Eski Eşi

Eski Eşi

Son dakika eski eşi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan eski eşi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan eski eşi haber sayfamızda...

Eski Eşi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 25.563 eski eşi haberi bulunmuştur.
17 yıllık eski eşi kabusu oldu! 'Şu an ölüm tehlikem var'
17 yıllık eski eşi kabusu oldu! 'Şu an ölüm tehlikem var' Hatay'ın Antakya ilçesinde yaşayan depremzede Nimet Girişken, boşandığı eşinden ölüm tehditleri aldığını iddia ederek yardım istedi.
22.04.2024 Gündem
Hülya Avşar: Ünlü olduğumu Kaya Çilingiroğlu sayesinde anladım!
Hülya Avşar: Ünlü olduğumu Kaya Çilingiroğlu sayesinde anladım! Şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar, Youtube'da yayınlanan programında yaptığı itirafla dikkat çekti. Avşar kızı, eski eşi ve kızı Zehra'nın babası Kaya Çilingiroğlu sayesinde ünlü olduğunu anladığı anı anlattı.
21.04.2024 Cadde
Eski model yıllardır sokaklarda yaşıyor! Çöpte bulduğu kıyafetleri giydi
Eski model yıllardır sokaklarda yaşıyor! Çöpte bulduğu kıyafetleri giydi Jeremy Jackson'ın eski eşi ve bir dönemin fitness modellerinden Loni Willison, Jackson'dan şiddet görmesinin ve bu nedenle boşanmalarının ardından sokaklarda yaşamaya başlamıştı. Sokağa atılan yiyeceklerle ve bir market arabasına yüklediği eşyalarıyla yaşamına devam eden Willison, Los Angeles'ta çöpten bulduğu kıyafetleri denerken görüntülendi.
20.04.2024 Cadde
Nafaka krizi devam ediyor mu? İvana Sert'ten açıklama
Nafaka krizi devam ediyor mu? İvana Sert'ten açıklama Biten evliliklernden Kayon Ateş (17) adında bir oğulları dünyaya gelen iş insanı Yurdal Sert ile İvana Sert, bir dönem nafaka sorunu yaşadıkları haberleriyle çok konuşulmuştu. 2,5 yıldır Sezer Dermenci ile mutlu bir evliliği olan ünlü modacı, nafa konusunda eski eşiyle son durumu açıkladı.
20.04.2024 Cadde
'Hollywood'un en ünlü bebeği' artık 18 yaşında! Yıllardır görüşmediği babasıyla tüm bağları resmen koptu
'Hollywood'un en ünlü bebeği' artık 18 yaşında! Yıllardır görüşmediği babasıyla tüm bağları resmen koptu 'Görevimiz Tehlike', 'Top Gun' ve 'Jack Reacher' gibi yapımlarla tüm dünyada tanınan bir oyuncu haline gelen ABD'li Tom Cruise, 'Dawson's Creek' dizisinin yıldızı Katie Holmes'ün kızı Suri Cruise, 18'inci yaşına bastı. Yakın çevresi, 10 yıldır Tom Cruise görüşmeyen genç kızın babasıyla ilgili ilişkisi hakkında konuştu. İşte detaylar...
20.04.2024 Cadde
Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar'dan Gürcistan'a resmi ziyaret
Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar'dan Gürcistan'a resmi ziyaret TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, Gürcistan İçişleri Bakanı Gomelauri ile bir araya geldi. İşte detaylar...
16.04.2024 Gündem
Eski eşi ile kızını öldüren diş teknisyenin cezası belli oldu
Eski eşi ile kızını öldüren diş teknisyenin cezası belli oldu Konya'nın Seydişehir ilçesinde boşandığı Ayşe Gezer (35) ile kızı Gözde Nur Doğan'ı (17) av tüfeği ile vurarak öldüren diş teknisyeni Bekir Doğan (44) hakkında, ‘boşandığı eski eşi kasten öldürme’, ‘alt soydan akrabayı kasten öldürme’ suçlarından iki kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istendi.
16.04.2024 Gündem
Yer: Ankara! 9 yıl önce boşandığı kocasını vahşice öldürdü
Yer: Ankara! 9 yıl önce boşandığı kocasını vahşice öldürdü Ankara'nın Altındağ ilçesinde 9 yıl önce boşandığı eşini önce başından keserle yaralayan ve defalarca bıçaklayarak öldüren kadın polise teslim oldu.
16.04.2024 Gündem
Elif Ada Tatlıses 11 yaşında! Hülya Avşar kayıtsız kalmadı
Elif Ada Tatlıses 11 yaşında! Hülya Avşar kayıtsız kalmadı Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile eski eşi Ayşegül Yıldız'ın kızları Elif Ada, 9 Nisan'da 11 yaşına bastı. Yıldız, kameralardan uzak tutmaya özen gösterdiği Elif Ada'nın doğum gününü sürpriz parti ve duygusal bir mesajla kutladı. Yaş günü paylaşımına kayıtsız kalmayan ünlü isimlerden biri de Hülya Avşar oldu.
15.04.2024 Magazin
80 milyonluk vurgun'da 'salça' savunması: Tokat'tan getirip sattım!
80 milyonluk vurgun'da 'salça' savunması: Tokat'tan getirip sattım! Ailesinin de içerisinde bulunduğu bir şebeke kurup 80 milyon lira dolandırmakla suçlanan Bakırköy Adalet Sarayı'nda görevli zabıt katibi Süleyman D. ve 14 sanık hakkında hazırlanan iddianamede detaylar ortaya çıktı.
15.04.2024 Gündem
Elif Ada Tatlıses 11 yaşında! Hülya Avşar kayıtsız kalmadı
Elif Ada Tatlıses 11 yaşında! Hülya Avşar kayıtsız kalmadı Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile eski eşi Ayşegül Yıldız'ın kızları Elif Ada, 9 Nisan'da 11 yaşına bastı. Yıldız, kameralardan uzak tutmaya özen gösterdiği Elif Ada'nın doğum gününü sürpriz parti ve duygusal bir mesajla kutladı. Yaş günü paylaşımına kayıtsız kalmayan ünlü isimlerden biri de Hülya Avşar oldu.
16.04.2024 Cadde
Ayşegül Yıldız'dan Aydemir Akbaş'a bayram ziyareti! 'Dualarınızı eksik etmeyin'
Ayşegül Yıldız'dan Aydemir Akbaş'a bayram ziyareti! 'Dualarınızı eksik etmeyin' İbrahim Tatlıses ile 2011–2013 yılları arasında süren evliliğinden Elif Ada adında bir kızı dünyaya gelen Ayşegül Yıldız, ünlü türkücünün yakın arkadaşı olan ve "Bendeki yeri çok ayrıdır" dediği Aydemir Akbaş'a bayram sürprizi yaptı. Yıldız, kanser tedavisi gören 88 yaşındaki sanatçının sağlık durumu hakkında bilgi de verdi.
15.04.2024 Cadde
Kaan Tangöze meşhur montunu sonunda çıkardı!
Kaan Tangöze meşhur montunu sonunda çıkardı! Kaan Tangöze yedi yıldır her kış sezonunda severek giydiği, eski eşi Seçkin Piriler'in kendisi olduğu ortaya çıkan kahverengi montunu havaların ısınmasıyla üstünden çıkardı. Önceki gün Bebek'te görüntülenen ünlü ismin, bu sefer deri mont giydiği görüldü.
15.04.2024 Cadde
Sancaktepe'de eski koca dehşeti: Düğünde ateş etti
Sancaktepe'de eski koca dehşeti: Düğünde ateş etti Sancaktepe'de, eski karısını tabancayla başından vurarak ağır yaralayan şahıs, ardından aynı silahla intihar etti.
15.04.2024 Gündem
Dehşet olay! Boşandığı eşini vurup intihar etti
Dehşet olay! Boşandığı eşini vurup intihar etti Sancaktepe'de boşandığı eşi ile düğünde karşılaşan Mehmet Bahşi, eski eşi Çiğdem A.'ya silahla ateş ettikten sonra intihar etti.
14.04.2024 Gündem
Babasını kaybeden Damla Ersubaşı, eski eşi ve kardeşine ateş püskürdü!
Babasını kaybeden Damla Ersubaşı, eski eşi ve kardeşine ateş püskürdü! 'Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı'nın babası, hayatını kaybetti. Acı haberi sosyal medya hesabından duyuran ünlü isim, sinir krizi geçirerek eski eşi Mustafa Can Keser ve kardeşi Serkan Keser'e ateş püskürdü. Ersubaşı'nın hakaretlerinin ardından, Serkan Keser'den cevap gecikmedi.
13.04.2024 Cadde
O.J. Simpson hayatını kaybetti
O.J. Simpson hayatını kaybetti Eski Amerikan futbolcusu ve oyuncu O.J. Simpson, kanserle savaşını kaybetti. Ailesi, 76 yaşındaki Simpson'ın ölümünü sosyal medyadan yaptıkları bir paylaşımla duyurdu.
12.04.2024 Cadde
Dilber'den muhteşem geri dönüş! Dansıyla yine sosyal medyayı salladı
Dilber'den muhteşem geri dönüş! Dansıyla yine sosyal medyayı salladı Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi 'İnci Taneleri' 2 haftalık aranın ardından ekrana hızlı bir dönüş yapıyor. 18 Nisan’da yayınlanacak yeni bölümde Dilber, pavyonun açılışını yeni bir şarkı ve yeni dansıyla yapacak.
11.04.2024 Cadde
Paylaşımı endişelere sebep olmuştu... Emre Aşık’ın eski eşi Yağmur Sarnıç intihar girişiminde bulundu
Paylaşımı endişelere sebep olmuştu... Emre Aşık’ın eski eşi Yağmur Sarnıç intihar girişiminde bulundu Ünlü futbolcu Emre Aşık’ın eski eşi Yağmur Sarnıç, intihara kalkıştı. Sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile intihar edeceğini söyleyen Yağmur Sarnıç’ın tedbir amacıyla hastaneye kaldırıldığı ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
11.04.2024 Cadde
Bir kardeş üvey anne ve babasını, diğer kardeş ise ağabeyini öldürdü!
Bir kardeş üvey anne ve babasını, diğer kardeş ise ağabeyini öldürdü! Sakarya’nın Hendek ilçesinde 3 kişinin hayatını kaybettiği bir kişinin de yaralandığı aile katliamına ilişkin yeni detaylar ve görüntüler ortaya çıktı. Öte yandan aynı ailenin kızlarının da 12 sene önce hamileyken eski eşi tarafından silahla öldürüldüğü belirtildi.
10.04.2024 Haberler
Bir kardeş üvey anne ve babasını, diğer kardeş ise ağabeyini öldürdü! İşte katliamın nedeni
Bir kardeş üvey anne ve babasını, diğer kardeş ise ağabeyini öldürdü! İşte katliamın nedeni Sakarya’nın Hendek ilçesinde 3 kişinin hayatını kaybettiği bir kişinin de yaralandığı aile katliamına ilişkin yeni detaylar ve görüntüler ortaya çıktı. Öte yandan aynı ailenin kızlarının da 12 sene önce hamileyken eski eşi tarafından silahla öldürüldüğü belirtildi.
10.04.2024 Gündem
Burak Sergen'den üç ay önce boşanmıştı! Nihan Ünsal nişanlandı
Burak Sergen'den üç ay önce boşanmıştı! Nihan Ünsal nişanlandı Oyuncu Burak Sergen ile olaylı boşanma davası geçtiğimiz ocak ayında sonuçlanan Nihan Ünsal, yapımcı Ali Balkan Avcı ile evlilik yolunda ilk adımı attı. Nihan Ünsal, nişanlısı ile çekilen pozunu sosyal medyada paylaşmayı ihmal etmedi.
9.04.2024 Cadde
3 yıl dedektif gibi iz sürdü! Alman annenin acısı Antalya'da son buldu
3 yıl dedektif gibi iz sürdü! Alman annenin acısı Antalya'da son buldu Almanya'da 3 yıl önce boşandığı İngiliz eşi Dale S. tarafından kaçırılan Logan'ı ülke ülke arayan Anika Ball'ın imdadına Antalya'da Türk polisi yetişti. Hakkında tutuklama kararı bulunan İngiliz vatandaşı Dale S., oğluyla birlikte tatil için geldiği Antalya'da havalimanı polisi tarafından uçağa binmeden yakalandı ve Logan annesine teslim edildi.
8.04.2024 Gündem
Hamdi Alkan'dan Zeynep Alkan açıklaması!
Hamdi Alkan'dan Zeynep Alkan açıklaması! Yönetmen Hamdi Alkan, önceki gün İstinyePark AVM'de görüntülendi. Yaz aylarında bir sinema filmi çekeceğini, şu sıralar filmin toplantılarıyla yoğun olduğunu söyleyen Alkan, kızı Zeynep Alkan'ın sağlık durumu hakkında konuştu.
6.04.2024 Cadde
'Mucize kadın' yaşadığı dehşeti anlattı
'Mucize kadın' yaşadığı dehşeti anlattı Başakşehir'de, boşanmak istediği eşi Ferhat Karlı tarafından vücudunun 22 yerinden bıçaklanan ve bir hafta yoğun bakımda kalan Dilem Gül Karlı, hayati tehlikeyi atlattı. Boğazından ve vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı bıçak darbelerine rağmen hayata yeniden tutunan Karlı'ya doktorlar "Mucize kadın" ismini verdi. O gün yaşadıklarını anlatan Karlı, "Ölmek istemiyordum. Çünkü ben iki çocuk annesiyim ve ayakta durmak zorundayım, güçlü olmak zorundayım" dedi.
5.04.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Eski Eşi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.