Kopenhag tribünlerinde meşale gösterisi!
Kopenhag tribünlerinde meşale gösterisi! UEFA Avrupa Ligi'nde son 32 turunda mücadele edecek olan Kopenhag'da, tribünlerden yapılan meşale şov futbolseverlerin beğenisini kazandı.
13.12.2019 Futbol
Halı sahada alkış alan gol!
Halı sahada alkış alan gol! Halı sahada oynanan bir maçta yapılan organize atak ve sonrasında gelen gol futbolseverler tarafından beğeniyle karşılandı.
13.11.2019 Futbol
Futbolsever itfaiyecilerden alkış alan çaba!
Futbolsever itfaiyecilerden alkış alan çaba! Ekrana gelen videoda yansıyanlar, futbolsever itfaiyecilerin işlerine duydukları hassasiyeti gösterdi. Hırvatistan'ın geçtiğimiz yıl Dünya Kupası'ndaki çeyrek final maçı sırasında gelen alarm sesiyle itfaiyecilerin hepsinin bir anda göreve koştuğunu gösterdi.
8.09.2019 Futbol
Futbolseverler derbide gole hasret kaldı
Futbolseverler derbide gole hasret kaldı Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan son 10 resmi maçta 13 gol atıldı. İki takım arasındaki son 10 maçın 9'unda 2'den fazla gol sesi çıkmadı.
30.06.2020 Galatasaray
TFF'den Konya'daki futbolseverlere teşekkür
TFF'den Konya'daki futbolseverlere teşekkür Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), A Milli Takım'ın UEFA Uluslar B Ligi'nde İsveç ile yaptığı maçta Konya Büyükşehir Belediye Stadı'na gelen futbolseverlere teşekkür etti.
1.07.2020 Milli Takım
TFF'den futbolseverlere teşekkür
TFF'den futbolseverlere teşekkür Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), A Milli Futbol Takımı'nın, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Kosova'yı 2-0 yendiği maçta Antalya Stadı'nı dolduran futbolseverlere teşekkür etti.
1.07.2020 Dünya Kupası
TEK RAPOR OKUMADIM
TEK RAPOR OKUMADIM Alp, Kasımpaşa-Beşiktaş maçının raporunun değiştirildiği iddiasına sert çıktı, “İki yıldır tek bir hakem raporu görmedim. Görmek de istemedim. Bunu ne ben ne de kuruldaki diğer arkadaşlarım isteyebilir. Hakem kendisine verilen şifre ile sisteme girer, raporunu yazar ve gönderir. Üzerinde bir değişiklik yapılması asla söz konusu olamaz. Bu iddiaları okumaktan yoruldum” ifadelerini kullandı
1.07.2020 Futbol

Benzer Haber Etiketleri