Erişim

Erişim

Son dakika erişim haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan erişim gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan erişim haber sayfamızda...

Erişim

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 11.774 erişim haberi bulunmuştur.
Gazze’de insani felaket: En az 34 bin 356 ölü
Gazze’de insani felaket: En az 34 bin 356 ölü İsrail’in 203 gündür bombalamayı sürdürdüğü Gazze'de hayatını kaybedenlerin sayısı en az 34 bin 356’ya, yaralıların sayısı ise 77 bin 368’e yükseldi.
26.04.2024 Dünya
Renault Duster görücüye çıktı!  Dünyada ilk kez Türkiye'de tanıtıldı
Renault Duster görücüye çıktı! Dünyada ilk kez Türkiye'de tanıtıldı Türkiye'de Renault markası altında yeni Renault Duster İstanbul'da gerçekleştirilen gecede görücüye çıktı. Bursa Oyak Renault Otomobil Fabrikaları’nda üretilecek olan yeni Renault Duster araç için Ümraniye'de tanıtım lansmanı düzenlendi. Peki aracın özellikleri neler? İşte detaylar...
26.04.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarrufla ilgili açıklama
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarrufla ilgili açıklama Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek'ten kamuda tasarrufla ilgili, "Harcama kontrolü devreye girecek." dedi.
26.04.2024 Haberler
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarrufla ilgili açıklama
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarrufla ilgili açıklama Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek'ten kamuda tasarrufla ilgili, "Harcama kontrolü devreye girecek." dedi.
26.04.2024 Ekonomi
X için bant daraltma yolda
X için bant daraltma yolda Son dönemde sosyal medya devleri Twitter ve Meta da önlem ve yaptırımlarla gündemde.
26.04.2024 Ekonomi
Yeni müfredat taslağı bugün askıya çıkıyor
Yeni müfredat taslağı bugün askıya çıkıyor Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yeni müfredat taslağının bugün öğleden sonra kamuoyuyla paylaşılmak üzere askıya çıkarılacağını bildirdi.
26.04.2024 Eğitim
Bakan Tekin'den yeni müfredat açıklaması! Yarın kamuoyuyla paylaşılacak
Bakan Tekin'den yeni müfredat açıklaması! Yarın kamuoyuyla paylaşılacak Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yeni müfredat taslağının yarın öğleden sonra kamuoyuyla paylaşılmak üzere askıya çıkarılacağını bildirdi. Tekin, "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" adını taşıyan yeni müfredatla ilgili görüş ve önerilerin "gorusoneri.meb.gov.tr" adresinden paylaşılabileceğini bildirdi.
25.04.2024 Gündem
İOKBS Bursluluk Sınavı sonuçları açıklandı mı, ne zaman, hangi ekrandan erişim sağlanacak? İşte 2024 Bursluluk sınavı sonuçları tarihi...
İOKBS Bursluluk Sınavı sonuçları açıklandı mı, ne zaman, hangi ekrandan erişim sağlanacak? İşte 2024 Bursluluk sınavı sonuçları tarihi... Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uygulanan Bursluluk sınavı (İOKBS) ardından sonuç araştırması başladı. Sınava katılım sağlayan öğrenciler, Bursluluk sınavı ne zaman açıklanacak? 2024 Bursluluk sınavı sonuçları açıklandı mı, nereden öğrenilir? sorularına cevap arıyor. İşte kılavuzda yer alan bursluluk sınavı sonuç tarihi...
25.04.2024 Bilgi Rehberi
Birbirine bağlantıda dünya lideri
Birbirine bağlantıda dünya lideri Dünyanın lider İnternet Değişim Noktası (IX) operatörü DE-CIX’in Türkiye Bölge Direktörü Bülent Şen, işletmelere yönelik birbirine bağlantı hizmetlerinin ve yakın dönemde genişletip yeniden yapılandırdığını duyurduğu İş Ortağı Programının avantajlarını anlatıyor.
25.04.2024 Advertorial
Gazze'de toplu mezar tartışması! BM'den soruşturma talebi
Gazze'de toplu mezar tartışması! BM'den soruşturma talebi Gazze’de hastane avlularındaki toplu mezarlar büyük dikkat çekerken, İsrail bunların Filistinliler tarafından gömülen kişiler olduğunu öne sürüyor. BM ise bağımsız bir soruşturma çağrısı yaptı.
25.04.2024 Dünya
Bakan Uraloğlu: Ulaştırma ve Lojistik Ana Planı’nı hazırladık
Bakan Uraloğlu: Ulaştırma ve Lojistik Ana Planı’nı hazırladık Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karayolları Genel Müdürlüğünün 85 milyon vatandaşa dokunarak, 22 yıllık eser ve hizmet siyasetinde bir lokomotif olduğunu belirterek, “Bu doğrultuda, 2053 yılına kadar öngördüğümüz Ulaştırma ve Lojistik Ana Planı’nı hazırladık. Gelecek planımızın gereği olarak 2053 yılına kadar bölünmüş yol ağını 38 bin 60 kilometreye yükseltmeyi hedefliyoruz” dedi.
24.04.2024 Ekonomi
Twitter (X) çöktü mü? Bazı kullanıcılar erişim sorunu yaşadı
Twitter (X) çöktü mü? Bazı kullanıcılar erişim sorunu yaşadı Twitter, yeni adıyla X kullanıcıları 'Twitter çöktü mü?', 'Twitter neden açılmıyor?', 'Twitter'da sorun mu var?' sorularını sıklıkla yöneltirken bazı kullanıcılar platforma giremediklerini bildirdi.
23.04.2024 Gündem
YÖK Başkanı Özvar: Yapay zekayı ülke açısından çok önemli görüyoruz
YÖK Başkanı Özvar: Yapay zekayı ülke açısından çok önemli görüyoruz Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, "Bugün, ülkemizdeki üniversitelerde 198 farklı ülkeden 350 bine yakın uluslararası öğrenci öğrenim görmektedir. Bu yönüyle ülkemiz dünyada en fazla öğrenciye sahip ilk 10 ülke arasına girmiş ve yükseköğretimde küresel bir eğitim merkezi haline gelmiştir. Hedefimiz uluslararası öğrenci sayısında, dünyada ilk 5’e girmektir" dedi.
19.04.2024 Gündem
Dünyada bir ilk: Yapay zeka güzellik yarışmasında ödül 20 bin dolar!
Dünyada bir ilk: Yapay zeka güzellik yarışmasında ödül 20 bin dolar! Dünyada ilk kez gerçekleştirilen 'yapay zeka güzellik yarışmasında' üç modele 20 bin dolarlık ödül dağıtılacak.
18.04.2024 Dünya
Kalkınma Yolu mesajı: 130 kilometre demiryolu yapacağız
Kalkınma Yolu mesajı: 130 kilometre demiryolu yapacağız Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bulgaristan ile artan demiryolu potansiyelini dikkate alarak, ikinci bir demiryolu geçiş noktası kurulması konusunda Mutabakat Zaptı İmzaladıklarını bildirerek, “Bu ikinci demiryolu hattı ile doğu-batı yönlü yük taşıma kapasitesi artacak ve Orta Koridor’un demiryolu potansiyeline önemli ölçüde katkıda bulunacaktır. Kalkınma Yolu, Orta Doğu ülkeleri ile Orta Koridor ülkeleri arasındaki karşılıklı ticaretin çeşitlendirilmesi ve yeni pazarlara erişimi destekleyici ve tamamlayıcı bir girişim olması açısından önemli bir potansiyele sahiptir" dedi.
18.04.2024 Ekonomi
Baklava satışında rekor
Baklava satışında rekor Gaziantep’te Ramazan ayı ve bayram boyunca 85 ton baklava satışı yapıldı.
16.04.2024 Ekonomi
Şifrelere dijital kasa
Şifrelere dijital kasa Dijitalleşen ticari dünyada şirketler için siber güvenlik her geçen gün önem kazanırken kimi zaman unutulma endişesiyle kolay şifrelerin belirlendiğini belirten Timus Siber Güvenlik Türkiye Ülke Müdürü Artuğ Tikiç, bu soruna, parola yöneticilerinin çözüm bulduğunu söyledi.
16.04.2024 Kobi
BM: Gazze'de sıcaklık ve kirlilik nedeniyle su yoluyla bulaşan hastalıklar yayılıyor
BM: Gazze'de sıcaklık ve kirlilik nedeniyle su yoluyla bulaşan hastalıklar yayılıyor Birleşmiş Milletler (UN) Gazze'de temiz suya erişim sıkıntısı ve artan sıcaklıklar nedeniyle su yoluyla bulaşan hastalıkların yayıldığını bildirdi.
15.04.2024 Dünya
Çılgın Sayısal Loto Çekiliş sonuçları sorgulama ekranı 2024 | Sayısal Loto'da büyük ikramiye devretti
Çılgın Sayısal Loto Çekiliş sonuçları sorgulama ekranı 2024 | Sayısal Loto'da büyük ikramiye devretti Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı. Bugünkü çekilişe katılarak şansını deneyenler, çekilişi sonuçları sorgulama ekranını öğrenmek istiyor. Çılgın Sayısal Loto çekilişinde devreden büyük ikramiye 247 Milyon 957 bin 547 TL oldu. Peki Sayısal Loto çekiliş sonuçları sorgulama ekranına nereden erişim sağlanır?
13.04.2024 Bilgi Rehberi
Bakan Uraloğlu: 10 yılda 330 bin siber saldırı engellendi
Bakan Uraloğlu: 10 yılda 330 bin siber saldırı engellendi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, siber olaylara müdahale mücadelesinde Türkiye'nin çok iyi bir konumda olduğunu belirterek, “Ulusal Siber Olaylara Müdahale Merkezi (USOM)'nin kurulduğu 2014 yılından bu yana toplamda 330 binin üzerinde Zararlı Yazılım ve Siber Saldırı bağlantısı tespit etti ve bu bağlantılara erişimi engelledi.” dedi.
13.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Erişim ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.