Evrim Akın

Evrim Akın

Son dakika Evrim Akın haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Evrim Akın gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Evrim Akın haber sayfamızda...

Evrim Akın

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 339 evrim akın haberi bulunmuştur.
Evinin kapısını açtı
Evinin kapısını açtı Evrim Akın bu hafta, popstar yarışmasıyla tanınan Bayhan’ın evine konuk oluyor.
21.04.2024 Cadde
Ünlü şarkıcı Popstar Mehtap mütevazı evinin kapılarını açtı
Ünlü şarkıcı Popstar Mehtap mütevazı evinin kapılarını açtı Kanal D'de yayınlanan "Evrim Akın İle Ev Gezmesi" programının bu haftaki konuğu ünlü şarkıcı Popstar Mehtap idi. Popstar Mehtap olarak bilinen Mehtap Yılmaz’ın mütevazı evi böyle görüldü.
15.04.2024 Cadde
Annesini iyileştiren zeytinin peşine düştü! 'İşi bilmiyor' diyenlere inat dünya 4'üncüsü oldu
Annesini iyileştiren zeytinin peşine düştü! 'İşi bilmiyor' diyenlere inat dünya 4'üncüsü oldu Annesinin hastalığı, çok genç yaşlarda zeytinyağının iyileştirici gücüyle tanışmasına sebep oldu. Hayat onu farklı noktalara sürüklese de 20 yıllık kurumsal hayatta çalıştıktan sonra sırrına hayran olduğu zeytin ağacıyla yolları kesişti. Ayvalık'ta bir zeytin bahçesi satın alarak işe başlayan Bahar Alan, "Dışarıdan geldi, işi bilmiyor" diyenlere inat zeytinyağı dünya kalite sıralamasında ilk 100 üretici arasına girdi, hatta 2 yıl üst üste dünya 4'üncüsü oldu.
15.04.2024 Yaşam
Astrolog Nuray Sayarı'dan Evrim Akın'a yasak! 'Haritamda evlilik yokmuş'
Astrolog Nuray Sayarı'dan Evrim Akın'a yasak! 'Haritamda evlilik yokmuş' Ünlü oyuncu ve sunucu Evrim Akın, geçtiğimiz akşam astrolog Nuray Sayarı ile birlikte görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerle konuşan ikiliden Akın, Sayarı'nın kendisine evlenmeyi yasakladığını söyleyerek, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
15.04.2024 Cadde
‘Harika ilerliyoruz’
‘Harika ilerliyoruz’ Kanal D’de ekrana gelen ‘Evrim Akın İle Ev Gezmesi’ programını sunan Evrim Akın, projenin harika gittiğini söyledi.
15.04.2024 Cadde
Popstar Mehtap’la pazar keyfi
Popstar Mehtap’la pazar keyfi Kanal D’nin, sunuculuğunu Evrim Akın’ın yaptığı ‘Evrim Akın İle Ev Gezmesi’ programı bu hafta Popstar Mehtap olarak tanınan Mehtap Yılmaz’a konuk oldu.
14.04.2024 Cadde
Dokuz sekizlik bölüm
Dokuz sekizlik bölüm ‘Para Bizde Şöhret Bizde’, ‘Altınlarım Dizi Dizi’ gibi dokuz sekizlik şarkılarla gönüllerde taht kuran Rumeli Orhan ve Kemal Kardeşler, eşleriyle yaşadığı evlerinin kapılarını ‘Evrim Akın İle Ev Gezmesi’ne açtı.
7.04.2024 Cadde
Yaşar Alptekin'den çarpıcı itiraf: Battım!
Yaşar Alptekin'den çarpıcı itiraf: Battım! 1989 yapımı 'Lambada' filmiyle hafızalarda yer eden eski manken ve oyuncu Yaşar Alptekin, maneviyata yönelerek, mesleğinden uzak bir hayat yaşamaya başlamıştı. Ünlü isim, son olarak katıldığı programda 12 kez ticarete atıldığını ama hepsinde battığını söyledi.
6.04.2024 Cadde
Yaşar Alptekin dört katlı villasının kapısını Evrim Akın'a açtı!
Yaşar Alptekin dört katlı villasının kapısını Evrim Akın'a açtı! 1989 yapımı 'Lambada' filmiyle hafızalarda yer eden eski manken ve oyuncu Yaşar Alptekin, dört katlı lüks villasının kapılarını Evrim Akın İle Ev Gezmesi’ne açtı. Evinde kutsal emanetler köşesi de olan ünlü ismin antika eşyaları, kileri ve saunalı giyinme odası dikkat çekti.
1.04.2024 Cadde
Kapılarını ilk kez açtı
Kapılarını ilk kez açtı Eski manken ve oyuncu Yaşar Alptekin, Kanal D’nin sunuculuğunu Evrim Akın’ın yaptığı ‘Evrim Akın ile Ev Gezmesi’ programına konuk oldu.
31.03.2024 Cadde
Genç sevgilisiyle yaşadığı evi bakın kime emanet etti? Açıklaması şaşırttı
Genç sevgilisiyle yaşadığı evi bakın kime emanet etti? Açıklaması şaşırttı Şovmen Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz günlerde evini ilk kez Kanal D ekranlarına açmıştı. 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' programına konuk olan Erbil'in açıklamaları dikkat çekti. Ünlü ismin Boğaz manzaralı evini kime emanet ettiğini duyanlar şaşkınlıklarını gizleyemedi.
27.03.2024 Cadde
Mehmet Ali Erbil 40 yaş küçük sevgilisiyle bu villada yaşıyor! Yatak odası üç bölümden oluşuyor
Mehmet Ali Erbil 40 yaş küçük sevgilisiyle bu villada yaşıyor! Yatak odası üç bölümden oluşuyor Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile yaşadığı villanın kapılarını 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi'ne açtı. Evin yatak odası 3 bölümden oluşuyor...
24.03.2024 Cadde
Turabi Çamkıran, Survivor'dan elenen Bozok Gören'e sitem etti! 'Acun abi engelimi kaldırsın'
Turabi Çamkıran, Survivor'dan elenen Bozok Gören'e sitem etti! 'Acun abi engelimi kaldırsın' Üç kez katıldığı Survivor'ın 2014 ve 2015 sezonlarında şampiyonluk kazanan, 2019'da ABD'de mücadele ettiği 'The Challenge: War of the Worlds' yarışmasında da büyük ödülün sahibi olan Turabi Çamkıran, sosyal medya hesabından arkadaşı Bozok Gören'e sitem etti. Acun Ilıcalı'nın engelini kaldırmasını istedi.
24.03.2024 Cadde
Mehmet Ali Erbil, 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi'nde evinin kapılarını açtı!
Mehmet Ali Erbil, 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi'nde evinin kapılarını açtı! Şovmen Mehmet Ali Erbil, özel hayatıyla magazin gündeminin en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor. Sevgilisi Gülseren Ceylan ile birlikte yaşayan Erbil, boğaz manzaralı villasının kapılarını Evrim Akın ile Ev Gezmesi'ne açtı.
24.03.2024 Cadde
Kahkaha dolu bölüm
Kahkaha dolu bölüm Kanal D’nin ilgiyle takip edilen programı ‘Evrim Akın İle Ev Gezmesi’nin bu haftaki konuğu Mehmet Ali Erbil.
24.03.2024 Cadde
Banu Alkan, eşi Kemal Yıldız'a yapılan yoruma sessiz kalamadı!
Banu Alkan, eşi Kemal Yıldız'a yapılan yoruma sessiz kalamadı! Yeşilçam'ın Afrodit'i Banu Alkan, bir süredir aşk yaşadığı Kemal Yıldız'la sessiz sedasız evlendiğini açıklamıştı. Alkan sosyal medya hesabında, takipçisi tarafından eşine yapılan bir yoruma yanıt verdi.
21.03.2024 Cadde
Ünlü şarkıcı Tayfun Duygulu üç katlı villasının kapılarını açtı!
Ünlü şarkıcı Tayfun Duygulu üç katlı villasının kapılarını açtı! Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi'nin son konuğu şarkıcı, aşk şarkılarının sevilen yorumcusu Tayfun Duygulu ve eşi Bella Duygulu oldu. Üç katlı villada yaşayan çift evlerini kendileri tasarlamış.
18.03.2024 Cadde
90’lı yıllara yolculuk
90’lı yıllara yolculuk Evrim Akın bu hafta, Tayfun Duygulu ve eşi Bella Duygulu’nun evine konuk oluyor.
17.03.2024 Cadde
Hakan Bilgin: Bizi tercih etmiyorlar
Hakan Bilgin: Bizi tercih etmiyorlar Hakan Bilgin, eşi Çiğdem Bilgin ile Nişantaşı City's'de görüntülendi. "En son 'Aşk Mevsimi'nde rol aldım" diyen Bilgin, komedi oyuncusu olarak tanımlandığı için televizyonda tercih edilmediğini söyledi.
14.03.2024 Cadde
Elif Karlı evini açtı
Elif Karlı evini açtı ‘Evrim Akın İle Ev Gezmesi’ bu hafta, Elif Karlı’nın evine konuk oluyor.
10.03.2024 Cadde
Ayşe Tolga: Oyunculuk ikinci planda!
Ayşe Tolga: Oyunculuk ikinci planda! 'Ayrılsak da Beraberiz', 'Beşik Kertmesi', 'Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü?' ve 'Seksenler' gibi yapımlarda rol alan Ayşe Tolga, "Kendimi popüler yüzden ziyade iyi yaşam bilgilerini yayan bir rehber olarak görüyorum" dedi.
6.03.2024 Cadde
Keyifli sohbet
Keyifli sohbet Kanal D’nin, sunuculuğunu Evrim Akın’ın yaptığı ilgiyle izlenen programı ‘Evrim Akın ile Ev Gezmesi’ birbirinden ünlü isimlerin evlerine sürpriz ziyaretler yapmaya devam ediyor.
2.03.2024 Cadde
Pankreas kanserine yakalanan Tanyeli, evinin kapılarını Evrim Akın'a açtı!
Pankreas kanserine yakalanan Tanyeli, evinin kapılarını Evrim Akın'a açtı! Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi'nin son konuğu, pankreas kanserine yakalandıktan Avustralya’daki evini kapatıp Türkiye’ye yerleşen Tanyeli oldu. 2000'lerin başında oturduğu siteye yıllar sonra geri dönen Tanyeli, oturduğu evin pozitif enerjisine inanıyor.
25.02.2024 Cadde
Banu Alkan ile Kemal Yıldız sessiz sedasız evlendi! 'Pısırık adam sevmem'
Banu Alkan ile Kemal Yıldız sessiz sedasız evlendi! 'Pısırık adam sevmem' 'Afrodit' lakabıyla tanınan Yeşilçam oyuncusu Banu Alkan (65), iki yıldır birlikte olduğu kendisinden 20 yaş küçük Kemal Yıldız ile dünyaevine girdiğini ilan etti. Alyansını gösteren Alkan, eşiyle nasıl tanıştıklarını anlattı. Ünlü çift, ilerleyen günlerde düğün yapacak.
13.02.2024 Cadde
Aylin Coşkun'un isyanı! 'Arkadaş seni tokat manyağı yaparım'
Aylin Coşkun'un isyanı! 'Arkadaş seni tokat manyağı yaparım' "Parasını vermesine rağmen karşılığında şarkı alamadığı" iddiasıyla adından söz ettiren Aylin Coşkun, aylar sonra da mağduriyetinin devam ettiğini söyleyip, tepkisini dile getirdi. Canlı yayında müzik sektörü hakkında konuşan şarkıcı, "Şahidim var, yazışmalarım var" dedi.
12.02.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Evrim Akın ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.