Emniyet Müdürü

Emniyet Müdürü

Son dakika emniyet müdürü haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan emniyet müdürü gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan emniyet müdürü haber sayfamızda...

Emniyet Müdürü

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 24.716 emniyet müdürü haberi bulunmuştur.
Şanlıurfa'da Solo Türk'ten nefes kesen gösteri
Şanlıurfa'da Solo Türk'ten nefes kesen gösteri Şanlıurfa'da Kültür Yolu Festivali kapsamında Türk Hava Kuvvetleri akrobasi timi SoloTürk gösterisi ilgiyle izlendi.
26.05.2024 Gündem
Hamburger yeme yarışı can aldı! 8 yaşındaki Eftelya son yolculuğuna uğurlandı
Hamburger yeme yarışı can aldı! 8 yaşındaki Eftelya son yolculuğuna uğurlandı Düzce'de, arkadaşlarıyla girdiği hamburger yeme yarışında nefes borusuna yediği sandviçin kaçması sonrası hayatını kaybeden 8 yaşındaki Eftelya Kaymak, son yolculuğuna uğurlandı.
25.05.2024 Gündem
Diyarbakır'da dehşet! Yoldan geçen emniyet müdürü müdahale etti
Diyarbakır'da dehşet! Yoldan geçen emniyet müdürü müdahale etti Diyarbakır’da avukat Y.B. (36), dini nikahla birlikte yaşadığı E.T. ile yolda yürürken, kendisine saldıran kadının kardeşi M.T’yi (26) tabancayla bacağından vurdu. Bu sırada bölgeden geçen İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, beraberindeki polis memurlarıyla olaya müdahale etti
24.05.2024 Gündem
Firardan 9 gün sonra bildirmişler
Firardan 9 gün sonra bildirmişler Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne ilişkin davanın firari sanığı Serdar Sertçelik’in iddiaları üzerine emniyet mensuplarıyla ilgili İçişleri Bakanlığı müfettişlerinin hazırladığı 84 sayfalık rapor Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderildi. Müfettişler soruşturma dosyasını yürüten amir ve komiserlerin tümünün ifadesini aldı.
23.05.2024 Gündem
HÜRJET'ten nefes kesen gösteri! İzleyiciler hayran kaldı
HÜRJET'ten nefes kesen gösteri! İzleyiciler hayran kaldı Samsun'da, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında; Türk Yıldızları, SoloTürk ve HÜRJET'in gösterisi nefes kesti. İlk kez gösteri yapan HÜRJET’i on binlerce kişi büyük bir ilgiyle izledi.
19.05.2024 Gündem
Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında yeni gelişme
Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında yeni gelişme Ankara'da Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne yönelik soruşturmada gözaltına alınan 2’si emniyet müdürü, 1'i komiser 7 şüpheli, savcılıktaki ifadelerinin ardından sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklandı.
19.05.2024 Gündem
Polis olmak isteyen kız öğrenciler emnyeti ziyaret etti
Polis olmak isteyen kız öğrenciler emnyeti ziyaret etti Mardin'de gelecekte polis olmak isteyen kız öğrenciler, İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti.
18.05.2024 Gündem
Bu görüntüler Bursa'dan! Çatıdan kaçmaya çalıştı, kıskıvrak yakalandı
Bu görüntüler Bursa'dan! Çatıdan kaçmaya çalıştı, kıskıvrak yakalandı Bursa'daki operasyonda zehir tacirlerine büyük darbe vurulurken bazı şüpheliler camdan atlayarak çatıdan kaçmaya çalıştı.
18.05.2024 Gündem
Çanakkale'de engellilerin askerlik heyecanı
Çanakkale'de engellilerin askerlik heyecanı Çanakkale'de 12 engelli, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında bir günlük temsili askerlik yaparak, tezkere almanın heyecanını yaşadı.
17.05.2024 Gündem
Kalp krizinden hayatını kaybeden polis memuruna veda
Kalp krizinden hayatını kaybeden polis memuruna veda Yozgat'ta görevi başında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden polis memuru Hüseyin Baburşah, Aydın’ın Nazilli ilçesinde defnedildi.
16.05.2024 Gündem
Ayhan Bora Kaplan davasında gizli tanık M7 Emniyet'i sarstı: 4 gözaltı daha!
Ayhan Bora Kaplan davasında gizli tanık M7 Emniyet'i sarstı: 4 gözaltı daha! Çete lideri Ayhan Bora Kaplan davasının gizli tanığı Serdar Sertçelik’in “siyasilere kumpas kurmakla” suçladığı 4 polis gözaltına alındı. ‘M7’ kod adı verilen gizli tanık Serdar Sertçelik’in ev hapsindeyken, yurt dışına nasıl firar ettiği sorusuna da yanıt aranıyor. Öte yandan devam eden soruşturmada bugün 3 sivil şahıs ile 1 komiser daha gözaltına alındı.
16.05.2024 Gündem
Şehit güvenlik korucusu Çetin Şeylan son yolculuğuna uğurlandı
Şehit güvenlik korucusu Çetin Şeylan son yolculuğuna uğurlandı Van’ın Çatak ilçesindeki Belbuka Üs Bölgesi yolu Hırsız Tepe güvenlik noktasına yıldırım düşmesi sonucu şehit olan güvenlik korucusu Çetin Şeylan (37), son yolculuğuna uğurlandı.
14.05.2024 Gündem
'Evde kazanç' platformlarıyla iş arayanları dolandıranlara operasyon
'Evde kazanç' platformlarıyla iş arayanları dolandıranlara operasyon Sosyal medyada oluşturdukları 'evde kazanç' platformlarıyla iş arayanları dolandıranlara yönelik 'avans' operasyonu gerçekleştirildi.
11.05.2024 Gündem
Yaşamını yitiren polis memuru son yolculuğuna uğurlandı
Yaşamını yitiren polis memuru son yolculuğuna uğurlandı Tekirdağ’ın Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Levent Kaya (41), yakalandığı kanser nedeniyle yaşamını yitirdi. Kaya’nın cenazesi toprağa verilmek üzere Artvin'e götürüldü.
7.05.2024 Gündem
Amasya’da 100 yıllık tarihi konakta yangın! 1 kişi hayatını kaybetti
Amasya’da 100 yıllık tarihi konakta yangın! 1 kişi hayatını kaybetti Amasya’da 100 yıllık 2 katlı tarihi konakta çıkan yangın, yanındaki 4 binaya daha sıçradı. Yangın, 2 saat sonucu söndürülürken, konağın sahibi Vedat Sayar’ın(65) cansız bedenine ulaşıldı.
7.05.2024 Gündem
Çeşme Yarı Maratonu'nda büyük çekişme
Çeşme Yarı Maratonu'nda büyük çekişme Çeşme Belediyesi'nin ev sahipliğinde organize edilen ve bu sene ikincisi yapılan Çeşme Yarı Maratonu, 21K ve 10K’lık parkurlarda koşuldu.
4.05.2024 Diğer
MSB'den acı haber! 1 askerimiz şehit oldu
MSB'den acı haber! 1 askerimiz şehit oldu Pençe Kilit Harekât Bölgesi'nde görevi esnasında yıldırım düşmesi sonucu Piyade Uzman Çavuş Sait Toktaş şehit oldu.
1.05.2024 Haberler
Esila Tüfekçi'den acı haber! Gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı
Esila Tüfekçi'den acı haber! Gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı Ankara'da kalp yetmezliği nedeniyle tedavi görüp, 5,5 yıl sonra kalp nakli olduktan kısa bir süre sonra hayatını kaybeden Esila Tüfekçi (16), memleketi Rize’de toprağa verildi.
30.04.2024 Gündem
Niğde'de feci kaza! Kamyon ile TIR kafa kafaya çarpıştı
Niğde'de feci kaza! Kamyon ile TIR kafa kafaya çarpıştı Niğde Ulukışla'da korkunç bir kaza meydana geldi. Kamyon ile TIR'ın kafa kafaya çarpışması sonucu sürücüler hayatını kaybetti. İşte detaylar...
29.04.2024 Gündem
Zatürreden hayatını kaybeden polis Arslan'a son görev
Zatürreden hayatını kaybeden polis Arslan'a son görev Yakalandığı hastalık nedeniyle hayatını kaybeden polis memuru İbrahim Arslan (48) son yolculuğuna uğurlandı.
29.04.2024 Gündem
Silajlık mısır tohumu dağıtıldı
Silajlık mısır tohumu dağıtıldı Samsun Büyükşehir Belediyesi finansmanı ile İl Tarım ve Orman Müdürlüğü iş birliğinde yürütülen ‘Büyükşehir Belediyemiz Her Zaman Üreticinin Yanında Projesi’ kapsamında Çarşamba ilçesinde üreticilere silajlık mısır tohumu dağıtıldı.
26.04.2024 Ekonomi
Tünelin ucu özgürlüğe çıkmadı! Kafasını çıkaranı polis yakaladı: Rezalet kaçış planı
Tünelin ucu özgürlüğe çıkmadı! Kafasını çıkaranı polis yakaladı: Rezalet kaçış planı Venezuela'da hapishanede çıkan isyanı fırsat bilip tünel kazan ve kaçmaya çalışan mahkumların görüntüsü dünyada infial yarattı.
26.04.2024 Haberler
Tünelin ucu özgürlüğe çıkmadı! Kafasını çıkaranı polis yakaladı: Rezalet kaçış planı
Tünelin ucu özgürlüğe çıkmadı! Kafasını çıkaranı polis yakaladı: Rezalet kaçış planı Venezuela'da hapishanede çıkan isyanı fırsat bilip tünel kazan ve kaçmaya çalışan mahkumların görüntüsü dünyada infial yarattı.
26.04.2024 Dünya
Fenerbahçe Divan Kurulu başkan adayı Şekip Mosturoğlu'ndan Ali Koç itirafı! 'Aziz Yıldırım'la görüştüm'
Fenerbahçe Divan Kurulu başkan adayı Şekip Mosturoğlu'ndan Ali Koç itirafı! 'Aziz Yıldırım'la görüştüm' Fenerbahçe’nin Seçimli Yüksek Divan Kurulu’nda adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım döneminin etkili isimlerinden olan Şekip Mosturoğlu, Fanatik'ten Caner Kolağasıgil'e konuştu.
26.04.2024 Fenerbahçe
Polise tabanca çekip, tehdit etmişti! Belediye müdüründen şoke eden savunma
Polise tabanca çekip, tehdit etmişti! Belediye müdüründen şoke eden savunma Adana’da uygulamadan kaçtıktan sonra yakalanınca ekiplere direnip görevli polislere belindeki tabancayı çıkararak, "Siz kimsiniz? Sizi geberteceğim" diye tehdit edip, tutuklanan Seyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Selahattin Şaş'ın (45), ifadesi ortaya çıktı.
22.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Emniyet Müdürü ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.