Garo Paylan

Garo Paylan

Halkların Demokratik Partisi İstanbul-3 2 .sıra Adayı.1972- İstanbul'da doğdu. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu. Uzun yıllar Ermeni okullarında yöneticilik yaptı. Ana dili temelli, çok dilli eğitimin gelişimi için projeler yönetti. HDP'nin kurucuları arasında yer aldı. Halen partinin merkez yürütme kurulu üyesi görevini yürütyor.

Garo Paylan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 250 garo paylan haberi bulunmuştur.
Atatürk Havalimanı tartışması! Erdoğan: Bu milletin evlatlarına hiçbir şey yapamazsınız
Atatürk Havalimanı tartışması! Erdoğan: Bu milletin evlatlarına hiçbir şey yapamazsınız Büyük Ankara mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun 'Atatürk Havalimanı' çıkışına sert tepki gösterdi. Erdoğan, "TEKNOFEST'i, İHA'ları, SİHA'ları, Akıncıları, Kızılelma'yı alamazsınız. Bu millet sizi avucunun içindeki suyla boğar." ifadelerini kullandı.
30.04.2023 Gündem
Hrant Dink saldırıya uğradığı noktada anıldı
Hrant Dink saldırıya uğradığı noktada anıldı AGOS Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink için 16'ncı ölüm yıldönümünde saldırıya uğradığı noktada anma töreni düzenlendi.
19.01.2023 Gündem
Hrant Dink suikastının perde arkası! 16 yıl önce bugün ne oldu?
Hrant Dink suikastının perde arkası! 16 yıl önce bugün ne oldu? 19 Ocak 2007'de silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden Hrant Dink için her yıl olduğu gibi bu yıl da saat 15.00'te, suikaste uğradığı Agos Gazetesi'nin eski merkezinin bulunduğu Sebat Apartmanı önünde anma töreni düzenlendi. İşte dakika dakika o gün yaşananlar...
19.01.2023 Gündem
TBMM Genel Kurulu'nda torba kanun teklifi görüşüldü
TBMM Genel Kurulu'nda torba kanun teklifi görüşüldü TBMM Genel Kurulu, 'Elektrik Piyasası Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin görüşülmesi için Meclis Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç başkanlığında toplandı. Torba kanun teklifinin görüşüldüğü Genel Kurul'a yarın devam edilecek.
21.12.2022 Gündem
Aygün Attar'dan HDP'li Garo Paylan'a sert tepki
Aygün Attar'dan HDP'li Garo Paylan'a sert tepki Türkiye Cumhurbaşkanlığı Güvenlik ve Dış Politikalar Kurul Üyesi, Türkiye-Azerbaycan Dostluk İşbirliği ve Dayanışma Vakfı Başkanı Prof. Dr. Aygün Attar’dan HDP milletvekili Garo Paylan’ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Türkmen gazıyla ilgili girişimleri ve Azerbaycan tarafgirliği ile eleştirmesine tepki geldi.
20.12.2022 Siyaset
Diyarbakır’da izinsiz açıklamada gözaltı gerginliği
Diyarbakır’da izinsiz açıklamada gözaltı gerginliği Diyarbakır’da aralarında HDP’li milletvekillerinin ve tutuklu yakınlarının olduğu grubun basın açıklamasına valiliğin yasağı nedeniyle izin verilmedi. Uyarılara rağmen dağılmayan gruptan 2 kişi gözaltına alınırken yaşanan arbedede HDP Milletvekili Hişyar Özsoy, polise, “Bu kenti katarız birbirine” dedi.
11.12.2022 Gündem
Bakan Soylu'dan HDP'li Paylan ve CHP'li Başarır'a çok sert tepki
Bakan Soylu'dan HDP'li Paylan ve CHP'li Başarır'a çok sert tepki HDP'li Garo Paylan'ın bütçe görüşmelerindeki “Ne zaman seçimlere doğru gidilse hep bu tip (İstiklal Caddesi’ndeki bombalı saldırı) provokasyonlar olmuştur” sözlerine Bakan Soylu “Yalan söylüyorsun. İftira ediyorsun. Devlete böyle bir iftira atan şerefsizdir” diyerek tepki gösterdi. Bakan Soylu ve CHP'li Başarır arasında da sert tartışmalar yaşandı.
18.11.2022 Haberler
Bakan Soylu İBB ve 3 CHP'li belediyeyi işaret etti: Terör örgütlerine neler yaptıklarını açıklayacağım
Bakan Soylu İBB ve 3 CHP'li belediyeyi işaret etti: Terör örgütlerine neler yaptıklarını açıklayacağım Bakan Soylu bütçe görüşmelerinde yaptığı açıklamada "Mersin Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Adana Seyhan Belediyesi, İstanbul Ataşehir Belediyesi'nin, terör örgütlerine neler yaptıklarını haftaya basın toplantısıyla açıklayacağım." ifadelerini kullandı.
19.11.2022 Siyaset
Bakan Çavuşoğlu'ndan vize açıklaması: Tüm büyükelçiler Bakanlığımıza çağırıldı
Bakan Çavuşoğlu'ndan vize açıklaması: Tüm büyükelçiler Bakanlığımıza çağırıldı Bakan Çavuşoğlu yaptığı açıklamada "Vize konusu gerçekten bir sorun, vize hepimizin bir sorunu. Tüm büyükelçiler Bakanlığımıza çağırıldı, gerekli uyarılar yapıldı. ABD dahil bazı ülkeler hızlandırmaya başladı." dedi.
8.11.2022 Siyaset
Bakan Yanık: Sosyal yardımların artması sosyal refahın artması ile açıklanır
Bakan Yanık: Sosyal yardımların artması sosyal refahın artması ile açıklanır Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, “Bir yerde sosyal yardımın ve sosyal hizmetin hak temelli olabilmesi için orada ortalamanın üzerinde bir refah düzeyinden bahsetmeniz lazım. Sosyal yardım ihtiyacı olanlara devlet olarak destekleme gücünüz varsa bunun sosyal refahın artması ile açıklarsınız” dedi.
2.11.2022 Siyaset
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda bütçe görüşmeleri başladı
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda bütçe görüşmeleri başladı Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, '2023 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi ve 2021 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi'nin geneli ile Sayıştay Raporları üzerinde görüşmeler, başladı.
26.10.2022 Ekonomi
Cemevlerine yönelik düzenleme Komisyon'da kabul edildi
Cemevlerine yönelik düzenleme Komisyon'da kabul edildi Cemevlerinin elektrik ve su faturalarının devlet tarafından ödenmesini de içeren torba teklif TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi.
24.10.2022 Gündem
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda 'eşit yurttaşlık' tartışması
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda 'eşit yurttaşlık' tartışması TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, veriyle ilgili düzenlemeler içeren kanun teklifindeki, cemevlerinin elektrik ve su faturalarının Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından karşılanmasına ilişkin düzenleme 'eşit yurttaşlık' tartışmalarına neden oldu.
24.10.2022 Siyaset
‘Sıkılı yumruklar bayramın erdemiyle tasfiye edilsin’
‘Sıkılı yumruklar bayramın erdemiyle tasfiye edilsin’ MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ramazan Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında, bayramların kırgın gönülleri buluşturan kardeşlik havzası, dargın ve küskün bedenleri kavuşturan barış vahası olduğunu kaydetti.
1.05.2022 Siyaset
Edirne'de Türk Eğitim Sen'den HDP'li Garo Paylan hakkında suç duyurusu
Edirne'de Türk Eğitim Sen'den HDP'li Garo Paylan hakkında suç duyurusu Türk Eğitim Sen Edirne Şubesi üyeleri, TBMM sözde Ermeni soykırımının tanınmasını içeren kanun teklifi veren HDP Diyarbakır Milletvekili Garo Paylan hakkında suç duyurusunda bulundu.
28.04.2022 Gündem
TGB'den Garo Paylan hakkında suç duyurusu
TGB'den Garo Paylan hakkında suç duyurusu Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Ermeni Soykırımının tanınmasına dair Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) kanun teklifi sunan Halkların Demokratik Partisi (HDP) İstanbul Milletvekili Garo Paylan hakkında suç duyurusunda bulundu.
27.04.2022 Gündem
BBP lideri Destici: AYM artık bu işi uzatmamalı
BBP lideri Destici: AYM artık bu işi uzatmamalı Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, HDP'nin kapatılması davasına ilişkin, "Anayasa Mahkemesi (AYM) bu işi artık daha fazla uzatmamalı. Anayasamızın ilgili maddelerinde çok açık ve net, hala neyi beklediğini sormak istiyorum" dedi.
27.04.2022 Siyaset
Son dakika! MHP lideri Bahçeli'den HDP'li Paylan'ın 1915 teklifine sert tepki
Son dakika! MHP lideri Bahçeli'den HDP'li Paylan'ın 1915 teklifine sert tepki Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, HDP'li Paylan'ın 1915 olaylarına yönelik yasa teklifine sert tepki gösterdi. Bahçeli, Pençe-Kilit operasyonuyla ilgili de dikkat çeken mesajlar verdi.
26.04.2022 Siyaset
Son dakika: Erdoğan'dan Biden ve HDP'ye 1915 tepkisi
Son dakika: Erdoğan'dan Biden ve HDP'ye 1915 tepkisi Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Biden'ın sözde Ermeni soykırımı için yaptığı açıklamalar ve HDP’li Garo Paylan’ın sözde Ermeni soykırımının tanınması için Meclis'e sunduğu kanun teklifi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Biden için 'açıklamalarının üzerinde durmaya değer bile bulmuyoruz' derken HDP'ye de 'Meclis'e yakıştırmıyoruz' açıklamasında bulundu.
25.04.2022 Siyaset
Son dakika: Erdoğan'dan fırsatçılara net mesaj: Acıma duymayacağız
Son dakika: Erdoğan'dan fırsatçılara net mesaj: Acıma duymayacağız Son dakika haberine göre; Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu. Fırsatçılara karşı teyakkuzda olduklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bundan sonra milletimizin temel ihtiyaç maddelerinin fiyatlarını sebepsiz artıranlara en küçük müsamahama göstermeyeceğimizi, en küçük acıma duymayacağımızı buradan açıkça ilan ediyorum." dedi. Rusya - Ukrayna savaşında diplomasi trafiğini sürdüren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ile yarın görüşeceğini ifade etti. Öte yandan Erdoğan, Biden'ın skandal ifadelerine de sert tepki gösterdi.
25.04.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Biden ve HDP'ye 1915 tepkisi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Biden ve HDP'ye 1915 tepkisi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Joe Biden'ın sözde Ermeni soykırımı için yaptığı açıklamalar ve HDP’li Garo Paylan’ın sözde Ermeni soykırımının tanınması için Meclis'e sunduğu kanun teklifi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Biden için 'açıklamalarının üzerinde durmaya bile gerek yok' derken HDP'ye de 'Meclis'e yakıştırmıyoruz' açıklamasında bulundu.
25.04.2022 Haberler
Şentop’tan HDP’li Paylan’a: Yaptığı provokasyondur
Şentop’tan HDP’li Paylan’a: Yaptığı provokasyondur TBMM Başkanı Mustafa Şentop, HDP’li Garo Paylan’ın sözde Ermeni soykırımının tanınması için TBMM’ye sunduğu ve iade edilen kanun teklifine ilişkin, “Böyle bir davranışın iyi niyetli olmadığını, provokasyon olduğunu ifade etmek isterim” dedi.
25.04.2022 Siyaset
TBMM: HDP'li Paylan 'sözde Ermeni soykırımı' ile ilgili kanun teklifini 2018'de de verdi
TBMM: HDP'li Paylan 'sözde Ermeni soykırımı' ile ilgili kanun teklifini 2018'de de verdi HDP Milletvekili Garo Paylan'ın, 23 Nisan'da verdiği ve TBMM Başkanı Şentop tarafından iade edilen 'sözde Ermeni soykırımı' kanun teklifini 2018 yılında da verdiği belirlendi.
24.04.2022 Gündem
Şentop: Tarihimize hakaret edilmesine asla müsaade etmeyiz
Şentop: Tarihimize hakaret edilmesine asla müsaade etmeyiz TBMM Başkanı Mustafa Şentop, HDP Milletvekili Garo Paylan'ın kanun teklifiyle ilgili, "Türkiye'de böyle bir kanun teklifini vermek, verebilmek Türkiye içerisinden değil Türkiye dışarısından bir desteğin cesareti olabilir. TBMM'de aziz milletimize ve bizim tarihimize hakaret edilmesine asla müsaade etmeyiz." dedi.
24.04.2022 Siyaset
Son dakika: TBMM Başkanı Şentop, HDP’li Paylan’ın yasa teklifini iade etti
Son dakika: TBMM Başkanı Şentop, HDP’li Paylan’ın yasa teklifini iade etti Son dakika haberine göre;TBMM Başkanı Şentop, HDP Diyarbakır Milletvekili Garo Paylan'ın sözde Ermeni soykırımının tanınmasını içeren kanun teklifini iade etti.
23.04.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Garo Paylan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.