Dönme Dolap

Dönme Dolap

Son dakika dönme dolap haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan dönme dolap gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan dönme dolap haber sayfamızda...

Dönme Dolap

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 169 dönme dolap haberi bulunmuştur.
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Nare İsminin Anlamı Nedir? Nare Ne Demek, Ne Anlama Gelir?
Nare İsminin Anlamı Nedir? Nare Ne Demek, Ne Anlama Gelir? Birçok farklı anlamı ile Nare ismi son zamanların ilgi çeken isimleri içerisinde yer almaktadır. Kız çocuklar için kullanılan bu ismin ne anlama geldiği birçok anne baba tarafından merak ediliyor. Peki Nare isminin anlamı nedir? Nare ne demek, ne anlama gelir? İşte cevaplar.
25.09.2023 Aile
Ayşegül Aldinç paylaştı! 'Veresiye hayatlar zamanı çocuğuyum ben'
Ayşegül Aldinç paylaştı! 'Veresiye hayatlar zamanı çocuğuyum ben' Müzik kariyerine 1978 yılında Mehmet Teoman ile birlikte doldurduğu 45'lik plak ile adım atan, ilk solo albümünü 1988'de çıkaran Ayşegül Aldinç (65), yıllar önce çekilen siyah beyaz fotoğrafını sosyal medyada takipçileriyle paylaştı.
31.08.2023 Cadde
'Dönence' ilk bölümüyle tam not aldı! 'Eğer büyülü taşa basarsan buradan gidemezsin'
'Dönence' ilk bölümüyle tam not aldı! 'Eğer büyülü taşa basarsan buradan gidemezsin' Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği, senaryosunu ise Nuray Uslu'nun kaleme aldığı ve büyük bir merakla beklenen yeni dizisi 'Dönence' ilk bölümü ile ekrana geldi. Başrollerini Sümeyye Aydoğan ile Caner Topçu’nun paylaştığı, usta oyuncuların yanı sıra genç yetenekleri de kadrosunda buluşturan 'Dönence' izleyicilerden tam not aldı.
5.07.2023 Cadde
Barbie’den varoluş krizi sorgusu
Barbie’den varoluş krizi sorgusu Milliyet Sanat, “Barbie” filmini kapağına taşıdığı temmuz sayısında sanatın nabzını tutmaya devam ediyor. Dopdolu bir içerikle okur karşısına çıkan dergi sanatseverleri “Barbie”den Fatih Akın’a, Ayşe Kulin’den Virginia Woolf’a uzun bir yolculuğa çıkarıyor.
3.07.2023 Kültür Sanat
Oyuncu Recep Sarı hayatını kaybetti
Oyuncu Recep Sarı hayatını kaybetti Birçok dizi ve filmde rol alan tiyatro sanatçısı Recep Sarı hayata veda etti. Acı haberi Zafer Algöz, “Sevgili sınıf arkadaşım, oyuncu Recep Sarı vefat etmiş. Başımız sağ olsun arkadaşlar. Mekânı cennet olsun” sözleriyle duyurdu.
5.04.2023 Kültür Sanat
Oyuncu Recep Sarı kimdir? Recep Sarı kaç yaşında, neden öldü?
Oyuncu Recep Sarı kimdir? Recep Sarı kaç yaşında, neden öldü? Ünlü oyuncu Recep Sarı yaşamını yitirdi. Acı haber ise sınıf arkadaşı Zafer Algöz duyurdu. Oyuncunun vefatı sonrası sanat dünyası yasa boğulurken oyuncu hakkında detaylı bilgiye sahip olmayanlar "Recep Sarı kimdir?" sorusunu yöneltmeye başladı.
4.04.2023 Bilgi Rehberi
Oyuncu Recep Sarı hayatını kaybetti
Oyuncu Recep Sarı hayatını kaybetti 'Şahsiyet' dizisindeki rolüyle adından söz ettiren Recep Sarı, 60 yaşında hayatını kaybetti. Acı haberi meslektaşı Zafer Algöz, "Başımız sağ olsun. Mekânı cennet olsun" sözleriyle duyurdu.
4.04.2023 Cadde
Bir kimlik bir bavul yeter
Bir kimlik bir bavul yeter Sadece bavulunuz ve kimliğinizle hiç pasaport, vize derdiyle uğraşmadan, uzaklara da gitmeden farklı kültürler ve yeni şehirler keşfetmeye ne dersiniz?
18.09.2022 Pazar
Lunapark değil sanki ölüm makinesi! Kepçeyi vurdukça altından kemikler çıktı
Lunapark değil sanki ölüm makinesi! Kepçeyi vurdukça altından kemikler çıktı Kendini 'hayalet avcısı' olarak nitelendiren TikTok kullanıcısı Kalani'nin bir eğlence parkında çektiği video sosyal medyada viral oldu. Peki ABD'nin en korkunç yeri olduğu söylenen bu eğlence parkı gerçekten lanetli olabilir mi? Dehşete düşüren hikayenin ardındaki mezarlık detayı tüyler ürpertecek cinsten.
20.06.2022 Dünya
Havalimanında ramazan panayırı
Havalimanında ramazan panayırı İGA İstanbul Havalimanı, ramazan ayı boyunca bir dizi etkinliğe ev sahipliği yaparak gelenekleri yaşatıyor
17.04.2022 Pazar
‘Alkışlar motivasyon kaynağımız’
‘Alkışlar motivasyon kaynağımız’ Hakan Bilgin, Watergarden İstanbul’daydı.
7.04.2022 Cadde
Sinem Yıldırım'ın panik anları: Lütfen yanlış bir şey yazmayın
Sinem Yıldırım'ın panik anları: Lütfen yanlış bir şey yazmayın Kameralarla 2003’te tanışan, ‘Kurtlar Vadisi’nin ardından birçok projede rol alan Sinem Yıldırım, 17 yıl uzak kaldığı setlere geri dönmüştü. Bebek'te bir erkek arkadaşıyla objektiflere takılan Yıldırım, flaşların patlamasıyla kısa süreli şok yaşadı.
1.03.2022 Cadde
Survivor ödül oyununu kim kazandı 2022, Anlat Bakalım oyununu kim aldı? 25 Şubat Survivor'da kim kazandı, mantı ödülünü hangi takım aldı?
Survivor ödül oyununu kim kazandı 2022, Anlat Bakalım oyununu kim aldı? 25 Şubat Survivor'da kim kazandı, mantı ödülünü hangi takım aldı? Survivor ödül oyununda yarışmacılar kıyasıya rekabet ettiler. Cuma günleri de izleyicilerle buluşmaya başlayan Survivor'da Ünlüler ve Gönüllüler takımı mantı ödülü için yarıştılar. İlk 8'e ulaşan takım ödülün sahibi oldu. Yarışmacılar dönme dolap platformunda yarıştılar. Ödül oyunu sonrasında Anlat Bakalım oyunu oynandı. Peki 25 Şubat Survivor ödül oyununu kim kazandı?
25.02.2022 Cadde
Tema Park Nedir? Tema Parkların Özellikleri Nelerdir?
Tema Park Nedir? Tema Parkların Özellikleri Nelerdir? Tema parklar, genellikle eğlence turizmine yatırım amacıyla inşa edilir. Bazıları sadece çocuklara yönelikken, yetişkinler için yapılan tema parklar da vardır. Bu parkların en önemli özelliği belli bir konsepte dayalı olmasıdır. Örneğin hem ülkemizde hem de dünya genelinde sadece su parkları ve oyuncaklarından oluşan birçok tema parkı bulunmaktadır. Tema park ve özellikleri nelerdir tüm detayları ile derledik.
16.12.2021 Eğitim
Çekilme tartışması devam ediyor
Çekilme tartışması devam ediyor Afganistan’dan çekilme ve tahliyenin başarısı hakkında ABD’de tartışma devam ediyor. Dışişleri Bakanı Blinken, Kongre’de soruları yanıtlarken zorlandı
15.09.2021 Dünya
Zile Belediyesi panayır alanı ve lunaparkı kiraya veriyor
Zile Belediyesi panayır alanı ve lunaparkı kiraya veriyor Basın İlan Kurumu'nun ilan portalı ilan. gov. tr'de yer alan duyuruya göre Zile Belediyesi panayır alanı ve lunaparkı kiraya veriyor.
6.09.2021 Ekonomi
Varlıkların Hareket Özellikleri Nelerdir? Kısaca Konu Anlatımı
Varlıkların Hareket Özellikleri Nelerdir? Kısaca Konu Anlatımı Varlık, var olduğu bilinen ya da var olan şeye varlık denir. Varlık kavramını oluşturan şey böyle bir şeyin olması ya da olduğunun söylenmesi anlamını taşır. Hareket ise bu varlıkların farklı yönler de dahil olmak üzere yaptığı faaliyetlere verilen addır. Kısacası bir cismin ya da varlığının yerinin, durumunun değişmesi hareket olarak adlandırılır. Bir diğer adı da varlıkların hareketi demektir. İşte, merak edilen tüm detaylar.
9.04.2021 Eğitim
Berna Laçin kimdir, mesleği nedir? Berna Laçin kaç yaşında, eşi kim, nereli?
Berna Laçin kimdir, mesleği nedir? Berna Laçin kaç yaşında, eşi kim, nereli? Berna Laçin kimdir, kaç yaşındadır? Başarılı oyunculuğuyla bilinen Berna Laçin hakkında meraklı arayış başladı. Berna Laçin'in hayatına dair bilgi almak isteyenler, Berna Laçin'in eşi kim ve nereli sorularına da cevap almak istiyor. İşte Berna Laçin hakkında bilinmesi gerekenler...
5.04.2021 Cadde
Kısıtlamayı delip kaza yapan gençlerin rahat tavırları dikkat çekti
Kısıtlamayı delip kaza yapan gençlerin rahat tavırları dikkat çekti Ataşehir'de içinde üç kişinin olduğu otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ile önce kaldırıma çıktı, ardından bir apartmanın bahçesine girdi. İddiaya göre sürücü olay yerinden kaçtı. Daha sonra olay yerine gelen bir kişi kazayı kendisinin yaptığını ve korkup kaçtığını öne sürdü. Kaza anında otomobilde bulunanlardan biri polise zor anlar yaşatırken görüntü almaya çalışan basın mensuplarına da ı tehdit etti.
25.02.2021 Haberler
İstanbul, yatırımlarla çekim merkezi olabilir
İstanbul, yatırımlarla çekim merkezi olabilir Tarihi Yarımadası, sarayları, camileri, müzeleri, yalıları, ve muhteşem Boğaz manzarasıyla her yıl milyonlarca turisti ağırlayan İstanbul’un bu potansiyelini daha da artırmak mümkün.
17.01.2021 Gündem
Marmaris'te su sporlarına yoğun ilgi
Marmaris'te su sporlarına yoğun ilgi Muğla'nın Marmaris ilçesinde, tatilci ve turistlerin olmazsa olmazları arasında yer alan su sporları yoğun ilgi gördü. 11 su sporu istasyonunda son 3 ayda 6 bin turist heyecan dolu anlar yaşarken, 2 bin 800 kişi de su sporları kursu aldı.
9.10.2020 Tatil
Kitaplar için dönme dolap
Kitaplar için dönme dolap İtalyan mühendis Agostino Ramelli’nin 1588 yılında değirmen şeklinde tasarladığı kitaplık bir grup üniversite öğrencisi tarafından tekrar hayata geçirildi.
25.07.2020 Kültür Sanat
AYT çok zorlamadı
AYT çok zorlamadı Koronavirüs gölgesinde üniversiteye giriş sınavları dün tamamlandı. Gelen yorumlara göre hatalı soru bulunmuyor. Sınavın seçiciliği çok yüksek değildi. AYT’de sorular müfredata uygun, bilgiyi ölçer nitelikteydi. Matematik’te dönme dolap, Biyoloji’de DNA, Felsefe’de mantık ilkesiyle ilgili sorular biraz zordu.
29.06.2020 Eğitim
Zeki Alasya kimdir, kaç yaşında vefat ettiği hastalığı neydi? Zeki Alasya filmleri ve dizileri
Zeki Alasya kimdir, kaç yaşında vefat ettiği hastalığı neydi? Zeki Alasya filmleri ve dizileri Yeşilçam'ın usta oyuncuları arasında yer alan Zeki Alasya ölümünün üzerinden geçen beşinci yılında anılıyor. Birçok dizi ve filmde rol alan usta sanatçının Köyden İndim Şehre, Mavi Boncuk, Nereye Bakıyor Bu Adamlar, Hasip İle Nasip, Petrol Kralları filmleri ile adından söz ettirdiler. Peki Zeki Alasya kimdir, aslen nereli, hastalığı neydi? Usta sanatçı kaç yaşında vefat etti?
8.05.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dönme Dolap ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.