dönecek şekilde programımızı uyguluyoruz. Yapısal reformlarla, para politikalarıyla, mali politikalarla bunu adım adım gerçekleştireceğiz" dedi.
9.05.2024 Ekonomi
Selen Görgüzel'in 300 bin TL'lik bileziği bulundu!
Selen Görgüzel'in 300 bin TL'lik bileziği bulundu! Şarkıcı ve oyuncu Selen Görgüzel, sahne alırken 300 bin TL değerindeki bileziğini düşürüp kaybettiğini duyurmuştu. Bulan kişiye ödül vereceğini söyleyen Görgüzel, bileziğine kavuştu.
9.05.2024 Cadde
Caterina Bosetti VakıfBank’ta! Resmen açıklandı
Caterina Bosetti VakıfBank’ta! Resmen açıklandı Yeni sezon kadro planlaması doğrultusunda çalışmalarına devam eden VakıfBank, 1994 doğumlu İtalyan smaçör Caterina Bosetti’yi kadrosuna kattı. Oyuncunun babası Guiseppe Bosetti ve annesi Franca Bardelli de 2017-2022 yılları arasında VakıfBank altyapısında antrenör olarak görev yapmıştı.
9.05.2024 Voleybol
Hastanelerde randevu sistemi değişiyor! Bakan Koca'dan MHRS açıklaması
Hastanelerde randevu sistemi değişiyor! Bakan Koca'dan MHRS açıklaması Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ulusal Sağlık Hizmetleri değerlendirme ve koordinasyon toplantısında hastanelerdeki randevu sistemine ilişkin pazartesi günü yeni bir dönemin başlayacağını duyurarak detayları paylaştı.
9.05.2024 Gündem
Hamilelik haberi okulu karıştırdı! Öğrenciyle uygunsuz ilişkinin detayları pes dedirtti
Hamilelik haberi okulu karıştırdı! Öğrenciyle uygunsuz ilişkinin detayları pes dedirtti Her şey 'güzel öğretmenin' öğrencisine, 11 haneli telefon numarasının 10 rakamını vermesiyle başladı. İkili arasındaki uygunsuz ilişki en sonunda ortaya döküldüğünde, skandalın sayısız detayları mahkemede peş peşe gün yüzüne çıktı. Buna göre kadın öğretmen, kefaletle serbest kaldığı sırada ikinci bir öğrenciyle daha yasak ilişki yaşayarak hamile kaldı...
9.05.2024 Dünya
Estetik ameliyatta masada kaldı! Her yer bir anda kan gölüne döndü, tüyler ürperten görüntü
Estetik ameliyatta masada kaldı! Her yer bir anda kan gölüne döndü, tüyler ürperten görüntü Güney Koreli bir şarkıcıya benzemek için ameliyat masasına yatan genç, masadan kalkamadı. Olayın detayları ise dünya medyasında ses getirdi.
9.05.2024 Dünya
Arka Sokaklar 674. Bölüm Fragmanı
Arka Sokaklar 674. Bölüm Fragmanı Arka Sokaklar 674. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Selin geri döndü!
9.05.2024 Televizyon
'Arka Sokaklar'a ses getirecek bir transfer daha! Ferit Aktuğ bu kez şaşırtacak
'Arka Sokaklar'a ses getirecek bir transfer daha! Ferit Aktuğ bu kez şaşırtacak 18 yıldır ekrana gelen polisiye dizi 'Arka Sokaklar'ın oyuncu kadrosu büyüyor. İzleyicilerin beğenisini kazanan Kanal D'nin fenomen dizisine bu kez Ferit Aktuğ dahil oldu.
9.05.2024 Cadde
TCMB yıl sonu enflasyon tahminini açıkladı! Karahan'dan 500 TL'lik banknot açıklaması
TCMB yıl sonu enflasyon tahminini açıkladı! Karahan'dan 500 TL'lik banknot açıklaması Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Fatih Karahan, bu yılın ikinci enflasyon raporunun tanıtımına ilişkin toplantıda önemli açıklamalarda bulundu. Karahan, "Enflasyonun 2024 yıl sonunda %38,0 olarak gerçekleşeceğini tahmin ediyoruz (Önceki %36,0)" dedi. Karahan konuşmasının devamında 500 TL banknot basılacak mı? sorusuna da cevap verdi.
9.05.2024 Ekonomi
Piyasada keskin düşüş! Petroldeki gerileme akaryakıta indirim olarak yansır mı?
Piyasada keskin düşüş! Petroldeki gerileme akaryakıta indirim olarak yansır mı? Petrol fiyatları 12 Nisan’da 92 doları aştıktan sonra sert düşüş eğilimine girdi. Yaklaşık 1 aylık süreç içerisinde petrolde yüzde 10’luk bir düşüş yaşandı. Peki petrol fiyatlarındaki sert düşüşün nedeni ne? Petrolde sert gerilemenin ardından akaryakıt fiyatlarında daha fazla indirim görülür mü? Konuyla ilgili merak edilenleri uzman isim milliyet.com.tr’ye açıladı. İşte petrolde tahminler...
9.05.2024 Ekonomi
İkinci el ilanlarda patlama: ‘Yüksek faizden yararlanmak isteyen satışa geçti’
İkinci el ilanlarda patlama: ‘Yüksek faizden yararlanmak isteyen satışa geçti’ İkinci el otomobil piyasasında satışlar durma noktasında. Yılbaşında kısa süre içinde alıcı bulabilen araçlar bugünlerde zor satılıyor. İkinci el platformlarında satılık ilan sayısında patlama yaşandı. İlan sayıları 1 milyona dayandı. Peki vatandaşlar araçlarını neden satmak istiyor? İşte detaylar...
9.05.2024 Ekonomi
Yatırımcılar dikkat: Piyasada rüzgar tersine döndü! 4 ayda dikkat çeken kayıp
Yatırımcılar dikkat: Piyasada rüzgar tersine döndü! 4 ayda dikkat çeken kayıp Son aylarda artan faiz oranları ile birlikte risk almak istemeyenlerin en çok tercih ettiği yatırım araçlarından biri mevduat oldu. Bankalarda mevduat faiz oranları yükseliş gösterse de enflasyona karşı getirisi düşük kaldı. TÜİK tarafından açıklanan verilere göre mevduatlarda 4 aylık kayıp dikkat çekti. Peki mevduat faizleri yeterince yüksek değil mi? Faizler daha da artar mı? Şu an en çok kazandıran yatırım aracı hangisi? İşte detaylar...
9.05.2024 Ekonomi
Çelik kanatlar Kıbrıs'ta! Uçaktan atlayıp kurtuldu, TCG Kocatepe'de dost ateşiyle vuruldu
Çelik kanatlar Kıbrıs'ta! Uçaktan atlayıp kurtuldu, TCG Kocatepe'de dost ateşiyle vuruldu Kıbrıs Barış Harekâtı’nın üzerinden neredeyse yarım asırlık bir süre geçmiş olsa da birçok detay yeteri kadar kayıt alınmadığı için gizemini koruyor. Sonuçları sebebiyle günümüzde dahi zaman zaman gündemde yer bulan, Türkiye Cumhuriyeti tarihindeki en önemli olaylardan biri olan harekâta ilişkin ortaya çıkan yeni detaylar ise o dönemde yaşananları gözler önüne seriyor.
9.05.2024 Gündem
6 Şubat'la başlayıp pik yaptı! 'Change araç' kabusu: Porsche'u bile böyle yutturdular
6 Şubat'la başlayıp pik yaptı! 'Change araç' kabusu: Porsche'u bile böyle yutturdular Dolandırıcılar ‘change araç’ yöntemiyle mağduriyet yaratmaya devam ediyor. Bunlardan bir tanesi de geçtiğimiz günlerde Erzurum'da yaşandı. Muayeneden geçmiş Porsche marka aracın aslında change işlemine sokulduğunu tespit eden oto ekspertiz uzmanı Eyüp Yavuz, hileyi ele veren 'ürün takip numarası'nı açıkladı.
9.05.2024 Ekonomi
Dersimiz şiddet! Çocuklar öfkelerini yönetemiyor mu?
Dersimiz şiddet! Çocuklar öfkelerini yönetemiyor mu? Okullarda öğrencinin öğretmenini silahla vurarak öldürmesine kadar varan şiddet olaylarının önüne bir türlü geçilemiyor. Uzmanlara göre çocukların öfkesini yönetememesi, aileden yeterince sevgi görememeleri, dijital oyunlar ile filmler sorunun başlıca nedenleri.
9.05.2024 Gündem
Selden sonra 2 kavanoz altın buldu
Selden sonra 2 kavanoz altın buldu Şırnak'ta Azat Bayar, 4 Mayıs’ta meydana gelen sel sonrası bulduğu 2 kavanoz altını sahibi S.I.’ya teslim etti.
8.05.2024 Gündem
Sıla Çalışkan, VakıfBank'a döndü! Transfer resmen açıklandı
Sıla Çalışkan, VakıfBank'a döndü! Transfer resmen açıklandı Yeni sezon kadro planlaması doğrultusunda çalışmalarına devam eden VakıfBank, altyapısında yetişen pasör Sıla Çalışkan’ı kadrosuna kattı.
8.05.2024 Voleybol
Burcu Kara: Bu sene hayatımın en zor senesi
Burcu Kara: Bu sene hayatımın en zor senesi Muhteşem bir anne, oyuncu, sunucu ve kendi deyimiyle ev hanımı… Işıl ışıl gözleri, tüm yorgunluğu ve uykusuzluğuna rağmen bitmeyen enerjisiyle karşımdaydı Burcu Kara. Arka Sokaklar dizisine bu sezon Seval komiser rolüyle dahil oldu. Bu farklı karakter onun için de çok özel…
8.05.2024 Gündem
Yunanistan'da Ergin Ataman çılgınlığı: Obradovic'in lanetini kırdı!
Yunanistan'da Ergin Ataman çılgınlığı: Obradovic'in lanetini kırdı! THY Euroleague'de Panathinaikos, 5. maçta Maccabi Tel Aviv'i 81-72 yendi ve seride 3-2 öne geçerek Final Four biletini aldı. Yunan basını Ergin Ataman'a övgüler yağdırdı.
İsmail Köybaşı: Göztepe Türkiye'nin sempatisini kazandı
İsmail Köybaşı: Göztepe Türkiye'nin sempatisini kazandı Süper Lig vizesi alan İzmir ekibinin tecrübeli sol beki, başarının hikayesini anlattı.
8.05.2024 Süper Lig
'Arka Sokaklar'ın Komiser Seval'i Burcu Kara: Sette benimle dalga geçiyorlar!
'Arka Sokaklar'ın Komiser Seval'i Burcu Kara: Sette benimle dalga geçiyorlar! 'Arka Sokaklar' dizisinin Komiser Seval'i Burcu Kara, bu hafta Milliyet Youtube kanalında yayınlanan 'Ünlü Sohbetleri' programının konuğu oldu. 'Arka Sokaklar'da oynamaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Kara, diziye yeniden dahil olan Mesut Komiser Şevket Çoruh için de övgü dolu sözler kaydetti.
8.05.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Dondu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.