Gemi Geçişleri

Gemi Geçişleri

Son dakika gemi geçişleri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan gemi geçişleri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan gemi geçişleri haber sayfamızda...

Gemi Geçişleri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 154 gemi geçişleri haberi bulunmuştur.
Çanakkale'de 43 saattir transit gemi geçişleri kapalı
Çanakkale'de 43 saattir transit gemi geçişleri kapalı Çanakkale Boğazı etkili olan sis nedeniyle 43 saattir çift yönlü transit gemi geçişlerine kapalı. Boğaz hattındaki feribot seferlerinde ise bir aksama yaşanmadığı bildirildi.
1.03.2024 Gündem
Çanakkale Boğazı gemi geçişlerine kapatıldı
Çanakkale Boğazı gemi geçişlerine kapatıldı Çanakkale Boğazı, etkili olan yoğun sis nedeniyle saat 18.15 itibariyle çift yönlü olarak transit gemi geçişlerine kapatıldı.
29.02.2024 Gündem
Son dakika... Meteoroloji’den kar ve sağanak uyarısı! İstanbul dahil: Kar olasılığı yüzde 85
Son dakika... Meteoroloji’den kar ve sağanak uyarısı! İstanbul dahil: Kar olasılığı yüzde 85 Meteoroloji yeni haritayı paylaştı. İstanbul'a kar geliyor. Orta Avrupa’dan sarkacak olan ve İstanbul dahil tüm Türkiye’yi esir alacak olan soğuk hava ve kar yağışı için 10-11 ocak işaret edilmişti. Ancak yetkililer 9 Ocak’ta kar yağışının birçok ilde başlayacağını duyurdu. istanbul için 10 Ocak işaret edildi. Bu sistemin gelme olasılığı ise yüzde 85. İşte tüm detaylar…
3.01.2024 Gündem
Çanakkale Boğazı'nda sis: Gemi geçişleri kapatıldı
Çanakkale Boğazı'nda sis: Gemi geçişleri kapatıldı Çanakkale Boğazı etkili olan yoğun sis nedeniyle çift yönlü olarak transit gemi geçişlerine kapatıldı. Çanakkale Boğaz hattında Gelibolu-Lapseki hattındaki feribot seferleri de yoğun sis nedeniyle geçici olarak durduruldu.
3.01.2024 Gündem
Lapseki’de işçileri taşıyan otobüs kaza yaptı! Yararlılar var
Lapseki’de işçileri taşıyan otobüs kaza yaptı! Yararlılar var Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde işçileri taşıyan otobüs şarampole yuvarlandı. Kazada 5 işçi yaralandı. Jandarma kazayla ilgili inceleme başlattı.
1.01.2024 Gündem
Çanakkale Boğazı'nda sis: Gemi geçişleri başladı
Çanakkale Boğazı'nda sis: Gemi geçişleri başladı Çanakkale Boğazı'nda etkisini artıran yoğun sis, deniz ulaşımında aksamalara neden oldu.
1.01.2024 Gündem
Çanakkale Boğazı gemi geçişlerine açıldı
Çanakkale Boğazı gemi geçişlerine açıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, 'Çanakkale Boğazı, saat 07.00 itibariyle çift yönlü olarak gemi geçişlerine açılmıştır. Ancak kılavuzluk hizmeti hala verilemiyor.' denildi.
29.11.2023 Gündem
İstanbul Boğazı'nda sis! Gemi trafiği durdu
İstanbul Boğazı'nda sis! Gemi trafiği durdu İstanbul Boğazı'nda öğle saatlerinde aniden bastıran sis nedeniyle transit gemi geçişleri askıya alındı.
25.03.2023 Haberler
İstanbul Boğazı'nda sis! Gemi trafiği durdu
İstanbul Boğazı'nda sis! Gemi trafiği durdu İstanbul Boğazı'nda öğle saatlerinde aniden bastıran sis nedeniyle transit gemi geçişleri askıya alındı. Şehir Hatları bir çok seferin iptal edildiğini duyurdu.
25.03.2023 Gündem
Yunuslar denizlerdeki gürültü kirliliği sebebiyle birbirlerine "bağırmak zorunda kalıyor"
Yunuslar denizlerdeki gürültü kirliliği sebebiyle birbirlerine "bağırmak zorunda kalıyor" Yeni bir çalışma, yunusların denizlerdeki gürültü kirliliği sebebiyle birbirlerine seslerini duyuramadığını ve anlaşmakta zorlandıklarını ortaya koydu.
13.01.2023 Dünya
İstanbul'da dev gemi! Boğaz, gemi geçişlerine kapatıldı
İstanbul'da dev gemi! Boğaz, gemi geçişlerine kapatıldı Karadeniz'de bulunan gazın taşınması için derin sularda doğalgaz boru serim işlemini tamamlayan dev gemi geniş güvenlik önlemleri altında İstanbul Boğazı'ndan geçiyor. Gemi geçişini tamamlayana kadar İstanbul Boğazı diğer gemilerin geçişine kapatıldı.
1.12.2022 Haberler
İstanbul'da dev gemi! Boğaz, gemi geçişlerine kapatıldı
İstanbul'da dev gemi! Boğaz, gemi geçişlerine kapatıldı Karadeniz'de bulunan gazın taşınması için derin sularda doğalgaz boru serim işlemini tamamlayan dev gemi geniş güvenlik önlemleri altında İstanbul Boğazı'ndan geçti. Gemi geçişini tamamlayana kadar İstanbul Boğazı diğer gemilerin geçişine kapatıldı.
1.12.2022 Gündem
İstanbul'da dev gemi! Boğaz, gemi geçişlerine kapatıldı
İstanbul'da dev gemi! Boğaz, gemi geçişlerine kapatıldı Karadeniz'de bulunan gazın taşınması için derin sularda doğalgaz boru serim işlemini tamamlayan dev gemi geniş güvenlik önlemleri altında İstanbul Boğazı'ndan geçti. Gemi geçişini tamamlayana kadar İstanbul Boğazı diğer gemilerin geçişine kapatıldı.
1.12.2022 Gündem
İstanbul Boğazı’na çöken sis deniz ulaşımını etkiledi
İstanbul Boğazı’na çöken sis deniz ulaşımını etkiledi İstanbul’da gece saatlerinde başlayan sis, sabah saatlerinde de etkili oldu.
2.11.2022 Gündem
İstanbul’da sis etkili oldu; bazı vapur seferleri iptal edildi
İstanbul’da sis etkili oldu; bazı vapur seferleri iptal edildi İstanbul’da gece saatlerinde başlayan sis, sabah saatlerinde de etkili oldu. Sis nedeniyle bazı vapur seferleri iptal edilirken, İstanbul Boğazı'ndaki transit gemi geçişleri de durduruldu.
1.11.2022 Gündem
İstanbul güne yoğun sisle başladı! Bazı vapur seferleri iptal edildi
İstanbul güne yoğun sisle başladı! Bazı vapur seferleri iptal edildi İstanbul güne yoğun sisle başladı. Kent genelinde etkili olan sis nedeniyle görüş mesafesi düşerken, Taksim Meydanı'nda gezenler bu anı fotoğraflayarak değerlendirdi. Öte yandan bazı vapur seferlerinin de iptal edildiği açıklandı.
1.11.2022 Gündem
İstanbul'da yoğun sis! Boğaz trafiği durduruldu
İstanbul'da yoğun sis! Boğaz trafiği durduruldu İstanbul’da gece boyunca etkili olan sis, sabah saatlerinde kentte hayatı olumsuz yönde etkiledi. Sis nedeniyle İstanbul Boğazı'ndaki transit gemi geçişleri askıya alınırken, vapur seferleri ise iptal edildi.
6.04.2022 Gündem
İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği askıya alındı
İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği askıya alındı İstanbul'da gece boyunca etkili olan sis, sabah saatlerinde kentte hayatı olumsuz yönde etkiledi. Sis nedeniyle İstanbul Boğazı'ndaki transit gemi geçişleri askıya alınırken, vapur seferleri de iptal edildi.
6.04.2022 Haberler
Son dakika! İstanbul Boğazı'nda gemi geçişleri durdu
Son dakika! İstanbul Boğazı'nda gemi geçişleri durdu İstanbul Boğazı'nda görüş mesafesinin düşmesi nedeniyle gemi geçişleri çift yönlü askıya alındı.
23.01.2022 Gündem
Çanakkale Boğazı tek yönlü trafiğe kapatıldı
Çanakkale Boğazı tek yönlü trafiğe kapatıldı Çanakkale Boğazı, dev konteynerler ile tankerlerin geçişi nedeniyle tek yönlü olarak transit gemi geçişlerine kapatıldı. Boğaz hattında araç ve insan taşımacılığı yapan GESTAŞ A.Ş.’nin feribot seferleri ise tarifeye uygun şekilde gerçekleştiriliyor.
30.12.2021 Gündem
Sis İstanbul'u yuttu! Göz gözü görmedi
Sis İstanbul'u yuttu! Göz gözü görmedi İstanbul'da sabah saatlerinde sis etkili oluyor. Sis, kentin tamamını etkisi altına alırken, görüş mesafesinin düşmesiyle deniz ulaşımında aksamalar yaşandı.
6.11.2021 Haberler
İstanbul'da gün boyu etkisini sürdürdü! 50 metreye kadar düştü
İstanbul'da gün boyu etkisini sürdürdü! 50 metreye kadar düştü İstanbul'da gün boyu etkisini gösteren yoğun sis akşam saatlerinde etkili oldu. Görüş mesafesi yer yer 50 metreye kadar düştü.
6.11.2021 Gündem
İstanbul Boğazı'nda gemi trafiğine sis engeli
İstanbul Boğazı'nda gemi trafiğine sis engeli İstanbul Boğazı'nda etkili olan sis nedeniyle saat 18.20 itibarıyla gemi trafiğinin çift yönlü olarak askıya alındığı bildirildi.
5.11.2021 Gündem
İstanbul Boğazı sis nedeniyle gemi trafiğine kapatıldı
İstanbul Boğazı sis nedeniyle gemi trafiğine kapatıldı İstanbul Boğazı ve Çanakkale Boğazı'nda yoğun sis deniz ulaşımını olumsuz etkiledi. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü sis nedeniyle ulaşıma kapanan İstanbul Boğazı'yla ilgili açıklama yaptı. Öte yandan Kırıkkale'de de yoğun sis nedeniyle trafik kazası meydana geldi. Kazada yaralıların olduğu bildirildi.
5.11.2021 Gündem
Çanakkale Boğazı, sis nedeniyle gemi trafiğine kapalı!
Çanakkale Boğazı, sis nedeniyle gemi trafiğine kapalı! Çanakkale Boğazı, yoğun sis nedeniyle çift yönlü transit gemi geçişlerine dün saat 22.00'den beri kapalı. Aynı şekilde Lapseki-Gelibolu arasındaki feribot seferleri de yapılamıyor. Sabaha kadar sefer yapılamadığı için Çanakkale feribot iskelesinde araç yoğunluğu oluştu.
4.11.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gemi Geçişleri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.