Ergin Ataman: "Euroleague tarihinde kırılmadık rekor bırakmadık"
Ergin Ataman: "Euroleague tarihinde kırılmadık rekor bırakmadık" THY EuroLeague'de sezonun iptal edilmesinin ardından lider durumda bulunan Anadolu Efes'in başantrenörü Ergin Ataman açıklamalarda bulundu.
Obradovic: "Başka sebepler var diye düşünüyorum ama konuşmayacağım"
Obradovic: "Başka sebepler var diye düşünüyorum ama konuşmayacağım" Fenerbahçe Beko'nun THY Avrupa Ligi'nde Barcelona'ya kaybettiği maç sonrası Obradovic çarpıcı açıklamalarda bulundu. Obradovic, "Maçı kaybetmemiz ile ilgili bizim hatalarımız dışında başka sebepler de var diye düşünüyorum. Ancak, bununla ilgili konuşmayacağım." dedi.
1.07.2020 Basketbol
THY Euroleague'de 11. hafta heyecanı
THY Euroleague'de 11. hafta heyecanı THY Euroleague'in 11. haftası Fenerbahçe Beko ile Khimki Moskova arasında oynanacak karşılaşma ile başlayacak.
Basketbol Severleri Buraya Alalım
Basketbol Severleri Buraya Alalım 2K ve Euroleague Basketball, Visual Concepts’in basketbol video oyunu serisinin en yeni oyunu NBA 2K16’da çok yıllık Euroleague ortaklığının devamı olarak Avrupa’nın en iyi takımlarından 25’inin oyunda yer alacağını duyurdu. 8 yeni takıma ve NBA 2K16’nın mobil versiyonunda oynanabilir Euroleague takımlarının eklenmesine ek olarak ilk defa NBA 2K16’nın MyTEAM modunda da Euroleague takım logoları ve […]
29.09.2015 Oyun Dunyasi
Fenerbahçe Ülker Madrid'de final peşinde
Fenerbahçe Ülker Madrid'de final peşinde Fenerbahçe Ülker bu akşam TSİ 22.00'de Madrid'de Türk basketbol tarihinde bir ilke imza atmak için sahaya çıkıyor. Sarı-Lacivertliler Real Madrid maçını kazanırsa Final Four'da final oynayan ilk Türk takımı olacak. Emre Temel Madrid'den bildiriyor.
11.09.2019 İlginç Videolar