Ellen Degeneres

Ellen Degeneres

Son dakika Ellen DeGeneres haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ellen DeGeneres gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ellen DeGeneres haber sayfamızda...

Ellen Degeneres

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 281 ellen degeneres haberi bulunmuştur.
Köpek İsimleri 2024: Yaratıcı, Duyulmamış, Yeni, Değişik, Popüler Yavru Dişi ve Erkek Köpek İsimleri
Köpek İsimleri 2024: Yaratıcı, Duyulmamış, Yeni, Değişik, Popüler Yavru Dişi ve Erkek Köpek İsimleri Sevimli görünüşleri, inşalarla kurdukları yakın dostluk ve bağ ile kendilerini sevdiren köpekler dünya üzerinden en çok sahiplenilen ikinci evcil hayvanlardır. Etçil ve memeli olan köpeklerin 400’den fazla ırkı olduğu tahmin edilmektedir. Günümüzde en çok sahiplenilen köpek cinsi ile fino türüdür. İlk köpek sahiplenildiğinde dişi veya erkek oluşuna göre isim verilir. Köpek sahipleri yeni dostlarına en güzel, duyulmamış, havalı isimleri vermek ister. Bazı evcil hayvan sahipleri köpeklerine yabancı isim vermek isterken bazıları da Türkçe isim tercih ederler. Köpeklere verilebilecek birbirinden güzel köpek isimleri vardır. En güzel, yaratıcı, duyulmamış, havalı, Türkçe, yabancı dişi ve erkek köpek isimleri ile ilgili içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
2.01.2024 Evcil Hayvan
Sophie Turner eşi Joe Jonas'ın eski sevgilisi Taylor Swift'in evinde kalıyor!
Sophie Turner eşi Joe Jonas'ın eski sevgilisi Taylor Swift'in evinde kalıyor! 'Game of Thrones'un Sansa Stark'ı Sophie Turner (27) ile Jonas Brothers grubunun vokalisti Joe Jonas (34), dört yıllık evliliklerini bitirme kararı ile magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. İngiliz oyuncunun, iki kızıyla birlikte eşinin eski sevgilisi Taylor Swft'in New York'taki evinde kaldığı ortaya çıktı. Swift'in, Jonas'la ayrılığına dair itirafı çok konuşulmuştu.
28.09.2023 Cadde
Ardında inanılmaz bir miras bıraktı! Ters bacaklı doğan 'Deve Kızı'
Ardında inanılmaz bir miras bıraktı! Ters bacaklı doğan 'Deve Kızı' Çiftçi bir babanın ve ev hanımı bir annenin kızı olarak dünyaya geldi ama bir tuhaflık vardı. Eklemleri aşırı esnek ve dizleri arkaya doğru büküktü. Hastalığı nedeniyle dört ayağının üzerinde yürümek zorunda kaldığı için yemek yemek, giyinmek ve banyo yapmak gibi günlük basit işler hayatını zorlaştırıyordu. Ancak o, 51 yaşında hayatını kaybettiğinde arkasında inanılmaz bir miras bıraktı.
9.05.2023 Dünya
Ricky Martin Türkiye için takipçilerine seslendi!
Ricky Martin Türkiye için takipçilerine seslendi! Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremin yaralarını sarmaya çalışan Türkiye, depremzedeler için tek yürek oldu. Afet bölgesinde çalışmalar devam ederken, dünyaca ünlü yıldızlardan da destek mesajları yağdı. Son olarak Porto Rikolu şarkıcı Ricky Martin, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla takipçilerinden Türkiye için yardım istedi.
14.02.2023 Cadde
Ünlülerden destek
Ünlülerden destek Kahramanmaraş’ta yaşanan ve 10 ili etkileyen iki büyük depremin ardından, ünlü isimler de bölge halkına yardım için seferber oldu.
8.02.2023 Gündem
Dünyaca ünlü sanatçılardan Türkiye’ye destek mesajları
Dünyaca ünlü sanatçılardan Türkiye’ye destek mesajları Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesindeki deprem 10 ilimizde çok sayıda can kaybına yol açtı. Dünyaca ünlü oyuncu Russell Crowe, Dua Lipa ve Mark Eliyahu'nun da aralarında bulunduğu birçok sanatçı, depremin ardından sosyal medya üzerinden Türkiye'ye taziye mesajları yayınladı.
8.02.2023 Cadde
Kitap ve podcast için yeni anlaşma
Kitap ve podcast için yeni anlaşma ABD’nin eski başkanı Barack Obama’nın eşi Michelle Obama, kitap ve podcast yayını için anlaştığı Spotify’dan, sahiplik haklarıyla ilgili sorun yaşadığı için bir yıl önce ayrılmıştı.
3.02.2023 Dünya
Ünlü kasabasına ‘tahliye’ talimatı
Ünlü kasabasına ‘tahliye’ talimatı ABD’de birden fazla yağış dalgasının ve fırtınanın etkisi altında kalan Kaliforniya’da “afet” sırasında 14 kişi öldü. Ünlülerin yaşadığı Montecito kasabasında, şiddetli fırtına öncesi “acil tahliye” çağrısında bulunuldu.
11.01.2023 Dünya
'Ellen DeGeneres Show'un DJ'i Stephen 'tWitch' Boss hayatını kaybetti!
'Ellen DeGeneres Show'un DJ'i Stephen 'tWitch' Boss hayatını kaybetti! Üç çocuk babası DJ, dansçı ve 'Ellen DeGeneres Show'un yardımcı yapımcısı Stephen 'tWitch' Boss, 40 yaşında hayatını kaybetti. Yapılan otopsi sonucu ünlü ismin bir silahla kendini başından vurarak öldüğü doğrulandı. Boss'un eşi Allison Holker ve komedyen Ellen DeGeneres, yürek burkan açıklamalar yaparken; tWitch'in ölümüne dair detaylar da ortaya çıktı.
16.12.2022 Cadde
Jennifer Aniston çocuk sahibi olmaya çalıştığı dönemi anlattı: Zorlu bir yoldu!
Jennifer Aniston çocuk sahibi olmaya çalıştığı dönemi anlattı: Zorlu bir yoldu! Dünyaca ünlü ABD'li oyuncu Jennifer Aniston, Allure dergisine konuştu, bir dönem çocuk sahibi olmak için çok uğraştığını itiraf etti. Tüp bebek tedavisi alan ve yapabileceği her şeyi yaptığını açıklayan Aniston, 2000-2005 yılları arasında evli kaldığı Brad Pitt'in kendisini çocuk sahibi olamadıkları için terk ettiği yönündeki iddialarla ilgili de ilk kez konuştu. İşte detaylar...
10.11.2022 Cadde
Dünyaca ünlü 10 yıldızın ilginç ev sırları! Odasındaki perdeleri bile açtırmıyor
Dünyaca ünlü 10 yıldızın ilginç ev sırları! Odasındaki perdeleri bile açtırmıyor Kimi adeta köle gibi kullanıyor, kimi taciz ediyor... Dünyaca ünlü yıldızların yanında çalışan yardımcıları, ev hayatları çok merak edilen yıldızların sırlarını ifşa etti. Ünlü şarkıcı ve oyuncuların bugüne kadar hiç bilinmeyen ilginç ev sırları hayrete düşürecek cinsten.
23.09.2022 Cadde
Leonardo DiCaprio ile Gigi Hadid aşk mı yaşıyor?
Leonardo DiCaprio ile Gigi Hadid aşk mı yaşıyor? Oscar ödüllü oyuncu Leonardo DiCaprio (47) ile beş yıldır aşk yaşadığı model ve oyuncu Camila Morrone'nin (25), geçtiğimiz hafta ilişkilerini noktalama kararı aldığı ortaya çıkmıştı. Bunun üzerine aktörün 25 yaşından büyük kadınlarla aşk yaşamadığı söylentileri yayılırken; ünlü ismin adı son olarak süper model Gigi Hadid (27) ile anıldı.
9.09.2022 Cadde
Leonardo DiCaprio ile 22 yaş küçük aşkı Camila Morrone ayrıldı!
Leonardo DiCaprio ile 22 yaş küçük aşkı Camila Morrone ayrıldı! 'The Revenant', 'The Wolf of Wall Street' ve 'Titanic' gibi yapımlarla dünya çapında tanınan Leonardo DiCaprio (47) ile beş yıldır aşk yaşadığı model ve oyuncu Camila Morrone (25), ilişkilerini noktalama kararı aldı. DiCaprio'ya yakın kaynaklar ikilinin kötü bir şekilde ayrılmadığını belirtirken, Oscar ödüllü aktörün 25 yaşından büyük kadınlarla aşk yaşamadığı iddiaları bir kez daha gündeme geldi.
31.08.2022 Cadde
Heidi Klum: Genç kalmak için kocamın kanını emiyorum!
Heidi Klum: Genç kalmak için kocamın kanını emiyorum! 2019'da hayatını birleştirdiği şarkıcı Tom Kaulitz ile mutlu bir evlilik sürdüren 90'lı yılların ünlü modeli Heidi Klum, yıllara meydan görüntüsüyle sık sık magazin gündemine geliyor. 49 yaşındaki güzel, son olarak genç kalmasının sırrıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Kocamın kanını emiyorum" şeklindeki esprisiyle adından söz ettirmeyi başardı.
13.08.2022 Cadde
Heidi Klum 17 yaş küçük eşiyle plajda romantik anlar yaşadı
Heidi Klum 17 yaş küçük eşiyle plajda romantik anlar yaşadı 90'lı yılların ünlü modeli Heidi Klum, kendisinden 17 yaş küçük eşi Tom Kaulitz ile Florida'da tatil yaparken objektiflere takıldı. 49 yaşındaki model fit görüntüsüyle dikkat çekerken romantik bir kaçamak yaptı.
20.07.2022 Cadde
Karavanına gelen stajyere sürpriz teklif! Ortaya böyle çıktı
Karavanına gelen stajyere sürpriz teklif! Ortaya böyle çıktı Dünyaca ünlü oyuncu Jennifer Aniston'ın kendisiyle röportaj yapmak için karavanına gelen stajyer muhabire yaptığı teklif şaşırttı.
7.07.2022 Cadde
Ellen DeGeneres'in Bodrum tatili! Koyları geziyor
Ellen DeGeneres'in Bodrum tatili! Koyları geziyor İlk bölümü 2003 yılında yayınlanan 'Ellen Degeneres Show', geçtiğimiz haftalarda final yaptı. 19 sezon boyunca birçok farklı ismi konuk alan Ellen, tatil için Türkiye'ye geldi. Ünlü sunucu ve eşi, Bodrum'da bir otelin iskelesine yanaşırken objektiflere yansıdı.
13.06.2022 Cadde
Jennifer Anniston'dan Brad Pitt'e boşanma mesajı! İlk ve son isim o oldu
Jennifer Anniston'dan Brad Pitt'e boşanma mesajı! İlk ve son isim o oldu İlk bölümü 2003 yılında yayınlanan 'Ellen Degeneres Show', dün akşam final yaptı. 19 sezon boyunca birçok farklı ismi konuk alan Ellen’ın son konuğu da 'Friends' dizisinin sevilen ismi Jennifer Anniston oldu. Anniston’un Brad Pitt'e yaptığı gönderme ise son bölüme damga vurdu.
27.05.2022 Haberler
Jennifer Aniston'dan Brad Pitt için çok konuşulacak sözler! İlk ve son isim o oldu
Jennifer Aniston'dan Brad Pitt için çok konuşulacak sözler! İlk ve son isim o oldu İlk bölümü 2003 yılında yayınlanan 'Ellen Degeneres Show', dün akşam final yaptı. 19 sezon boyunca birçok farklı ismi konuk alan Ellen’ın son konuğu da 'Friends' dizisinin sevilen ismi Jennifer Aniston oldu. Aniston’un Brad Pitt'e yaptığı gönderme ise son bölüme damga vurdu.
27.05.2022 Cadde
TikTok ile imtihan!
TikTok ile imtihan! Jessica Alba, oyuncu Zac Efron ile çektikleri TikTok video’larının takipçileri tarafından beğenildiği ama üç evladının da bu durumdan memnun olmadığını anlattı ve ekledi: “Çocuklarım beni gıcık buluyorlar.”
12.05.2022 Cadde
Duygusal veda
Duygusal veda Ellen DeGeneres, geçtiğimiz günlerde 2003 yılından beri sunduğu ‘The Ellen Show’un son bölümünü kayda aldıklarını açıkladı.
3.05.2022 Cadde
Javier Bardem striptiz deneyimini anlattı
Javier Bardem striptiz deneyimini anlattı 'İhtiyarlara Yer Yok', 'Biutiful', 'Skyfall' gibi filmlerde rol alan Oscar ödüllü aktör Javier Bardem, yıllar sonra bir itirafta bulundu. 53 yaşındaki Bardem, oyunculuğa başlamadan önce striptiz dansçılığını deneyimlediğini söyledi.
10.03.2022 Cadde
Jennifer Lopez'in makyajsız hali şaşırttı
Jennifer Lopez'in makyajsız hali şaşırttı Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez’in sosyal medyadaki makyajsız hali herkesi bir hayli şaşırttı. 52 yaşındaki Lopez, takipçilerine güzellik tüyoları da vermeyi ihmal etmedi.
8.03.2022 Cadde
İlginç doğum şarkısı
İlginç doğum şarkısı Usher, ‘The Ellen DeGeneres Show’a konuk oldu.
24.02.2022 Cadde
Jennifer Lopez: Ben Affleck'le tekrar bir araya gelmemize ikimiz de şaşırdık
Jennifer Lopez: Ben Affleck'le tekrar bir araya gelmemize ikimiz de şaşırdık Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, 17 yıl önce ayrıldığı eski nişanlısı Ben Affleck'le tekrar bir araya geleceklerini "hiç hayal etmediğini", hatta bu duruma "hem kendisinin hem de Affleck'in şaşırdığını" açıkladı.
14.02.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Ellen Degeneres ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.