Eğitimi

Eğitimi

Son dakika Eğitimi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Eğitimi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Eğitimi haber sayfamızda...

Eğitimi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 38.787 eğitimi haberi bulunmuştur.
Futbol Gelişim Projesi bilgilendirme toplantısına yoğun katılım
Futbol Gelişim Projesi bilgilendirme toplantısına yoğun katılım Milli Eğitim Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile TFF arasında imzalanan Futbol Gelişim Projesi'nin bilgilendirme toplantısı yapıldı.
26.04.2024 Süper Lig
MEB resmen duyurdu! Yeni müfredat taslağı açıklandı
MEB resmen duyurdu! Yeni müfredat taslağı açıklandı Millî Eğitim Bakanlığınca, tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" yeni müfredat taslağı, "https://gorusoneri.meb.gov.tr" adresinden kamuoyunun görüşüne sunuldu. Yeni müfredat taslağı için internet sitesi üzerinden bir hafta süresince görüş bildirilebilecek.
26.04.2024 Eğitim
Yer: Artvin! Ayıya not bıraktı: Anahtar paspasın altında
Yer: Artvin! Ayıya not bıraktı: Anahtar paspasın altında Artvin'de tesislere 3 kez girerek zarar veren ayıya "Kapıyı kırmana gerek yok. Anahtar paspasın altında" notu bırakıldı.
26.04.2024 Gündem
Mehmet Büyükekşi 'ilk kez açıklıyorum' diyerek anlattı! Gündem yaratacak Ali Koç sözleri
Mehmet Büyükekşi 'ilk kez açıklıyorum' diyerek anlattı! Gündem yaratacak Ali Koç sözleri Futbol kamuoyunun gündemindeki isim Mehmet Büyükekşi sessizliğini bozdu ve gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Büyükekşi, 'Riyad'da oynanamayan Galatasaray ile Fenerbahçe Süper Kupa finalinde neler yaşandı, Ali Koç ne istedi, ve yeniden başkan adayı olacak mı?' sorularına net cevaplar verdi.
26.04.2024 Süper Lig
ALES/1 sonuçları açıklandı mı? ÖSYM tarafından ne zaman açıklanacak? Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitim Sınavı (ALES) sonuç sorgulama...
ALES/1 sonuçları açıklandı mı? ÖSYM tarafından ne zaman açıklanacak? Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitim Sınavı (ALES) sonuç sorgulama... ALES/1 sınavı gerçekleşti ve sonuç bekleyişi başladı! ÖSYM tarafından düzenlenen ALES (Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı) sonuçları da ösym.gov.tr'den erişime açılıyor olacak. 2024 ALES/1 sonuç sorgulama nasıl yapılır?
26.04.2024 Bilgi Rehberi
ÖGG 108. dönem sınavı ne zaman, hangi tarihte? Özel Güvenlik Görevlisi 108. Temel Eğitim ve 84. Yenileme Eğitimi Sınav takvimi...
ÖGG 108. dönem sınavı ne zaman, hangi tarihte? Özel Güvenlik Görevlisi 108. Temel Eğitim ve 84. Yenileme Eğitimi Sınav takvimi... Özel Güvenlik sınav takvimi Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) tarafından tayımlandı. ÖGG 108. Temel Eğitim ve 84. Yenileme ve Eğitim Sınavı için giriş belgeleri erime açıldı. ÖGG sınav tarihi ne zaman, sonuçlar hangi tarihte açıklanacak?
26.04.2024 Bilgi Rehberi
MSB tarafından haftalık bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi
MSB tarafından haftalık bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi Milli Savunma Bakanlığı, PKK terör örgütünün Irak tarafından 'yasaklı örgüt' ilan edilmesinin memnuniyetle karşılandığını belirterek, bu yöndeki tasavvurun terör örgütü ilanına doğru evrilmesini beklediklerini açıkladı.
25.04.2024 Haberler
Bakan Tekin'den yeni müfredat açıklaması! Yarın kamuoyuyla paylaşılacak
Bakan Tekin'den yeni müfredat açıklaması! Yarın kamuoyuyla paylaşılacak Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yeni müfredat taslağının yarın öğleden sonra kamuoyuyla paylaşılmak üzere askıya çıkarılacağını bildirdi. Tekin, "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" adını taşıyan yeni müfredatla ilgili görüş ve önerilerin "gorusoneri.meb.gov.tr" adresinden paylaşılabileceğini bildirdi.
25.04.2024 Gündem
ABD gizlice uzun menzilli füze gönderdi! 'Başkanın talimatı, fark yaratacaklar'
ABD gizlice uzun menzilli füze gönderdi! 'Başkanın talimatı, fark yaratacaklar' Amerikalı yetkililer, Ukrayna’nın Washington’ın gizlice verdiği uzun menzilli füzeleri ülkeyi işgal eden Rus güçlerine karşı kullandığını teyit etti.
25.04.2024 Dünya
Erdoğan'ın Irak ziyareti! Türkiye 'hazırız' dedi, sistemler incelendi
Erdoğan'ın Irak ziyareti! Türkiye 'hazırız' dedi, sistemler incelendi Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Irak ziyaretine ilişkin yeni bilgiler aktarıldı.
25.04.2024 Gündem
Üfleme eğitimi verilen kadın 44. seferde başardı
Üfleme eğitimi verilen kadın 44. seferde başardı Aksaray-Konya Karayolunda jandarmanın "dur" ihtarına uymayarak kaçan kadın sürücü, jandarma ve emniyeti alarma geçirdi. 53 kilometre kaçan kadın sürücü E-90 Karayolunda kovalamaca sonucu yakalandı. Alkolmetreye üflermiş gibi yapıp üflemeyen ve 3 alkolmetre değiştirerek kadına üfleme eğitimi veren polis, üfletme imtihanına girdiği kadın sürücünün 44. üflemesinde promilini alabildi. 0.97 promil alkollü çıkan kadın sürücüye ceza kesilerek ehliyetine el konuldu.
25.04.2024 Haberler
2024 TUS tercihleri ne zaman yapılacak, nasıl yapılır? ÖSYM TUS tercih kılavuzunu yayımlandı mı? TUS kontenjanları açıklandı mı?
2024 TUS tercihleri ne zaman yapılacak, nasıl yapılır? ÖSYM TUS tercih kılavuzunu yayımlandı mı? TUS kontenjanları açıklandı mı? Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS/1) sonuçlarının açıklanmasının akabinde "2024 TUS tercihleri ne zaman yapılacak, nasıl yapılır? TUS kontenjanları açıklandı mı?" sorusu adaylar tarafından merak konusu oldu. TUS sınav sonuçlarına göre tercihte bulunacak olan doktor adayları, TUS tercih tarihini sabırsızlıkla bekliyor. Peki, 2024 TUS tercihleri ne zaman yapılacak?
24.04.2024 Bilgi Rehberi
Yabancı öğrenciler ebru çalışması yaptı
Yabancı öğrenciler ebru çalışması yaptı Erasmus+ değişim programı çerçevesinde Japonya, Polonya, Portekiz ve Yunanistan’dan Türkiye’ye gelen 9 öğretmen ve 12 ortaokul öğrencisi, ebru çalışması yaptı.
24.04.2024 Eğitim
SoftBank, 960 milyon dolar yatırım yapacak
SoftBank, 960 milyon dolar yatırım yapacak SoftBank yapay zeka için 960 milyon dolar yatırım yapacak.
24.04.2024 Uzmanpara
Bakan Tekin'den öğretmen atamalarıyla ilgili son dakika açıklaması
Bakan Tekin'den öğretmen atamalarıyla ilgili son dakika açıklaması Bakan Tekin öğretmen atamalarıyla ilgili konuştu. Bakan Tekin"'Atama sayılarını Hazine ve Maliye Bakanımızla birlikte önümüzdeki hafta içerisinde açıklayacağız" dedi.
23.04.2024 Gündem
Genç antrenör gözyaşları içinde toprağa verildi! Geriye yürek burkan anlar kaldı
Genç antrenör gözyaşları içinde toprağa verildi! Geriye yürek burkan anlar kaldı Bursa’da 27 yaşındaki basketbol antrenörü trafik kazasında hayatını kaybetti. Genç antrenörün çocuklara basketbol eğitimi sırasında çekilen görüntüleri yürekleri burktu. Genç antrenör gözyaşları içinde toprağa verildi.
22.04.2024 Haberler
Genç antrenör gözyaşları içinde toprağa verildi! Geriye yürek burkan anlar kaldı
Genç antrenör gözyaşları içinde toprağa verildi! Geriye yürek burkan anlar kaldı Bursa’da 27 yaşındaki basketbol antrenörü trafik kazasında hayatını kaybetti. Genç antrenörün çocuklara basketbol eğitimi sırasında çekilen görüntüleri yürekleri burktu. Genç antrenör gözyaşları içinde toprağa verildi.
22.04.2024 Gündem
Öğrencilere krem eğitimi
Öğrencilere krem eğitimi Laber Kimya Organik Kozmetik A.Ş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik krem ve esans atölyesi düzenliyor.
22.04.2024 Ekonomi
ALES SORULARI & CEVAPLARI 📍 ALES/1 sınav soru kitapçığı ve cevap anahtarı! 2024 ALES/1 sonuçları ne zaman açıklanacak?
ALES SORULARI & CEVAPLARI 📍 ALES/1 sınav soru kitapçığı ve cevap anahtarı! 2024 ALES/1 sonuçları ne zaman açıklanacak? ALES/1 sınavı 21 Nisan Pazar günü gerçekleştirildi. Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı'na katılan adaylar, sınavın akabinde soru kitapçığı ve cevap anahtarın bekleyişe geçmişti. Peki 2024 ALES/1 sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
22.04.2024 Bilgi Rehberi
ÖSYM'den son dakika 2024-ALES/1 Sınavı açıklaması! Temel Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı Yayımlandı!
ÖSYM'den son dakika 2024-ALES/1 Sınavı açıklaması! Temel Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı Yayımlandı! Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı'na ilişkin ÖSYM'den açıklama yapıldı. ÖSYM, temel soru kitapçığı ve cevap anahtarının yayımlandığını duyurdu.
21.04.2024 Gündem
“Dizilerde yokum, çünkü istediğim roller gelmiyor”
“Dizilerde yokum, çünkü istediğim roller gelmiyor” Ebru Cündübeyoğlu ile ilk röportajı yaptığım 90’lı yıllarda Uludağ Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nü bitirmek üzereydi, bunun için alttan bir dersi geçmesi şarttı.
20.04.2024 Pazar
Bomba tespit köpeğine gülümseten veda partisi
Bomba tespit köpeğine gülümseten veda partisi ABD’nin başkenti Washington’daki havalimanında bomba tespiti taramalarında çalışan Messi adlı K9 köpeğine, 'çalışma hayatının' son iş gününde sürpriz bir veda partisi düzenlendi.
20.04.2024 Dünya
Ağrı kesici hap nefessiz bıraktı: İlk defa böyle bir şey yaşadım
Ağrı kesici hap nefessiz bıraktı: İlk defa böyle bir şey yaşadım Sultangazi'de, nefes borusuna ağrı kesici hap kaçan genç, market sahibinin Heimlich manevrası ile kurtarıldı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
20.04.2024 Haberler
Ağrı kesici hap nefessiz bıraktı: İlk defa böyle bir şey yaşadım
Ağrı kesici hap nefessiz bıraktı: İlk defa böyle bir şey yaşadım Sultangazi'de, nefes borusuna ağrı kesici hap kaçan genç, market sahibinin Heimlich manevrası ile kurtarıldı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
20.04.2024 Gündem
Nafaka krizi devam ediyor mu? İvana Sert'ten açıklama
Nafaka krizi devam ediyor mu? İvana Sert'ten açıklama Biten evliliklernden Kayon Ateş (17) adında bir oğulları dünyaya gelen iş insanı Yurdal Sert ile İvana Sert, bir dönem nafaka sorunu yaşadıkları haberleriyle çok konuşulmuştu. 2,5 yıldır Sezer Dermenci ile mutlu bir evliliği olan ünlü modacı, nafa konusunda eski eşiyle son durumu açıkladı.
20.04.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Eğitimi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.