Evleniyor

Evleniyor

Son dakika evleniyor haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan evleniyor gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan evleniyor haber sayfamızda...

Evleniyor

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.726 evleniyor haberi bulunmuştur.
Üç Kız Kardeş 84. Bölüm Fragmanı - FİNAL
Üç Kız Kardeş 84. Bölüm Fragmanı - FİNAL Üç Kız Kardeş 84. Bölüm FİNAL Fragmanı yayınlandı. Türkan ve Somer, sevdiklerinin önünde tekrar evleniyor!
3.05.2024 Haberler
Lucas Torreira, Devrim Özkan'ı unutamadı! O hamlesi gündem oldu
Lucas Torreira, Devrim Özkan'ı unutamadı! O hamlesi gündem oldu Galatasaray forması giyen Uruguaylı futbolcu Lucas Torreira'yla (28) birlikteliğine geçtiğimiz aylarda nokta koyan Devrim Özkan, paylaşımlarına devam ediyor. Başarılı futbolcudan Devrim Özkan'a karşı yeni bir hamle geldi. Torreira'nın bu hamlesi sosyal medyada gündem oldu.
25.04.2024 Cadde
Damat 66, gelin 17 yaşında! Güzellik kraliçesi balayından sonra okula döndü, yıl dönümünde sosyal medya karıştı
Damat 66, gelin 17 yaşında! Güzellik kraliçesi balayından sonra okula döndü, yıl dönümünde sosyal medya karıştı Geçtiğimiz yıl tartışmalı şekilde kendisinden onlarca yaş büyük olan politikacıyla evlenen güzellik kraliçesi, nefret yorumlarına sosyal medyadan karşılık verdi.
8.04.2024 Dünya
İbrahim Tatlıses evleniyor! 'Duyduk duymadık demeyin'
İbrahim Tatlıses evleniyor! 'Duyduk duymadık demeyin' Adalet Durak, Perihan Savaş ve Ayşegül Yıldız'le evlenip boşanan, Derya Tuna ile 18 yıl hayat arkadaşlığı yapan; 7 çocuk ve 11 torun sahibi İbrahim Tatlıses, sosyal medyada şaşırtan bir paylaşımda bulundu.
2.04.2024 Cadde
40 ülke 200 şehir gezdi! Hayatının aşkını Türkiye'de buldu
40 ülke 200 şehir gezdi! Hayatının aşkını Türkiye'de buldu Güney Koreli Hyewan Ko (44), 2019'da dünya turuna çıktı. 40 ülke ve 200 şehir gezen Ko, Türkiye'de tanıştığı Tuğrul Kaya (38) ile evlenip, Kayseri'ye yerleşti.
27.02.2024 Gündem
'Üç Kız Kardeş' düğün var! Sadık ve Müjgan evleniyor
'Üç Kız Kardeş' düğün var! Sadık ve Müjgan evleniyor Kanal D’nin üç sezondur ekrana gelen dizisi 'Üç Kız Kardeş’in yeni bölümünden bir tanıtım daha yayınlandı. Diziye bu hafta Sadık’ın Müjgan ile evlenmek istemesi damga vuracak.
24.02.2024 Televizyon
'Üç Kız Kardeş' düğün var! Sadık ve Müjgan evleniyor
'Üç Kız Kardeş' düğün var! Sadık ve Müjgan evleniyor Kanal D’nin üç sezondur ekrana gelen dizisi 'Üç Kız Kardeş’in yeni bölümünden bir tanıtım daha yayınlandı. Diziye bu hafta; Sadık’ın (Reha Özcan), Müjgan'la (Aydan Şener) evlenmek istemesi damga vuracak.
24.02.2024 Cadde
Evlenecek çiftleri ilgilendiriyor: 'Evet' demenin maliyeti 70 bin liradan başlıyor
Evlenecek çiftleri ilgilendiriyor: 'Evet' demenin maliyeti 70 bin liradan başlıyor Kocaeli'de yaz döneminde dünyaevine girmeye hazırlanan çiftleri tatlı bir telaş sararken, organizasyonlu düğünlerin 70 bin TL'den başlayıp, 500 bin TL'ye kadar çıktığı öğrenildi.
12.02.2024 Ekonomi
KANAL D DİZİSİ: DİLEK TAŞI dizisi final mi yapıyor, Mustafa ve Figen evleniyor mu? Dilek Taşı bu akşam son mu, bitiyor mu?
KANAL D DİZİSİ: DİLEK TAŞI dizisi final mi yapıyor, Mustafa ve Figen evleniyor mu? Dilek Taşı bu akşam son mu, bitiyor mu? Kanal D'nin büyük ilgiyle takip edilen dizisi Dilek Taşı ile ilgili araştırmalar arttı. Bu akşam yayınlanacak olan Dilek Taşı 20. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Peki Dilek Taşı final mi yapıyor? Dilek Taşı bu akşam son mu, bitiyor mu?
24.01.2024 Bilgi Rehberi
1952 Türkiye güzeli Gelengül Erman'a veda! 'Babamın vefatından sonra dışarı bile çıkaramadık'
1952 Türkiye güzeli Gelengül Erman'a veda! 'Babamın vefatından sonra dışarı bile çıkaramadık' 1952 Türkiye güzeli Gelengül Melek Erman (90) hayatını kaybetti. Erman, Türkiye'yi dünyanın ilk Miss Universe yarışmasında da temsil etmişti. Fuat Erman, "Film dünyasına pek girmiyor, o dönemin gereği ev kadını olarak devam ediyor. Elinden birçok şey gelirdi, mutfağı kuvvetliydi, örgüsü kuvvetliydi. 'Güzellik kraliçesi' deseniz hemen geçiştirirdi" diyerek, annesi Gelengül Melek Erman'ı anlattı.
12.01.2024 Cadde
Türkiye güzeli Aslı Sümen evleniyor! 'Hayatımın aşkına en kolay evet'
Türkiye güzeli Aslı Sümen evleniyor! 'Hayatımın aşkına en kolay evet' 2017 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasının birincisi Aslı Sümen, bir süredir birlikte olduğu Chris Bann ile evleniyor. Yarışmanın ardından oyunculuğa başlayan tescilli güzel, İngiliz sevgilisinin evlilik teklifine 'evet' yanıtını verdi.
28.12.2023 Magazin
Türkiye güzeli Aslı Sümen evleniyor! 'Hayatımın aşkına en kolay evet'
Türkiye güzeli Aslı Sümen evleniyor! 'Hayatımın aşkına en kolay evet' 2017 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasının birincisi Aslı Sümen, bir süredir birlikte olduğu Chris Bann ile evleniyor. Yarışmanın ardından oyunculuğa başlayan tescilli güzel, İngiliz sevgilisinin evlilik teklifine 'evet' yanıtını verdi.
28.12.2023 Cadde
Devrim Özkan ile Lucas Torreira evleniyor mu? Yüzük detayı dikkat çekti
Devrim Özkan ile Lucas Torreira evleniyor mu? Yüzük detayı dikkat çekti Galatasaray forması giyen Lucas Torreira (27) ile oyuncu Devrim Özkan'ın (25) aşkı doludizgin devam ediyor. Özel hayatıyla çok konuşulan ikiliden Torreira, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Uruguaylı yıldız, basın mensuplarının yönelttiği 'evlilik' sorusunu cevapladı.
28.12.2023 Cadde
Oyuncu Cem Cücenoğlu evleniyor
Oyuncu Cem Cücenoğlu evleniyor 'Ustura Kemal', 'Poyraz Karayel', 'Her Yerde Sen' ve 'Ben Bu Cihana Sığmazam' gibi yapımlarda rol alan Cem Cücenoğlu, mezzo-soprano sevgilisi Asude Karayavuz'a evlilik teklifinde bulundu. Ünlü oyuncu, mide ameliyatı sonrası 150 kilodan 90 kiloya düşmüştü.
14.12.2023 Cadde
Konya'daki nişan skandalında cehalet savunması: Kızımız 13 değil 14 yaşında!
Konya'daki nişan skandalında cehalet savunması: Kızımız 13 değil 14 yaşında! Konya ‘nın Beyşehir ilçesinde 13 yaşında nişanlandırılan C.S. ile 28 yaşındaki Ali G.’nin aileleri tepki çeken olayı skandal ifadelerle savunarak, durumun normal olduğunu söyledi... C.S.’nin babası Osman S. “Bu olay ilk kez yaşanıyormuş gibi abartıldı” derken, yengesi, “Kızımız 13 değil 14 yaşında. İri duruyor diye okula göndermek istemiyoruz” ifadelerini kullandı...
13.12.2023 Gündem
Kaan Urgancıoğlu: Pınar mutluluğu hak eden birisi!
Kaan Urgancıoğlu: Pınar mutluluğu hak eden birisi! Kaan Urgancıoğlu, 'Ölümlü Dünya 2' filminin galasına katıldı. Soruları yanıtlayan Kaan Urgancıoğlu, "Yargı" dizisinin aldığı ödül hakkında konuştu.Pınar Deniz'in Kaan Yıldırım ile nişanlanması ile ilgili de konuşan Urgancıoğlu, dizideki partnerine övgüler yağdırdı.
30.11.2023 Cadde
Alina Boz'dan Umut Evirgen'le 'yüzük'lü paylaşım!
Alina Boz'dan Umut Evirgen'le 'yüzük'lü paylaşım! Yaz başından beri birlikte olan oyuncu Alina Boz ile yönetmen ve işletmeci Umut Evirgen, Paris’e aşk tazelemeye gitti. Evirgen, sevgilisine dünyanın en romantik şehrinde yüzük taktı.
28.11.2023 Cadde
Zeynep Bastık'ın iddialı pozlarına yorum yağdı!
Zeynep Bastık'ın iddialı pozlarına yorum yağdı! Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Zeynep Bastık özel hayatı ve Instagram paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Her paylaşımı olay olan ünlü şarkıcı, kırmızı elbisesiyle verdiği iddialı pozlarla adından söz ettirdi.
27.11.2023 Cadde
Evleneceği iddia edilmişti! Zeynep Bastık'tan açıklama geldi
Evleneceği iddia edilmişti! Zeynep Bastık'tan açıklama geldi Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Zeynep Bastık özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Her paylaşımı olay olan ünlü şarkıcının sevgilisi Ali Can Ayyıldız ile evleneceği iddia edilmişti. Ünlü isim, hakkında çıkan iddialara cevap verdi.
24.11.2023 Cadde
‘Bağlantısızlar’dan ‘kadın’ konferansı
‘Bağlantısızlar’dan ‘kadın’ konferansı Bağlantısızlar Hareketi’nin ilk uluslararası konferansında cinsiyet eşitliğinin önündeki engeller tartışıldı. Konferansta, erken evlilik, kız çocuklarının eğitime erişimi, kadının iş ve sosyal hayata katılımı, şiddetle mücadele gibi konular ele alındı.
23.11.2023 Gündem
İşte dünyanın en yaşlı ülkesi! Türkiye'nin de sırası belli oldu
İşte dünyanın en yaşlı ülkesi! Türkiye'nin de sırası belli oldu Oxford Üniversitesi’nin raporuna göre, en yaşlı nüfusa sahip ülke 57.7 ortalamasıyla Vatikan, en genç nüfusa sahip ülke 14.5 ortalamasıyla Nijer. Peki Türkiye kaçıncı sırada? İşte haberin ayrıntıları...
6.11.2023 Gündem
Zehirli bir aşk! ''Uzun Zaman Önce''
Zehirli bir aşk! ''Uzun Zaman Önce'' Öfke dolu bir babanın elinde karanlık geçen bir çocukluk, kapanmayan yaralar, zindana sürüklenen bir gelecek. Zekeriya Çetin’in ilk romanı Uzun Zaman Önce İnkılâp Kitabevi’nden çıktı. Sınırlarda yaşanan bir aşkı odağına alan roman, çarpıcı kurgusuyla dikkat çekiyor.
2.11.2023 Kültür Sanat
'Yargı'da Ilgaz ve Ceylin, Mercan'a kavuşuyor!
'Yargı'da Ilgaz ve Ceylin, Mercan'a kavuşuyor! Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi 'Yargı'da haftalardır "Mercan nerede?" sorusu gündeme oturmuştu. Pazar akşamı ekrana gelecek yeni bölümden yayınlanan ilk tanıtımda; Ilgaz ve Ceylin’in Mercan ile yan yana gelmesi heyecanlı ve duygusal anlara sahne oluyor.
26.10.2023 Cadde
Beklenen açıklama geldi! Kaan Yıldırım ile Pınar Deniz evleniyor
Beklenen açıklama geldi! Kaan Yıldırım ile Pınar Deniz evleniyor Hadise ve Hande Erçel ile ilişkisinde aradığı mutluluğu bulamayan Kaan Yıldırım'ın (36), meslektaşı Pınar Deniz'le (29) aşkı doludizgin devam ediyor. Yakışıklı oyuncu, evlilik haberleri hakkında konuştu ve sevenlerine müjdeyi verdi.
26.10.2023 Cadde
Alina Boz'dan 'Umut Evirgen için projeleri reddediyor' iddiasına yanıt!
Alina Boz'dan 'Umut Evirgen için projeleri reddediyor' iddiasına yanıt! Alina Boz, Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile ayrıldıktan kısa süre sonra Umut Evirgen'le yeni bir aşka yelken açtı. İkili, önceki gece bir tiyatro oyununun galasına katıldı. Boz, hakkında çıkan "Umut Evirgen ile zaman geçirmek için proje tekliflerini reddediyor" iddiasına cevap verdi.
10.10.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Evleniyor ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.