Gemici

Gemici

Son dakika gemici haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan gemici gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan gemici haber sayfamızda...

Gemici

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.146 gemici haberi bulunmuştur.
Kılavuzluk hizmetlerine takviye geliyor
Kılavuzluk hizmetlerine takviye geliyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na bağlı Denizcilik Genel Müdürlüğü ülkemizdeki limanlara gelen ve denizlerinde gemilerde meydana gelen kazalara kılavuzluk hizmeti yapan gemiler ve kılavuz kaptanların güvenliğini artırmak amacıyla Kılavuzluk Hizmetleri Emniyetine İlişkin Yönerge hazırladı.
6.05.2024 Ekonomi
Yunanistan'a kaçmak isteyen 5 FETÖ şüphelisi ile 1 organizatör yakalandı
Yunanistan'a kaçmak isteyen 5 FETÖ şüphelisi ile 1 organizatör yakalandı Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde Yunanistan’a kaçmaya çalışan 5 FETÖ/PDY şüphelisi ile 1 organizatör yakalandı.
5.05.2024 Gündem
Zonguldak'ta batan 'Kafkametler' gemisinin kaptan köşkü denizden çıkarıldı
Zonguldak'ta batan 'Kafkametler' gemisinin kaptan köşkü denizden çıkarıldı Zonguldak'ta, 19 Kasım 2023’te batan 'Kafkametler' isimli geminin kayıp 7 mürettebatını arama çalışmaları 160 gündür sürerken, geminin kaptan köşkü kesilerek yüzeye çıkarıldı. Geminin yerinde söküm ve kayıp mürettebatı arama çalışmaları karadan ve denizden devam ediyor.
26.04.2024 Gündem
Trabzonlu balıkçılar "Paydos" dedi
Trabzonlu balıkçılar "Paydos" dedi Denizlerde 15 Nisan’da başlayacak av yasağına kısa bir süre kala balıkçılar denizlerde son dönemde umduğunu bulamayınca erken "Paydos" edip teknelerini limana demirleyerek ağlarını ve teknelerini bakıma almaya başladı.
22.03.2024 Ekonomi
AK Parti İBB Başkan adayı Kurum: Bize çalışkan adam lazım, tatil yapan değil
AK Parti İBB Başkan adayı Kurum: Bize çalışkan adam lazım, tatil yapan değil İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beykoz Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Dünyanın En Uzun Bisiklet Hattı Dünya Rekoru Denemesi’ programında gençlerle bir araya geldi.
9.03.2024 Gündem
Gemiye oğlunun adını vermişti! 'BATUHAN A'nın sahibi son yolculuğuna uğurlandı
Gemiye oğlunun adını vermişti! 'BATUHAN A'nın sahibi son yolculuğuna uğurlandı Bursa'nın Karacabey ilçesi açığında, İmralı Adası'nın güneybatısında batan 'BATUHAN A' isimli geminin, 3 Mart'ta su üstünde bulunan sahibi Murat Altıntaş'ın (51) cenazesi, Balıkesir'in Marmara Adası'nda toprağa verildi.
8.03.2024 Gündem
Marmara Denizi açıklarında bulunan ceset  'BATUHAN A' isimli geminin sahibine ait çıktı
Marmara Denizi açıklarında bulunan ceset 'BATUHAN A' isimli geminin sahibine ait çıktı Marmara Denizi'nde İmralı Adası açıklarında 3 Mart’ta balıkçılar tarafından su yüzeyinde bulunan cesedin, yapılan DNA testi sonucu, 15 Şubat'ta batan 'BATUHAN A' isimli geminin sahibi Murat Altıntaş’a (51) ait olduğu belirlendi.
6.03.2024 Gündem
Batan gemideki aşçı Zeynep'in yürek yakan mesajı! 'Bu son, kışın bir daha yapmam'
Batan gemideki aşçı Zeynep'in yürek yakan mesajı! 'Bu son, kışın bir daha yapmam' Marmara Denizi’nde 15 Şubat'ta batan kargo gemisi 'Batuhan A'nın aşçısı Zeynep Kılınç’ın dümende bulunması kelimenin tam anlamıyla muammaydı. Hâlâ neden battığı net olarak bilinmeyen gemiye dair olası ihtimalleri ve Zeynep'in yürek yakan hikâyesini, annesi Nilüfer Kılınç ile "Manevi abisiydim" diyen Kaptan İrfan Çiriğ Milliyet.com.tr'ye anlattı.
21.02.2024 Gündem
Karşıyaka ağır yaralı! Başkan da görevi bıraktı
Karşıyaka ağır yaralı! Başkan da görevi bıraktı Son 6 yıldır kurtulamadığı TFF 3'üncü Lig'den çıkmak için bu sezona güçlü bir yönetim ve mutlak şampiyonluk hedefiyle başlayan Karşıyaka, zirve yarışında Turgutluspor mağlubiyetinden sonra evinde lider Batman Petrolspor önünde de 5-1'lik tarihi yenilgi alarak büyük oranda havlu attı. Kulüpte Asbaşkan İlker Ergüllü'den sonra başkan Azat Yeşil de maç öncesi istifa etti.
18.02.2024 3.Lig
Batan gemiden 2 gün önce ayrılmış! Her şeyi anlattı: 'Zeynep abla gitme dedi ama indim'
Batan gemiden 2 gün önce ayrılmış! Her şeyi anlattı: 'Zeynep abla gitme dedi ama indim' Marmara Denizi'nde 15 Şubat sabahı batan 'Batuhan A' isimli gemiden 6 mürettebatın kaybolduğu bilgisi gelmişti. İlerleyen dakikalarda batığın 51 metre derinlikte olduğu ekiplerce tespit edildi ve kaybolanları arama çalışması hızlandı. Ancak bilinenleri değiştirecek detay, kaybolduğu söylenen Doğuşcan Yaylak'tan geldi.
16.02.2024 Gündem
Batan gemide aşçılığın yanında birçok işi yapan Zeynep’in son paylaşımı duygulandırdı
Batan gemide aşçılığın yanında birçok işi yapan Zeynep’in son paylaşımı duygulandırdı Marmara Denizi’nde batan "Batuhan A" adlı kuru yük gemisinde, aşçı olarak çalışan 33 yaşındaki Zeynep Kılınç’ın son görüntüleri ortaya çıktı. Kılınç’ın batan gemide aşçı olarak çalışmasının yanı sıra usta gemici olduğu ve gemideki birçok işi üstlendiği öğrenildi. Kılınç’tan geriye gemide makara zımparalarken ve “Benden bir tane daha yok” şarkısını dinlerkenki videoları kaldı.
15.02.2024 Haberler
Gemideki her işe koşturmuş! Yürek yakan son paylaşım: Benden bir tane daha yok
Gemideki her işe koşturmuş! Yürek yakan son paylaşım: Benden bir tane daha yok Marmara Denizi’nde batan "Batuhan A" adlı kuru yük gemisinde, aşçı olarak çalışan 33 yaşındaki Zeynep Kılınç’ın son görüntüleri ortaya çıktı.
15.02.2024 Gündem
Marmara Denizi'nde batan kargo gemisinin yeri tespit edildi
Marmara Denizi'nde batan kargo gemisinin yeri tespit edildi Marmara Denizi'nde, İmralı Adası'nın yakınlarında su alarak batan 59 metre boyundaki kargo gemisinin mürettebatı için kurtarma çalışması başlatıldı.
15.02.2024 Gündem
Develeri gelin gibi süsleyip jürinin önüne çıktılar
Develeri gelin gibi süsleyip jürinin önüne çıktılar Antalya'nın Kumluca'da düzenlenen En Süslü Deve Yarışması renkli görüntülere sahne oldu. Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen yarışmada, değişik illerden gelen 16 deve görücüye çıktı. Sahipleri tarafından rengarenk süslenen develer, jüri üyeleri önünde kendilerini gösterdi.
26.01.2024 Haberler
MHP'de 55 ilçede daha belediye başkan adayı belli oldu
MHP'de 55 ilçede daha belediye başkan adayı belli oldu Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 55 ilçenin daha belediye başkan adayını açıkladı.
19.01.2024 Gündem
Kayık dolusu balık tutan Trakyalının coşkusu
Kayık dolusu balık tutan Trakyalının coşkusu Edirne’nin Uzunköprü ilçesi Türkiye-Yunanistan sınırında akan Meriç Nehri’nde kurdukları ağlara takılan dev yayın balıklarını gören balıkçılar, yaşadıkları hayret dolu anları cep telefonuna kaydetti.
8.01.2024 Yaşam
Karşıyaka'da Emre Gemici, Kepezspor'a transfer oldu!
Karşıyaka'da Emre Gemici, Kepezspor'a transfer oldu! Adı eski takımı İskenderunspor'la da anılan 29 yaşındaki forvet Emre Gemici, 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta lider olan Antalya temsilcisinin yolunu tuttu.
31.12.2023 3.Lig
Tuna Nehri'nde gemi mayına çarptı
Tuna Nehri'nde gemi mayına çarptı Tuna Nehri'nde Panama bayraklı bir gemi mayına çarptı. Gemide görev yapan 4 Türk denizcinin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.
28.12.2023 Haberler
Tuna Nehri'nde gemi mayına çarptı
Tuna Nehri'nde gemi mayına çarptı Tuna Nehri'nde Panama bayraklı bir gemi mayına çarptı. Gemide görev yapan 4 Türk denizcinin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.
28.12.2023 Gündem
Koton’a Türkiye’nin Altın Liderleri Büyük Ödülü
Koton’a Türkiye’nin Altın Liderleri Büyük Ödülü Üst düzey yönetim, finans, pazarlama ve insan kaynakları alanlarındaki başarı çalışmalarıyla Koton’un CEO’su, CFO’su, CMO’su ve CHRO’su Altın Lider ödülüne layık görüldü.  Koton, hem 4 ana kategoride birden ödüllendirildi hem de bu başarısı nedeniyle ‘Türkiye’nin Altın Liderleri Büyük Ödülü’nü almaya hak kazandı.
25.12.2023 Advertorial
Olimpiyatlarda 100 yılın şeref listesi!
Olimpiyatlarda 100 yılın şeref listesi! Cumhuriyetimizin bir asrını bitirirken, tam 84 gurur tablosu... Hepsi birbirinden değerli, hepsi birbirinden başarılı... Türkiye’yi olimpiyatlarda madalyalarıyla onurlandırdılar, hepimizi gururlandırdılar.
24.12.2023 Diğer
'Kafkametler'in görüntüleri ortaya çıktı
'Kafkametler'in görüntüleri ortaya çıktı Zonguldak'ta, batan 'Kafkametler' isimli geminin su altındaki görüntüleri ortaya çıktı.
19.12.2023 Haberler
'Kafkametler'in görüntüleri ortaya çıktı
'Kafkametler'in görüntüleri ortaya çıktı Zonguldak'ta, batan 'Kafkametler' isimli geminin su altındaki görüntüleri ortaya çıktı.
19.12.2023 Gündem
Mısır'a giden Yiğit'ten 461 gündür haber alınamıyor
Mısır'a giden Yiğit'ten 461 gündür haber alınamıyor Gemide çalışmak için gittiği Mısır’da kaybolan Yiğit Acar'dan 461 gündür haber alınamıyor.
16.12.2023 Haberler
Mısır'a giden Yiğit'ten 461 gündür haber alınamıyor:
Mısır'a giden Yiğit'ten 461 gündür haber alınamıyor: Gemide çalışmak için gittiği Mısır’da kaybolan Yiğit Acar'dan 461 gündür haber alınamıyor.
16.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gemici ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.