Cadde Babasını kaybeden Damla Ersubaşı, eski eşi ve kardeşine ateş püskürdü!

Babasını kaybeden Damla Ersubaşı, eski eşi ve kardeşine ateş püskürdü!

12.04.2024 - 12:19 | Son Güncellenme:

'Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı'nın babası, hayatını kaybetti. Acı haberi sosyal medya hesabından duyuran ünlü isim, sinir krizi geçirerek eski eşi Mustafa Can Keser ve kardeşi Serkan Keser'e ateş püskürdü. Ersubaşı'nın hakaretlerinin ardından, Serkan Keser'den cevap gecikmedi.

Babasını kaybeden Damla Ersubaşı, eski eşi ve kardeşine ateş püskürdü

Damla Ersubaşı, 2003-2012 yılları arasında ekranlarda izleyici karşısına çıkan ve kadrosunda İnci Türkay, Nevra Serezli, Metin Serezli, Gizem Güven, Zeynep Özkaya gibi isimlerin olduğu 'Sihirli Annem' dizisinde 'Tuğçe' karakterini canlandırıyordu.

Haberin Devamı

Damla Ersubaşı, 2016 yılında işletmeci Mustafa Can Keser ile nikah masasına oturmuştu. Zehra ve Zeynep adında iki kızları olan çift, 2020'de olaylı bir şekilde boşanmıştı.

Babasını kaybeden Damla Ersubaşı, eski eşi ve kardeşine ateş püskürdü

"ARTIK RAHAT UYU"

30 yaşındaki oyuncu, son dönemde tüm vücudunu enfeksiyon sardığını açıkladığı babası için iyi dualar beklediğini duyurmuştu. Damla Ersubaşı, acı haberi ise bugün duyurdu. Ünlü ismin babası vefat etti. Ersubaşı, babasının ölüm haberini şu sözlerle açıkladı:

Gitti pamuğum, bitti her şeyim. Sen benim kalbimsin babam. Seni o kadar çok özleyeceğim ki... Kokun burnumda, aşkın hep benimle. Canım aşkım yakışıklım. Artık rahat uyu.

Babasını kaybeden Damla Ersubaşı, eski eşi ve kardeşine ateş püskürdü

ESKİ EŞİ VE KAYINBİRADERİNE ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Damla Ersubaşı, babasının vefat haberini verdikten sonra eski eşi Mustafa Can Keser ve kardeşi Serkan Keser'e ateş püskürdü. Eski kayınbiraderine 'torbacı' diyen ve eski eşine küfür ederek hakaretler savuran ünlü isim, "Serkan Keser ne oldu, canım kızlarım derken iyiydi! Benim babamın kalbi dururken şimdi ne oldu? Kardeşin beni arayıp 'iyi ki öldü derken' iyiydi değil mi?" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Babasını kaybeden Damla Ersubaşı, eski eşi ve kardeşine ateş püskürdü

"KIZLARIMIZIN ANNESİ OLMA ŞANSINI ÇOK GÜZEL KULLANIYORSUN"

Paylaşımlarda adı geçen Serkan Keser, Damla Ersubaşı'nın sözlerine karşılık olarak "İspat edemediğin her şeyin hesabını mahkemede vereceksin. Daha bugün beni arayıp 'abim, babamızsın, yardım et' dedin değil mi? Ben de 'hçbir zaman karışmadım, bugün de karışmayacağım" dedim sana" ifadelerini kullandı ve ekledi:

Sen bizim kızlarımızın annesi olma şansını çok güzel kullanıyorsun, yoksa sana söyleyecek ve sana yakıştırılacak o kadar çok unvan varken kızlarımıza karşı olan saygımızdan ve bağlılığımızdan sana bu platformda bundan sonra hiçbir cevap vermeyeceğim. Yüce Türk adaletine hesap vereceksin...