Et Ve Süt Kurumu

Et Ve Süt Kurumu

Son dakika et ve süt kurumu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan et ve süt kurumu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan et ve süt kurumu haber sayfamızda...

Et Ve Süt Kurumu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 660 et ve süt kurumu haberi bulunmuştur.
İstanbul ve Ankara’da zincir marketlerden kırmızı et fiyatıyla ilgili karar!
İstanbul ve Ankara’da zincir marketlerden kırmızı et fiyatıyla ilgili karar! Ramazan öncesi et fiyatlarına yapılan zam kamuoyunda konuşuluyordu. İstanbul’daki ve Ankara’daki zincir marketler Ramazan süresince et fiyatlarını sabitleme kararı aldı. İşte detaylar...
5.03.2024 Haberler
İstanbul ve Ankara’da zincir marketlerden kırmızı et fiyatıyla ilgili karar!
İstanbul ve Ankara’da zincir marketlerden kırmızı et fiyatıyla ilgili karar! Ramazan öncesi et fiyatlarına yapılan zam kamuoyunda konuşuluyordu. İstanbul’daki ve Ankara’daki zincir marketler Ramazan süresince et fiyatlarını sabitleme kararı aldı. İşte detaylar...
5.03.2024 Ekonomi
Kırmızı ette üç farklı tarife! Fiyatlar semtten semte değişiyor
Kırmızı ette üç farklı tarife! Fiyatlar semtten semte değişiyor İstanbul'da et fiyatlarına gelen son zamlardan sonra market ve kasaplardaki fiyatlar da değişti. Et ve Süt Kurumu'nun da fiyatları göz önüne alındığında kentte kırmızı etin 3 farklı tarife üzerinden fiyatlandırıldığı görüldü. Semtten semte de değişkenlik gösteren et fiyatlarıyla ilgili konuşan Türkiye Kasaplar, Besiciler Et ve Et Ürünleri Esnaf ve Sanatkârları Federasyonu Bölge Başkanvekili Veysel Günal, "Bazı besicilerin yaptığı spekülasyonlar yüzünden fiyatlar bu kadar artıyor. En çok zamlanan et çeşidi kuzu oldu" dedi.
3.03.2024 Haberler
Kırmızı ette üç farklı tarife! Fiyatlar semtten semte değişiyor
Kırmızı ette üç farklı tarife! Fiyatlar semtten semte değişiyor İstanbul'da et fiyatlarına gelen son zamlardan sonra market ve kasaplardaki fiyatlar da değişti. Et ve Süt Kurumu'nun da fiyatları göz önüne alındığında kentte kırmızı etin 3 farklı tarife üzerinden fiyatlandırıldığı görüldü.
3.03.2024 Ekonomi
CHP Lideri Özel: Kimse bize milliyetçilik dersi vermeye kalkmasın
CHP Lideri Özel: Kimse bize milliyetçilik dersi vermeye kalkmasın CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Kimse Cumhuriyet Halk Partililere, Türkiye ittifakının bileşenlerine milliyetçilik dersi vermeye kalkmasın. Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye'dir, Türkiye sevdalılarının ay yıldızlı al bayrağı kendine bayrak bilenlerin, onun uğrunda ölenlerin partisidir" dedi.
25.02.2024 Gündem
Bakan Yumaklı açıkladı: 14 milyar lira tarımsal destekleme ödemesi yapıldı
Bakan Yumaklı açıkladı: 14 milyar lira tarımsal destekleme ödemesi yapıldı Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinden etkilenen illerde çalışmalarının felaketin ilk anından itibaren aralıksız sürdüğünü belirterek, tarımsal üretimde ülkenin can damarı olan bölgede, üretimin aksamadan devam etmesi için üreticilere 2023 yılında toplam 14 milyar 150 milyon lira tarımsal destekleme ödemesi yapıldığını bildirdi.
5.02.2024 Ekonomi
'Depremzedelere 14 milyar TL tarımsal destek ödemesi yapıldı'
'Depremzedelere 14 milyar TL tarımsal destek ödemesi yapıldı' Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinden etkilenen illerde felaketin ilk anından itibaren çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirterek, üreticilere 2023 yılında toplam 14 milyar 150 milyon TL tarımsal destekleme ödemesi yapıldığını bildirdi.
4.02.2024 Ekonomi
600 bin baş besi hayvanı ithalatı
600 bin baş besi hayvanı ithalatı Son dönemde artan et fiyatlarına yönelik Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan hamle geldi. Bu yönde 2024 yılında 600 bin baş besilik sığır ithalatı gerçekleştirilecek. Üreticiler, söz konusu ithalatın planlı bir şekilde yürütüldükten sonra birkaç yıl içerisinde ithalatın bırakılıp yerli üretimin artacağı görüşünde.
16.01.2024 Ekonomi
Sakatat fiyatları eti solladı
Sakatat fiyatları eti solladı Türkiye Kasaplar Federasyonu Genel Başkanı Osman Yardımcı, sakatatın kilo fiyatının, etin kilo fiyatını geçtiğini belirterek, “1 kilo kuzu ciğer, 1 kilo kuzu etin fiyatını geçti. Eskiden yüzüne bakılmazdı sakatatın, şimdilerde etten pahalı" dedi.
6.01.2024 Ekonomi
Bakan Yumaklı: 1 milyon 215 bin gıda denetimi gerçekleştirdik
Bakan Yumaklı: 1 milyon 215 bin gıda denetimi gerçekleştirdik Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 2023 yılında 1 milyon 215 bin gıda denetimi gerçekleştirdiklerini söyledi.
18.12.2023 Gündem
Bakanlık harekete geçti! 3 hafta boyunca 81 ilde eş zamanlı kasap ve market denetimi
Bakanlık harekete geçti! 3 hafta boyunca 81 ilde eş zamanlı kasap ve market denetimi Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, kasap ve şarküteriler ile bakkal, market ve büfe gibi gıda satışı yapılan iş yerlerine yönelik Türkiye genelinde üç hafta sürecek eş zamanlı denetimlerin başladığını duyurdu.
12.09.2023 Ekonomi
Depremin yaraları sarılmaya devam ediyor! Bakanlık çiftçilere yapılan destek miktarını açıkadı
Depremin yaraları sarılmaya devam ediyor! Bakanlık çiftçilere yapılan destek miktarını açıkadı Tarım ve Orman Bakanlığı, afet bölgesindeki çiftçilere depremin yaşandığı günden itibaren yapılan destek miktarını açıkladı.
5.08.2023 Gündem
Kızılay: Afet bölgesindeki konteynerlere 50 bin kilogram kurban payı dağıtıldı
Kızılay: Afet bölgesindeki konteynerlere 50 bin kilogram kurban payı dağıtıldı Türk Kızılay'ın vekaletle kurban kesim kampanyasıyla hazırlanan kurban payları, Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen ailelere dağıtıldı.
13.07.2023 Gündem
Tarımsal üretimde beş alana öncelik
Tarımsal üretimde beş alana öncelik Bitkisel, hayvansal ve su ürünleri üretiminde verimliliği artırmak üzere tarım havzası ve işletme bazında üretim planlamaları yapılacak. Sözleşmeli üretim, organik, iyi tarım uygulamaları yapılan, modern sulama sistemleri kullanılan ve çiftçi örgütleri tarafından ortak üretim yapılan alanlara üretim izninde öncelik verilecek.
6.07.2023 Gündem
Bakan Yumaklı: 143 bin köy evinin yapımına başlandı
Bakan Yumaklı: 143 bin köy evinin yapımına başlandı Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, “Kırsalda evleri yıkılan vatandaşlarımız için malum şu anda 143 bin 261, Kahramanmaraş’ta da 30 bin 310 köy evinin yapımına başlandı” dedi.
30.06.2023 Gündem
Satılmayan kurbanlığı ESK satın alacak! Başvuru şartı belli oldu
Satılmayan kurbanlığı ESK satın alacak! Başvuru şartı belli oldu Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kurban Bayramı için yetiştirilen ve satılamayan kurbanlıkların, Et ve Süt Kurumu (ESK) tarafından satın alınacağını açıkladı.
30.06.2023 Ekonomi
Bakan Yumaklı duyurdu! Satılamayan kurbanlıklar ESK tarafından alınacak
Bakan Yumaklı duyurdu! Satılamayan kurbanlıklar ESK tarafından alınacak Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kurban Bayramı süresince satılamayan kurbanlıklara ilişkin önemli bir açıklamada bulundu.
29.06.2023 Ekonomi
Türk-İş: 4 kişilik ailenin açlık sınırı 10 bin 373 TL oldu
Türk-İş: 4 kişilik ailenin açlık sınırı 10 bin 373 TL oldu Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş), 4 kişilik ailenin haziran ayında gıda harcaması tutarının (açlık sınırı), 10 bin 373 TL olarak hesaplandığını açıkladı.
27.06.2023 Ekonomi
Hayvana eziyet eden 2 personelden şoke eden savunma! 'Sakinleştirmek için vurduk'
Hayvana eziyet eden 2 personelden şoke eden savunma! 'Sakinleştirmek için vurduk' Adana’da Et ve Süt Kurumu’na bağlı kombinada kesim öncesi büyükbaş hayvanın başına defalarca sopayla vuran kurum personeli M.A.T. ve İ.G., adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin, ifadelerinde, hayvanı sakinleştirmek için önce su sıktıklarını, ardından da başına vurduklarını söyledikleri belirtildi.
13.06.2023 Gündem
Kızılay kurban vekâleti bedellerini açıkladı
Kızılay kurban vekâleti bedellerini açıkladı Kızılay, Kurban Bayramı için hazırlıklarını tamamladığını duyurdu.  Bu yıl da ‘Kurban Bereketini Yıl Boyu Yaşatıyorsan Hilal Olsun Türkiye’ sloganıyla hayırseverlere seslenen Kızılay, vekâlet bedellerini de açıkladı.
2.06.2023 Ekonomi
Özel sektöre kesimlik hayvan ithalatı izni verileceği iddialarına yalanlama
Özel sektöre kesimlik hayvan ithalatı izni verileceği iddialarına yalanlama Tarım ve Orman Bakanlığı, özel sektöre kesimlik hayvan ve karkas et ithalatı izni verileceğine dair çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını duyurdu.
27.05.2023 Gündem
Devlet koruması altında yetişen 732 genç kamuya atandı
Devlet koruması altında yetişen 732 genç kamuya atandı Aileve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'ın katıldığı törenle, devletin koruması altında yetişen 732 gencin, kamu kurum ve kuruluşlarına ataması yapıldı.
3.05.2023 Gündem
Et ve Süt Kurumu'ndan 'kırmızı et' adımı!
Et ve Süt Kurumu'ndan 'kırmızı et' adımı! Et ve Süt Kurumu (ESK) kırmızı et endüstrisi alanında (şarküteri üretimi yapan) faaliyet gösteren firmalara, mayıs sonuna kadar 16 bin baş canlı kesimlik büyükbaş hayvanlardan elde edilecek karkas (sakatat, deri ve yan ürünler dahil) satışı yapacağını duyurdu.
3.05.2023 Ekonomi
Bakan Kirişci'den soğan ve kırmızı et fiyatıyla ilgili açıklama
Bakan Kirişci'den soğan ve kırmızı et fiyatıyla ilgili açıklama Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci canlı yayında soğan ve kırmızı et fiyatıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
2.05.2023 Ekonomi
Bakanlar Karaismailoğlu ve Kirişci, Et ve Süt Kurumu Trabzon Et Kombinası'nın açılışını yaptı
Bakanlar Karaismailoğlu ve Kirişci, Et ve Süt Kurumu Trabzon Et Kombinası'nın açılışını yaptı Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Et ve Süt Kurumu Trabzon Et Kombinası’nın açılışı gerçekleştirdi.
25.04.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Et Ve Süt Kurumu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.