Esra Balamir

Esra Balamir

Son dakika esra balamir haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan esra balamir gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan esra balamir haber sayfamızda...

Esra Balamir

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 243 esra balamir haberi bulunmuştur.
Esra Balamir: Demet benim bacım!
Esra Balamir: Demet benim bacım! Esra Balamir, önceki gün İstinyePark'ta objektiflere yansıdı. Ünlü şarkıcı, Etiler'de 52'inci doğum gününü kutlayan yakın arkadaşı Demet Akalın hakkında konuştu.
26.04.2024 Cadde
Hande Erçel ile Hakan Sabancı evlilik yolunda mı? 'Her erkeğe diz çöktüren bir kadın var'
Hande Erçel ile Hakan Sabancı evlilik yolunda mı? 'Her erkeğe diz çöktüren bir kadın var' Oyuncu Hande Erçel ile Ömer Sabancı ve Arzu Sabancı'nın oğulları Hakan Sabancı'nın bir yıldan uzun süredir devam eden ilişkisi, 'Aramızda Kalmasın' programına konu oldu. Sunucular Müge Dağıstanlı Erdoğan ile Ali Eyüboğlu ve programın konuğu Esra Balamir, ikilinin gündemden düşmeyen aşkıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
4.01.2024 Cadde
'Dilan Polat beni oğlunun sünnet düğününe çıkarmak istedi!'
'Dilan Polat beni oğlunun sünnet düğününe çıkarmak istedi!' Hakkında vergi kaçırma iddiasına ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan Dilan Polat, haftalardır gündemden düşmüyor. Şarkıcı Yaşar İpek, katıldığı programda, şu an cezaevinde olan sosyal medya fenomeni hakkında dikkat çeken bir itirafta bulundu.
5.12.2023 Cadde
Son dakika... Dilan Polat bu kareyle paylaşmıştı! Hepsine yurt dışı yasağı uygulandı
Son dakika... Dilan Polat bu kareyle paylaşmıştı! Hepsine yurt dışı yasağı uygulandı Dilan Polat'ın 2019 yılında 'şampiyonlar ligi' olarak fotoğrafta bulunanlar hakkında yurt dışı yasağı uygulandı.Dün haklarında soruşturma başlatılan Özlem Altınok Öz ve Tayyar Taylan Öz çiftine de kendi soruşturmalarından yurt dışı çıkış yasağı uygulandı. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...
29.11.2023 Gündem
‘Şampiyonlar Ligi’ için çıkış yasağı!
‘Şampiyonlar Ligi’ için çıkış yasağı! Dilan Polat’ın ‘Şampiyonlar Ligi’ adıyla paylaştığı fotoğraftaki fenomenler de soruşturmaya dahil edildi ve haklarında yurt dışı yasağı istendi.
29.11.2023 Gündem
Esra Balamir, Dilan Polat'la arasının bozulma nedenini anlattı!
Esra Balamir, Dilan Polat'la arasının bozulma nedenini anlattı! "Dilan Polat'ı fotoğrafçılık yaptığı günlerde otobüs durağından alıyordum" açıklamasıyla gündem olan Esra Balamir, şu an cezaevinde olan sosyal medya fenomeni ile ilgili çarpıcı sözlerine devam ediyor. Balamir'in, yıllar önce Demet Akalın gibi ünlü isimlerle tanıştırdığını iddia ettiği Polat'la küslüğünün nedeni ortaya çıktı.
28.11.2023 Cadde
İlginç yorumlar
İlginç yorumlar DreamTürk TV’de ekrana gelen, sunuculuğunu Emel Yalçın’ın, genel koordinatörlüğünü Suat Yanç’ın, yapımcılığını Noah Entertainment’ın üstlendiği ‘50 Fifty’, müzik dünyasının nabzını tutacak.
16.11.2023 Cadde
Nagihan Karadere'nin Dilan Polat isyanı! 'Beter olsun dolandırıcılar'
Nagihan Karadere'nin Dilan Polat isyanı! 'Beter olsun dolandırıcılar' 'Survivor' yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran eski milli atlet Nagihan Karadere, günlerdir Tüm Türkiye'nin konuştuğu Dilan Polat'ı hedef aldı. Sosyal medyada "Dilan Polat'ın cezaevinde bağışıklık sisteminin çöktüğü" paylaşımına kayıtsız kalamayan Karadere, tepkisini çok sert bir mesajla dile getirdi.
11.11.2023 Cadde
BİYOGRAFİ📌 Esra Balamir kimdir, kaç yaşında? Esra Balamir nereli, ne iş yapıyor?
BİYOGRAFİ📌 Esra Balamir kimdir, kaç yaşında? Esra Balamir nereli, ne iş yapıyor? Esra Balamir, günlerdir gündemden düşmeyen Polat'ın geçmişte iş bulmak için kendisinden yardım istediğini söylemişti. Gündeme ise Esra Balamir kimdir, kaç yaşında? Esra Balamir nereli, ne iş yapıyor? soruları geldi. İşte Esra Balamir hakkında merak edilenler...
8.11.2023 Bilgi Rehberi
Esra Balamir: Dilan Polat geçmişte iş kurmak için benden yardım istemişti!
Esra Balamir: Dilan Polat geçmişte iş kurmak için benden yardım istemişti! Sunucu ve oyuncu Esra Balamir, Nişantaşı Citys'te görüntülendi. Cezaevinde olan fenomen Dilan Polat hakkında "Lüks içindeki hayatını görünce sosyal medya kurgusu sandım. Şöhret zehirli bir şey" dedi. Balamir, günlerdir gündemden düşmeyen Polat'ın geçmişte iş bulmak için kendisinden yardım istediğini söylemişti.
8.11.2023 Cadde
Türkiye bu olayı konuşuyor! Dilan Polat skandalı büyüyor
Türkiye bu olayı konuşuyor! Dilan Polat skandalı büyüyor Dilan Polat davasını ilk günden beri takip eden Avukat Feyza Altun, Kanal D’nin hafta içi her gün canlı yayınlanan, sunuculuğunu Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın yaptığı 'Neler Oluyor Hayatta' programına konuk oldu. Avukat Feyza Altun, gündeme bomba gibi düşecek birbirinden önemli açıklamalarda bulundu.
3.11.2023 Cadde
Demet Akalın'dan eski fotoğrafçısı Dilan Polat hakkında yorum: Birtakım şeyler hissedince uzaklaştım!
Demet Akalın'dan eski fotoğrafçısı Dilan Polat hakkında yorum: Birtakım şeyler hissedince uzaklaştım! Haklarında 'kara para aklama' iddiasıyla soruşturma başlatılan Dilan Polat ve Engin Polat, son olarak gözaltına alınmıştı. Türkiye'nin günlerdir konuştuğu çift hakkında bir açıklama da daha önce Dilan Polat'la çalışan şarkıcı Demet Akalın'dan geldi.
3.11.2023 Cadde
Dilan Polat'ın şirketlerine ait 22 milyon lirayı aşan paraya el konuldu
Dilan Polat'ın şirketlerine ait 22 milyon lirayı aşan paraya el konuldu Dilan Polat ve Engin Polat'ın şirketlerinde yapılan aramaların ardından Anadolu Adliyesi 8. Sulh Ceza Hakimliği kararıyla şirketlere ait 22 Milyon 372 Bin liraya el konuldu.
27.10.2023 Gündem
Dilan Polat'ın altı yıl önceki günlük kazancı ortaya çıktı!
Dilan Polat'ın altı yıl önceki günlük kazancı ortaya çıktı! Eşi Engin Polat'ın kendisine aldığı lüks hediyelerle adından söz ettiren, şimdilerde hakkında 'vergi kaçırma' iddiası bulunan Dilan Polat'ın dudak uçuklatan servetini nasıl edindiği tartışılıyor. Fotoğrafçılığı bırakıp güzellik merkezleri açan Dilan Polat'ın altı yıl önceki kendisinin açıkladığı günlük kazancı gündem oldu.
21.10.2023 Cadde
Esra Balamir'den Dilan Polat açıklaması! 'Otobüs durağından alıyordum'
Esra Balamir'den Dilan Polat açıklaması! 'Otobüs durağından alıyordum' Şarkıcı Esra Balamir, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken, son dönemde 'vergi kaçırma' iddialarıyla gündemde olan Dilan Polat hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Eşi Engin Polat'la birlikte hakkında dört ayrı suçtan soruşturma yürütülen Dilan Polat ile beş yıl önce tanıştığını belirten Balamir, "Ekonomik gücü olan bir insan değildi" dedi.
20.10.2023 Cadde
Demet Akalın kutlama yemeğine çıktı
Demet Akalın kutlama yemeğine çıktı Sunucu Jess Molho ile yeni bir gündüz kuşağı programına başlayacak olan şarkıcı Demet Akalın, hem meslektaşı hem de yakın arkadaşı Esra Balamir'la birlikte İstinye Park'ta görüntülendi.
6.10.2023 Cadde
Demet Akalın, yaptırdığı estetiklerle konuşulan Ceylan'ın imdadına yetişti!
Demet Akalın, yaptırdığı estetiklerle konuşulan Ceylan'ın imdadına yetişti! Şarkıcı Demet Akalın, son dönemde yaptırdığı estetik işlemlerle gündeme gelen meslektaşı Ceylan ve arkadaşı Esra Balamir ile birlikte bir AVM'de görüntülendi. Gazetecileri görünce şaşlık yaşayan ünlü isimlerden Ceylan, yüzünün görünmemesi için uğraştı. Akalın, o anlarda arkadaşının imdadına yetişti.
17.05.2023 Cadde
Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül 'ihanet' iddiaları sonrası el ele görüntülendi!
Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül 'ihanet' iddiaları sonrası el ele görüntülendi! Oyuncu Kadir Doğulu'nun, geçtiğimiz günlerde İzmir Çeşme'de bir kadınla sarmaş dolaş görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Doğulu, 'ihanet' ve 'imam nikahı' iddialarını kesin bir dille yalanlamış, ''O gün o kadıncağız dışında 80 kişiyle konuştum'' açıklamasını yapmıştı. Çift, tüm yaşananların ardından Kadıköy'de el ele ortaya çıktı.
29.04.2023 Cadde
Kadir Doğulu ile Sezer Çakır sevgili mi? Açıklamalar peş peşe geldi
Kadir Doğulu ile Sezer Çakır sevgili mi? Açıklamalar peş peşe geldi 2016 yılında Neslihan Atagül ile dünya evine giren Kadir Doğulu'nun bir kadınla sarmaş dolaş görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düştü. Kadir Doğulu’nun dans görüntülerinin yankıları devam ederken, sevgilisi olduğu iddia edilen Sezer Çakır sessizliğini bozdu. 2. Sayfa programına konuk olan Esra Balamir de yakın arkadaşı Sezer Çakır hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
28.04.2023 Cadde
Özge Özprinçci'nin 37'nci yaşına ünlü isimler akın etti! Tarzı dikkat çekti
Özge Özprinçci'nin 37'nci yaşına ünlü isimler akın etti! Tarzı dikkat çekti Ünlü oyuncu Özge Özprinçci 37'nci yaşını eşi Burak Yamantürk ve dostlarıyla kutladı. Partiye Kıvanç Tatlıtuğ, Çağla Şıkel ve Birkan Sokullu gibi ünlü isimler katıldı. Arkadaşları ve eşiyle unutulmaz bir gece yaşayan ünlü oyuncu, geceye özel bir kombin yaptı.
3.04.2023 Cadde
Esra Balamir: Özge Özpirinçci artık doğallıktan çıktı
Esra Balamir: Özge Özpirinçci artık doğallıktan çıktı 2. Sayfa programına konuk olan Esra Balamir, her zaman doğallıktan yana olan Özge Özpirinçci'yi kızdıracak açıklamalarda bulundu. Balamir, Özpirinçci için "Artık doğallıktan çıktı, paçozluğa doğru gitmeye başladı" diyerek tartışmanın fitilini ateşledi.
28.03.2023 Cadde
Uraz Kaygılaroğlu siyah ojeleriyle gündeme geldi
Uraz Kaygılaroğlu siyah ojeleriyle gündeme geldi Kendine has tarzı ve sosyal medya paylaşımları her daim gündemde olan Uraz Kaygılaroğlu, bu sefer de ojeli elleriyle çektiği fotoğrafını yayınladı. Kaygılaroğlu, daha önce Cem Yılmaz ve Kaan Yıldırım ile çıktığı Bodrum tatilinde slip mayosuyla görüntülenmiş ve İskoç erkeklerinin giydiği etekle poz vererek çok konuşulmuştu.
13.10.2022 Cadde
Uraz Kaygılaroğlu slip mayodan sonra İskoç eteği giydi!
Uraz Kaygılaroğlu slip mayodan sonra İskoç eteği giydi! Cem Yılmaz ve Kaan Yıldırım ile çıktığı Bodrum tatilinde slip mayosuyla görüntülendikten sonra sosyal medyada çok konuşulan Uraz Kaygılaroğlu, yeni paylaşımıyla dikkat çekti. Ünlü oyuncu, bu kez İskoç erkeklerinin giydiği etekle poz verdi. Kaygılaroğlu'nun "Kayseri'ye geldik, bir mantı yemeyeceğiz mi?" notuyla paylaştığı pozu gündem oldu.
30.08.2022 Cadde
Cem Yılmaz, Uraz Kaygılaroğlu ve Kaan Yıldırım'ın tekne keyfi
Cem Yılmaz, Uraz Kaygılaroğlu ve Kaan Yıldırım'ın tekne keyfi Son olarak dijital bir platformda yayınlanan 'Erşan Kuneri' adlı dizide birlikte rol alan Cem Yılmaz ve Uraz Kaygılaroğlu tatilde de bir araya geldi. Bodrum'da deniz ve güneşin tadını çıkaran Kaygılaroğlu ve yakın arkadaşı Kaan Yıldırım, Yılmaz'ın teknesinde objektiflere yansıdı. Denize girip bol bol sohbet eden üçlüden Uraz Kaygılaroğlu'nun slip mayo tercih etmesi dikkatlerden kaçmadı.
14.06.2022 Cadde
Esra Balamir'den 'oje' tepkisi: Uraz'a ne oluyor?
Esra Balamir'den 'oje' tepkisi: Uraz'a ne oluyor? 'Üç Kuruş' dizisinde başrolde yer alan, son günlerde usta komedyen Cem Yılmaz'ın yeni projesiyle gündemde olan Uraz Kaygılaroğlu'nun, tırnaklarına sürdüğü siyah oje tartışma konusu olmuştu. Etiler'de görüntülenen şarkıcı Esra Balamir, ünlü oyuncunun çok konuşulan görüntüsüyle ilgili yöneltilen soruya bakın ne cevap verdi...
21.05.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Esra Balamir ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.