Ekonomi Son Dakika

Ekonomi Son Dakika

Son dakika ekonomi son dakika haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ekonomi son dakika gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ekonomi son dakika haber sayfamızda...

Ekonomi Son Dakika

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.523 ekonomi son dakika haberi bulunmuştur.
Sepet 306 TL, 166 üründe fiyat sabit
Sepet 306 TL, 166 üründe fiyat sabit Türkiye’de yaygın şube ağına sahip dört markette uygun fiyatlı ürünleri inceledik. Dört markette toplam 250 kalemden oluşan listede geçen aya göre, 166 ürünün fiyatı sabit kaldı. Sepet, 2 lira artışla 306 liraya doldu
28.12.2018 Ekonomi
IMF küresel büyüme beklentilerini düşürdü
IMF küresel büyüme beklentilerini düşürdü Uluslararası Para Fonu (IMF), küresel ekonomiye yönelik büyüme beklentilerini yükselen riskler nedeniyle aşağı çekti.
9.10.2018 Ekonomi
ABD'nin ticari ham petrol stokları azaldı
ABD'nin ticari ham petrol stokları azaldı ABD Enerji Enformasyon İdaresi (EIA), ülkedeki ticari ham petrol stoklarının geçen hafta 1,4 milyon varil (yüzde 0,3) düşüşle 407,4 milyon varile gerilediğini açıkladı. Piyasa beklentisi stokların 2,8 milyon varil azalacağı yönündeydi. Bir önceki hafta ham petrol stokları 3,8 milyon varil artış göstermişti.
8.08.2018 Ekonomi
ABD'nin ticari ham petrol stokları azaldı
ABD'nin ticari ham petrol stokları azaldı ABD'nin ticari ham petrol stokları geçen hafta düşüş gösterdi.
25.07.2018 Ekonomi
ABD'nin ham petrol üretimi şubattan bu yana ilk defa düştü
ABD'nin ham petrol üretimi şubattan bu yana ilk defa düştü ABD Enerji Enformasyon İdaresinin (EIA) bugün yayımlanan verilerine göre, ülkenin ham petrol üretimi 23-29 Haziran döneminde günlük ortalama 45 bin varil düşüşle 10,9 milyon varil seviyesinde gerçekleşti.
5.07.2018 Ekonomi
ABD'nin ticari ham petrol stokları azaldı
ABD'nin ticari ham petrol stokları azaldı ABD'nin ticari ham petrol stokları geçen hafta 2,2 milyon varil azaldı.
9.05.2018 Ekonomi
IMF: Türkiye ekonomisi 2017'de güçlü şekilde toparlandı
IMF: Türkiye ekonomisi 2017'de güçlü şekilde toparlandı Uluslararası Para Fonu (IMF), Türkiye ile ilgili 4. Madde Konsültasyon Raporu'nu yayımladı.
1.05.2018 Ekonomi
Bitcoin serbest düşüşe geçti!
Bitcoin serbest düşüşe geçti! Sanal para birimi Bitcoin son 5 gün içinde değerinin üçte birini kaybetti. Hafta başında 20 bin doları yoklayan Bitcoin, haftayı 13 bin doların altında kapatıyor.
22.12.2017 Ekonomi
Erdoğan'dan 'İsrail'le ticaret' sorusuna çok net cevap: O iş bitti
Erdoğan'dan 'İsrail'le ticaret' sorusuna çok net cevap: O iş bitti Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'in Gazze'deki saldırıları sonrası Türkiye'nin aldığı kararlara ilişkin yeni açıklamalarda bulundu.
24.04.2024 Gündem
Türkiye ile Irak arasında Kalkınma Yolu Anlaşması! İşte projenin detayları...
Türkiye ile Irak arasında Kalkınma Yolu Anlaşması! İşte projenin detayları... Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Türkiye ile Irak arasında Kalkınma Yolu Anlaşması imzalandığını duyurdu. İmzalanan o anlaşmanın detaylarını Bakan Uraloğlu sosyal medyasından paylaştı. İşte detaylar...
22.04.2024 Gündem
Yerel seçim sonrası Kabine ilk kez toplanıyor! İşte masadaki kritik başlıklar
Yerel seçim sonrası Kabine ilk kez toplanıyor! İşte masadaki kritik başlıklar Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Pazartesi günü toplanacak. Kabine'de 4 başlık büyük önem taşıyor. İşte detaylar...
15.04.2024 Gündem
Erdoğan'dan bayram mesajı: Enflasyon ve hayat pahalılığı sorununu çözeceğiz!
Erdoğan'dan bayram mesajı: Enflasyon ve hayat pahalılığı sorununu çözeceğiz! Cumhurbaşkanı Erdoğan yayınladığı Ramazan Bayramı mesajında, Gazze, deprem bölgesi, ekonomi, terörle mücadele ve 31 Mart seçimlerine ilişkin dikkat çeken ifadelere yer verdi.
9.04.2024 Gündem
Hatay'da tarihi eserlerin restorasyonu için kılavuz
Hatay'da tarihi eserlerin restorasyonu için kılavuz Vakıf Katılım'ın 2022 yazında başlattığı ve ilk durağı Hatay olan Vakıf Eserleri Envanter projesiyle şehirdeki tarihi yapılar ayrıntılı fotoğraflandı. Şimdi bu fotoğraflar, depremin büyük ölçüde hasar verdiği eserlerin ayağa kaldırılmasında kılavuzluk edecek.
15.04.2024 Milliyet Executive
Akşener’e istifa çağrısı! İYİ Parti’nin ‘hür ve müstakil’ tercihi başarı getirmedi
Akşener’e istifa çağrısı! İYİ Parti’nin ‘hür ve müstakil’ tercihi başarı getirmedi İYİ Parti, sadece bir il, 20 ilçe ve üç beldede belediye başkanlığı kazandı. Bu sonuçlar üzerine İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’e istifa çağrısı geldi.
1.04.2024 Gündem
İYİ Parti'de 31 Mart depremi! Görevini bıraktı, Akşener'i istifaya davet etti
İYİ Parti'de 31 Mart depremi! Görevini bıraktı, Akşener'i istifaya davet etti İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıklayan Bilge Yılmaz Genel Başkan Meral Akşener'i istifaya davet etti. Öte yandan Meral Akşener'in yarın bir açıklama yapacağı ifade edildi.
31.03.2024 Gündem
Teröre dernek maskesi
Teröre dernek maskesi Türkiye ve Irak’ta sıkışan terör örgütü PKK, Avrupa’da Türklere ve Türk kurumlarına yönelik saldırılarıyla gündemde. Terör örgütü, Belçika’daki saldırıların ardından önceki akşam da Almanya’da Türkiye’nin Hannover Başkonsolosluğu’nu hedef aldı. Dışişleri Bakanlığı, ilgili ülkelerden bu tür eylemlere izin verilmemesi ve saldırganların bir an önce adalet önüne getirilmesini talep ederken, örgütün Almanya’da faaliyetlerini “sivil toplum kuruluşu” maskesiyle yürüttüğü biliniyor.
28.03.2024 Gündem
Cevdet Yılmaz'dan spekülasyonlarla ilgili net mesaj! 'Vatandaşımız rahat olsun'
Cevdet Yılmaz'dan spekülasyonlarla ilgili net mesaj! 'Vatandaşımız rahat olsun' Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz CNN Türk ekranlarında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Enflasyonla ilgili net mesaj veren Cevdet Yılmaz OVP hedeflerinin önünde olduklarını belirtti.
23.03.2024 Ekonomi
Son dakika: Merkez Bankası'nın faiz kararı belli oldu
Son dakika: Merkez Bankası'nın faiz kararı belli oldu Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK), politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını yüzde 50'ye çıkardı.
21.03.2024 Ekonomi
Erdoğan'dan CHP'ye tepki: Kimse üç maymunu oynamasın
Erdoğan'dan CHP'ye tepki: Kimse üç maymunu oynamasın Burdur mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'deki para sayma soruşturmasına ilişkin CHP lideri Özel'e çağrı yaptı. Erdoğan, Özel'in 'darbe' sözlerine de tepki gösterdi.
20.03.2024 Gündem
ABD'de Blinken ile görüşen Bakan Fidan'dan Gazze mesajı
ABD'de Blinken ile görüşen Bakan Fidan'dan Gazze mesajı Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın, ABD'li mevkidaşı Blinken ile görüştü. ABD'de Blinken ile görüşen Dışişleri Bakanı Fidan, "Gazze'deki vahim durum, uluslararası toplumun masum insanların acılarını durdurmak için acil harekete geçmesini gerektiriyor" dedi.
9.03.2024 Gündem
Erdoğan'dan ekonomi mesajı: 14 çeyreklik kesintisiz büyüme
Erdoğan'dan ekonomi mesajı: 14 çeyreklik kesintisiz büyüme Aydın'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, büyüme rakamlarını işaret ederek, "Türkiye ekonomisi çok önemli bir başarıya imza attı." dedi. Muhalefete seslenen Erdoğan, "Hani 'öldük, bittik' diyordunuz... Ne oldu?" ifadelerini kullandı.
29.02.2024 Gündem
KADEMELİ EMEKLİLİK SON DURUM | Kademeli emeklilik gelecek mi, Torba Yasa'da var mı ve şartları neler, kimler yararlanacak?
KADEMELİ EMEKLİLİK SON DURUM | Kademeli emeklilik gelecek mi, Torba Yasa'da var mı ve şartları neler, kimler yararlanacak? Kademeli emeklilik gelecek mi sorusu ve son durum gelişmeleri milyonlarca vatandaşın gündeminde yer almaya devam ediyor. 2024 yılı için kademeli emekliliğin çıkması halinde birçok kişi bu yasadan yararlanabilecek. Belirli bir yaş ve prim gün sayısının karşılanması durumunda kısmi olarak olarak emekli olmak mümkün hale gelme imkanı doğuyor. Söz konusu kademeli emeklilik için gözler son dakika gelişmelerine çevrilirken beklenen açıklama Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan geldi. Peki, Kademeli emeklilik gelecek mi, Torba Yasa'da var mı ve şartları neler, kimler yararlanacak? İşte detaylar...
28.02.2024 Bilgi Rehberi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'ta onu da 'özgür'leştireceğiz!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'ta onu da 'özgür'leştireceğiz! Manisa Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitinginde CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Hiç merak etmesin, kendini boşuna paralamasın, boynuna vurulan prangalardan kurtulacağı gün çok yakındır. Manisa'nın da desteğiyle 31 Mart'ta onu da 'özgür'leştirerek maruz kaldığı eziyetten kurtaracağız' dedi.
27.02.2024 Haberler
Erdoğan, Özgür Özel'in memleketinden seslendi: 31 Mart'ta onu da 'özgür'leştireceğiz!
Erdoğan, Özgür Özel'in memleketinden seslendi: 31 Mart'ta onu da 'özgür'leştireceğiz! Manisa Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitinginde CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Hiç merak etmesin, kendini boşuna paralamasın, boynuna vurulan prangalardan kurtulacağı gün çok yakındır. Manisa'nın da desteğiyle 31 Mart'ta onu da 'özgür'leştirerek maruz kaldığı eziyetten kurtaracağız' dedi.
27.02.2024 Gündem
Son dakika: Merkez Bankası'nın faiz kararı belli oldu
Son dakika: Merkez Bankası'nın faiz kararı belli oldu Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını yüzde 45 düzeyinde sabit tuttu.
22.02.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ekonomi Son Dakika ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.