Son dakika haberi: Fenerbahçe için olay transfer iddiası! Ali Koç dünyaca ünlü golcüyü bitiriyor...
Son dakika haberi: Fenerbahçe için olay transfer iddiası! Ali Koç dünyaca ünlü golcüyü bitiriyor... Fenerbahçe'de forvet transferi için çalışmalar devam ederken sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü golcü için nabız yoklamaya başlayacağı kaydedildi. İşte detaylar...
29.08.2021 Fenerbahçe
Son dakika transfer haberleri | Fenerbahçe golcü transferinde büyük oynuyor! Derbiye yetişecek
Son dakika transfer haberleri | Fenerbahçe golcü transferinde büyük oynuyor! Derbiye yetişecek Fenerbahçe transferde hız kesmiyor. Yeni sezon öncesinde Emre Belözoğlu önderliğinde 13 transfere birden imza atan sarı lacivertli ekip golcü transferinde de bombayı patlatmak üzere. İşte transferde sürpriz gelişmeler.
18.09.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe forvet transferi için atağa kalktı! 29 Ağustos transfer haberleri
Fenerbahçe forvet transferi için atağa kalktı! 29 Ağustos transfer haberleri Transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Fenerbahçe, Zenit'in savunma oyuncusu Neto'yu kadrosuna kattı. Forvet transferi konusunda atağa kalkan Fenerbahçe'de gündemdeki isimler Abobubakar ve Remy. Öte yandan 8 numara transferi konusunda da çalışmalarını sürdüren Sarı Lacivertli takım Josef De Souza transferinin gerçekleşmesi halinde Shaktar Donetsk'te forma giyen Fred'i kadrosuna katacak.
30.06.2020 Fenerbahçe